آنکه در فراگیریش پرهیزگاری نورزد، خداوند به یکی از این سه چیزمبتلایش می کند : یا او را در جوانی بمیراند یا وی را در روستاها بیفکند و یا به خدمت پادشاه مبتلا گرداند . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
 
جمعه 90 مرداد 7 , ساعت 1:24 عصر
چرا خانمها عملیات جنسی را متوقف می سازند ؟

چرا خانمها عملیات جنسی را متوقف می سازند ؟تصورات کلیشه ای متعددی وجود دارد و حاکی از این مطلب است که وقتی دو نفر در یک رابطه دو جانبه ی تعهد آور قرار دارند و پس از گذشت مدت زمانی دیگر با هم ارتباط جنسی برقرار نمی کنند، تنها کسی که پایان این رابطه را طلب می کند بدون شک خانم است. در یک چنین حالتی خانم ترجیح می دهد کتاب بخواند، به موهایش رسیدگی کند، لباس ها به خشکشویی ببرد و خلاصه هر کاری که ممکن است انجام دهد، فقط ارتباط صمیمانه فیزیکی با همسر مهربان و دوست داشتنی خود برقرار نکند. البته او همیشه اینگونه نبوده؛ به هر حال زمان هایی وجود داشته که ارتباط آنها پر شور و حرارات بوده و هر دو نفر برای هم از جذابیت بالایی برخوردار بوده اند؛ اما در حال حاضر باید با تاسف زیاد گفت که آن عشق و شور و حرارات اولیه از بین رفته و خبری از آن نیست.
روانپزشکان بر این باور هستند که از میان 20 میلیون زوجی که رابطه زناشویی خود را به تازگی آغاز کرده اند و کمتر از 10 مرتبه در سال با هم ارتباط جنسی برقرار می کنند تقریباً نیمی از آنها به دلیل تصمیم جنس مونث یک چنین رابطه ای را تجربه می کنند. البته اخیراً کتابی با عنوان "شوهرم دیگر رابطه جنسی نمی خواهد" (هنگامیکه آقایون از ادامه برقراری رابطه جنسی سرباز می زنند و اینکه خانم ها چه عکس العملی انجام می دهند) در حال چاپ و انتشار می باشد. این کتاب از طریق انتشارات هارپر ویلیامز و ویلیام مارو در ژانویه سال 2008 به نشر انبوه خواهد رسید. ما مطمئنیم که میلیون ها نفر به این کتاب علاقمند خواهند شد و همچنین این کتاب می تواند کمک بزرگی به آنها باشد به ویژه زمانیکه جنس مذکر تصمیم به متوقف ساختن ارتباط جنسی میگیرد.
زمانی که ما مشغول تحقیق و بررسی پیرامون این کتاب بودیم با مردهای بسیار زیادی برخورد می کردیم که در زندگی های مشترکی قرار داشتند که هیچ گونه ارتباط جنسی با همسران خود برقرار نمی کردند، اما درصد بسیار زیادی از این افراد اظهار می داشتند که این همسرانشان هستند که از برقراری رابطه جنسی امتناع می ورزند نه خود آنها. این مردها گیج می شدند، از نظر عاطفی و روحی آسیب می دیدند و از اینکه شریک زندگیشان تمایلی به آنها ندارد، احساس ناخوشایندی پیدا می کردند. برخی از آنها حتی دلیل یک چنین مسئله ای را نیز نمی دانستند و از ما سوال می کردند که چرا یک چنین اتفاقی در زندگی شان روی داده و برای بازگرداندن شور و حرارات و عشق و علاقه اولیه به زندگی خود چه کاری می توانند انجام دهند. بسیاری از آقایون هم برای ما نامه نوشته و از ما درخواست می کردند که این قضیه را از نقطه نظر خانم ها بررسی کنیم. ما هم برآن شدیم تا تحقیقات جدید خود را در این مورد که چرا خانم ها ناگهان از ادامه برقراری رابطه جنسی صرفنظر می کنند، شروع کنیم.
در هر صورت باید توجه داشت که پاسخ به این پرسش امر ساده ای نیست. عدم تمایل به شریک زندگی معمولاً مقوله ای است که به دلیل مسائل مختلف ایجاد می شود و امروزه جزء یکی از حادترین مشکلات مربوط به روابط جنسی میان همسران قلمداد میشود. از نظر پزشکی به این بیماری "اختلال عدم تمایل جنسی" (HSDD) اطلاق میشود. انجمن روانشناسی امریکا آن را به عنوان " غیاب یا کمبود تمایلات و افکار جنسی کافی برای برقراری یک رابطه جنسی می داند که منجر به ایجاد استرس ها و اضطراب های درونی و بیرونی در فرد شده و دلیل آن هم به خاطر مصرف الکل یا دارو و یا مواد مخدر نیست."
