پیروزى به دور اندیشى است و دور اندیشى در به کار انداختن رأى و به کار انداختن رأى در نگاهداشتن اسرار . [نهج البلاغه]
 
سه شنبه 89 اردیبهشت 14 , ساعت 4:30 عصر
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: برای رسیدن به آسیا تنها به دنبال قهرمانی در جام حذفی هستیم. به گزارش ایسنا، علی دایی در گفت‌و‌گو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس به سؤالات مختلف پاسخ داد.

*عملکرد هواداران در بازی روز یکشنبه برابر استیل آذین ثابت کرد که تیم پرسپولیس برایشان بزرگتر و محبوب تر از همه نام ها و عناوین است. نظر شما دراین باره چیست؟

- به نظر من همه ما روزی بازی مان تمام می شود و یا از این تیم جدا می شویم و آن چه که بر جا می‌ماند پرسپولیس و هوادارانش هستند. بازیکنی که به پرسپولیس می‌آید، بالاجبار روزی دیگر در تیم نخواهد بود. به طور حتم هواداران ستاره‌ها را دوست دارند، اما در این بازی نشان دادند که بیشتر از هر فرد و گروهی، تیم‌شان را دوست دارند.

* درباره عملکرد هواداران چه صحبتی دارید؟

-آنها در آن هوای بد و بارش شدید باران 90 دقیقه تیم و بازیکنان محبوب‌شان را تشویق و مورد حمایت قرار دادند و به جرأت می‌توانم بگویم به همین خاطر پرسپولیس توانست کم نقص‌ترین بازی فصل خود را به نمایش بگذارد.

*همه پرسپولیسی‌های سابق حریف به سمت شما آمدند به جز علی کریمی!

-ببینید من اصلاً کاری به این مسائل ندارم. علی کریمی از بزرگان فوتبال ما است که زحمات زیادی چه برای پرسپولیس و چه تیم ملی کشیده است. من به شخصه به ایشان و نظرات‌شان احترام زیادی می‌گذارم! به نظر من با چنین رفتارهایی کسی نه بزرگ می‌شود و نه کوچک! اما احترام گذاشتن است که احترام می‌آورد. به شخصه نه از علی کریمی و نه از هیچ کس دیگر انتظار نداشتم که برایم گل بیاورد.

*با نتیجه به دست آمده، پرسپولیس از رتبه سوم جدول نیز فاصله گرفت. ضمن اینکه چهار سهمیه ایران هنوز قطعی نشده است!

- ما به این مسئله کاری نداریم که AFC چند سهمیه برای ایران در نظر خواهد گرفت. ما فینال جام حذفی و فرصت قهرمان شدن در این تورنمنت را پیش رو داریم. از ابتدا هم هدف اصلی ما قهرمانی در جام حذفی بود.

*تا چه حد به قهرمانی در جام حذفی مطمئن هستید؟

-تمام سعی و تلاش ما برای رسیدن به همین هدف قرار دارد. با تمام احترامی که برای تیم فولاد گستر قائل هستیم، اما برای رسیدن به آسیا تنها به دنبال قهرمانی در جام حذفی هستیم.

*مثل این‌ که ناظران AFC از برخی شرایط ورزشگاه آزادی ناراضی بوده‌اند!

-من مسئول این مسئله نیستم که درباره کم‌و‌کاستی‌های امکانات ورزش‌مان اظهار نظر کنم. خوشبختانه ناظران AFC با حضور در ورزشگاه شاهد برگزاری یکی از بازی‌های پرسپولیس در بهترین شرایط بودند.
سه شنبه 89 اردیبهشت 14 , ساعت 4:27 عصر
درگیری 7 زن با مداخله یک مرد جوان با قتل یکی از زنان به پایان رسید. عصر روز اول اردیبهشت امسال مأموران کلانتری 130 نازی آباد از وقوع یک حادثه خونین در حوالی یاخچی‌آباد با خبر شدند.

مأموران با حضور در محل حادثه دریافتند یک زن 45 ساله در جریان یک درگیری بر اثر اصابت یک شیشه شکسته به بدنش به شدت زخمی شده است. بررسی‌ها آغاز شد تا اینکه مشخص شد 4 نفر از این زنان با یکدیگر خواهر بوده و 3 نفر دیگر نیز با هم نسبت خواهری داشته‌‌اند که با هم درگیر شده‌اند.

