هرکس در راه اسلام، برادری تازه را به دوستی بگیرد، خداوند در بهشت، برایش بُرجی از گوهر می سازد . [رسول خدا صلی الله علیه و آله]
 
چهارشنبه 89 اردیبهشت 22 , ساعت 12:10 عصر
فائزه هاشمی: چرا آقای باهنر ؟
فرزند هاشمی رفسنجانی در پایان متذکر شد: بر فرض که هدف [از دیدار با باهنر] تطهیرسازی بوده باشد؛ عقل سلیم حکم می‌کرد که برنامه‌ریزی و سناریونویسی برای ملاقات با شخصیت‌ صاحب مقام صورت می‌گرفت؛ چرا آقای باهنر؟
در پی انتشار خبر دیدار ائتلاف اسلامی زنان با دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین و برخی تحلیل‌ها درباره این دیدار، فائزه هاشمی توضیحاتی در این زمینه ارائه کرد.

به گزارش فارس فائزه هاشمی با انتشار توضیحاتی در خصوص خبر دیدارش با محمدرضا باهنر و اظهارات مرتضی سبحانی‌نیا مسئول روابط عمومی جامعه اسلامی مهندسین درباره این دیدار، تصریح کرد: انتشار خبر دیدار توسط اینجانب نبوده و بنده نیز، یک روز پس از رسانه‌ای شدن آن دیدار، مورد سؤال خبرنگاران قرار گرفتم.

وی خاطر نشان کرده است: اینجانب بنا به توصیه خانم دکتر ابتکار و با اعتقاد به تلاش برای احقاق حقوق زنان در این دیدار حضور یافتم.

فائزه هاشمی در توضیحات خود که با سربرگ فدراسیون اسلامی ورزش زنان در اختیار این خبرگزاری قرار داده، در واکنش به تحلیل‌هایی که در خصوص دیدارش با باهنر ارائه شده، نوشته است: خدا را شاکرم که درک، شهامت و توانایی مقاومت را نصیب من کرد که افتخار حضور در کنار جامعه فهیم ایران جهت کسب حقوق اولیه شهروندی و مقابله با تمامیت‌خواهی و انحصار را یافتم و از این موضوع به خود می‌بالم و نیازی به تطهیر ندارم؛ کسانی نیاز به تطهیر دارند که در مقابل مردم، قانون و دین ایستاده‌اند.

فرزند هاشمی رفسنجانی در پایان متذکر شد: بر فرض که هدف [از دیدار با باهنر] تطهیرسازی بوده باشد؛ عقل سلیم حکم می‌کرد که برنامه‌ریزی و سناریونویسی برای ملاقات با شخصیت‌ صاحب مقام صورت می‌گرفت؛ چرا آقای باهنر؟

چهارشنبه 89 اردیبهشت 22 , ساعت 12:8 عصر
روایت فرزند علامه جعفری از پول توجیبی
«پدرم، علامه جعفری هر هفته تفسیر نهج‌البلاغه را می‌پیچید توی یک بقچه و با هم راه می‌افتادیم، پای پیاده خیابان خیام. می‌آمدیم بالا توی خیابان قیام. چاپخانه حیدری، نرسیده به کوچه حاج‌نایب، پدرم کارهای تازه را می‌داد و چاپ‌های دیروز را می‌گرفت. همانجا توی چاپخانه آقای حیدری که حالا مرحوم شده‌اند، می‌نشستند و تصحیح می‌کردند.
بعد که کار تمام می‌شد همه این راه را تا خیابان خراسان پیاده برمی‌گشتیم. پدرم خرید خانه می‌کردند. نان تازه می‌خریدند. اینها برایم لذتی داشت که تا پایان عمر فراموش نمی‌کنم.»

به نوشته «تهران امروز»، علیرضا جعفری، فرزند علامه جعفری نشسته در خانه استاد و با صورتی که با پدرش مو نمی‌زند، خاطرات بچگی‌ها را همراه با پدرمرور می‌کند. با افسوس از محله بچگی‌هایش حرف می‌زند. محله‌ای که به قول خودش جای انسانهای با کرامت و متدین بود و تجربه زندگی در آن هرگز تکرار نشده است.

خانه قبلی در میدان خراسان چه شکلی بود؟

یک، دو، سه... هفت، خانه هفت تا اتاق داشت. از آن خانه‌هایی که دور تا دورش اتاق هست و یک حوض وسط حیاط. یادش بخیر. خیلی باصفا بود. پدرم علاقه خاصی به آن خانه داشت. خانه یک آب‌انبار بزرگ داشت که بعدها خشک شد. آن آب‌انبار شده انبار کتاب تابستان‌های تهران که هوا گرم می‌شد و هنوز کولر نیامده بود، پدرم می‌رفتند توی آن زیرزمین می‌خوابیدند.
خانه قبلی در محله‌ای معروف به دارالمومنین قرار داشت. آن محله صفایی داشت. بنا و عمله بدون وضو آجر روی آجر نمی‌‌گذاشتند. همین بود که آدم‌های بزرگ و پر از کرامتی از آن محله‌ها پا می‌گرفتند. هنوز هم ماهی یک‌بار به این محله سر می‌زنم و در مسجدش نماز می‌خوانم.