البته باید توجه داشت که اگر فردی در یک رابطه طولانی مدت شهوت بالایی از خود نشان نمی دهد و این امر هیچ گونه ناخوشی را برای هیچ یک از آنها ایجاد نکند، نمیتوان نام بیمار بر او گذاشت و او را دچار اختلال HSDD دانست. در این قسمت نکته ای کاملاً بدیهی اما در عین حال مهم وجود دارد. اگر دو نفر با علاقه ی زیاد با هم ازدواج کنند، و پس از مدتی رابطه جنسی برای هر دوی آنها از اهمیت بالایی برخوردار نباشد (و اصلاً رابطه به دلیل یک چنین مسئله ای ایجاد نشده باشد) آنها در زندگی خود به مشکلی برخورد نخواهند کرد چرا که هیچ یک از این دو نفر هیچ گونه استرس بیرونی و یا درونی را متحمل نشده و بر شخص مقابل نیز متحمل نمی کنند
اما متاسفانه همیشه اوضاع به همین آرامی و ملایمت پیش نمی رود. در بیشتر موارد یکی از طرفین تمایل شدیدی به برقراری این رابطه از خود نشان می دهد و طرف دیگر هیچ گونه میلی به انجام این کار ندارد. چرا؟ چه نوع اختلاف های جنسی ممکن است در یک چنین شرایطی وجود داشته باشد که یک نفر منزجر شده و دیگر تمایل پیدا میکند؟
در این قسمت قصد داریم تا مروری بر روی چند پاسخ ابتدایی که روانپزشکان در این مقوله مطرح کرده اند، داشته باشیم.
زمانی که با خانم ها صحبت می کنیم تعداد بسیار زیادی از آنها در پاسخ به پرسش ما می گویند که خودشان هم نمی دانند. آنها گیج می شوند و آرزو می کنند که ای کاش شهوت و حس علاقه ی خود را مجدداً باز یابند. برخی دیگر قدری ریزتر شده و مسائلی نظیر نزدیکی دردآور، عصبانیت و افسردگی را از جمله دلایل خود برای عدم علاقه به این ارتباط ذکر می کنند. برخی دیگر هم اظهار می دارند که می خواهند به طور قطع مطمئن باشند که باردار نمی شوند.
اجازه دهید با مثالی این مطلب را بهتر توجیه کنیم: احساس درد در حین برقراری رابطه جنسی برای یک خانم به بدی احساس عدم توانایی در نعوذ برای یک مرد می باشد. اکثر خانم ها خجالت می کشند که در این مورد با همسران خود صحبت کنند و در عوض ترجیح می دهند که در سکوت رنج کشیده و از برقرای رابطه جنسی امتناع ورزند. به هر حال اگر رابطه جنسی با درد شدید همراه باشد، آنوقت چه کسی دوست دارد یک چنین رابطه ی دردآوری را تجربه کند؟ همچنین این امر عواقب متعدد روانی و جسمانی را نیز با خود به همراه خواهد داشت. درمان برخی افراد بسیار ساده بوده و تنها با تجویز مصرف دز پایینی هورمون های مخصوص قابل درمان می باشد. درمان برخی دیگر قدری دشوار بوده اما هنوز هم می توان به بهبود آنها امیدوار بود.
افسردگی نیز یکی دیگر از دلایل عمده تحلیل شهوت جنسی در خانم ها به شمار میرود و باید اظهار داشت که بسیاری از قرص های ضد افسردگی نیز می توانند به عنوان دلیل کاهش میل جنسی در خانم ها به شمار روند. داروهایی که به نوعی بازدارنده جذب مجدد سروتین هستند، نه تنها تمایل جنسی را کاهش می دهند بلکه می توانند توانایی حس عشق ورزی و رابطه رمانتیک را نیز به طور موقتی از فرد بگیرند.
برخی خانم ها نیز به دلیل عصبانیت هیچ گونه تمایلی به برقراری رابطه جنسی با همسران خود ندارند. آنها تصور می کنند که آقایون باید بیشتر در کارهای خانه به آنها کمک کنند و بیشتر با بچه ها باشند. گاهی اوقات هم مشکوک می شوند که شاید همسرشان معشوقه دارد و یا متوجه می شوند که چند سال قبل معشوقه داشته و این امر آنقدر برایشان گران تمام می شود که بیش از اندازه از نظر روحی آسیب میبینند و به هیچ وجه نمی توانند همسر خود را ببخشند. برخی از خانم ها هم میگویند که همسرشان اضافه وزن پیدا کرده و دیگر نمی تواند مانند گذشته آنها را تحریک کند. عده ی دیگری هم اظهار می دارند که تماشای تلویزیون یا بازی های ورزشی برای شوهرانشان از صحبت کردن با آنها مهم تر است و خانم هم دیگر نمیتواند یک چنین شرایطی را تحمل کند. همه این ناراحتی ها روی هم جمع شده و سبب میشود که احساس نزدیکی که خانم نسبت به همسر خود دارد از بین برود. بعد خانم به عنوان نوعی مجازات از برقراری رابطه جنسی خودداری می کند و به جای هر کار نادرستی که آقا انجام می دهد، خانم مجازات های جنسی را شدید تر می کند.
بعضی از خانم ها هم به طور کلی خسته می شوند، آنها فقط در صورتی می خواهند رابطه جنسی داشته باشند که این رابطه واقعاً ارزشش را داشته باشد در غیر اینصورت هیچ دلیلی برای برقراری چنین رابطه ای احساس نمی کنند.
 
