سفارش تبلیغ
صبا ویژن
چگونه از اهل دانش باشد کسی که در مسیرآخرت رو به دنیا دارد و چیزی را که به وی زیان می رساند، از آنچه به وی سود می بخشد بیشتر دوست دارد . [عیسی علیه السلام]
 
سه شنبه 91 خرداد 9 , ساعت 11:32 صبح

تصویر منتشرنشده ازحضرت آیت‌الله‌خامنه‌ای + عکس

   ( تعداد نمایش: 20 )
 
 
آیت‌الله‌خامنه‌ای
سه شنبه 9 خرداد 1391   -  11:24 ق.ظ
تصویر منتشرنشده ازحضرت آیت‌الله‌خامنه‌ای + عکس
تصویر زیر متعلق به سال های ابتدایی دفاع مقدس و دیدار حضرت آیت الله خامنه ای از جبهه های جنگ می باشد
تصویر زیر متعلق به سال های ابتدایی دفاع مقدس و دیدار حضرت آیت الله خامنه ای از جبهه های جنگ می باشد. در کنار ایشان شهید «احمد بیابانی» نیز دیده می شود:

 

بیشتر بدانید :   • آیت‌الله‌خامنه‌ای    

سه شنبه 91 خرداد 9 , ساعت 11:31 صبح
هدیه ی ژاوی به بهترین فوتبالیست زن جهان
سه شنبه ، 9 خرداد 1391 ، 11:26

به گزارش رویش نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران ، باشگاه ژاپنی که توسط هما راساوا هدایت می شود به همراه تیم بانوان بارسلونا روز خوبی را در کنار بازیکنان بارسلونا گذراندند ساوا در این دیدار به ژاوی یک توپ طلایی شکلاتی هدیه دادند و بازیکن بارسلونا هم پیراهن امضاء شده ی خود را به بهترین بازیکن زن جهان داد ساوا که از این هدیه خوشحال شده بود اعلام کرد که الگوی وی ژاوی است.

alt
 

وی گفت: ژاوی بازیکن مورد علاقه من است کنترل خوبی روی توپ دارد و دقیقا می داند که چگونه پاس کاری کند، عملکرد وی شگفت انگیز است

  < type="text/java">

افزودن نظر


سه شنبه 91 خرداد 9 , ساعت 11:29 صبح
رسانه های خبری از انتشار بدافزار به شدت پیچیده جدیدی خبر داده اند که کشورهای خاورمیانه و به خصوص ایران را هدف قرار داده است.
رسانه های خبری از انتشار بدافزار به شدت پیچیده جدیدی خبر داده اند که کشورهای خاورمیانه و به خصوص ایران را هدف قرار داده است.

 به گزارش فارس به نقل از کامپیوترورلد، محققان چندین شرکت امنیتی غربی و شرکت های تحقیقاتی هم شناسایی این بدافزار به نام Flamer را تایید کرده و از آغاز بررسی ها و تجزیه و تحلیل آن خبر داده اند.
 
متخصصان مرکز ماهر در ایران Flamer را عامل سرقت حجم گسترده ای از اطلاعات در هفته های اخیر توصیف کرده و می گویند این بدافزار به دنبال انتشار بدافزارهای مشابهی مانند استاکس نت و دیوکو عرضه شده است.
 
محققان شرکت امنیتی کاسپراسکای هم تجزیه و تحلیل های گسترده ای را بر روی این بدافزار به عمل آورده اند و معتقدند این بدافزار از نظر هدف گیری جغرافیایی و نحوه انتشار شباهت های زیادی با استاکس نت و دیوکو دارد. اما Flamer از ویژگی های متفاوتی هم برخوردار است و از هر دو بدافزار قبلی پیچیده تر می باشد.
 
Flamer که از سوی کاسپراسکای Flame نامیده شده از ماژول های متعددی برخوردار است که طراحی حملات گسترده ای را ممکن کرده است. این بدافزار می تواند در آن واحد اقدامات تخریبی متعدد و متنوعی را انجام دهد که هدف اکثر انها سرقت اطلاعات و خرابکاری سایبری است.
 
یکی از توانایی های این بدافزار سوءاستفاده از میکروفون رایانه برای ضبط مکالمات افراد است. تهیه عکس از برنامه های خاص در زمان اجرا، به خاطر سپردن نحوه فشرده شدن دکمه های صفحه کلید، بررسی ترافیک شبکه و جاسوسی در این زمینه و در نهایت برقراری ارتباط با وسایل الکترونیک مجاور از طریق بلوتوث از جمله ویژگی های این بدافزار بسیار خطرناک است.
 
محققان می گویند نسخه های اولیه این بدافزار در سال 2010 طراحی و عرضه شده و با به روزرسانی ماژول های Flamer توان تخریبی آن چند برابر شده است. در حالی که استاکس نت و دیویکو هر یک تنها حدود 500 کیلوبایت حجم داشتند – حجمی که از نظر شرکت های امنیتی بالاست – حجم کل بدافزار Flamer به بیش از 20 مگابایت می رسد که برای یک بدافزار رقمی کاملا نامتعارف است.
 
یافته های کاسپراسکای همچنین نشان می دهد که بخشی از اجزای این بدافزار به زبان برنامه نویسی LUA نوشته شده اند. استفاده از چنین زبان برنامه نویسی برای ویروس نویسی کاملا نامتعارف و بی سابقه است. معمولا از این زبان برای نگارش و طراحی بازی های رایانه ای استفاده می شود. کاسپراسکای می گوید تاکنون هرگز از این زبان برای طراحی بدافزارهای رایانه ای استفاده نشده بود.
 
Flamer برای انتشار، خود را بر روی دستگاه های قابل اتصال به پرت های یو اس بی منتقل می کند و سپس به سرعت از رایانه ای به رایانه دیگر کپی می شود. این بدافزار همچنین از یک آسیب پذیری قدیمی در ویندوز که مورد سواستفاده استاکس نت هم قرار گرفته بود، بهره می گیرد.
 