بیشتر فعالیت‌های علمی پدر در همان خانه خیابان خراسان انجام شده؟

بله، مهم‌ترین کارهای علمی پدرم در همین خانه خیابان خراسان تالیف شده، خانه پربرکتی بود. همسایه‌ها مدام برای حل مشکل یا احوالپرسی به دیدن پدر می‌آمدند و گاهی او گرفتاری‌ها و اختلافات‌شان را رفع و رجوع می‌کرد.

مثال بزنید. مثلا چطوری با همسایه‌ها دمخور بود؟

مثلا همسایه‌ها می‌خواستند عروسی بگیرند ما خانه را در اختیارشان قرار می‌دادیم. پدرم با کاسب‌های محل خیلی جور بود. یک بقالی سر کوچه داشتیم به اسم حسین‌آقا انتظاری و اینقدر به پدرم علاقه داشت که هر وقت من را می‌دید گریه می‌کرد و اظهار دلتنگی برای پدرم.

خانه را در چه سالی تخریب کردند؟

ما حدود سال 64 از آن خانه آمدیم و حدود سال 75 تخریب شد. مادرم مریض شد و گفتند که باید در جای مناسب‌تری از لحاظ آب‌و‌هوا زندگی کند. اول پیشنهاد دادند که به مناطق شمال شهر برویم، پدرم قبول نکردند. آمدیم اینجا. آیت‌الله کاشانی. وقتی ما آمدیم این دو و برها همه زمین بود و باغ. همه‌جا سرسبز. بعد کم‌کم باغ‌ها از بین رفت و آپارتمان‌سازی شد.

رفت‌و‌آمدش در محله چه ایامی از سال پررنگتر می‌شد؟

در محله ما هیات حاج اسدالله ریسمان‌چی برقرار بود. پدرم در مجلس آنها وقت محرم شرکت می‌کرد. یک هیاتی هم بود در محله آب‌منگول، هیات نجفی‌های مقیم تهران. یک مداح داشت به اسم حاج‌آقا ترجمان. پدرم به‌خاطر خاطراتی که در نجف داشت، دو، سه بار در ایام محرم ما را می‌بردند این هیات تا برایشان تجدیدخاطره شود. به‌خصوص که عزاداری عرب‌ها حال و هوای خاص خودش را دارد.

ظاهرا شما قبل از خانه میدان خراسان، خانه دیگری هم در تهران داشتید؟

قبل از اینکه بیاییم اینجا خانه‌ای داشتیم نرسیده به چهارراه گلوبندک به سمت میدان شاپور، بن‌بست جعفری که هنوز هم گاهی اوقات خواهرهایم به آنجا سر می‌زنند، انگار شده انبار کفش اما تخریب نشده است.

خانه تبریز در چه وضعیتی است؟

بله، خانه‌ای هم در تبریز داشتند البته این خانه خیلی قدیمی شده و در حال تخریب است. من چند بار مراجعه کردم به شهرداری، استانداری و میراث فرهنگی برای سر و سامان دادن به خانه که گفتند برای این کار پول نداریم. عمده کارها و فعالیت‌هایشان در همان خانه انجام می‌شد. ملاقات با اهالی محل، دانشجویان، مهمان‌های خارجی از یک‌طرف، تمام مطالعات و نوشته‌هایشان هم در همان خانه بود. البته پدر بخشی از فعالیت‌ها و سخنرانی‌هایشان را بیرون منزل انجام می‌دادند.

انگار شما خیلی همراه پدرتان در محله می‌گشتید؟

با پدرم می‌رفتیم حمام عمومی، وقتی هنوز حمام در خانه‌ها رایج نشده بود. می‌رفتیم مسجد محمدی گاهی نماز مغرب و عشاء را همانجا می‌خواندند. پدرم پنج ریال پول توجیبی به ما می‌دادند و نمی‌پرسیدند که با پول توجیبی چه کار کرده‌اید.
نظرات کاربران:

چهارشنبه 89 اردیبهشت 22 , ساعت 12:5 عصر
سیدعلی صالحی در CCU بستری شد
سیدعلی صالحی در بخش سی‌سی‌یو (CCU) بیمارستان بستری شد.