 

جمعه 90 مرداد 7 , ساعت 1:23 عصر
عکس؛شنای زنان در سواحل غزه
 
 
  

عکس؛شنای زنان در سواحل غزه

عکس؛شنای زنان در سواحل غزه

   

جمعه 90 مرداد 7 , ساعت 1:21 عصر

لخت شدن یک زن جلوی چشم همه - قربانی اسیدپاشی + 18 - تجاوز جنسی به یک دختر جلوی چشم همه
InboxX

 

 Reply |fun iranian best4persian@gmail.com to dailymaill, bcc: iraniantop
show details 7:28 AM (0 minutes ago)

تصاویر دیدنی مردی که با تغییر جنسیت زن شد !
دختری با شلوارک در تهران !!!
گیر دادن ارشاد به تابلوی ژیلا صادقی
مردی که همسرش را به رابطه جنسی نامشروع کشاند
تجاوز خشن 6 نفر به یک زن در کرج
مجری یک شبکه به دلیل آزار جنسی فرار کرد !!!
خودکشی یک زن در متروی تهران
عکس دختری که سوخت و خوشگل تر شد !
عکسی از تغییر جنسیت یک مرد !
فیلم خصوصی غیر اخلاقی جنیفر لوپز
عکس های داغ و جنجالی مهناز افشار
تجاوز جنسی به صدها زن جلوی چشم خانواده
لخت شدن یک زن در جلوی چشم همه در عربستان +18
تجاوز جنسی به خواننده آمریکایی در فرودگاه +18