شهریاری بازپرس شعبه هفتم دادسرای امور جنایی تهران به همراه اکیپ بررسی صحنه به محل حاضر شدند تا اینکه مشخص شد این افراد با یکدیگر همسایه بوده‌اند.

همچنین مشخص شد این افراد بر سر مسائل مختلفی با یکدیگر درگیر شده‌اند که در خلال این درگیری برادر یکی از این افراد هم برای کمک به خواهرانش به دعوای زنانه وارد شده و این زن 45 ساله را مجروح کرده است.

محمود که متهم به زخمی کردن این زن بود دستگیر شد تا اینکه روز 4 اردیبهشت زن 45 ساله در بیمارستان بر اثر شدت جراحات وارده فوت کرد و به این ترتیب پرونده قتل برای بازپرس جنایی باز شد.

تحقیقات از محمود و هر دو خانواده برای مشخص شدن زوایای پنهان این پرونده و همچنین مشخص شدن علت وقوع این درگیری آغاز شده است.
سه شنبه 89 اردیبهشت 14 , ساعت 4:26 عصر
عضو ارشد مجمع روحانیون مبارز تاکید کرد:عده‌ای به دنبال ریشه کن کردن اندیشه و افکار امام و انتقام جویی از امام (ره) و انقلاب هستند.

به گزارش ایلنا حجت الاسلام سید علی‌اکبر محشتیمی‌پور در دیدار با جمعی از جوانان مجمع نیروهای خط امام(ره) که عصر روز گذشته برگزار شد در پاسخ به این سوال که به نظر می‌رسد بخشی از جریان اصلوگرا به دنبال این تبیین هستند که حاکمیت نسبت به اصلاح‌طلبان و کسانیکه با آنها همفکر نیستند بی‌اعتماد است و آیا به نظر شما حاکمیت و ساختار سیاسی‌اش نسبت به اصلاح‌طلبان بی‌اعتماد شده‌اند و یا فقط فضای رسانه‌ای به دنبال القاء این فکر است؟ گفت: اگر منظور از حاکمیت مقام معظم رهبری است نظر ایشان نسبت به همه جریان‌های سیاسی یکسان است مگر اشخاص ویژه‌ای که زمینه بی‌اعتمادی را نسبت به خودشان فراهم آورده‌اند.

وی ادامه داد: در هر طیف و جریان سیاسی هم افراد مورد اعتماد وجود دارد و هم افرادی که از آنها سلب اعتماد شده است و اینگونه نیست که رهبری نسبت به یک مجموعه به طور کامل بی‌اعتماد شده باشند و به جریانی دیگر کاملاً اعتماد کرده باشند.

محتشمی‌پور با بیان اینکه در طول تاریخ ثابت شده که هیچ وقت شرایط سیاسی فرهنگی و اجتماعی و امنیتی به صورت مستمر بر وفق مراد یک جریان باقی نمی‌مانده و همواره در کش و قوس و تغییر بوده است گفت: قدرت همیشه میان افراد و جریان‌های گوناگون در حال چرخش بوده و دست به دست چرخیده است و جریان حاکم بداند اگر قدرت دائمی و برای یک نفر بود هرگز قدرت به شما نمی‌رسید.

وی با بیان اینکه قدرت پایدار نیست و تنها حاکمیت و قدرت برای ذات مقدس الله است که ابدی و ذاتی است و قدرت‌های دیگر همه فانی هستند تصریح کرد: اگر به این مساله معتقد باشیم نه کسانی که در راس حاکمیت قرار گرفته‌اند به موقعیت و پست و مقام خود مقرور می‌شوند و هر کاری که دلشان خواست می‌کنند و نه کسانی که عمرشان را برای پیروزی و سربلندی نظام سرمایه کرده‌اند و حالا دستشان از قدرت کوتاه است ناامید می‌شوند و دست از اصلاح امور و امر معروف و نهی از منکر که وظیفه شرعی و قانونی اشان است بر می‌دارند.

عضو ارشد مجمع روحانیون مبارز با بیان اینکه همه جریان‌های سیاسی در مقطع خاصی می‌توانند تاثیر گذار باشند و این تاثیرگذاری و یا سرنوشت‌سازی ما برای خودمان جامعه و کشور معلول تلاشی هست که در سال‌های گذشته انجام داده‌ایم اظهار داشت: در زمان برگزاری انتخابات، تبلیغات انتخاباتی 2 تا 3 ماه طول می‌کشد که این مدت زمان اوج تلاش جریان‌های سیاسی برای جذب رای مردم است در صورتی که اگر واقعا بخواهیم موثر باشیم باید از 4 سال قبل تلاش کرده باشیم چرا که این مدت دو- سه ماه زمان برداشت محصولی است که طی 4 سال گذشته کاشته‌ایم و اگر عملکرد ما طی 4 سال گذشته مثبت نبوده باشد نباید انتظار داشته باشیم که نتیجه مطلوبی را بدست بیاوریم.