به گزارش ایسنا، این شاعر شامگاه گذشته (سه‌شنبه، 21 اردیبهشت‌ماه) به دلیل سکته‌ی قلبی با اورژانس به بیمارستان لبافی‌نژاد منتقل شده و هم‌اکنون در بخش سی‌سی‌یو این بیمارستان تحت مراقبت است.

به گفته‌ی بستگان صالحی، حال او رو به بهبود است و باید تا 48 ساعت تحت مراقبت‌های ویژه باشد.

«از آوازهای کولیان اهوازی»، «منظومه‌ها»، «لیالی‌ها»، «عاشق شدن در دی‌ماه، مردن به وقت شهریور»، «دیر آمدی ری‌را»، «نامه‌ها»، «چیدن محبوبه‌های شب»، «دعای زنی در راه، که تنها می‌رفت»، «یوماآنادا»، «قمری غمخوار در شامگاه خزانی» و «انیس آخر همین هفته می‌آید» از جمله مجموعه‌های شعر منتشرشده‌ی صالحی 55ساله‌ هستند.

چهارشنبه 89 اردیبهشت 22 , ساعت 12:4 عصر
 
 
کدخبر: ?????
تاریخ انتشار: ?? اردیبهشت ???? - ??:??
تعداد بازدید: ????
print نسخه چاپی
send ارسال به دوستان
مؤسسه تحقیقاتی روسی:
نیروی دریایی ایران خطری برای نفتکش‌ها در خلیج فارس است!
اما نکته جالبتر این است که در این میان بیشترین تحلیل‌های مغرضانه و همراه با عصبانیت را از ناحیه روس‌ها شاهد بوده‌ایم، به گونه‌ای که آنها همه دستاوردهای نظامی جدید ایران را به گونه‌ای کنایه‌آمیز کپی‌برداری و یا دارای تکنولوژی قدیمی توصیف کرده‌اند، البته این موضوع در نگاهی کلان و با توجه به سابقه نگرش روس‌ها نسبت به قدرت ایران در منطقه قابل درک است.

سرویس بین‌الملل ـ یک مؤسسه تحقیقاتی در روسیه در گزارشی با بررسی قدرت نیروی دریایی ایران، گزارش داده که ایران آنچنان که انتظار داشته، نتوانسته است به قدرت بلامنازع دریایی در منطقه تبدیل شود.

به گزارش «تابناک»، مؤسسه تحقیقاتی روسی‌ «خاور نزدیک»، در گزارشی که در جرجیا دیلی منتشر شده است با طرح ادعای بالا می‌نویسد: با وجود این، ایران این ظرفیت و پتانسیل را دارد که حرکت کشتی‌های نفتکش را در خلیج فارس قطع کند؛ فرایندی که جامعه بین‌المللی باید به آن واکنش نشان دهد.

در این گزارش، به این نکته اشاره شده که ایران در این زمینه، هرگونه حرکتی را که انجام داده، پوششی برای فعالیت در راستای توقف کشتیرانی در خلیج فارس در صورت بروز خطر برای این کشور است.

در همین باره، «یوسیف»، تحلیلگر نظامی روس در تحلیلی با نام «قدرت دریایی ایران از نیت تا واقعیت»، با اشاره به پیشرفت ایران در ساخت ناوشکن جماران، تکنولوژی این ناور را مربوط به سال‌های دهه 60 و 70 میلادی دانسته است که از روی نسخه انگلیسی آن ساخته شده است[!] علاوه بر تکنولوژی جماران، این تحلیلگر روسی به تکنولوژی سلاح‌هایی که از این ناوشکن پرتاب می‌شود نیز اشاره ای کرده و اظهار داشته که تکنولوژی موشک‌هایی که با این ناو پرتاب می‌شود، مربوط به دو دهه پیش است و تا کنون به روز نشده؛ موشک‌هایی که اصالتا از روی موشک‌های چینی تولید شده است[!]

به نظر می‌رسد، مانور‌های اخیر ایران در خلیج فارس که همه آنها برای آمادگی و با نیتی پیشگیرانه انجام شده است، تحلیلگران نظامی کشورهای گوناگون را به خود مشغول کرده است. البته گویا این گونه مانورها که نمایانگر قدرت دفاعی ایران هستند، هیچ گونه خطری را متوجه کشور‌های دیگر نخواهد کرد.

اما نکته جالبتر این است که در این میان، بیشترین تحلیل‌های مغرضانه و همراه با عصبانیت را از ناحیه روس‌ها شاهد بوده‌ایم، به گونه‌ای که آنها همه دستاوردهای نظامی جدید ایران را به گونه‌ای کنایه آمیز کپی برداری و یا دارای تکنولوژی قدیمی توصیف کرده‌اند. البته این موضوع در نگاهی کلان و با توجه به سابقه نگرش روس‌ها نسبت به قدرت ایران در منطقه قابل درک است.