جمعه 90 مرداد 7 , ساعت 1:0 صبح

راهنمای عملی جستجو در اینترنت

دانش > دانش‌های بنیادی  - در دنیای اطلاعات دیجیتال امروز،‌ هر کسی می‌تواند هر اطلاعاتی را روی اینترنت به اشتراک بگذارد. چه‌طور می‌توان بین این همه اطلاعات، مطمئن شد که چه چیزی درست است و چه چیزی غلط؟

بهنوش خرم‌روز: اگر بگویم نوعی اختاپوس روی درخت‌های جزایر شمال اقیانوس آرام زندگی می‌کند که در خطر انقراض است چه می‌گویید؟ مسخره است؟ اما یک صفحه اینترنتی برای نجات این موجودات وجود دارد!‌ (این صفحه را ببینید) البته این صفحه به طور عمد برای گمراه کردن دانش‌آموزان در یک مطالعه علمی ایجاد شده، ‌اما به یک واقعیت مهم در دنیای اینترنت اشاره می‌کند: ‌این که هر کسی می‌تواند هر چیزی را روی اینترنت بگذارد!

اینترنت به ما فرصت می‌دهد بدون این که حتی از روی صندلیمان بلند شویم، مطالعه کنیم، ‌جستجو و بررسی کینم و اطلاعات خود را افزایش دهیم. اما اگر قرار باشد هر چیزی را که در اینترنت می خوانیم باور کنیم،‌ احتمالا در این هدف خود ناموفق خواهیم بود. اما در این دنیای اطلاعات دیجیتال امروزی، چه‌طور باید خودمان را از گمراه شدن توسط اطلاعات غلط حفظ کنیم؟ ساینتیفیک‌امریکن چند کلید برای پیدا کردن و انتخاب اطلاعات باکیفیت در اینترنت معرفی کرده که با هم آن‌ها را می‌خوانیم.

1. از مقاله‌های علمی نترسید!

آیا مقاله‌های علمی برای خواندن زیادی سخت هستند؟
می‌توانید یک مقاله علمی را پرینت بگیرید و به آن نگاهی بیاندازید. می‌توانید اصطلاحاتی که زیادی علمی هستند را نادیده بگیرید یا این که بگردید و معنای آن‌ها را پیدا کنید. اگر باز هم خیلی سخت است و شما لازم دارید همه مطلب را درک کنید، ‌می توانید از کسی که در آن زمینه اطلاعات کافی دارد کمک بگیرید. اگر مقاله علمی در حوزه پزشکی است، ‌می‌توانید از یک پزشک کمک بگیرید، ‌اما فراموش نکنید که حتی همه پزشکان هم اطلاعات و مهارت کافی برای خواندن هر مقاله علمی و درک کامل آن را ندارند. بنابراین شاید لازم باشد به نظر یک نفر اکتفا نکنید.

همچنین می‌توانید از یک محقق که می‌شناسید بپرسید یا این که باز به سراغ اینترنت بروید و از طریق آن، ‌از محققین بپرسید که مقاله در واقع چه می‌گوید. همچنین می‌توانید از امکان پرسیدن در برخی سایت‌های اینترنتی استفاده کنید، ‌سوال خود را به اشتراک بگذارید و جواب‌های دیگران را ببینید. حتی در برخی سایت‌ها می‌توانید با دانشمندان ارتباط مستقیم برقرار کنید. در برخی سایت‌ها می‌توانید به طور مستقیم از یک پزشک،‌ یا متخصص در زمینه‌های دیگر سوال بپرسید. حتی ممکن است بتوانید از خود نویسندگان مقاله بپرسید. بالای مقاله یا اطلاعات مربوط به انتشار آن را ببینید، ‌به احتمال زیاد آدرس ای‌میلی از نویسندگان ذکر شده است. محققین معمولا از این که ببینند کسی به مطالعه‌شان علاقمند شده و در مورد آن سوال می‌پرسد، ‌خوشحال می‌شوند.