محتشمی‌پور ادامه داد: جریان‌های سیاسی درون نظام باید از زمانی که در اختیار دارند برای ایجاد پیش زمینه‌های مثبت در جامعه به نفع خودشان استفاده کنند اما زمانی که انتخابات تمام شد و جریانی نتوانست پیروز انتخابات باشد اینکه بخواهد جنگ و دعوا را ادامه بدهد فایده‌ای ندارد و یک سیاست مدار عاقل برای موفقیت در آینده برنامه‌ریزی و تلاش می‌کند و اگر بخواهیم یک جریان سیاسی موفق باشیم باید با کار و تلاش شبانه‌روزی با یک اراده قوی وارد عرصه بشویم.

وی در ادامه در پاسخ به ابراز نگرانی یکی از اعضای مجمع نیروهای خط امام در خصوص ایجاد فضای یاس و ناامیدی در جامعه نسبت به ادامه فعالیت اصلاح‌طلبان و انحلال احزاب اصلاح‌طلب و پایبند نبودن جریان مقابل به اصول و قواعد دمکراسی وقواعد اخلاقی و اینکه با وجود این فضا آیا امید به انجام فعالیت انتخاباتی برای جوانان وجود دارد؟ گفت: در جریان انتخابات مجلس چهارم فضای سیاسی کشور به مراتب تیره‌تر و تاریک‌تر از وضعیت فعلی بود به طوری‌که از لیستی که جریان خط امام برای شرکت در انتخابات ارائه داده بود به دلیل فضای مسموم تبلیغاتی که علیه جریان خط امام به راه انداخته بودند، حتی یک نفر از این لیست رای نیاورد ولی ما کوتاه نیامدیم و عقب نشستیم و لذا در سال76 ورق برگشت و مردم که از عملکرد جریان مقابل ناراضی بودند وارد صحنه شدند و طور دیگری رای دادند.

وزیر اسبق کشور با بیان اینکه پروژه تبلیغ علیه جریان علاقمند به امام و مجمع روحانیون مبارز و گروه‌هایی که در خط امام بودند سال‌هاست که کلید خورده و لذا ناامیدی و خالی کردن عرصه مفهومی ندارد، تصریح کرد: جریانی در مملکت پشت پرده است که به دنبال انتقام جویی از امام و انقلاب است.
سه شنبه 89 اردیبهشت 14 , ساعت 4:25 عصر
حکم اعدام مرد افغان که به 10 کودک در میان زباله‌های بیابانی اطراف ورامین تجاوز کرده بود تایید شد.

به گزارش تهران امروز این مرد که نظیر احمد نام دارد دو سال قبل با همدستی یکی از هموطنانش 10 کودک را مورد تجاوز قرار داده بود.نظیر احمد کودکانی را انتخاب می‌کرد که برای جدا کردن زباله‌های قابل بازیافت در بیابانهایی که برای دفن زباله در نظر گرفته شده بود کار می‌کردند.

ماموران پلیس با توجه به عکس چهره نگاری شده‌ای که از طریق شاکیان به دست امده بود او را نشاسایی کردند. زمانی که نظر احمد بازداشت شد،جرم خود را قبول کرد وگفت که این کودکان را به داخل حمام عمومی کشانده و انها را مورد ازار قرار داده و بعد از پایان کارش مقداری پول به این بچه‌ها می‌داد.

نظیر بعد از محاکمه در شعبه 77 دادگاه کیفری استان تهران به اعدام و دوستش به شلاق محکوم شد. حکم اعدام نظیر بعد از بررسی در شعبه 32 دیوان عالی کشور مورد تایید قرار گرفت.
سه شنبه 89 اردیبهشت 14 , ساعت 4:22 عصر

تلاش یرای ایجاد محدودیت برای محمود احمدی نژاد

حواشی سفر به نیویورک

کد مطلب : 46673 11 اردیبهشت 1389 ساعت 17:10


فرارو- سفر احتمالی محمود احمدی نژاد رییس جمهور ایران به نیویورک در روزهای اخیر تبدیل به سوژه جذاب رسانه‌ها شده است، احمدی‌نژاد قصد دارد در کنفرانس بازنگری پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای (ان پی تی) که هفته آینده در نیویورک آغاز می‌شود، شرکت کند.

