|
بابک پورباقر یک ماه و نیم مدیر طرح تولید خودروی رنو لوگان (ال نود) در ایران بوده است |
علی آهنی، سفیر ایران در فرانسه در گفتگو با خبرگزاری جمهوری اسلامی گفته که چهاردهم اردیبهشت (چهارم مه)، بلافاصله پس از اطلاع از بازداشت بابک پورباقر، موضوع را با مدیرکل وزارت خارجه فرانسه مطرح کرده و خواستار پیگیر جدی موضوع شده و در پی آن، دو یادداشت نیز به وزارت خارجه فرانسه فرستاده است.
پلیس پاریس در پی تماس بخش فارسی بی بی سی نسبت به بازداشت آقای پورباقر و مسائلی که وی در مورد برخورد با وی توسط بازداشت شدگان مطرح کرده ابراز بی اطلاعی کرد.
تماس بی بی سی با دادستانی پاریس برای بررسی مواردی که بابک پورباقر مطرح کرده است ادامه دارد.
خبرگزاری جمهوری اسلامی، بابک پورباقر را متخصصی دارای مدرک تحصیلی دکترای دولتی با درجه عالی در رشته الکترونیک از فرانسه معرفی کرده که در آمریکا نیز در زمینه نوسازی کارخانه های خودروسازی تحصیل کرده و در اروپا مدیرعامل سه کارخانه خودروسازی بوده است.
آقای پورباقر شانزده ماه پیش در ایران مدیر طرح تولید خودروی رنو ال نود (لوگان) شده و پس از مدت کوتاهی اختلافاتی با شرکتهای فرانسوی و ایرانی اجرا کننده این طرح پیدا کرده و استعفا داده بود.
آن گونه که در گزارشها آمده، شرکت فرانسوی پژو از آقای پورباقر شکایت کرده بوده و هنگامی که وی به پاریس رفته و خود را به دادگاه معرفی می کند، بلافاصله به مدت دو روز بازداشت می شود و مورد بازجویی قرار می گیرد.
بابک پورباقر به سفارت ایران در پاریس اعلام کرده که دو روز پس از آزادی اش یعنی بامداد سه شنبه هشتم مه (هیجدهم اردیبهشت) بار دیگر دستگیر می شود و فردای آن روز در جنگلی در اطراف پاریس به شیوه نامناسبی رها می گردد.
آن گونه که وی به مسئولان سفارت ایران در پاریس گفته، در مدت بازداشت دستنبد به دست داشته، تحت شکنجه روحی و جسمی قرار گرفته و زندانبانان حتی از دادن آب و غذا به وی خودداری کرده و به او اجازه دسترسی به وکیل نیز نداده اند.
به گفته سفیر ایران در پاریس، آقای پورباقر بازداشت خود را به انتقادات خود از شرکت پژو در مصاحبه هایش با مطبوعات ایران مرتبط دانسته است.
با این حال سفیر ایران در پاریس گفته غیرقابل تصور است که انتقادات آقای پورباقر و زیر سؤال بردن قرارداد شرکتی فرانسوی با ایران، موجب طرح شکایت یا انگیزه ای برای پرونده سازی یا پیگیرد حقوقی علیه یک شهروند ایرانی شود.
بابک پورباقر، در مصاحبه ای با روزنامه ایرانی سیاست روز که سی ام مرداد (21 اوت) سال گذشته چاپ شد، طرح تولید خودروی ال نود در ایران را "کلاهبرداری وحشتناک" خوانده و گفته بود که بهای خودروی ال نود در اروپا سه هزار یوروست اما بهای فروش این خودرو در ایران هشت هزار یورو تعیین شده است.
آن گونه که در گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی آمده، بابک پورباقر قرار است آخر مه (دهم خرداد) در یکی از دادگاههای پاریس محاکمه شود اما وکیل او هنوز نتوانسته است به پرونده اش دسترسی پیدا کند.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
چراگ?اه عفونی نگران زندگیتان ?باشید نوش جان آی ایران
کود گاوی ?ه بازار?اب جارو برق?اومد در خونمون رو زد؛ تا در رو با
یک دیدگاه بگذارید حاصل عمر گابریل گارسیا مارکز در 15 جمله clip
نکته شغلی که کسی بهم نگفت یادداشتهای سروش روحبخش دهه اول کار کر
زندگی یعنی چه
امتحان شفاهی فیزیک در دانشگاه
امتحان شفاهی فیزیک در دانشگاه
]چه میشود اگر یک مگس بیفتد توی یک فنجا ن قهوه > What happens i
>> آشتی با خود، آغاز زندگی ست >> >> >> همان
چاقترین زن دنیا + عکس سارا ماسی دارای دو فرزند با 33 سال سن با د
تصاویر/ پرواز زیبای طاووس
اقدام خلاف شرع درسطح شهربامجوزشهرداری پایتخت
فساددرشوراهای شهرباسرعت اغازشد
اعلام کاندیداتوری شورای شهر
[همه عناوین(3811)][عناوین آرشیوشده]