[ کمیل پسر زیاد گفت : امیر المؤمنین على بن ابى طالب ( ع ) دست مرا گرفت و به بیابان برد ، چون به صحرا رسید آهى دراز کشید و گفت : ] اى کمیل این دلها آوند هاست ، و بهترین آنها نگاهدارنده‏ترین آنهاست . پس آنچه تو را مى‏گویم از من به خاطر دار : مردم سه دسته‏اند : دانایى که شناساى خداست ، آموزنده‏اى که در راه رستگارى کوشاست ، و فرومایگانى رونده به چپ و راست که درهم آمیزند ، و پى هر بانگى را گیرند و با هر باد به سویى خیزند . نه از روشنى دانش فروغى یافتند و نه به سوى پناهگاهى استوار شتافتند . کمیل دانش به از مال است که دانش تو را پاسبان است و تو مال را نگهبان . مال با هزینه کردن کم آید ، و دانش با پراکنده شدن بیفزاید ، و پرورده مال با رفتن مال با تو نپاید . اى کمیل پسر زیاد شناخت دانش ، دین است که بدان گردن باید نهاد . آدمى در زندگى به دانش طاعت پروردگار آموزد و براى پس از مرگ نام نیک اندوزد ، و دانش فرمانگذارست و مال فرمانبردار . کمیل گنجوران مالها مرده‏اند گرچه زنده‏اند ، و دانشمندان چندانکه روزگار پاید ، پاینده‏اند . تن‏هاشان ناپدیدار است و نشانه‏هاشان در دلها آشکار . بدان که در اینجا [ و به سینه خود اشارت فرمود ] دانشى است انباشته ، اگر فراگیرانى براى آن مى‏یافتم . آرى یافتم آن را که تیز دریافت بود ، لیکن امین نمى‏نمود ، با دین دنیا مى‏اندوخت و به نعمت خدا بر بندگانش برترى مى‏جست ، و به حجّت علم بر دوستان خدا بزرگى مى‏فروخت . یا کسى که پیروان خداوندان دانش است ، اما در شناختن نکته‏هاى باریک آن او را نه بینش است . چون نخستین شبهت در دل وى راه یابد درماند و راه زدودن آن را یافتن نتواند . بدان که براى فرا گرفتن دانشى چنان نه این در خور است و نه آن . یا کسى که سخت در پى لذت است و رام شهوت راندن یا شیفته فراهم آوردن است و مالى را بر مال نهادن . هیچ یک از اینان اندک پاسدارى دین را نتواند و بیشتر به چارپاى چرنده ماند . مرگ دانش این است و مردن خداوندان آن چنین . بلى زمین تهى نماند از کسى که حجّت بر پاى خداست ، یا پدیدار و شناخته است و یا ترسان و پنهان از دیده‏هاست . تا حجّت خدا باطل نشود و نشانه‏هایش از میان نرود ، و اینان چندند ، و کجا جاى دارند ؟ به خدا سوگند اندک به شمارند ، و نزد خدا بزرگمقدار . خدا حجتها و نشانه‏هاى خود را به آنان نگاه مى‏دارد ، تا به همانندهاى خویشش بسپارند و در دلهاى خویشش بکارند . دانش ، نور حقیقت بینى را بر آنان تافته و آنان روح یقین را دریافته و آنچه را ناز پروردگان دشوار دیده‏اند آسان پذیرفته‏اند . و بدانچه نادانان از آن رمیده‏اند خو گرفته . و همنشین دنیایند با تن‏ها ، و جانهاشان آویزان است در ملأ اعلى . اینان خدا را در زمین او جانشینانند و مردم را به دین او مى‏خوانند . وه که چه آرزومند دیدار آنانم ؟ کمیل اگر خواهى بازگرد . [نهج البلاغه]
 
دوشنبه 89 اردیبهشت 20 , ساعت 12:35 عصر
ظهور سلمان رشدی جدید در آفریقا‌+‌عکس
این نویسنده سومالیایی الاصل در ادامه مطالب کفر آمیز خود اعتقاد به اینکه قران کریم همه چیز را کشف کرده است و اینکه حضرت محمد پیامبر(ص ) معصوم بوده است و باید مورد اطاعت قرار گیرد را مهمترین عامل عقب ماندگی مسلمانان و مانع جذب آنها در تمدن غرب برشمرد.
یک زن سومالیایی الاصل با چاپ کتابی سراسر توهین آمیز ، به اسلام و تعالیم اسلامی حمله کرد و عامل عقب ماندگی مسلمان و جوامع اسلامی را دین اسلام برشمرد.

