هیچ صدقه ای نزد خدا، محبوب تر از حقگویی نیست . [رسول خدا صلی الله علیه و آله]
 
پنج شنبه 90 مهر 14 , ساعت 9:52 عصر
رئیس پژوهشکده حج و زیارت:
مهم‌ترین نقد وهابیون به علی بن ابراهیم قمی است

خبرگزاری فارس: رئیس پژوهشکده حج و زیارت گفت: بزرگ‌ترین و مهم‌ترین نقد وهابیون علیه شیعه به مطالب علی بن ابراهیم قمی است.

خبرگزاری فارس: مهم‌ترین نقد وهابیون به علی بن ابراهیم قمی است

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد عابدی در همایش بزرگداشت علی بن ابراهیم قمی که پیش از ظهر امروز در پژوهشکده علامه طباطبایی قم برگزار شد، اظهار کرد: این کنگره از دو سال قبل با عنایت رهبر معظم انقلاب اسلامی آغاز به کار کرد.
وی در باب پرداختن به برگزاری این کنگره گفت: بزرگ‌ترین و مهم‌ترین نقد وهابیون علیه شیعه به مطالب علی بن ابراهیم است به همین دلیل پرداختن به این شخصیت بسیار ضروری به نظر رسید.
رئیس پژوهشکده حج و زیارت بیان کرد: این محدث بزرگ بیش از 9 هزار حدیث نقل کرده است در حالی که شاه عبدالعظیم با همه عظمتی که در میان محدثان دارد 108 روایت نقل کرده است.
وی با تصریح به این مطلب که علی بن ابراهیم در اواخر عمر نابینا شد، گفت: مرحوم کلینی هرچه دارد از علی بن ابراهیم است و اگر روایات ایشان از کافی خارج شود نصف کافی حذف می‌شود.
عابدی ادامه داد: برخی در انتساب تفسیر به وی تردید کرده‌اند اما ما مسندی در هشت جلد چاپ کرده‌ایم که همه روایات علی بن ابراهیم بدون تفسیر آمده است و حتی می‌توان گفت وی از مجتهدان و مفسرانی است که شیخ طوسی در چند جا از ایشان فتوا نقل کرده و او را صاحب فتوا می‌دانسته است.
وی خاطرنشان کرد: ابن ندیم علی بن ابراهیم را به عنوان نخستین فقیه شیعه می‌شمارد و ایشان تنها ناقل حدیث نبوده بلکه مفسر و شارح احادیث بوده است.
رئیس پژوهشکده حج و زیارت تصریح کرد: تفسیر قمی به شان نزول آیات توجه بسیار جالبی دارد که در شیعه کمتر تفاسیری وجود دارد که همانند این تفسیر به شان نزول پرداخته باشد و این یکی از بهترین ویژگی‌های این تفسیر است. 
وی در بخش دیگری از سخنان خود به گزارش فعالیت‌های این کنگره پرداخت و افزود: 32 جلد کتاب محصول این کنگره است که 16 جلد چاپ شده و 16 جلد دیگر نیز در حال آماده‌سازی است.
عابدی با بیان این که چند خبرنامه نیز در کنگره تالیف شده است، گفت: در نمایشگاه بین‌المللی کتاب بیشترین کتابی که اهل سنت از کتب شیعه خریداری کرده بودند، تفسیر علی بن ابراهیم بوده است



لیست کل یادداشت های این وبلاگ