هرگاه خداوند، بـنده ای را دوست بدارد، امانتداری را محبوبش می گرداند. [امام علی علیه السلام]
 
یکشنبه 89 فروردین 22 , ساعت 12:45 عصر
روایت رضایی از فرماندهی مشترک جنگ با شهید صیاد شیرازی؛
ترور صیاد چهره منافقین را نمایان کرد
زمانی که بنی‌صدر شهید صیاد شیرازی را از ارتش کنار گذاشته بود، جلسه‌ای در دزفول داشت و آقایان رشید و صفوی هم در جلسه بودند، بعد که جلسه تمام شد، بنی‌صدر با رشید و صفوی، مفصل علیه شهید صیاد صحبت کرده و گفته بود من نمی‌دانم محسن رضایی به چه دلیل از او اینقدر حمایت می‌کند/ایشان تا آخرین لحظه روی اصل ولایت و ولایت فقیه هم تأکید داشتند و هم عمل می‌کردند و اگر انتقادی هم داشت، درست مطرح می‌کرد و در رفتار با آزادگی کامل به ولایت فقیه معتقد بود.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: منافقین با شهادت صیاد شیرازی آسیب بسیار جدی در سطح بین‌المللی دیدند و چهره بین‌المللی فریبکارانه‌ای که برای خود درست کرده بودند، پس از شهادت صیاد شیرازی از بین رفت.

به گزارش «تابناک»، محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در حاشیه مراسم بزرگداشت یازدهمین سالگرد شهید صیاد شیرازی به خبرنگار فارس گفت: زمانی که بنی‌صدر شهید صیاد شیرازی را از ارتش کنار گذاشته بود جلسه‌ای در دزفول داشت و آقایان رشید و صفوی هم در جلسه بودند، بعد که جلسه تمام شد، بنی‌صدر به رشید و صفوی گفته بود شما بمانید و با آنها مفصل علیه شهید صیاد صحبت کرده و گفته بود من نمی‌دانم محسن رضایی به چه دلیل از او اینقدر حمایت می‌کند.



وی ادامه داد: آقایان هم آمدند این موضوع را به من گفتند و من هم گفتم شما به پیش بنی‌صدر بروید و بگویید دلیلش این است که یا شما آگاهانه و از روی بغض این کار را می‌کنید یا متوجه نیستید آن افرادی که پیش شما ظاهرسازی می‌کنند، نمی‌توانند ارتش را اداره کنند و افرادی مثل صیاد می‌توانند این کار را انجام دهند.

رضایی درباره نحوه اداره جنگ تحمیلی اظهار داشت: جنگ به صورت فرماندهی مشترک بین سپاه و ارتش مدیریت می‌شد و به جای فرمانده واحد، فرماندهی واحد بود و همه عملیات‌ها دو امضا انجام می‌شد و تا عملیات فاو این طور بود و از آن به بعد فرماندهی تغییر کرد و دیگر مشترک نبود.

فرمانده سپاه پاسداران در ایام دفاع مقدس ادامه داد: ولی پیش از آن، من و شهید صیادشیرازی سخنان فرماندهان را می‌شنیدم و بعد در اتاق مشترکی که شب‌ها در آن می‌خوابیدیم، می‌نشستیم و با هم بحث می‌کردیم و تصمیم نهایی را ابلاغ می‌کردیم.



دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به ولایت‌پذیری این شهید بزرگوار تصریح کرد: ایشان تا آخرین لحظه چه زمان امام(ره) و چه زمان مقام معظم رهبری، روی اصل ولایت و ولایت فقیه هم تأکید داشتند و هم عمل می‌کردند و یک ولایتی آزاده بود و اگر انتقادی هم داشت، درست مطرح می‌کرد و در عمل و رفتار با آزادگی کامل به ولایت فقیه معتقد بود.

رضایی در پایان اظهار داشت: منافقین با شهادت صیاد شیرازی آسیب بسیار جدی در سطح بین‌المللی دیدند و چهره بین‌المللی فریبکارانه‌ای که برای خود درست کرده بودند، پس از شهادت صیاد شیرازی از بین رفت و افکار عمومی جهان علیه آنان برخاستند.

وی همچنین به خبرنگار مهر گفت: شهید صیاد شیرازی عامل وحدت و همدلی بین نیروهای سپاه و ارتش بود و توانست ظرفیت کامل ارتش را در جنگ علیه بعثی ها به کار گیرد.

محسن رضایی اظهار داشت: بنده و شهید صیاد شیرازی وقتی نظرات همه فرماندهان ارتش و سپاه را در اتاق جنگ می شنیدیم در اتاقی به صورت جداگانه پس از بحثی چند ساعته تصمیم می گرفتیم و آن را ابلاغ می نمودیم که یکی از این تصمیم گیری ها برای آزادسازی خرمشهر صورت گرفت.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره عملیات آزادسازی خرمشهر گفت: ما در آن زمان گیر کرده بودیم و هر چه برای رهاسازی خرمشهر از چنگال دشمن حمله می کردیم دشمن مقاومت می کرد. در این زمان بنده و صیاد شیرازی به تصمیمی مشترک رسیدیم و آن را ابلاغ نمودیم که هم برادران ارتش وهم برادران سپاه ازاین تصمیم سومی که گرفته شده بود ناراحت بودند اما پس ازآنکه با این فرماندهان صحبت کردیم آنها قانع شدند.

وی در ارتباط با توان مدیریتی شهید صیاد شیرازی خاطر نشان کرد: به محض اینکه فرماندهی در نیروی زمینی ارتش به وی واگذار شد او توانست از توانمندی ارتش در جنگ به طور کامل بهره بگیرد و از سویی تعامل بسیار خوبی برای وحدت و همدلی در بین نیروهای سپاه و بسیج داشته باشد.
مطالب مرتبط


لیست کل یادداشت های این وبلاگ