به گزارش آخرین نیوز ایان هرسی علی که مدتی در هلند زندگی می کرده اخیرا به امریکا پناهنده شده و تحت حفاظت شدید به سر می برد در کتاب جدیدش با عنوان البدوی (nomad) به تعالیم اسلام از قران گرفته تا احادیث پیامبر اسلام صل الله علیه والسلم حمله و توهین کرد.

این نویسنده ملحد و منفور با طرح برخی پرسش ها جهت دار و پاسخ های مغرضانه تلاش دارد ضمن زمینی توصیف کردن دین مبین اسلام اهمیت مبانی و اصول دین را رد و نفی کند.الشرق الاوسط درباره وی می نویسد : یک مسیحی زمانی که انتقاداتی درباره دینش می شنود اهمیت نمی دهد اما مسلمان زمانی که انتقادی درباره اسلام می شنود ، براشفته می شوند . این حساسیت افراطی مسلمانان برای چیست؟ وی خود در پاسخ به این پرسش می گوید این امر به سبب تلقین از سوی پدران و معلمان ماست که هر چه در قران امده است درست است و محمد پیامبر معصوم بوده است و باید همیشه به هر قیمتی شده ،از اسلام دفاع کرد . حال آنکه من فکر می کنم ما باید برعکس ان رفتار کنیم .

این نویسنده سومالیایی ملحد براساس انچه که روزنامه انگلیسی گاردین توصیف کرده است می گوید دیدگاهی که معتقد است نباید از اسلام انتقاد کرد زیرا سبب اهانت به برخی اشخاص می شود ،دیدگاه اشتباهی است . وی کتابش را البدوی نام گذاشت زیرا زندگینامه و ریشه های بدوی قبیله وی در سومالی ، نزاع بین این ریشه ها و وضع جدیدش در غرب را ارائه می کند. در لابلای این کتاب وی اشاره می کند که اجتماعات اسلامی در غرب از واکنشهای غربی بر ضد مسلمانان در قبال اقدامات تروریستی که عناصر اسلامی مرتکب می شوند ، واهمه دارند. خانواده های مسلمان در انزوا در محله های فقیر نشین در جوامع غربی زندگی می کنند و نمایندگان بنیادگرایان در این مناطق مستقر هستند تا پیام تنفر بر ضد غرب و دعوت به جنگ بر ضد انها را گسترش دهند .

وی درکتابش درباره ادغام مسلمانان در جوامع غربی می نویسد سه مانع اصلی وجود دارد جنسیت ، پول و خشونت . هرسی در ادامه درباره این موانع می نویسد وضعیت زن در اسلام ، رفتار با دختران از خردسالی ، شیوه تربیت ان و سپس مجبور کردن ان برای ازدواج زودهنگام با شخصی که پدر انتخاب می کند ، نخستین مانع در برابر ادغام و جذب در جوامع غربی است .دوم اینکه ترس مهاجران مسلمان در کشورهای غربی از وامها و معاملات مالی غربی فرصت را از برخی ازانها در جامعه مصرفی امروزی می رباید .

این نویسنده سومالیایی الاصل در ادامه مطالب کفر آمیز خود سومین مانع ادغام را نشو و نمای اجتماعی عقل مسلمان و پرورش ان ، اعتقاد به اینکه قران کریم همه چیز را کشف کرده است ، اینکه محمد پیامبر(ص ) معصوم بوده است و باید مورد اطاعت قرار گیرد و علاوه براین گسترش خشونت در جوامع اسلامی ، می داند.
نظرات کاربران:


لیست کل یادداشت های این وبلاگ