Flamer از چنان قدرتی برخوردار است که حتی رایانه های مجهز به سیستم عامل ویندوز 7 که تمام وصله های امنیتی به روزرسان بر روی آنها نصب شده را هم آلوده کرده است. اگر Flamer تشخیص دهد که بر روی رایانه نرم افزار ضدویروس نصب شده برای جلوگیری از شناسایی خود از اجرای برخی کدهای مخرب خودداری می کند. همین مساله موجب شده تا شناسایی این بدافزار تاکنون دشوار بوده باشد.
 
بیشترین میزان آلودگی به این بدافزار در ایران، سودان، سوریه، رژیم صهیونیستی، عربستان و مصر گزارش شده است. شرکت امنیتی سمانتک هم که در این زمینه تحقیقاتی انجام داده، می گوید مواردی از آلودگی به این بدافزار را در مجارستان، اتریش، روسیه، هنگ کنگ و امارات متحده عربی مشاهده کرده است. البته ممکن است بخشی از این ارقام که مربوط به استفاده مسافران از لپ تاپ هایشان در دیگر کشورهاست دقیق نباشد.
 
با توجه به توان گسترده این بدافزار برای سرقت اطلاعات نمی توان به طور دقیق در مورد اهداف طراحی آن اظهار نظر کرد. به نظر می رسد هر یک از بخش ها و ماژول های Flamer برای کار خاصی برنامه ریزی شده که پی بردن به آن نیاز به ماهها صرف وقت و هزینه دارد.
 
این بدافزار صرفا سازمان های صنعتی و حساس را هدف نگرفته ولی مشخص است که به آلوده کردن رایانه های موجود در مراکز دولتی، نهادهای آموزشی، شرکت های تجاری و حتی رایانه های شخصی مورد استفاده افراد به طور شخصی علاقه خاصی دارد. همانطور که طراحان واقعی استاکس نت و دیوکو هرگز مشخص نشدند، کسی مسئولیت طراحی Flamerرا هم بر عهده نگرفته است. اما پیچیدگی این بدافزار و همین طور حجم بالای منابع مورد نیاز برای طراحی چنین محصول خطرناکی تردیدی باقی نگذاشته که یک دولت بزرگ در پس پرده این بدافزار را طراحی کرده است.
 
محققان کاسپراسکای هم هنوز نتوانسته اند در مورد کشور اصلی طراحی این بدافزار گمانه زنی کنند، اما با توجه به اینکه بخشی از متون کدهای این بدافزار به زبان انگلیسی نوشته شده، کشورهایی مانند آمریکا و انگلیس در مظان اتهام قرار می گیرند. محققان سمانتک هم نظر مشابهی داشته و می گویند بررسی کدهای Flamer نشان می دهد برنامه نویسانی که آن را طراحی کرده اند اصالتا انگلیسی زبان بوده اند.
 
محققان دانشگاه بوداپست هم که نقش مهمی در کشف و شناسایی این  بدافزار داشته اند می گویند: نتیجه بررسی های فنی ما نشان می دهد که Flamer ( که توسط این گروه sKyWIper نامیده شده) ، توسط یک نهاد دولتی یا دولتی نوشته شده که از بودجه فراوان برخوردار بوده است و به انجام فعالیت های جنگ سایبری علاقمند است. در این گزارش هم تصریح شده که sKyWIper به طور قطع پیچیده ترین بدافزاری است که محققان این دانشگاه تاکنون با آن مواجه شده اند  وشاید بتوان آن را پیچیده ترین بدافزار تاریخ دانست.

سه شنبه 91 خرداد 9 , ساعت 11:26 صبح

در این گزارش علاوه بر بهبهانی وزیر راه سابق و معاونان او و همچنین رئیس سابق سازمان خصوصی سازی، به نام شش مقام دولتی اشاره شده و ارتباط آن ها با پرونده اختلاس سه هزار میلیاردی را نیز توضیح داده است

به گزارش همراهان نیوز ، با گذشت یازده جلسه از دادگاه اختلاس سه هزار میلیاردی ، تا کنون برخی از مقامات دولتی به عنوان متهم در دادگاه حاضر شده اند و از برخی دولتمردان دیگر هم به عنوان افراد مرتبط با این فساد، در جلسات دادگاه نام برده شده است.

هفته نامه پنجره در شماره این هفته خود گزارشی از حضور مسئولان در پرونده این فساد بانکی ارائه کرده و در آن، علاوه بر بهبهانی وزیر راه سابق و معاونان او و همچنین رئیس سابق سازمان خصوصی سازی، به نام شش مقام دولتی اشاره کرده و ارتباط آن ها با پرونده اختلاس سه هزار میلیاردی را توضیح داده است: (لازم به ذکر است که این افراد الزاما متهم نیستند و هیچ حکمی علیه آنان صادر نشده است. آنها فقط با این پرونده مرتبط بوده اند و البته معنای ارتباط، اتهام یا جرم نیست.)
 

1- حمید پورمحمدی گل سفیدی
 - معاون امور بانکی و بیمه وزیر اقتصاد از سال 83 تا 88
 
- از سال 87 با حفظ سمت به عنوان مشاور عالی طهماسب مظاهری (رئیس وقت بانک مرکزی)
 
- قائم مقام بانک مرکزی بعد از روی کار آمدن بهمنی به عنوان رئیس بانک مرکزی
 
- بازداشت در اواخر مهر ماه و آزادی به قید وثیقه در تاریخ 29 آذر ماه 90
 

2- محمد جهرمی
 - وزیر کار و امور اجتماعی دولت نهم و متولی اجرای طرح بنگاه های زود بازده
 
- مدیرعامل بانک صادرات به عنوان بانک صادر کننده ال سی ها در فساد سه هزار میلیاردی
 
- محسنی اژه ای در اواسط اسفند ماه سال گذشته گفت: جهرمی حتما در دادگاه حاضر و محاکمه خواهد شد
 


3- قدرت الله شریفی
 - مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره بانک مسکن از فروردین 89 تا آبان 90
 
- نایب رئیس هیئت مدیره بانک صادرات پیش از انتقال به بانک مسکن
 
- مدیریت شعب بانک صادرات در استان گیلان
 
- عضو کمیته عالی اعتبارات

- در آذر ماه 89 به عنوان "قهرمان صنعت" توسط وزارت صنایع انتخاب می شود و جایزه خود را از دست محرابیان، وزیر صنایع وقت دریافت می کند.
 
