آنکه در گشاده رویی برای جز نزدیکانش زیاده روی کند، حکیم نیست . [امام علی علیه السلام]
 
جمعه 89 بهمن 29 , ساعت 1:19 عصر
صهیونیست ها یکی از دلایل این واکنش توام با ترس را این موضوع دانسته اند که، این نخستین بار از زمان وقوع انقلاب اسلامی است که دو ناو جنگی ایران از کانال سوئز عبور کرده و وارد مدیترانه می شود..پس از آن که وزیر خارجه اسراییل این اقدام را تحریک آمیز خواند، بهای نفت با افزایشی 9/1 درصدی روبه رو شد.
سرویس بین الملل ـ پس از آن که ایران اعلام کرد قصد دارد از طریق کانال سوئز دو کشتی جنگی به مدیترانه بفرستد، رسانه های جهان با موضوع قرار دادن آن سعی در انعکاس واکنش رژیم اسراییل به مساله ای کردند که در عالم واقع به وقوع نپیوسته است.

به گزارش «تابناک»، خبرگزاری «فرانسه» در همین ارتباط گزارش داد، ایران در حالی قصد دارد دو کشتی جنگی خود را وارد دریای مدیترانه کند که «آویگدور لیبرمن»، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی، این اقدام را تحریک آمیز خوانده و می گوید: «عبور کشتی های جنگی ایران از سواحل اسراییل مساله ای است که سال هاست اتفاق نیافتاده است و نشان می دهد که اعتماد به نفس ایرانی ها هر روز بیشتر و بیشتر می شود.»
 
وی در ادامه افزود: «من متاسفم که جامعه بین المللی واکنشی به این اقدامات تحریک آمیز نشان نمی دهد. جامعه بین المللی باید بداند که اسراییل نمی تواند تا ابد این اقدامات را نادیده بگیرد.»
 
صهیونیست ها یکی از دلایل این واکنش توام با ترس را این موضوع دانسته اند که، این نخستین بار از زمان وقوع انقلاب اسلامی است که دو ناو جنگی ایران از کانال سوئز عبور کرده و وارد مدیترانه می شود.

به نوشته این خبرگزاری این در شرایطی است که مقام های کانال سوئز اعلام کرده اند که درخواستی برای اجازه عبور این دو کشتی از سوی ایران به آنها ارایه نشده است، اما مشکلی نیز در این زمینه وجود ندارد.
 
خبرگزاری «بلومبرگ» نیز از افزایش بهای نفت خام پس از واکنش «لیبرمن» به این مساله خبر داد و نوشت: پس از آن که وزیر خارجه اسراییل این اقدام را تحریک آمیز خواند، بهای نفت با افزایشی 9/1 درصدی روبه رو شد.

نایب رییس مرکز تحقیقاتی«PFGBest» در شیکاگو، این افزایش قیمت را یک واکنش خود به خود به تیترهای خبری قصد ایران برای اعزام دو کشتی جنگی به کانال سوئز توصیف کرد.
 
در همین حال، «دیلی تلگراف» نیز در خبری با اشاره به نگرانی های اسراییل در این باره، نوشت: ایران قصد دارد دو ناو دریایی خود را با عبور از کانال سوئز وارد دریای مدیترانه و در یکی از بنادر ساحلی سوریه در دریای مدیترانه مستقر سازد. مشخص نیست تهران با چه هدفی قصد دارد کشتی های خود را وارد دریای مدیترانه و در نزدیکی نیروهای دشمن خود اسراییل مستقر کند. گفتنی است سرزمین های اشغالی فلسطین، لبنان، مصر و سوریه کشورهای ساحلی دریای مدیترانه هستند.

«فاکس نیوز» در این باره متذکر شد: مقامات اطلاعاتی بر این باورند که ممکن است ایران با اعزام این دو کشتی قصد تامین تسلیحات نظامی گروه های اسلام گرای رادیکال در یمن را داشته باشد.

اما همه این جنجال ها در حالی است که، یک مقام مسئول در اداره کانال سوئز مصر به رویترز گفته است، برنامه عبور دو ناو نیروی دریایی ایران از کانال سوئز به سمت دریای مدیترانه لغو شده است و روز پنجشنبه به اداره کانال سوئز اطلاع داده شد که برنامه قبلی برای عبور دو ناو ایرانی از این کانال لغو و زمان جدیدی برای این موضوع تعیین نشد.
 
هر چند صهیونیست ها با جنجال سازی بر سر موضوعی که رخ نداده، نشان دادند تا چه اندازه از قدرت نظامی ایران واهمه دارند، اما این پرسش باقی است که چرا حضور ناوگان های دریایی غرب در مناطقی چون خاورمیانه و مدیترانه که حوزه جغرافیایی آنها نیست هیچ منعی ندارد اما حضور ایران در مناطق مجاور جغرافیایی اش باید اینگونه جنجال آفرین شود؟




لیست کل یادداشت های این وبلاگ