به گزارش فرارو، در همین راستا اخبار فراوانی منتشر شده است، اولین بحث پیش آمده در این‌باره پیرامون این پرسش شکل گرفت که آیا امریکا اجازه ورود احمدی‌نژاد به خاک کشورش را خواهد داد یا خیر؟ مسئله‌ای که همیشه در آستانه سفرهای رییس جمهور ایران به آمریکا مطرح می‌گردد.

در همین راستا ایران نیز اولین اقداماتی را برای سفر احمدی نژاد به آمریکا انجام داد، ایران در هفته گذشته درخواست دریافت ویزا برای رییس دولت را به آمریکا ارسال کرد. سوزان رایس، سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد چهارشنبه، هشتم اردیبهشت این خبر را تایید کرد.

در همین راستا پی جی کراولی سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا نیز گفت؛ ایالات متحده مانع از حضور محمود احمدی نژاد در کنفرانس نیویورک نخواهد شد.

تلاش برای محدود کردن احمدی نژاد در نیویورک
اما هیلاری کلینتون روز پنجشنبه طی اظهاراتی از احمدی نژاد در خواست کرد که در صورت حضور در اجلاس بازنگری در پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای در نیویورک، درباره برنامه اتمی کشورش ایجاد شبهه نکند.

کلینتون روز پنجشنبه از رئیس جمهوری ایران خواست سخنان خود در نیویورک را به اهداف سه گانه اجلاس بازنگری در پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای، ان پی تی، محدود کند.

وی گفت: «ماموریت کسانی که برای بازنگری، تجدید نظر و احیای (پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای) به نیویورک می روند، کاملا مشخص است. اگر ماموریت او (محمود احمدی نژاد) این نیست، این سفر برای او مفید و سازنده نخواهد بود.»

در همین راستا روزنامه کریستین ساینس مانیتور نوشت؛ هر چند آمریکا به طور رسمی نمی‌تواند مانع سفر احمدی نژاد به نیویورک و حضور وی در نشست سازمان ملل بشود اما با این حال اقداماتی در دست انجام است تا محدودیت هایی برای هیئت ایرانی در نیویورک وجود داشته باشد.

برخی از اعضای کنگره آمریکا نیز از مقامات شهر نیویورک خواسته‌اند تا به هتل‌های این شهر دستور بدهند تا از پذیرش هیئت ایران خودداری کنند.

بی بی سی نیز در گزارشی نوشت: تعدادی از قانونگذاران آمریکایی طی نامه‌ای به هیلاری کلینتون وزیر خارجه این کشور خواستار جلوگیری از سفر محمود احمدی نژاد به نیویورک شده اند.

بر اساس این گزارش؛ چهارده سناتور جمهوریخواه آمریکایی در این نامه با ادبیاتی سخیف ادعا کرده‌اند: «این نامعقول است که اجازه داده شود (با حضور محمود احمدی نژاد در نیویورک) تلاش برای جلوگیری از دستیابی دولت‌های یاغی و گروه های تروریستی به سلاح‌های کشتار جمعی به تمسخر گرفته شود.»

به گزارش خبرگزاری فرانسه در این نامه گفته شده؛ دولت آمریکا دارای اختیارات قانونی برای رد درخواست او و ممانعت از ورودش حتی اگر او فقط به سازمان ملل متحد می رود هست. ما از شما می خواهیم از این اختیارات استفاده کنید.
 
این در حالی است که اظهاراتی این چنینی در آستانه سفرهای محمود احمدی نژاد به آمریکا به امری طبیعی تبدیل شده است و تاکنون نیز سابقه نداشته است که دولت آمریکا مانع از ورود رییس جمهور ایران به نیویورک شود. 

محمود احمدی نژاد در سفرهایش به سازمان ملل و نیویورک همیشه به عنوان یک چهره خبرساز در صدر اخبار جهان قرار گرفته است، او در تمام سخنرانی هایش در امریکا به موضوعاتی اشاره کرده است که برای آمریکایی ها حساسیت برانگیز بوده است. 