 
دانشگاههای تهران شنبه و یکشنبه تعطیل
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کرد: دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در تهران در روزهای شنبه و یکشنبه 25 و 26 اردیبهشت ماه تعطیل است.

به گزارش خبرگزاری مهر، کامران دانشجو با اعلام این موضوع افزود: با توجه به برگزاری اجلاس سران گروه جی 15 در تهران روزهای شنبه و یکشنبه مراکز آموزش عالی و دانشگاهها فقط در تهران تعطیل است.

وزارت آموزش و پرورش نیز پیشتر مدارس را در روزهای شنبه و یکشنبه 25 و 26 اردیبهشت ماه فقط در تهران تعطیل اعلام کرده بود.

یکشنبه شب از سوی هیئت دولت منتشر شد که شنبه و یکشنبه مراکز آموزشی و دولتی تهران تعطیل هستند اما یک روز بعد مراکز دولتی از این موضوع مستثنی شدند. استاندار تهران نیز روز گذشته اعلام کرد که تعطیلات شنبه و یکشنبه 25 و 26 اردیبهشت ماه فقط شامل مدارس و دانشگاههای شهر تهران است و شامل شهرهای تابعه و مراکز دولتی نیست اما این اطلاعیه نیز از روی پایگاه استانداری برداشته شد.
نظرات کاربران:

 


چهارشنبه 89 اردیبهشت 22 , ساعت 11:58 صبح
"ورلد نت دیلی" منتشر کرد؛
جزئیات بیشتر درباره دیدار متکی با مقامات آمریکا
منابع آمریکایی معتقدند که این دیدار یکی از مهم ترین دیدارهایی بوده است که در دهه اخیر بین مقامات ایران و آمریکا برگزار شده است. دیداری که پیش از این نیز یک بار دیگر سابقه داشته است. به نظر می رسد یکی از دستاوردهای آمریکایی ها در این زمینه صدور ویزا برای دیدار خانواده های آمریکائیان دستگیر شده در ایران از سوی کشورمان بوده است.
سرویس بین الملل ـ در حالی که محمود احمدی نژاد رئیس جمهور ایران مدت کوتاهی پس از سخنرانی خود در جلسه بازنگری معاهده «ان پی تی» به ایران بازگشت، با این حال منوچهر متکی وزیر خارجه کشورمان در آمریکا باقی ماند و در منهتن، مقر نماینده ایران در سازمان ملل متحد، میهمانی گرفت و از نمایندگان کشور های مختلف پذیرایی کرد.

به گزارش "تابناک"، پاگاه خبری "ورلد نت دیلی" با ادعای اطلاع از مذاکرات وزیر خارجه کشورمان در ایالات متحده آمریکا، ضمن بیان موضوع بالا نوشت: اما آنچه که در این میان در ایران واکنش هایی را بر انگیخت، حضور نماینده آمریکا در این جلسه بود.

این پایگاه خبری افزود: گفته می شود نماینده آمریکا در این دیدار "الکس وولف"، نفر شماره دو آمریکا در سازمان ملل بوده است. در واقع اگر چه "سوزان رایس" نفر اول آمریکا در ضیافت شام متکی شرکت نکرد، اما "الکس وولف" نفر دوم و اتفاقا یکی از شخصیت های پر نفوذ وزارت خارجه آمریکا در این دیدار شرکت کرده بود.

منابع آمریکایی معتقدند که این دیدار یکی از  دو دیداری بوده است که در سال های اخیر بین مقامات ایران و آمریکا رخ داده است. نخستین دیدار در این سطح به سال 2004 بر می گردد که در آن سال محمد جواد ظریف نماینده ایران در سازمان ملل با زلمای خلیل زاد نماینده وقت آمریکا در باره مباحث مربوط به عراق دیدار کرد.

 "ورلد نت دیلی" در ادامه مدعی شد: در این دیدار اگر چه به صورت مستقیم درباره تحریم های جدید آمریکا علیه ایران بحثی نشد اما به نظر می رسد که این دیدار باعث شده است تا سرعت و عجله آمریکایی ها برای اعمال تحریم های بیشتر علیه ایران روند کندتری به خود گیرد.

"یوکی تاکاسو" نماینده ژاپن در سازمان ملل در این باره گفت: اگر چه در این دیدار به صورت مستقیم درباره تحریم ها صحبتی نشد با این وجود با صراحت طرفین ایده هایشان را مطرح کردند.

علاوه بر این در این دیدار آمریکایی ها از فرصت استفاده کرده و موضوع سه آمریکایی بازداشت شده در ایران را مطرح کردند که به نظر می رسد صدور ویزا برای خانواده این افراد در روز های اخیر دستاورد آمریکائیان در این زمینه بوده است.