- پس از فرار خاوری شایع شد که او او مدیر عامل بانک ملی خواهد شد، اما چند ماه بعد (آبان 90) به عنوان متهم بازداشت شد.
 


4- خدامراد احمدی
 - معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در زمان دستگیری ( 19 دی ماه 90)
 
- رئیس هیئت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی (ایمیدرو) از شهریور ماه 90 تا هنگام بازداشت
 
- از جمله افراد حلقه "دانشگاه علم و صنعت" که در دولت نهم توسط احمدی نژاد به عنوان معاون وزیر رفاه معرفی شده بود.
 
- در دادگاه، اتهام او در یافت رشوه 900 میلیون تومانی و مشارکت در اخلال در نظام اقتصادی کشور عنوان شد.
 
- او در دادگاه برای دفاع از خود گفت: سال تولید ملی را به همه تولید کنندگان تبریک می گویم و این اطمینان را می دهم که عامدا خیانتی به نظام نکرده ام و لحظه ای در خدمت رسانی تعلل نداشته ام. تکذیب می کنم که صراحتا دریافت مبلغ 900 میلیون تومان را به گردن گرفته ام.
 


5- علی اکبر محرابیان
 - وزیر صنایع دولت دهم که پس از ادغام وزارت صنایع با وزارت بازرگانی، به عنوان مشاور احمدی نژاد منصوب شد.
 
- پای محرابیان زمانی به پرونده اختلاس سه هزار میلیاردی باز شد که خدامراد احمدی به عنوان مغاون وزیر صنایع، در اعترافات خود گفت: آقای وزیر به من دستور داد ظرف مدت 10 روز مجوز ارائه زمین به گروه آریا صادر شود.
 


6- اسفندیار رحیم مشایی
 - شهریور ماه 90 تصویر یک توصیه نامه در فضای اینترنتی منتشر شد که زیر آن امضای مشایی بود و محتوایش هم دستور به بهبهانی وزیر راه برای واگذاری سهام شرکت ملی فولاد خوزستان بدون مزایده به شرکت خط و ابنیه فنی (از گروه آریا) بود.
 
- مدیر عامل شرکت تراورس در جلسه هفتم دادگاه ازجلسه با مشایی و مه آفرید خسروی در طبقه هفتم هتل لاله و همین طور در نهاد ریاست جمهوری خبر داد.
 
- جهرمی مدیرعامل بانک صادرات از وجود نام خواهر زاده مشایی به اتهام گرفتن رشوه، در پرونده اختلاس سه هزار میلیاردی خبر داد


سه شنبه 91 خرداد 9 , ساعت 11:25 صبح

وام 700 میلیونی برای نمایندگان مجلس مایه تشویش افکار عمومی است!

چندی پیش برای اولین بار به روزنامه وزین قدس که افتخار قلمزنی در آن را از سال 88 تاکنون دارم، شک کردم!


