احمدی نژاد با تاکید بر لزوم فرهنگ سازی از طرق مختلف به خصوص در رسانه ملی برای جا انداختن فرهنگ مالیاتی تاکید کرد: این فرهنگ غلطی است که مالیات را پول زور بدانیم.
به گزارش فارس، محمود احمدی نژاد رئیس جمهور عصر امروز شنبه در دیدار جمعی از متولیان امور مالیاتی کشور که در نهاد ریاست جمهوری گرد هم آمده بودند، گفت: اگر زندگی اجتماعی وجود نداشت، تنها نیاز افراد محدود به زندگی شخصی بود، اما در زندگی اجتماعی هزینه های دیگری هم ایجاد میشود، به عنوان نمونه سرانه هزینه یک دانش آموز در سال بیش از 600 هزار تومان است و یا کشور هزینه امنیت، نظم، بهداشت و موارد دیگر دارد.
وی با بیان اینکه ذخایر کشور ما بیپایان نیست، افزود: باید همگی دست در دست هم، هر فرد سهم خود را بپردازد تا کارها به پیش برود.
احمدی نژاد ادامه داد: از ابتدا یک تلقی اشتباه به وجود آمده بود که تصور میشود درآمدهای ناشی از نفت نامحدود است و چند برابر خرج کشور است و حتی یادم هست که آن نخست وزیر جاهل میگفت که فقط نفت بفروشیم و خرج کنیم.
رئیس جمهور گفت: درست است که ما تلاش داریم پول کشور حیف و میل نشود، اما به هر حال کار کشور هزینه دارد، همین امروز مبارزه با قاچاق مواد مخدر آموزش عالی، تحقیقات و موارد بسیار دیگر هزینههای فراوانی دارد و نمیتوانیم کارها را تعطیل کرد.
وی ادامه داد: بودجه دولت در یک سال 64 هزار میلیارد تومان است که 18 هزار و شصت میلیارد تومان از آن صرف کار عمرانی میشود و بقیه آن مبلغ برای سایر مصارف هزینه میشود که درآمد نفت حتی برای سایر مصارف نیز کافی نیست.
رئیس جمهور آن فرهنگ که گفته میشد مالیات یعنی پول زور را غلط دانست و تصریح کرد: جا انداختن اینکه آن یک فرهنگ غلط است و کشور با مالیات ساخته میشود، باید به یک فرهنگ تبدیل شود، ما انتظار داریم رسانه ملی دانشگاه باشد، اما ایجاد فرهنگ مالیاتی صرفاً با تولید تیزر انجام نمیشود، بلکه باید در متن سریالها و برنامهها و با همت نویسندگان و سخنرانان و برنامه سازان این فرهنگ جا بیفتد.
وی ادامه داد: ما یک خانواده هستیم و همه باید سعی کنیم این خانواده رو به جلو برود. اگر کسی مالیات بیشتری هم داد جای دوری نمیرود. این برای آبادانی کشور است و لازم است این فرهنگ جا بیفتد که هر کس خودش برای دادن مالیات پیشقدم شود.
رئیس جمهور حجم معاملات در کشور در سال 85 را 600 هزار میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: اگر فقط 5 درصد از هر معامله به طور متوسط به مالیات اختصاص داده شود رقمی بالغ بر 30 هزار میلیارد تومان خواهد شد که اگر اینگونه شود ما هم به مردم قول میدهیم که هزینههای جاری دولت را در همین حد محدود کنیم.
وی تولید ناخالص ملی در سال را 250 هزار میلیارد تومان دانست که میتوانیم به طور میانگین 10 درصد آن را به درآمد مالیاتی اختصاص دهیم و افزود: انجام این کار نیاز به انسجام و سازمان دهی دارد. البته اکثریت ملت ما مالیات خود را خوب میپردازند، کارمندان و کارگران و اصناف مجموعاً 15 میلیون نفر به خوبی مالیات می دهند و از مجموعه شاغلین کشور که حدود 20 میلیون نفر هستند 3 میلیون نفر مانند کشاورزان از پرداخت مالیات معاف هستند. پس حدود 2 میلیون نفر هستند که مالیات نمیدهند، پس این باید شفاف باشد که مقدار پرداختها و دریافتها دقیقاً چقدر است.