کنفرانس بازنگری NPT
اجلاس بازنگری در پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای هر پنج سال یک بار برگزار می‌شود تا سه اصل پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای، یعنی خلع سلاح، عدم گسترش تسلیحات هسته‌ای و کاربرد صلح آمیز انرژی اتمی و تعهد کشورهای امضا کننده این پیمان به مفاد آن را بررسی کند. 

این اجلاس روز دوشنبه در سطح وزیران امور خارجه کشورهای امضاکننده پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای آغاز به کار می‌کند و محمود احمدی نژاد تنها رئیس دولت شرکت کننده در این نشست است.

پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای تاکنون 7 بار مورد بازنگری قرار گرفته است اولین کنفرانس بازنگری در سال 1975 وبا حضور 91 عضو ان پی تی برگزار شد و آخرین آن در سال 2005 و با حضور 188 عضو پیمان برگزار گردید.


سه شنبه 89 اردیبهشت 14 , ساعت 4:17 عصر
جان بولتون سفیر سابق ایالات متحده در سازمان ملل ( در دوره پرزیدنت بوش) معتقد است که تنها حمله نظامی اسراییل به تاسیسات هسته ای ایران می تواند خاورمیانه را از خطر یک رقابت اتمی ویرانگر نجات دهد !

به گزارش عصر ایران این شخصیت محافظه کار با چاپ یادداشتی در روزنامه آمریکایی " وال استریت ژورنال " ادعا کرد که دست یابی ایران به سلاح هسته ای سبب ایجاد یک رقابت اتمی در منطقه خواهد شد و مشخص نیست که در صورت تسلیح اتمی ایران ، عربستان ، مصر و یا ترکیه تضمینی برای عدم دست یابی تروریست ها به سلاح هسته ای دهند .

وی می نویسد : " ما باید بپذیریم که حمله اسراییل به ایران یک اقدام دفاعی پیشدستانه است ! حتی کشورهای عرب خاورمیانه نیز در این احساس تهدید اسراییل شریک بوده و منطق آن را به خوبی درک می کنند .

بولتون می افزاید : " در واقع حمله اسراییل به ایران هم در جهت منافع این کشور و هم به نفع منافع ایالات متحده آمریکا و هم در جهت منافع کشورهای عربی منطقه است ".

بولتون در خاتمه مطلب خود می نویسد که بدون حمله اسراییل به ایران هیچ کس دقیقا نمی داند که در برابر واقعیت ایران اتمی چه باید کرد .

بولتون از جمله شخصیت های نومحافظه کار آمریکایی است که سال هاست برای آنچه که تهدید برنامه های هسته ای می خواند " یقه درانی " می کند .

وی بر این باور است که تنها راه حل بحران اتمی ایران حمله نظامی است و گفتگو ، دیپلماسی ، مهار و بازدارندگی روی ایران اثری نخواهد داشت .

بولتون در همین مقاله خود می نویسد که با توجه به اینکه مشخص نیست سیاست بلند مدت تغییر رژیم در ایران چه زمانی جواب دهد ، باید سریعا برای مقابله با ایران اتمی چاره ای اندیشید و از نظر او با توجه به بی اثر بودن گزینه هایی چون تحریم و دیپلماسی تنها راه باقی مانده حمله نظامی است .

بسیاری از ناظران آمریکایی با این راه حل او مخالف اند و معتقدند که حمله نظامی به ایران پیامدهای ویرانگری را برای امنیت منطقه دارد و از سوی دیگر مشخص نیست که در صورت انجام این حمله برنامه هسته ای ایران تا چه میزان به عقب بیفتد .

با این حال بولتون بر این باور است که تنها استراتژی ممکن که خارج از ابهام بوده و می توان آن را تحت کنترل خود به اجرا در آورد حمله نظامی است و نمی توان روی تاثیر گذاری گزینه های دیگر ( با توجه به اینکه ماهیتی نامتعین و تاثیراتی غیر ملموس دارند ) حساب باز کرد .
سه شنبه 89 اردیبهشت 14 , ساعت 4:16 عصر
پس از طرح ادعاها واتهاماتی در مورد ارتباط سپاه پاسداران با یک شبکه جاسوسی در کویت، یک نماینده مجلس این کشور خواستار اخراج سفیر ایران از کویت شده اند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، محمد هایف، یکی از نمایندگان سلفی مجلس کویت خواستار به تعلیق درآمدن "تمام توافقنامه ها" با ایران، فراخواندن سفیر کویت از ایران و اخراج سفیر ایران از کویت شده است.