نشر خبری بدین شگفت انگیزی به نقل از پایگاه خبری بولتن، آن هم در ستون جالب و خواندنی اخبار ویژه تکانم داد. برایم باور کردنی نبوده و نیست. امیدوارم این خبر نادرست باشد یا تکذیب شود.«در حالی که وامهای بلاعوض 100 میلیون تومانی نمایندگان مجلس هشتم هنوز هم با اعتراضهای فراوانی روبه رو است، در جلسه اخیر کمیسیون تلفیق پیشنهاد شده تا تسهیلات 200 میلیارد تومانی برای دفاتر منتخبان مجلس نهم و همچنین خانه های مسکونی آنها اختصاص داده شود که اعضای کمیسیون تلفیق با این موضوع مخالفت کرده و آن را به صورت تسهیلات مصوب کردند!
یک عضو کمیسیون تلفیق گفت: بر اساس این مصوبه کمیسیون تلفیق برای هزینه های دفاتر، اسکان و همچنین امکانات رفاهی و ایاب و ذهاب نمایندگان حدود 200 میلیارد تومان تسهیلات در نظر گرفته که اگر بین 290 نماینده تقسیم شود، به هر نماینده حدود 700 میلیون تومان تسهیلات اهدا خواهد شد.»
چه خبر است؟ چه جشن و سور و ساتی به راه انداخته اید؟ باور کنید، سرم سوت کشید. در کشوری که هر روز مردم صد بار لرزانده می شوند که قرار است در مرحله دوم هدفمندی، قیمت برق، آب و گاز و مخابرات چند برابر شود، در کشوری که خرید آپارتمان 50 متری به کابوس وحشتناک مردم بی خانمان تبدیل شده و یک مشت دلال مسکن راحت طلب و بساز بفروش، بی اعتنا به دولت و «وزارت راه و مسکن و شهرسازی و ترابری و هواپیمایی و دریانوردی و بندرسازی و هواشناسی» جان ملت را در شیشه کرده اند و آپارتمانی متری حداکثر یک میلیون را به دو میلیون، سه میلیون و چهار میلیون رسانده و به شیوه آلکاپون بدون هیچ گونه ترس، یک آپارتمان را به سه خریدار می فروشند و آنها را راهی دادگستری می کنند، برای نمایندگان مجلس نهم 200 میلیارد تومان تسهیلات قایل می شوند؟!
برای اسکان لازم نیست برای هر نماینده در هر دوره خانه در تهران خریداری یا رهن شود. مجلس شورای اسلامی یک مجتمع مسکونی بزرگ با 290 واحد یا چند مجتمع مسکونی که 290 آپارتمان داشته باشد، خریداری کند. 25 نماینده تهران را از 290 نفر کسر کند باقی را به مدت چهار سال رایگان در اختیار نمایندگان محترم هر دوره بگذارد. پس از پایان هر دوره آن را تحویل گرفته، زنگ بزند، مرمت کرده و برای نمایندگان دوره بعد آماده کند.
تسهیلات 700 میلیون تومانی برای هر نماینده دل مردم ایران را می سوزاند. آخر چه لزومی دارد 200 میلیارد تومان از بودجه کشور صرف این تشریفات شود؟ چرا این تسهیلات را به جزایر جنوب نمی دهید که دندان تیز طمع شیوخ اماراتی نسبت به جزایر ایرانی کند شود و این قدر شور و التهاب برای بلعیدن آنها نشان ندهند. باور کنید من برای اولین بار به روزنامه صدیق و پاک و منعکس کننده دردها و آلام مردم شک کردم که دارد نشر اکاذیب می کند و موجبات تشویش افکار عمومی را فراهم می آورد!
نمایندگان آن دوره صد میلیون تومان تسهیلات گرفتند. در کشوری که بانکها از دادن چهار میلیون وام اضطراری به جوانان در حال ازدواج مضایقه می کنند، دل مردم بسیار به درد آمد.
آقای بادامچیان گفته بود، مجلس هشتم مجلس آرامی بود !مجلس آرام یعنی مجلسی که در برابر همه کارهایی که سر و صدای مردم را درمی آورد سکوت کند و لبخند بزند و این مناقشات پایان دوره مردم را خشنود نکرد. حدود 190 نماینده نتوانستند وارد مجلس نهم شوند، زیرا کارنامه درخشانی نداشتند و وکیل المله نبودند. من امیدوارم کمیسیون تلفیق این شایعات را که سوژه به دست رسانه های خارجی می دهد، تکذیب کند. مگر می شود انسان نماینده مجلس شود و خودرو نداشته باشد و دولت برایش خودرو بخرد؟ مگر می شود یک داوطلب نمایندگی مجلس اجاره نشین باشد؟ این قدر به فکر تقلید از مجالس آمریکا و چند کشور دیگر مولتی میلیارد جهان نباشیم. ما مسلمان و ایرانی هستیم و با آنها فرق داریم!
اگر نمایندگان سنا و مجلس نمایندگان آمریکا دفتر کار دارند، برای اینکه آمریکا ثروتمندترین کشور جهان است و میلیاردها دلار عایدات فقط از بابت مالیات دارد. چرا نمی روید مجلس لردان و مجلس مبعوثان بریتانیا را نگاه کنید که از همان سالن قدیمی مربوط به قرن 16 و 17 میلادی استفاده می کنند و نمایندگان تنگ هم می نشینند و در سالن کهنه چهارصد ساله اجتماع می کنند؟
چرا به عمارت مجلس عالی هند سری نمی زنید که ساختمان آن مربوط به قرن نوزدهم یا اوایل قرن بیستم است؟ به خدا هزینه کردن دویست میلیارد تومان و تقدیم 700 میلیون تومان به هر نماینده، اسراف و تبذیر بیت المال است.
مردم هزار نوع گرفتاری دارند. خجالت آور است که کارگرانی جلوی در مجلس می ایستند و گریه می کنند که 34 ماه است حقوق نگرفته اند، بعد هنوز مجلس تشکیل نشده، قرار می شود 700 میلیون تومان به هر نفر از انتخاب شدگان تسهیلات داده شود تا اموراتشان لنگ نماند! این بذل و بخششها فاصله وکلا را با موکلان صد چندان می کند. امید مردم را از مجلس قطع نکنید. من امیدوارم هر چه زودتر این خبر تحریک آمیز تکذیب شود.
بی انصافها نکردند همان 100 میلیون تومان را تصویب کنند. آن را هفت برابر کرده اند انگار تورم و گرانی فقط خاطر نازنین وکلا را مشوش می کند!


سه شنبه 91 خرداد 9 , ساعت 11:24 صبح
روزنامه نود 09 خرداد 1391

روزنامه نود 09 خرداد 1391


سه شنبه 91 خرداد 9 , ساعت 11:22 صبح
پشت پرده کارکنان رسانه های ضد انقلاب از جمله بی بی سی فارسی و صدای آمریکا پر است از فساد و سوابق سوئی که دربعضی موارد از شدت زننده بودن، جزئیاتش قابل بازگوکردن نیست.
وطن امروز نوشت: حواشی پشت دوربین بی بی سی فارسی درماه های اخیر فقط بخشی از آن چیزی است که بعضا توسط خود پرسنل بنگاه سخن پراکنی بریتانیا افشا می شود.


تلویزیون فارسی صدای آمریکا (VOA) نیز از این قاعده مستثنی نبوده است و حضور تبهکاران، مفسدان اخلاقی و اقتصادی به عنوان مجری، کارمند و ... در این شبکه مشکلات بسیار زیادی را برای مدیران بالادستی به وجود آورده است.

در همین زمینه "وطن امروز" اطلاعاتی را درباره یکی از کارکنان VOA به دست آورده است که خود گویای نوع افرادی است که این شبکه ها اقدام به جذب آنان می کنند.

"آرش سیگارچی" که اکنون در صدای آمریکا مشغول به فعالیت است در سال 1375 مرتکب 2 فقره سرقت (سرقت اسباب و اثاثیه و طلاهای منزل فردی به نام محمد جواد ثنایی و سرقت قالپاق های اتومبیل فردی به نام محمد نقی مهرورز) شده است.

