[ و به مردى که از او خواست تا پندش دهد فرمود : ] از آنان مباش که به آخرت امیدوار است بى آنکه کارى سازد ، و به آرزوى دراز توبه را واپس اندازد . در باره دنیا چون زاهدان سخن گوید ، و در کار دنیا راه جویندگان دنیا را پوید . اگر از دنیا بدو دهند سیر نشود ، و اگر از آن بازش دارند خرسند نگردد . در سپاس آنچه بدان داده‏اند ناتوان است ، و از آنچه مانده فزونى را خواهان . از کار بد باز مى‏دارد ، و خود باز نمى‏ایستد ، و بدانچه خود نمى‏کند فرمان مى‏دهد . نیکوان را دوست مى‏دارد ، و کار او کار آنان نیست و گناهکاران را دشمن مى‏دارد ، و خود از آنان یکى است . مرگ را خوش نمى‏دارد ، چون گناهانش بسیار است و بدانچه به خاطر آن از مردن مى‏ترسد در کارست . اگر بیمار شود پیوسته در پشیمانى است ، و اگر تندرست باشد سرگرم خوشگذرانى . چون عافیت یابد به خود بالان است ، و چون گرفتار بلا شود نومید و نالان . اگر بلایى بدو رسد ، به زارى خدا را خواند ، و اگر امیدى یابد مغرور روى برگرداند . در آنچه در باره آن به گمان است ، هواى نفس خویش را به فرمان است ، و در باره آنچه یقین دارد در چیرگى بر نفس ناتوان . از کمتر گناه خود بر دیگرى ترسان است ، و بیشتر از پاداش کرده او را براى خود بیوسان . اگر بى نیاز شود سرمست گردد و مغرور ، و اگر مستمند شود مأیوس و سست و رنجور ، چون کار کند در کار کوتاه است و چون بخواهد بسیار خواه است . چون شهوت بر او دست یابد گناه را مقدّم سازد ، و توبه را واپس اندازد و چون رنجى بدو رسد از راه شرع و ملّت برون تازد . آنچه را مایه عبرت است وصف کند و خود عبرت نگیرد ، و در اندرز دادن مبالغه کند و خود اندرز نپذیرد . در گفتن ، بسیار گفتار ، و در عمل اندک کردار در آنچه ناماندنى است خود را بر دیگرى پیش دارد ، و آنچه را ماندنى است آسان شمارد . غنیمت را غرامت پندارد و غرامت را غنیمت انگارد . از مرگ بیم دارد و فرصت را وامى‏گذارد . گناه جز خود را بزرگ مى‏انگارد و بیشتر از آن را که خود کرده ، خرد به حساب مى‏آرد ، و از طاعت خود آن را بسیار مى‏داند که مانندش را از جز خود ناچیز مى‏پندارد . پس او بر مردم طعنه زند و با خود کار به ریا و خیانت کند با توانگران به بازى نشستن را دوست‏تر دارد تا با مستمندان در یاد خدا پیوستن . به سود خود بر دیگرى حکم کند و براى دیگرى به زیان خود رأى ندهد ، و دیگران را راه نماید و خود را گمراه نماید . پس فرمان او را مى‏برند و او نافرمانى مى‏کند . و حق خود را به کمال مى‏ستاند و حق دیگرى را به کمال نمى‏دهد . از مردم مى‏ترسد ، نه در راه طاعت خدا و از خدا نمى‏ترسد در راه طاعت بنده‏ها . [ و اگر در این کتاب جز این گفتار نبود ، براى اندرز بجا و حکمت رسا ، و بینایى بیننده و پند دادن نگرنده اندیشنده بس مى‏نمود . ] [نهج البلاغه]
 
جمعه 90 مهر 1 , ساعت 9:36 عصر
احمدی نژاد: آژانس انرژی اتمی تسلیم آمریکا شده است
تهران – رییس جمهوری اسلامی در مصاحبه با خبرگزاری آسوشیتدپرس تاکید کرد که آژانس بین المللی انرژی اتمی وابسته به آمریکاست و انتشار غیر قانونی نام سه دانشمند هسته ای ایران از سوی آژانس، بعدها منجر به آن شد که توسط تروریست های رژیم صهیونیستی شهید شدند.