چرا باید از مقاله‌های علمی استفاده کنیم؟
مقالات علمی بهترین منابع روی اینترنت هستند. در این مقالات از روش‌های تجربی و آماری مشخص برای ارتقای اعتبار مدارک و شواهد استفاده می‌شود. برای مثال، می‌توانند با اطمینان بیشتری در مورد علت یک پدیده حرف بزنند، ‌چون شرایطی را فراهم می‌کنند که در یک بازه زمانی واحد،‌ اغلب فاکتورهای موثر، ‌به جز یکی، ‌ثابت بمانند. بنابراین تاثیر آن یک فاکتور متغیر مشخص‌تر خواهد بود. به علاوه در این مطالعات، اغلب یافته‌ها بارها و بارها تکرار می‌شوند و جنبه‌های مختلف طراحی مطالعه به طور تصادفی تغییر می‌کنند تا هر گونه احتمال شانسی بودن نتایج کم شود.

همچنین مقاله‌های علمی معمولا بازنگری می‌شوند. یعنی دانشمندان دیگر محتوای مقاله را ارزیابی می‌کنند. ناشر در نهایت بر اساس داوری سایر دانشمندان و البته نظر خودش تصمیم می‌گیرد که مقاله ارزش منتشرشدن دارد یا نه.

بدین ترتیب، اغلب می‌توان مطمئن بود که اطلاعات منتشر شده در این مقالات قابل اعتمادند. با این حال، ‌همیشه هم این طور نیست. با همه این مراحل، ‌باز هم ممکن است یک مقاله ضعیف منتشر شود. حتی معتبرترین مجلات هم گاهی اشتباه می‌کنند. برای این که فریب نخورید، ‌مهارت‌هایی وجود دارد.

چه‌طور مقاله علمی مناسب را پیدا کنم؟
گوگل‌اسکولار (Google scholar) به شما امکان جستجو در مقاله‌های علمی را می‌دهد. این ابزار واقعا قدرتمند است. وقتی می‌خواهید به دنبال یک مقاله بگردید،‌باید چند نکته را در نظر بگیرید تا گمراه نشوید و اطلاعات غلط نگیرید:

اول این که به جستجویتان کلمه مرور (review) را هم اضافه کنید. مقالات مروری، ‌نه همه، اما اغلب مقالاتی که در زمینه مورد نظر شما منتشر شده‌اند را به طور خلاصه در خود دارند. گاهی حتی مقالات را با هم مقایسه کرده و نظر نویسنده مقاله در مورد سایر مقالات را هم ذکر کرده است.

دوم این که اگر مقاله مروری تازه‌ای در مورد موضوع مورد علاقه شما وجود ندارد،‌ بین 10 تا 50 نتیجه اول جستجو را به صورت یک لیست کنار هم بگذارید و خودتان یک مرور کوتاه روی آن‌ها داشته باشید. می‌پرسید چه‌طور می‌توان این همه مقاله را خواند؟ خب در واقع قرار نیست همه آن‌ها را بخوانید. اول عنوان‌ها و چکیده‌‌ها را بخوانید. چکیده‌ها (abstract) خلاصه‌ای مختصر و مفید از آن چه در مقاله عنوان شده را در اختیار شما می‌گذارند. خواندن همین چکیده‌ها به شما مقدار زیادی اطلاعات و دید می‌دهد.

همچنین می‌توانید مقالات جدیدتر را ببینید. در گوگل‌اسکولار می‌توانید جستجوی خود را به چند سال خاص محدود کنید. مثلا اگر اطلاعات یک،‌ دو یا پنج سال اخیر را بگیرید، ‌به احتمال زیاد به مقالات جدیدی می‌رسید که در خود خلاصه‌ای از مقالات گذشته را هم دارند.