سیگارچی همچنین پیش از این سابقه ارتباط نامشروع با یکی از اهالی منطقه گلسار (گیلان) را داشته که در ارتباط با این جرائم توسط نیروی انتظامی  بازداشت می شود.

پس از رسیدگی قضایی به موارد مندرج در این پرونده طی حکمی به شماره 75/6515 از سوی شعبه دادگاه عمومی شهرستان رشت محکوم شده که درمورخ 30/7/1376 پس از ارجاع به دایره اجرای احکام به تحمل 3 ماه و یک روز حبس و جزای نقدی محکوم شده است.

آرش سیگارچی مدتی را نیز در یکی از نشریات محلی گیلان سردبیر بوده است.

قالپاق دزد دیروز و کارمند امروز VOA در سال های 82 و 83 براساس موارد اتهامی همچون ارتباط با عناصر ضد انقلاب خارج از کشور، فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی، توهین به پیام اکرم (ص)، توهین به مراجع تقلید، توهین به بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب و... بازداشت و تحت پیگرد قضایی قرار گرفته و به 3 سال حبس محکوم می شود.

سیگارچی پس از گذرندان 13ماه حبس برای مداو از زندان مرخص شده و در فرصت پدید آمده کشور را به مقصد آمریکا ترک می کند.

نامبرده پس از خروج از کشور، ضمن اخذ پناهندگی سیاسی از دولت آمریکا، با توجه به ارتباطاتی که در زمان حضور در کشور با عوامل صدای امریکا داشته به این شبکه پیوسته و از آن زمان تاکنون به عنوان یکی از مجریان فعال VOA به شمار می آید.

با توجه به اقدامات قالپاق دزد VOA علیه نظام جمهوری اسلامی از سوی سازمان دیده بان حقوق بشر جایزه بین المللی هلمن به وی اعطا شده است.

سیگارچی در پاره ای موارد ضمن برقراری ارتباط با عناصر داخلی به شیوه منافقین به جمع آوری اخبار و اطلاعات مربوط به امور نظامی و دفاعی کشور پرداخته است

سه شنبه 91 خرداد 9 , ساعت 11:22 صبح
حق دانستن زنای با محارم!؟ از لوازم جهان بینی روشنفکری نئولیبرالیست
جریانی که در ایران روشنفکری دینی نامیده می‌شود و سابقه و پیشینه آن به بیش از صد سال قبل بر می‌گردد در تلقی خود از روشنفکری، نوعا به همین معنای تخصصی روشنفکری نظر داشته است. به طور خاص جریانی که در سال‌های آغازین دهه 1360 در ایران با محوریت عبدالکریم سروش تاسیس گردید و ماهیتی تماما نئولیبرالیستی [در حوزه‌های مباحث اقتصادی و سیاسی و اخلاقی و فرهنگی] و صبغه‌ای شدیداً نئوپوزیتیویستی [در قلمرو مباحث معرفت شناسی] داشت.
پایگاه 598 - حمید خرسند / در اواخر سال 1368 ش زمانی که بیش از یک سال از انتشار سلسله مقالات «تئوری قبض و بسط تئوریک شریعت» گذشته بود و در روزهایی که «حسین حاج فرج دباغ» معروف به عبدالکریم سروش هنوز نقاب از چهره نیفکنده بود و ذات منافق خود را آشکار نکرده بود و در حالی که برخی عزیزان و اندیشوران عرصه ی نظر و فرهنگ اشارات و دلالت‌های محتوای التقاطی و غیر دینی نهفته در مقالات سروش را حمل بر صحت می‌کردند و می‌گفتند: «اگر کسی بر سروش نقدی بنویسد و یا حتی از او سوالی بکند موجب هل دادن او به سمت ضد انقلاب و از مصادیق بازی کردن با آبروی مؤمن است».


بودن متفکران تیزبین ژرف اندیش دلیری که علی رغم فضای رعب و وحشت و ترور شخصیتی که عبدالکریم سروش و اعوان و انصار صاحب منصب و شاگردان و مریدانش علیه هر صدای منتقد و حق گو ایجاد کرده بودند، به میدان آمدند و با ارائه نقدهای فلسفی و کلامی و طرح مباحث جدی نظری، باطن فلسفی و کلامی و طرح مباحث جدی نظری، باطن التقاطی اومانیستی- سکولاریستی آراء سروش را عیان کردند و نیز بر این نکته تاکید کردند که عبدالکریم سروش در حقیقت حلقه‌‌ای است از زنجیره ی جریان مدرنیست باطناً غیردینی ظاهرا دین دار منافق صفتی که خود را «روشنفکر دینی» می‌نامد و به ویژه از ابتدای دهه 1360 با سردمداری عبدالکریم سروش به نیروی اصلی پیشبرد بستر سازی و جاده صافی کنی برای تحقق سلزه ی نئولیبرالیسم از طریق پیشبرد تهاجم فرهنگی و پس از آن جنگ نرم و تضعیف بنیان‌های اعتقادی جامعه ایران و نظام اسلامی بدل گردیده است.

درباره ی مفهوم «روشنفکری دینی»

اگر دین را در معنای اصیل و حقیقی آن در نظر بگیریم که به معنای پذیرش ولایت الهی و ایمان قلبی و انجام عمل صالح و معرفت مبتنی بر وحی آسمانی و تبعیت از دستورات و احکام آسمانی است و صورت کامل و اصیل دین در اسلام ظاهر گردیده است و اگر روشنفکری را نیز در معنای اصیل و دقیق و مصطلح و تخصصی آن [و نه در تعاریف افواهی و یا اعتبارات مختلفی که در خصوص این عبارت، بیان می‌گردد] در نظر بگیریم روشنفکری به عنوان سخنگویی و نمایندگی جهان بینی عصر ظلمانی به اصطلاح روشنگری است و جوهر جهان بینی عصر روشنگری [جهان بینی عصر به اصطلاح روشنگری خود چکیده و صورت فرموله شده ی مدرنیته است] و مدرنیته، اومانیسم و نفی ولایت الهی و اثبات ولایت نفس اماره است. از این منظر کاملاً روشن است که ذات روشنفکری [که موید و مثبت ولایت نفس اماره و خود بنیادی نفسانی است] در تقابل کامل با گوهر دین قرار دارد و تعبیر روشنفکری دینی در صورتی که مبنای این تعبیر، معنای اصیل و حقیقی دین و معنای تخصصی و اصیل روشنفکری باشد؛ مثل تعبیر «یخ داغ» است.