هایف که به داشتن مواضع سرسختانه در برابر حکومت ایران معروف است، به سکوت ? روزه دولت کویت در مورد گزارش روزنامه "القبس" که در آن سپاه پاسداران ایران به جاسوسی در مورد پایگاههای نظامی آمریکایی و مراکز امنیتی کویت متهم شده، اعتراض کرده است.

طی روزهای گذشته برخی محافل ومطبوعات ضد ایرانی در کویت با طرح ادعاهایی سعی در برهم زدن روابط دوکشور کرده اند.
سه شنبه 89 اردیبهشت 14 , ساعت 4:13 عصر
دبیرکل حزب الله لبنان شب گذشته اظهار داشت که در اختیار داشتن هر نوع سلاحی برای مقابله با تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا حق مقاومت است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اینترنتی المنار، سید حسن نصرالله شب گذشته بر آمادگی مقاومت لبنان برای مقابله با تهدیدات رژیم صهیونیستی و شکست دوباره این رژیم تاکید کرد.

وی خاطرنشان کرد: اسرائیل بیش از دیگران در دنیا دارای سلاح هوایی است و از سلاح های شیمیایی و هسته ای ممنوعه برخوردار است و در لبنان و فلسطین به کشتار مردم بیگناه می پردازد.

سید حسن نصرالله با بیان این مطلب افزود: اسرائیلی ها ادعا می کنند که سوریه موشک های اسکاد در اختیار لبنان قرار می دهد و حال آنکه یک دلیل هم در این رابطه ارائه نکرده اند. طرح این ادعا با اهداف متعددی از جمله اعمال فشار بر مقاومت لبنان، سوریه، ایران و فلسطین است. وی در عین حال تاکید کرد که در اختیار داشتن هر نوع سلاحی برای مقابله با تهدیدهای اسرائیل و آمریکا حق حزب الله است.

دبیر کل حزب الله لبنان خاطرنشان کرد: سران آمریکا و اسرائیل گمان می کنند اسرائیل مظلوم است و مورد تهاجم قرار می گیرد و هدف آنها از این روش توجیه تجاوزات صهیونیستها و ممانعت از بازگشت آوارگان فلسطینی و حمله به کشورهای منطقه است.

وی در پایان گفت: نه موشک اسکاد و نه هر نوع موشک دیگر و تجهیز سلاح مقاومت باعث جنگ در منطقه نخواهد شد بلکه اگر توطئه سیاسی بزرگی برای منطقه وجود داشته باشد جنگ صورت خواهد گرفت و هنوز نشانه های این توطئه آشکار نشده است.

رژیم صهیونیستی اخیرا در راستای تهدیدات خود علیه لبنان سناریوی جدیدی را مبنی بر قاچاق موشکهای اسکاد به لبنان آغاز کرده است. این ادعا با واکنش مقامات مختلف لبنان مواجه شده، به طوری که "سعد الحریری" نخست وزیر لبنان نیز اظهار داشت که ادعای وجود سلاح هایی از نوع موشک های اسکاد در لبنان تکرار سناریوی وجود سلاح های کشتار جمعی در عراق است.
سه شنبه 89 اردیبهشت 14 , ساعت 4:13 عصر
جان بولتون سفیر سابق ایالات متحده در سازمان ملل ( در دوره پرزیدنت بوش) معتقد است که تنها حمله نظامی اسراییل به تاسیسات هسته ای ایران می تواند خاورمیانه را از خطر یک رقابت اتمی ویرانگر نجات دهد !

به گزارش عصر ایران این شخصیت محافظه کار با چاپ یادداشتی در روزنامه آمریکایی " وال استریت ژورنال " ادعا کرد که دست یابی ایران به سلاح هسته ای سبب ایجاد یک رقابت اتمی در منطقه خواهد شد و مشخص نیست که در صورت تسلیح اتمی ایران ، عربستان ، مصر و یا ترکیه تضمینی برای عدم دست یابی تروریست ها به سلاح هسته ای دهند .

وی می نویسد : " ما باید بپذیریم که حمله اسراییل به ایران یک اقدام دفاعی پیشدستانه است ! حتی کشورهای عرب خاورمیانه نیز در این احساس تهدید اسراییل شریک بوده و منطق آن را به خوبی درک می کنند .