به طور کل، چکیده‌ها در دسترس عموم هستند. البته مقالاتی هم وجود دارند که در اختیار همه قرار نمی‌گیرند. گوگل‌اسکولار شما را به مقاله‌هایی می‌رساند که متن کامل آن‌ها برای بازدید همه آزاد است. بنابراین با این ابزار ممکن است برخی مقالات را از دست بدهید. می‌توانید از روش‌های دیگر، مثل پرسیدن از یک دوست،‌ به اشتراک گذاشتن خواسته‌تان روی سایت‌های اینترنتی، ‌یا ای‌میل زدن به نویسنده استفاده کنید. در همه این راه‌ها، ‌یک نفر متن مقاله را برای یک نفر دیگر ای‌میل می‌کند، ‌بنابراین، از نظر کپی‌رایت هم مشکلی به وجود نمی‌آید. می‌توانید از کتابخانه‌های دانشگاه‌ها هم استفاده کنید. برخی دانشگاه‌ها امکان دسترسی به مقاله‌های بیشتر را دارند.

2. همه وب‌سایت‌های اینترنتی مثل هم ساخته نشده‌اند

آیا روی صفحه‌های عادی هم می‌توان اطلاعات قابل اعتمادی یافت؟
استفاده از وب‌سایت‌های اینترنتی درست مثل صحبت کردن با دوستان است. همه ما دوستانی داریم که اطلاعات بالایی دارند و می‌توانیم روی حرف آن‌ها حساب کنیم. از سوی دیگر،‌ همه ما دوستانی داریم که اغلب اطلاعات غلطی به ما می‌دهند! اما این مطلق نیست. ممکن است  از دوستانمان اطلاعاتی را بگیریم که ترکیبی از درست و غلط هستند. اطلاعات درست ممکن است با تصورات و فرضیات دوستان ما ترکیب شوند و به ما برسند. اغلب مردم می‌دانند که باید در مورد آن‌چه از دوستشان شنیده‌اند محتاط باشند،‌ خب در مورد سایت‌های اینترنتی هم باید همین کار را کرد! با این حال هنوز راه‌هایی وجود دارد که بتوانید اطلاعات درست را از اطلاعات گمراه‌کننده تشخیص دهید.

یادتان باشد سایت‌های تبلیغاتی که می‌خواهند کالایی را به شما بفروشند قابل اعتماد نیستند. آن‌ها در مورد مشکلات کالایی که تبلیغ می‌کنند چیزی به شما نخواهند گفت. شاید با استفاده از این سایت‌ها بتوانید کالاهای مختلف را با هم مقایسه کنید، اما در مورد هر ادعایی باید حسابی مشکوک باشید. فراموش نکنید که آن‌ها می‌خواهند شما را متقاعد به خرید کنند. هدف یک سایت تبلیغاتی همین است، ‌نه این که به شما آموزش بدهد یا اطلاعات شما را بالا ببرد.

به وب‌سایت‌هایی که از طرف یک شرکت یا گروه سیاسی یا مانند آن‌ها تامین مالی می‌شوند هم باید شک کنید. آن‌ها هم درست مانند شبکه‌های تبلیغاتی، ‌قصد دارند چیزی را به شما ارائه کنند و شما را متقاعد کنند آن را بپذیرید. شاید در این موارد، یک باور یا فکر به جای یک کالای فیزیکی به شما ارائه شود. صفحه درباره ما (about us) را چک کنید تا ببینید که چه شخص یا گروهی حامی یا صاحب این وب‌سایت است. شما به احتمال زیاد می‌توانید در وب‌سایت‌های علمی وابسته به دانشگاه‌های معتبر،‌ برخی خبرگزاری‌های مستقل،‌ وب‌سایت گروه‌های غیرانتفاعی که با هدف آموزش به راه افتاده‌اند و برخی سایت‌های رسمی (البته نه سایت‌های وابسته به اشخاص خاص مانند سیاستمداران) ‌اطلاعات خوبی پیدا کنید.