 اکنون در محافل آمریکایی این سئوال مطرح شده است که آیا این سه آمریکایی می توانند گره روابط پیچیده ایران و آمریکا را باز کند ؟ آیا می توان از "دیپلماسی زندانی" برای ایجاد تحولی در روابط ایران و آمریکا سخن گفت.


چهارشنبه 89 اردیبهشت 22 , ساعت 11:58 صبح
با اوج‌گیری نارضایتی‌ها از طولانی شدن ساخت مصلای تهران؛
وزیر سابق برای پایان پروژه، وارد گود می‌شود
گفتنی است، مصلی بزرگ امام خمینی(ره) برای تکمیل، نیاز به بودجه‌ای 250 میلیارد تومانی دارد که دولت امسال تنها 35 میلیارد تومان برای ساخت آن اختصاص داده است و در صورت ادامه تخصیص بودجه‌ای اینچنینی، ساخت مصلای تهران در خوش‌بینانه‌ترین حالت، هفت سال طول خواهد کشید.

مصلای بزرگ تهران که اقدامات مقدماتی ساخت آن از سال 61 آغاز و با نامه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به همراه آیت‌الله ‌هاشمی به رهبر فقید انقلاب و درخواست برای آغاز عملیات عمرانی آن در سال‌های پایانی عمر امام عملا به یکی از پروژه‌های حیاتی نظام اسلامی مبدل شد، سالهاست که پایان یافتن آن، به گره‌ای عمرانی در سر راه متصدیان امر تبدیل شده است.

به گزارش خبرنگار «تابناک»، مصلای تهران که در زمینی به وسعت 65 هکتار از شمال به بزرگراه شهید همت، از جنوب به خیابان شهید بهشتی، از شرق به خیابان شهید قنبرزاده و از غرب به بزرگراه شهید مدرس محدود است، از سال 1380 به صورت منظم نمازهای عید فطر توسط رهبر معظم انقلاب در آن برپا و نمایشگاه کتاب و دیگر نمایشگاه‌های بین‌المللی نیز از سال 1386 منتقل به این مکان شده است؛ اما پرسشی که همیشه اذهان پرسشگران را به خود مشغول کرده، این است که این پروژه چگونه و چه زمانی به پایان می‌رسد؟

بنا بر این گزارش، هر چند از سال 1385 مسئولیت ساخت و پایان دادن مصلی به وزارت مسکن واگذار شده، با وجود این، این پروژه بزرگ عمرانی همچنان درگیر پیچ و خم‌هایی است که به نظر می‌رسد، به این زودی خبری از پایان آن شنیده نشود!

بررسی‌های خبرنگار «تابناک» و پرس و جو از منابع آگاه، نشانگر آن است که طولانی شدن این پروژه، سبب انتقادهای جدی مسئولان عالی رتبه نظام شده است و به همین علت، قرار بر این شده تا مسئولیت ادامه و به پایان رساندن مصلای بزرگ تهران به سعیدی کیا، وزیر سابق مسکن و شهرسازی سپرده شود و وی نیز شرط کرده تا در صورت تأمین منابع مالی مصلی، این پروژه را در پنج سال آینده به پایان برساند.

گفتنی است، مصلی بزرگ امام خمینی(ره) برای تکمیل شدن نیاز به بودجه ای 250 میلیارد تومانی دارد که دولت امسال تنها 35 میلیارد تومان برای ساخت آن اختصاص داده است و در صورت ادامه تخصیص بودجه‌ای اینچنین، ساخت مصلای تهران در خوش‌بینانه‌ترین حالت هفت سال طول خواهد کشید.



چهارشنبه 89 اردیبهشت 22 , ساعت 11:57 صبح
"ورلد نت دیلی" منتشر کرد؛
جزئیات بیشتر درباره دیدار متکی با مقامات آمریکا
منابع آمریکایی معتقدند که این دیدار یکی از مهم ترین دیدارهایی بوده است که در دهه اخیر بین مقامات ایران و آمریکا برگزار شده است. دیداری که پیش از این نیز یک بار دیگر سابقه داشته است. به نظر می رسد یکی از دستاوردهای آمریکایی ها در این زمینه صدور ویزا برای دیدار خانواده های آمریکائیان دستگیر شده در ایران از سوی کشورمان بوده است.
سرویس بین الملل ـ در حالی که محمود احمدی نژاد رئیس جمهور ایران مدت کوتاهی پس از سخنرانی خود در جلسه بازنگری معاهده «ان پی تی» به ایران بازگشت، با این حال منوچهر متکی وزیر خارجه کشورمان در آمریکا باقی ماند و در منهتن، مقر نماینده ایران در سازمان ملل متحد، میهمانی گرفت و از نمایندگان کشور های مختلف پذیرایی کرد.