بولتون می افزاید : " در واقع حمله اسراییل به ایران هم در جهت منافع این کشور و هم به نفع منافع ایالات متحده آمریکا و هم در جهت منافع کشورهای عربی منطقه است ".

بولتون در خاتمه مطلب خود می نویسد که بدون حمله اسراییل به ایران هیچ کس دقیقا نمی داند که در برابر واقعیت ایران اتمی چه باید کرد .

بولتون از جمله شخصیت های نومحافظه کار آمریکایی است که سال هاست برای آنچه که تهدید برنامه های هسته ای می خواند " یقه درانی " می کند .

وی بر این باور است که تنها راه حل بحران اتمی ایران حمله نظامی است و گفتگو ، دیپلماسی ، مهار و بازدارندگی روی ایران اثری نخواهد داشت .

بولتون در همین مقاله خود می نویسد که با توجه به اینکه مشخص نیست سیاست بلند مدت تغییر رژیم در ایران چه زمانی جواب دهد ، باید سریعا برای مقابله با ایران اتمی چاره ای اندیشید و از نظر او با توجه به بی اثر بودن گزینه هایی چون تحریم و دیپلماسی تنها راه باقی مانده حمله نظامی است .

بسیاری از ناظران آمریکایی با این راه حل او مخالف اند و معتقدند که حمله نظامی به ایران پیامدهای ویرانگری را برای امنیت منطقه دارد و از سوی دیگر مشخص نیست که در صورت انجام این حمله برنامه هسته ای ایران تا چه میزان به عقب بیفتد .

با این حال بولتون بر این باور است که تنها استراتژی ممکن که خارج از ابهام بوده و می توان آن را تحت کنترل خود به اجرا در آورد حمله نظامی است و نمی توان روی تاثیر گذاری گزینه های دیگر ( با توجه به اینکه ماهیتی نامتعین و تاثیراتی غیر ملموس دارند ) حساب باز کرد
سه شنبه 89 اردیبهشت 14 , ساعت 4:12 عصر
کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی در نشستی با مسوولان وزارت خارجه و اطلاعات به بررسی طرح کاهش رابطه با انگلیس پرداخت.

حسین سبحانی‌نیا نایب‌رئیس این کمیسیون، در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، با تاکید بر اینکه نظر این دو وزارتخانه به شکل رسمی به کمیسیون امنیت ملی ارائه نشده است، ادامه داد: وزارتخانه‌های اطلاعات و امور خارجه در کلیات موافق کاهش رابطه ایران با انگلیس بوده‌اند.

وی به استدلالات این دو وزارتخانه در بحث کاهش رابطه تجاری، اقتصادی، صنعتی و علمی با انگلیس اشاره کرد و گفت: تقریبا وزارت اطلاعات و خارجه در کاهش رابطه در این سطوح موافق بوده‌اند.



به گفته وی وزارت خارجه و اطلاعات در موضوع کاهش رابطه سیاسی ایران و انگلیس ملاحظاتی داشته‌اند.

سبحانی‌نیا در تشریح این ملاحظات سیاسی، از پرداختن به جزئیات خودداری کرد و گفت: در مجموع به نظر می‌رسید که وزارت اطلاعات و امور خارجه در کاهش سطح رابطه سیاسی با انگلیس از سطح سفیر به کاردار موافق هستند.

نایب‌رئیس کمیسیون امنیت ملی فراخواندن صفری سفیر ایران در انگلیس و اعزام وی به چین را نشان‌دهنده موافقت وزارت امور خارجه در این بحث دانست.

عضو هیات‌رئیسه مجلس در واکنش به تذکر روز گذشته نماینده خمینی‌شهر که نسبت به کاهش رابطه علمی با انگلیس معترض بود گفت: هنوز در زمینه کاهش رابطه در این سطح از سوی ایران اقدامی نشده است البته در مجموع شاهدیم که اعزام دانشجو از ایران به انگلیس طی سال‌های گذشته کاهش یافته است.

سبحانی‌نیا در پاسخ به سوالی که به عدم صدور روادید از سوی انگلیس برای مسافران ایرانی اشاره

داشت، گفت: پیش از این مطالبی در این زمینه به کمیسیون امنیت ملی اعلام شده بود اما در حال حاضر اطلاعی از اینکه این مساله رفع شده است یا نه نداریم.

به گفته وی احتمال دارد که کمیسیون امنیت ملی بحث صدور روادید انگلیس برای ایران را بررسی کند.
<   <<   166   167   168   169   170   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