جریانی که در ایران روشنفکری دینی نامیده می‌شود و سابقه و پیشینه آن به بیش از صد سال قبل بر می‌گردد در تلقی خود از روشنفکری، نوعا به همین معنای تخصصی روشنفکری نظر داشته است. به طور خاص جریانی که در سال‌های آغازین دهه 1360 در ایران با محوریت عبدالکریم سروش تاسیس گردید و ماهیتی تماما نئولیبرالیستی [در حوزه‌های مباحث اقتصادی و سیاسی و اخلاقی و فرهنگی] و صبغه‌ای شدیداً نئوپوزیتیویستی [در قلمرو مباحث معرفت شناسی] داشت نیز دقیقاً‌نظر به معنای تخصصی روشنفکری داشته و در نظر و عمل دیانت را به مسلخ مدرنیته و مشهورات مدرنیستی نئولیرالیستی برده و می‌برد تحت عنوان «روشنفکری دینی» اندیشه التقاطی باطنا مدرنیستی و خصوصا نئولیبرالیستی را در ظاهری از برخی تعابیر و الفاظ دینی پنهان کرده و منافقانه اغراض خاص نئولیبرالیستی را دنبال می‌نماید. روشنفکری التقاطی ظاهرا و به اصطلاح دینی ایران که یک جریان آشکارا منافق [نفاق نئولیبرالیستی] است نیرو و مجری اصلی پیش برنده پروژه ی تهاجم فرهنگی و جنگ نرم دشمن مستکبر نئولیبرالیست علیه نظام اسلامی در ایران است. روح و جان و باطن روشنفکری به اصطلاح دینی، مدرنیستی و اومانیستی فلذا مشرکانه و ضد دینی است اما سردمداران و ایدئولوگ‌های روشنفکری به اصطلاح دینی نئولیبرال ایران اغلب می‌کوشند تا این ماهیت غیر دینی و حتی ضد دینی را پنهان نمایند.

ایدئولوگ اصلی روشنفکری التقاطی منافق نئولیبرالیست به ظاهر دینی ایران از سال‌های دهه 1360 ش تا امروز عبدالکریم سروش می‌باشد. او تدریجاً و از نیمه سال‌های دهه 1370 ش پرده از اغراض نئولیبرالیستی  و ضد دینی دینی خود را برداشت و در فتنه ی سال 1388 همراه منافقان فراری دیگری چون: عطاء الله مهاجرانی، محسن مخملباف،‌ محسن سازگارا [که همگی از شاگردان و مریدان و همپالگی‌های او در صفوف روشنفکری به اصطلاح دینی نئولیبرالیست ایران بودند] نقاب نفاق را به طور تام و تمام کنار گذارده و پرده از اغراض و آراء ضد دینی خود و تمامیت روشنفکری به ظاهر دینی نئولیبرالیست ایران برداشت.

اخلاقیات روشنفکری به اصطلاح دینی و زنای با محارم

در عالم مدرین و در تفکر مدرن اخلاق به تابعی از شهوات نفسانی آدمی بدل می‌گردد و نفس اماره ی فری به عنوان معیار و میزان احکام و دستورالعمل‌های اخلاقی و حقوقی و سیاسی مطرح می‌گردد. در حقیقت در عالم مدرن با انکار و نفی ولایت الهی و به جای آن اثبات ولایت شیطانی؛ انسان مدرن از ساحت انسانیت خارج گردیده و به درکات نازل نفسانیات مداری سقوط می‌کند.

از لوازم و نتایج سیطره اومانیسم [خود بنیادانگاری نفسانی] در قلمرو اخلاقیات، حاکم شدن رذائل اخلاقی به جای فضائل اخلاقی است. بر این اساس و در این چارچوب است که در نظام اخلاقی لیبرالیسم- نئولیبرالیستی مدرن،‌ اعمال شنیعی چون: همجنس بازی، زنا و … به عنوان اموری معمول و حتی مقبول تلقی می‌گردد و انجام آن‌ها در زمره «حقوق بشر» دانسته می‌شود.

عبدالکریم سروش که به عنوان یک «روشنفکر دینی» مروج مدرنیسم و نئولیبرالیسم می‌باشد در پی ایفای ماموریت جدید خود در جنگ نرم علیه انقلاب اسلامی و اسلام [که افکندن نقاب نفاق از چهره یکی از لوازم فاز کنونی ماموریت او است] و در چارچوب ایدئولوژی نئولیبرالی‌ای که به آن اعتقاد دارد در اظهار نظری در جلسه پرسش و پاسخ «دانشگاه تورنتو» می‌گوید: «زنای با محارم یک حق است نه کار غیر اخلاقی». او همچنین «هم جنس گرایی را یک حق می‌داند و به خود اجازه اظهارن نظر در رابطه با چنین حقی را نمی‌دهد» [مشرق/ 29 فروردین 1391]