به گزارش "تابناک"، پاگاه خبری "ورلد نت دیلی" با ادعای اطلاع از مذاکرات وزیر خارجه کشورمان در ایالات متحده آمریکا، ضمن بیان موضوع بالا نوشت: اما آنچه که در این میان در ایران واکنش هایی را بر انگیخت، حضور نماینده آمریکا در این جلسه بود.

این پایگاه خبری افزود: گفته می شود نماینده آمریکا در این دیدار "الکس وولف"، نفر شماره دو آمریکا در سازمان ملل بوده است. در واقع اگر چه "سوزان رایس" نفر اول آمریکا در ضیافت شام متکی شرکت نکرد، اما "الکس وولف" نفر دوم و اتفاقا یکی از شخصیت های پر نفوذ وزارت خارجه آمریکا در این دیدار شرکت کرده بود.

منابع آمریکایی معتقدند که این دیدار یکی از  دو دیداری بوده است که در سال های اخیر بین مقامات ایران و آمریکا رخ داده است. نخستین دیدار در این سطح به سال 2004 بر می گردد که در آن سال محمد جواد ظریف نماینده ایران در سازمان ملل با زلمای خلیل زاد نماینده وقت آمریکا در باره مباحث مربوط به عراق دیدار کرد.

 "ورلد نت دیلی" در ادامه مدعی شد: در این دیدار اگر چه به صورت مستقیم درباره تحریم های جدید آمریکا علیه ایران بحثی نشد اما به نظر می رسد که این دیدار باعث شده است تا سرعت و عجله آمریکایی ها برای اعمال تحریم های بیشتر علیه ایران روند کندتری به خود گیرد.

"یوکی تاکاسو" نماینده ژاپن در سازمان ملل در این باره گفت: اگر چه در این دیدار به صورت مستقیم درباره تحریم ها صحبتی نشد با این وجود با صراحت طرفین ایده هایشان را مطرح کردند.

علاوه بر این در این دیدار آمریکایی ها از فرصت استفاده کرده و موضوع سه آمریکایی بازداشت شده در ایران را مطرح کردند که به نظر می رسد صدور ویزا برای خانواده این افراد در روز های اخیر دستاورد آمریکائیان در این زمینه بوده است.

 اکنون در محافل آمریکایی این سئوال مطرح شده است که آیا این سه آمریکایی می توانند گره روابط پیچیده ایران و آمریکا را باز کند ؟ آیا می توان از "دیپلماسی زندانی" برای ایجاد تحولی در روابط ایران و آمریکا سخن گفت.



سه شنبه 89 اردیبهشت 21 , ساعت 6:8 عصر
تأثیر پدر بر رشد روانی دختر
آنچه پدران باید درباره طرز برخورد با دخترشان بدانند

هنوز از زمانی که پدرها نقش رییس خانه را بازی می‌کردند، مدت زیادی نگذشته. اما این روزها برخلاف آن روز و روزگار، پدرها به فرزندان‌شان بسیار نزدیک‌تر شده‌اند....

روان‌شناسان می‌گویند اینکه پدر هم به اندازه مادر برای رشد روانی کودکان مهم و باارزش است و برقراری تعادل بین روابط این دو با فرزندان‌شان می‌تواند از نظر روانی سبب رشد صحیح کودکان شود، از مسائلی است که این روزها زیاد در روانشناسی مورد بحث قرار می‌گیرد. مرد چون در میان کودک و مادر قرار دارد ـ هم به موجب حضور فیزیکی و هم به موجب جایگاه روانی خود ـ به کودک این اجازه را می‌دهد که هویت خاص خود بیابد. پدر نقش مهمی در شناسایی هویت جنسی کودک داشته و در عین حال که مادر سعی می‌کند با نقش حفاظتی خود فرزند را حفظ کند، پدر، او را به سمت بیرون گرایش می‌دهد و در کنار دادن حس اعتماد و امنیت به او اجازه شکستن محدودیت‌ها را می‌دهد.

پدر برای دختر بر خلاف پسرها نوعی «تایید» است و روابط بین آن دو به طور ناخودآگاه برای هر دو طرف اهمیت و برتری خاصی دارد. مهم این است که معمولا این رابطه که از همان ماه اول تولد آغاز می‌شود همیشه تعادل ندارد و گاهی یک رابطه بسیار نزدیک و عاطفی و گاهی یک رابطه با فاصله بین پدر و دختر شکل می‌گیرد.