احمدی نژاد: آژانس انرژی اتمی تسلیم آمریکا شده است
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، محمود احمدی نژاد در این گفت و گو با تاکید بر صلح آمیز بودن برنامه های هسته ای ایران، هشدار داد که موضوع هسته ای مورد سوء استفاده قرار گرفته و به موضوعی سیاسی تبدیل شده است.
وی همچنین گفت "آنان (آژانس)، سخنان ایالات متحده را بیان می کنند."
رییس جمهوری انتشار نام دانشمندان هسته ای ایران را "غیرقانونی، غیراخلاقی و یک جرم آشکار" نامید و افزود: کسانی که به خاطر قتل دانشمندان هسته ای ما دستگیر شده اند، اعتراف کرده اند که در سرزمین های اشغالی و توسط صهیونیست ها آموزش دیده بودند و اسناد و مدارکش هم اکنون در دست قاضی پرونده است.
احمدی نژاد در این گفت و گو ضمن انتقاد از ایالات متحده آمریکا به خاطر مخالفت با عضویت مستقل فلسطین در سازمان ملل متحد گفت آمریکایی ها می خواهند رژیم صهیونیستی و فلسطین مذاکره را از سر بگیرند تا صهیونیست ها بتوانند بیشترین بهره را از آن ببرند.
وی تاکید کرد "در نهایت، زمانی دولت فلسطین تشکیل خواهد شد؛ اگر امسال نشود، سال آینده یا سال پس از آن. زیرا این ملت وجود دارد. آنها 10 میلیون نفرند. نمی توان آنان را از تاریخ حذف کرد."
رییس جمهوری در ادامه با اشاره به بیداری ملت های خاورمیانه و شمال آفریقا گفت ایران از هر جنبشی که برای دست یافتن به حق آزادی، عدالت و انصاف برپا شده باشد، تاجایی که به جنگ منتهی نشود، حمایت می کند.
وی افزود "مردم همیشه دنبال آزادی، شرافت و عدالت هستند و این تنها مربوط به کشورهای عرب نیست. هیچ کس نمی تواند این جنبش ها را سرکوب کند. حتی اگر همه قدرت های سیاسی چندین کشور متحد شوند، نمی توانند در مقابل این خواسته های جهانی مقاومت کنند."
آقای احمدی نژاد ضمن پشتیبانی از حق ملت لیبی برای آزادی، بمباران این کشور توسط ناتو را محکوم کرد و گفت هدف آمریکا و متحدانش، نه محافظت از مردم، بلکه کنترل ثروت نفتی این کشور بوده است.
آقای احمدی نژاد در ارتباط با وعده انتخاباتی اوباما برای بهبود روابط با ایران گفت گمان نمی کند که این فرصت به طور کامل از دست رفته باشد.
وی با اشاره به رفتار رییسان جمهوری پیشین آمریکا افزود "او (اوباما) می توانست روش غلط پیشینیان خود را نپیماید و هنوز هم می تواند این کار را کند. دشمنی با ایران نتیجه ای نخواهد داشت و برایشان سودی به بار نخواهد آورد."
آقای احمدی نژاد در ارتباط با حادثه 11 سپتامبر گفت فروریختن برج های تجارت جهانی تنها به دلیل اصابت هواپیماهای مسافربری نبوده و مواد منفجره درون ساختمان باعث ریزش آن شده است.
به گزارش آسوشیتدپرس ، رییس جمهوری اسلامی ایران گفت به عنوان یک مهندس، مطمئن است که تخریب برج ها، عملیاتی سازماندهی شده بوده است.
احمدی نژاد بار دیگر خواستار انجام تحقیقات بین المللی درباره حادثه 11 سپتامبر شد و گفت حتی افرادی درون ایالات متحده هم به این موضوع مشکوکند.
وی تاکید کرد "چند هواپیما، بدون هماهنگی و اطلاع نیروهای امنیتی و دستگاه اطلاعاتی ایالات متحده، نمی توانند تبدیل به موشک شوند و قلب آمریکا را هدف قرار دهند."
آسوشیتدپرس در پایان نوشت "بر اساس یک پژوهش شش ساله توسط موسسه ملی استاندارد و فن آوری، حرارت فراوان ناشی از برخورد و انفجار هواپیماها در ساختمان های تجارت جهانی، باعث کاهش توان سازه های فلزی، سست شدن ساختمان و در نهایت ریزش آن شده است."


لیست کل یادداشت های این وبلاگ