آن‌چه سروش می‌گوید امری مغایر با چارچوب نظام فکری او به عنوان یک «روشنفکر دینی» [در حقیقت روشنفکر منافق به ظاهر دینی] مدرنیست نئولیبرالیست نمی‌باشد و اختصاص به او هم دارد. این اظهار نظر و اظهارنظرهای مشابه آن ریشه در ماهیت مدرنیستی و نئولیبرالیستی روشنفکری به اصطلاح دینی دارند، اگر کسی در افق روشنفکری به اصطلاح دینی [که افق مدرنیته است] و با تکیه بر مبادی آن بخواهد اصول و مبانی معرفت شناختی و اخلاقی مفهوم لیبرالی آزادی را بسط دهد، حاصل آن چیزی جز «حق» دانستن زنا و زنای با محارم حتی رابطه جنسی با حیوانات و همجنس بازی و … نیست. احکامی از این دست که سروش می‌گوید: از لوازم ذات اخلاقی نئولیبرالیستی مدرن هستند و اگر با تکیه بر مبادی و مبانی مدرنیسم و نئولیبرالیسم بخواهیم اصول و مفروضات آراء سیاسی و فرهنگی و اخلاقی مدرن [که روشنفکری به اصطلاحی دینی یکی از نمایندگان مبلغ و مروج آن است] را بسط دهیم؛ نتیجهپجز صدور این احکام شنیع باقی نمی‌ماند. از این رو بیراه نیست اگر بگوییم «حق دانستن؟» زنا و همجنس بازی و زنای با محارم از لوازم ذات و توابع اومانیسم و مفهوم نئولیبرالیستی آزادی هستند. هشیار باشیم و خطر تهاجم فرهنگی روشنفکری نئولیبرال را دریابیم و با آن به مقابله برخیزیم.

جمعه 91 خرداد 5 , ساعت 1:48 عصر

یک کارشناس فناوری اطلاعات گفت: با ارائه برخی ترفندهای رایانه‌یی می‌توان به پاک کردن فلش‌مموری ویروسی شده دست یافت.

سمیه امیری در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اظهار کرد: فلش‌مموری‌ها در حال حاضر دارای کاربرد فراوانی هستند و باید اذعان کرد که با کمک این فناوری بسیاری از مشکلات در حوزه رایانه قابل حل و آسان شده است که این تکنولو‍ژی دارای قابلیت‌های متفاوتی است.

وی تصریح کرد: اجرای نسخه‌های پرتابل برنامه‌های مختلف، یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های فلش‌مموری است، به طوری که حافظه‌های فلش در کنار ذخیره‌سازی انواع اطلاعات برای اجرای نسخه‌های پرتابل یا قابل حمل برنامه‌های مختلف هم قابل استفاده هستند و برنامه‌هایی که نیاز به نصب ندارند و تنها با یک کلیک از روی حافظه‌های فلش اجرا می‌شوند.

او ادامه داد: یکی از انواع این برنامه‌ها که بسیار کاربردی است، "اوپن آفیس" نام دارد؛ این برنامه همه امکانات برنامه آفیس مایکروسافت را در خود دارد و همچنین نباید از نسخه‌های پرتابل مرورگرهایی مانند فایرفاکس و تاندربرد غفلت کرد که به ترتیب برای مرور وب و تبادل ایمیل به کار می‌روند و زمانی که امکانات مجموعه آفیس با این دو برنامه ترکیب شود، بخش اعظم نیازهای اداری و تجاری هم رفع می‌شود.

به گفته او راه‌اندازی سیستم عامل از دیگر قابلیت‌های حافظه‌های فلش است؛ از حافظه‌های فلش برای راه‌اندازی یک سیستم عامل کامل با همه امکاناتش هم می‌توان استفاده کرد و این کار در مورد سیستم عامل‌های ویندوز و لینوکس بدون مشکل خاصی ممکن است و هر چند امکانات نسخه‌های پرتابل این سیستم عامل‌ها تفاوت‌هایی با نسخه‌های عادی‌شان دارد، اطلاعات بیشتر در این زمینه در سایت‌های تخصصی فناوری و با انجام یک جست‌وجوی ساده در دسترس است. امیری خاطرنشان کرد: اگر کاربر یک شبکه بی‌سیم دارد می‌تواند با استفاده از تنظیمات مربوط به شبکه بی‌سیم در ویندوز پیکربندی مناسب را برای اتصال حافظه فلش خود به این شبکه انجام دهد و با این کار می‌توان حافظه فلش را برای اتصال رایانه‌ها، چاپگرها و دیگر وسایل جانبی به یک شبکه بی‌سیم مورد استفاده قرار داد.

تنظیم مجدد کلمه عبور نکته حائز اهمیت دیگری بود که وی به آن اشاره کرد و ادامه داد: اگر شخص کلمه عبور خود در ویندوز را فراموش کند حتماً به مشکل برمی‌خورد و راه حل این مسئله آن است که اطلاعات ضروری در این زمینه را ذخیره کند تا در صورت فراموشی یا هر مشکل دیگری به سرعت به اطلاعات مورد نظر دسترسی داشته باشد که در گذشته این اطلاعات روی فلاپی دیسک‌ها ذخیره می‌شد، اما امروزه با استفاده از حافظه‌های فلش هم می‌توان این اطلاعات را ذخیره کرده و در صورت لزوم آن‌ها را اجرا کرد.

به گفته او ارتقای عملکرد سیستم از دیگر دستاوردهای فلش‌مموری است، به طوری که با استفاده از حافظه فلش می‌توان عملکرد ویندوزهای ویستا و 7 را ارتقا داد. فناوری Ready Boost به منظور افزایش سرعت ویندوز از طریق حافظه‌های فلش ابداع شده است و این فناوری از فضای خالی موجود در حافظه فلش به عنوان حافظه اضافی کمکی برای افزایش ظرفیت حافظه Cache هارد دیسک رایانه استفاده می‌کند و از آنجایی که سرعت حافظه‌های فلش از حافظه‌های سنتی مغناطیسی بیشتر است، استفاده از آن‌ها در این زمینه سرعت سیستم و عملکرد آن را ارتقا می‌دهد. دستورالعمل‌های مربوط به این کارکرد حافظه‌های فلش از طریق بخش کمک یا Help ویندوز در دسترس است. این کارشناس توضیح داد: اگر کاربر از ویندوز XP استفاده می‌کند می‌تواند برای بهبود و مدیریت بهینه انتقال اطلاعات از USB Flash Drive Manager مایکروسافت استفاده کند و بعد از نصب این برنامه کپی کردن فایل، تهیه نسخه پشتیبان از اطلاعات کل حافظه فلش یا هارددیسک، تغییر برچسب درایو و حتی ایجاد فایل Auto run راحت‌تر می‌شود.