احمدی نژاد ادامه داد: البته انتظار نداریم، این کار یک روزه انجام شود، ولی باید با برنامه ریزی به پیش برویم و تجربه هم نشان داده که هر موضوعی برای مردم روشن شود ملت ما برای انجام آن کار آمده است.
وی با اشاره به سهمیه بندی بنزین تصریح کرد: سهمیه بندی بنزین کار بزرگی بود که در کشور ما انجام شد و وقتی ضرورت آن نشان داده شد همه همکاری کردند. این باعث افتخار ما است و باید مردم عزیز را تکریم کرد.
رئیس جمهور با تاکید بر اجرای عدالت مالیاتی گفت: عدالت مالیاتی باعث خواهد شد که هر کس مالیات خود را با رغبت بدهد، تلاشهای خوب و قابل تقدیری در امور مالیاتی انجام شده که گام بلندی به جلو محسوب میشود، اما نیازمند آن هستیم که گامهایی دیگری هم به سوی جلو برداشته شود.
احمدی نژاد با بیان اینکه دولت و مسئولان باید وظایفشان برای مردم را دقیق تر و عادلانه تر انجام دهند اظهار داشت: مردم عزیز ما میبینند که دشمنان تاریخی ملت ما نمیخواهند بگذارند ما پیشرفت کنیم، آنها میخواهند ما همه ثروتمان را خیلی زود بخوریم.
وی با اشاره به کشورهای حاشیه خلیج فارس که تولید کننده نفت هستند، افزود: دشمنان چه نفت ارزان باشد چه گران، نفت میخرند و پول میدهند. بعد پول را میگیرند و وسائل انرژی به آنها میدهند و یا وسائل نظامی به آنها میفروشند که به هر حال سرعت استخراج فروش و مصرف کشورهای تولید کننده نفت زیاد میشود که این کار هدف استراتژیک دشمنان است تا این کشورها را به نابودی نزدیک کنند.
احمدی نژاد ادامه داد: امروز آنها نفت را مثلاً 70 دلار میخرند اما اگر روزی ذخائر نفت در کشورهای منطقهی ما تمام شود، آنها نفتهای تولید شده و یا ذخیره شده توسط خود را 700 دلار هم نمی دهند و میبینید که امروز آنها مصرف سوخت خودشان را کنترل میکنند، آن وقت در کشورهای منطقه ما مصرف تصاعدی را تشویق میکنند که من با دیدن این وضعیت در برخی کشورهای منطقه غصه میخورم.
رئیس جمهور در پایان تاکید کرد: ما میتوانیم با کشاورزی و صنعت خودمان را اداره کنیم تا دیگر نیازمند مصرف درآمدهای نفتی در هزینه های جاری نباشیم.
پیش از سخنان رئیس جمهور داود دانش جعفری وزیر اقتصاد و دارایی و عرب مازار رئیس اداره امور مالیاتی کشور طی سخنانی به تشریح فعالیتهای مالیاتی کشور پرداختند و از ادارات نمونه مالیاتی کارمندان و مدیران نمونه و مؤدیان تقدیر شد.
همچنین محمود احمدی نژاد رئیس جمهور نیز اظهار نامه مالیاتی خود را به سازمان امور مالیاتی تقدیم کرد.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
چراگ?اه عفونی نگران زندگیتان ?باشید نوش جان آی ایران
کود گاوی ?ه بازار?اب جارو برق?اومد در خونمون رو زد؛ تا در رو با
یک دیدگاه بگذارید حاصل عمر گابریل گارسیا مارکز در 15 جمله clip
نکته شغلی که کسی بهم نگفت یادداشتهای سروش روحبخش دهه اول کار کر
زندگی یعنی چه
امتحان شفاهی فیزیک در دانشگاه
امتحان شفاهی فیزیک در دانشگاه
]چه میشود اگر یک مگس بیفتد توی یک فنجا ن قهوه > What happens i
>> آشتی با خود، آغاز زندگی ست >> >> >> همان
چاقترین زن دنیا + عکس سارا ماسی دارای دو فرزند با 33 سال سن با د
تصاویر/ پرواز زیبای طاووس
اقدام خلاف شرع درسطح شهربامجوزشهرداری پایتخت
فساددرشوراهای شهرباسرعت اغازشد
اعلام کاندیداتوری شورای شهر
[همه عناوین(3811)][عناوین آرشیوشده]