وقتی آزمایشات، باروری یک خانم را تایید می‌کند همسر او در رابطه با دختر یا پسر بودن فرزندش تفکر می‌کند. اما وقتی در سونوگرافی جنسیت جنین مشخص می‌شود هر یک از زن و مرد به شکل گوناگون در رابطه با فرزندش تفکر کرده و نگرانی، برنامه و خواست‌های مخصوص به خودش را دنبال می‌کند. اگر پدر در محیطی پدرسالار بزرگ شده باشد که در آن ارجحیت با پسر بوده است معمولا مرد از اینکه جنسیت فرزندش دختر است، ناراحت خواهد شد. اگر این حس به قدری شدید باشد که بعد از تولد هم ادامه یابد احتمال دارد فرزند دختر به دلیل جنسیت خود در خانواده تحقیر شود.

خوشبختانه روزگار عوض شده است. بسیاری از مردان به داشتن دختر افتخار می‌کنند چون زنان نیز توانسته‌اند مانند مردان تحصیل و کار کنند و سبب افتخار پدر شوند.

? رابطه پدر با دختر و تاریخچه زندگی

گاهی نوعی رابطه دختر و پدر به تاریخچه زندگی شخصی پدر هم بازمی‌گردد. برخی مردان دوست دارند همان رابطه‌ای را با دخترشان ایجاد کنند که با مادرشان داشته‌اند و برخی دیگر عشقی را نثار او می‌کنند که نتوانسته‌اند تجربه کنند. نکته مهم اینجاست که پدر در ارتباط با دختر گذشته را رها کند و سعی نماید در زمان حال زندگی کند. برخی مردان از داشتن دختر خوشحال می‌شوند چون رابطه خوبی با پدر خود نداشته‌اند. برای این دسته از افراد داشتن پسر به معنی تبدیل شدن به همان پدری است که آنها در کودکی از او خرسند نبوده‌اند. در حالی که داشتن دختر سبب می‌شود وزن تاریخ گذشته سبک‌تر شده و مرد بتواند رابطه جدیدی با فرزند خود ایجاد کند.

? پدر به دختر دنیا را می‌شناساند

پدر برای دختر و پسر حکم کسی را دارد که بین فرزند و مادر جدایی می‌اندازد. مادر فرزند را به دنیا می‌آورد و پدر دنیا را به او می‌شناساند. در واقع پدر غریبه شناسانده شده‌ای است که او را از دستان قدرتمند مادر جدا کرده و در پناه خود به او هویتی مستقل در جهان می‌بخشد. در واقع این پدر است که دختر را به سمت دیگران فرستاده و به او دویدن و پریدن و دیگر توانایی‌های فیزیکی را می‌آموزاند. وی همچنین حامی همیشگی دختر در فعالیت‌های اجتماعی و هوشی است و به تربیت و آموزش او اهمیت زیادی می‌دهد. در ضمن پدر اولین مردی است که به عنوان نمونه جنس مذکر دختر با او آشنا می‌شود.

? عقده ادیپ و عقده الکترا

سن ? تا ? سالگی اصطلاحا سن عقده ادیپ نام دارد. عقده ادیپ به رابطه بین پسر و مادر اشاره دارد و معادل آن در رابطه بین دختر و پدر، عقده الکترا نامیده می‌شود. این مرحله، مرحله‌ای ساختاری برای رشد کودک است. در صورتی که این مرحله به خوبی گذرانده شود و تعادلات هورمونی برقرار شود، دختر بچه قادر خواهد بود در سن بلوغ دوست‌دار جنس مذکر باشد. در واقع در این سن دختر عشقی را نسبت به مادر خود احساس می‌کند و فورا به حضور یک جداکننده خود از مادرش یعنی پدر پی می‌برد. پدر که از نظر او غریبه‌ای است که مادر را به سمت خود جلب می‌کند و مایه شادی او است، او را ناراحت می‌کند چون عشق مادر نسبت به او را کاهش داده است. در این مرحله دختر در تضاد با مادر قرار می‌گیرد و سعی می‌کند عشق پدر را به جای مادر به سمت خود جلب کند. در همین موقع است که متوجه می‌شود مادر او، همسر پدر و مورد علاقه اوست. مهم‌ترین وظیفه پدر در این سن مقابله با دختر و روشن کردن این مساله برای اوست که او جایگاه فرزندی دارد و نمی‌تواند جای همسر او باشد. در واقع در این مرحله ادیپ دختر ابتدا با از دست دادن عشق مادر و سپس پدر ـ برخلاف پسر که عشق مادر را از دست نمی‌دهد ـ بزرگ می‌شود.

? والدین الگو هستند

پیروز شدن کودک برعقده ادیپ یا الکترا به نوع رفتار زوجین بستگی دارد. نقش مهم پدر جدا کردن دختر از مادر و پس از آن ارزش نهادن به او به عنوان دخترش است. دختر به پدری نیاز دارد که او را دوست داشته باشد و در ضمن با عشق ورزیدن به مادر به دختر بیاموزد که باید تبدیل به زنی دوست‌داشتنی توسط مرد در آینده شود. مردی که به همسرش اظهار عشق نمی‌کند این احساس را به دختر آموزش نداده و عشق را در آینده در او خفه می‌کند.