به گفته او حفاظت از اطلاعات حساس با رمزگذاری از دیگر دستاوردهای حافظه فلش است و برای پاک کردن فلش مموری ویروسی شده نیز ترفندی وجود دارد؛ بعضی از اوقات کاربران با قرار دادن فلش‌ مموری در داخل کامپیوتر و با کلیک کردن بر روی آیکون آن در داخل My computer با پیغام‌هایی مثل Access Denied و یا Open With مواجه می‌شوند که در چنین مواردی اگر هسته اصلی این ویروس بر روی کامپیوتر شخص نباشد به راحتی می‌تواند این ویروس را از روی فلش‌مموری خود پاک کند.

وی ادامه داد: برای این کار کاربر ابتدا باید My Computer را باز کند، به منوی Tools رفته و Folder Options را انتخاب کند و سپس به تب View رفته و Show Hidden Files and Folders را تیک می‌زند و Hide protected operating file system تیکش را برمی‌داریم. در ادامه بر روی منوی start کلیک سمت راست کرده و Explorer را انتخاب می‌کند و در پنجره Explorer قسمت سمت چپ آن فلش‌مموری را انتخاب می‌کند و در ادامه فایل‌های Auto run وRecycler را که به صورت پنهان می‌باشند را از سمت راست داخل فلش پاک می‌کند و در پایان کاربر باید فلش‌مموری را از سیستم جدا کرده و دوباره به کامپیوتر متصل کند و در پی آن به راحتی از فایل‌های فلش‌مموری استفاده کند.


جمعه 91 خرداد 5 , ساعت 12:53 عصر
در ادامه تجمعات گروه های طرفدار رژه همجنس بازان در باکو در مقابل سفارت ایران در این شهر، شمار دیگری از مدافعان همجنس بازان در مقابل سفارت ایران در باکو تجمع اعتراض آمیز برپا کردند

به گزارش آران نیوز در ادامه تجمعات گروه های طرفدار رژه همجنس بازان در باکو در مقابل سفارت ایران در این شهر، شمار دیگری از مدافعان همجنس بازان در مقابل سفارت ایران در باکو تجمع اعتراض آمیز برپا کردند . در راس دومین  تجمع  مدافع همجنس بازان علیه سفارت ایران در باکو ، صابر رستمخانلی نماینده مجلس جمهوری آذربایجان و رییس گروهک به اصطلاح "کنگره آذربایجانی های دنیا" قرار داشت.

این دومین تظاهرات سازمان یافته گروهک های قومگرای آذری و مدافع رژه همجنس بازان طی پنج روز گذشته درمقابل سفارت ایران در باکو است که با اهانت به مقدسات انجام شده است. 

تجمع کنندگان ، اعتراض علمای دینی و تظاهرات مردم تبریز و آستارا  علیه تدارک رژه همجنس بازان در باکو را  به عنوان دخالت در امور داخلی جمهوری آذربایجان تلقی کرده و با حمل پلاکاردها و عکس های توهین آمیز، نسبت به سیاست های ایران در قبال جمهوری آذربایجان، شعارهای ضد ایرانی سردادند.

تجمع مدافعان رژه همجنس بازان و مسابقه یوروویژن علیه سفارت جمهوری اسلامی ایران در باکو از میدانی در نزدیکی سفارت ایران در باکو آغاز شد و به محض ورود حدود 40 تظاهر کننده  به خیابان محل استقرار سفارت ایران در باکو ، پلیس دو طرف این خیابان را مسدود کرد تا طرفداران رژه همجنس بازان  به راحتی بتوانند تجمع خود را برگزار کنند.

طرفداران رژه همجنس بازان در باکو در این تجمع کاریکاتورها  و عکسهای اهانت آمیز علیه رییس جمهوری اسلامی ایران حمل می کردند.

طرفداران همجنس بازان در باکو  دراین تجمع به اظهارات برخی ازمقامات ایرانی علیه برگزاری مسابقات یوروویژن  در جمهوری آذربایجان اعتراض و تاکید کردند چنانچه ایران به دخالت در امور داخلی جمهوری آذربایجان  پایان ندهد ما در مقابل سفارت ایران در باکو تحصن خواهیم کرد.

" صابر رستم خانی " نماینده مجلس جمهوری آذربایجان در این تجمع مدعی شد: ایران دشمن تمام آذربایجانی های جهان است!!

 طرفداران رژه همجنس بازان در باکو همچنین از برگزاری تظاهرات اعتراض آمیز مردم تبریز در مقابل کنسولگری جمهوری آذربایجان در اعتراض به تدارک رژه همجنس بازان و برگزاری مسابقات یوروویژن در باکو اظهار نارضایتی شدید کردند.

پیش تر شبکه های تلویزیونی باکو با  پخش یک ویدئوی کهنه و غیرمترتبط  دانلوود شده از یوتیوب  مدعی شدند که در تبریزی ها در راهپیمایی علیه رژه همجنس بازان و یوروویژن شرکت نکرده اند و فقط کسانیکه ساندیس میان آنها پخش شده است، از مناطق اطراف به این راهپیمایی در تبریز آورده شده اند!

اقدامات مستاصلانه و توهیت آمیز طرفداران همجنس بازان و دولت باکو علیه ایران  نشان می دهد که حکومت باکو به شدت از تظاهرات آذریهای ایران نگران علیه رژه همجنس بازان و یوروویژن در باکو است و آن را شکستی بزرگ برای خود می داند


<   <<   26   27   28   29   30   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