ترجمه: سمیه مقصودعلی

سه شنبه 89 اردیبهشت 21 , ساعت 6:7 عصر
حضور مقامات ?? کشور در ایران، دلیل تعطیلی شنبه و یکشنبه تهران
سخنگوی دستگاه دیپلماسی، ارتباط تعطیلات دو روز اول هفته آینده را با برگزاری اجلاس گروه ?? محتمل دانست.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی، ارتباط تعطیلات دو روز اول هفته آینده را با برگزاری اجلاس گروه ?? محتمل دانست.

رامین مهمانپرست در گفت‌وگو با خبرآنلاین، در خصوص تقارن تعطیلات تعیین شده از سوی هیات دولت در دو روز اول هفته آینده در تهران گفت: ممکن است این تعطیلات برای برگزاری بهتر اجلاس گروه ?? در تهران باشد.

وی با بیان اینکه مهمانان این اجلاس روسای جمهوری و مقامات کشورهای عضو گروه ?? به میزبانی رئیس جمهور کشورمان هستند گفت: تشریفات و حفاظت از این گروهای دیپلماتیک ،آمادگی بالا و برنامه ریزی دقیقی را می طلبد که ممکن است هیات دولت تصمیم گرفته باشند برای بهتر برگزار کردن این اجلاس دو روز اول هفته آینده را تعطیل نمایند.

گفتنی است، هیات دولت اعلام کرده است روزهای شنبه و یکشنبه هفته آینده در تهران تعطیل می شود.

کشورهای ایران، هند، اندونزی، مالزی، سریلانکا، الجزایر، مصر، کنیا، نیجریه، زیمبابوه ، سنگال، ونزوئلا، برزیل، مکزیک،آرژانتین، شیلی ، کلمبیا، پرو، جاماییکا اعضای اصلی و ناظر گروه ?? هستند. ایران رئیس کنونی این گروه است.

خبر آنلاین (www.khabaronline.ir)

سه شنبه 89 اردیبهشت 21 , ساعت 6:6 عصر
کروبی با ارسال نامه‌ای به دادستان تهران، ادعاهای گذشته‌اش را تکرار کرد
مهدی کروبی طی نامه ای به دادستان تهران گفته است اگر پیش تر "احتمال تجاوزها" را مطرح کرده بوده اکنون اطمینان "عقلی و منطقی" یافته که چنین آزارهایی علیه معترضین به نتایج انتخابات انجام شده است.

مهدی کروبی طی نامه ای به دادستان تهران گفته است اگر پیش تر "احتمال تجاوزها" را مطرح کرده بوده اکنون اطمینان "عقلی و منطقی" یافته که چنین آزارهایی علیه معترضین به نتایج انتخابات انجام شده است.

بی بی سی به نقل از سایت وابسته به مهدی کروبی نوشت: کروبی در نامه خود به عباس جعفری دولت آبادی گفته است محمد داوری سردبیر سایت دستگیر شده سحام نیوز مجبور به اعتراف و دروغ خواندن ماجرای تجاوزهای جنسی به زندانیان درگیری های پس از انتخابات شده است.

کروبی در این نامه مدعی شد: اعترافات و تواب سازی های اخیر ... قصد بردن آبرو از روحانیت دارد و می خواهد خطی سیاه بکشد بر پرونده هزار ساله آنها و رنج فراوانشان برای حفظ معارف اسلامی و فقه محمدی.

در این نامه به نقل از وکیل آقای داوری گفته شده او برای مصاحبه و اعتراف گیری علیه مهدی کروبی و اظهار ندامت زیر فشار است.

گفتنی است ادعاهای مهدی کروبی در حالی تکرار می شود که سال گذشته هیئت سه نفره ای در قوه قضاییه به منظور بررسی ادعاهای کروبی تشکیل شد و بربطلان این ادعاها تاکید کرد. همچنین رئیس مجلس شورای اسلامی نیز پس از بررسی این ادعاها آنها را واهی خواند.

ادعاهای سال گذشته کروبی به شدت مورد استقبال عناصر و رسانه های ضد ایرانی خارج از کشور قرار گرفت و دستمایه تبلیغات گسترده ای علیه جمهوری اسلامی ایران شد.

گفتنی است در همان مقطع، مهدی کروبی با روشن شدن دروغ بودن برخی ادعاهایش از جمله کشته شدن برخی افراد و یا تجاوز به برخی زندانیان، آنها را پس گرفت


<   <<   161   162   163   164   165   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