به این مجموعه می‌توان مجلات آنلاین، وب‌لاگ‌ها و سایتی مانند ویکی‌پدیا را هم اضافه کرد. همه این‌ها باارزشند. لزوما نمی‌توان گفت که همه وب‌لاگ‌ها کاملا شخصی هستند و اطلاعات غیرقابل اعتمادی دارند. در دنیای امروز برخی وب‌لاگ‌نویس‌ها ژورنالیست‌های خوبی هستند و برخی وب‌لاگ‌ها تحت‌نظر ناشرین معتبر منتشر می‌شوند.

با این حال، بین وب‌لاگ‌نویس‌ها تنوع زیادی وجود دارد که تا حدی اعتبار محتوای وب‌لاگ‌ها را مشکوک‌تر می‌سازد. به طور کل، کسی روی محتوای وب‌لاگ‌ها نظارت نمی‌کند. با این حال بد نیست نگاهی به بخش نظرات بیاندازید و نظراتی که دیگران داده‌اند را بخوانید، ‌نظرات آن‌ها می‌تواند گاه اطلاعات خوبی به شما بدهد. در دنیای علم، وب‌لاگ‌نویس‌های معتبری وجود دارند که نوشته‌هایشان منبع معتبری محسوب می‌شود و سر زدن به نوشته‌های آن‌ها از بسیاری اطلاعت رسانه‌ای دیگر بهتر است. برای نمونه می‌توانید به این وب‌سایت‌ها سری بزنید:‌ ResearchBlogging.org، Scienceblogging.org و ScienceSeeker.org

اطلاعات سایت ویکی‌پدیا (Wikipedia) هم خیلی ارزشمند است. با این حال یادتان باشد که هر کسی می‌تواند روی ویکی‌پدیا اطلاعات بگذارد یا اطلاعات دیگر را ویرایش کند. در واقع این سایت به وسیله گروه انبوهی از مدیران و نویسندگان و ویراستاران اداره می‌شود. به علاوه ویکی‌پدیا صفحاتی دارد که منابع خوبی ندارند یا اطلاعات ضعیفی دارند که خود ویکی‌پدیا هم با علامت هشدار این موضوع را به شما گوشزد می کند. رویکردهای مختلف در کنار هم می کوشند اعتبار کلی ویکی‌پدیا را حفظ کنند. حتی قبل از این اقدامات هم ویکی‌پدیا از نظر اعتبار در حد بریتانیکا انسایکلوپدیا دانسته شده بود. به هر حال،‌ در اغلب موارد می‌توانید به ویکی‌پدیا اعتماد کنید. شاید برخی صفحات نیاز به بازنگری داشته باشد،‌ اما می‌توانید به هشدار روی صفحه توجه کنید.

3. واقعیت‌ها را چک کنید

از کجا بدانیم که تکه‌ای از اطلاعات معتبر است؟
به طور کلی،‌ صفحاتی که منابع بیشتری دارند یا به وب‌سایت‌های بیشتری لینک داده شده‌اند،‌ یا این که متعلق به سازمان‌هایی هستند که سوگیری کم‌تری دارند، ‌اطلاعات بهتری در اختیار شما خواهند گذاشت. به هر حال بهتر است اطلاعاتی که از وب‌سایت‌های مشکوک یا وب‌سایت‌های شخصی و وب‌لاگ‌ها می‌گیرید را با وب‌سایت‌های معتبرتر،‌ گوگل‌اسکولار، ‌یا وب‌سایت‌های چک کردن واقعیت‌ها، چک کنید.

وب‌سایت‌های چک کردن واقعیت، ادعا دارند که در مورد شایعات اخیر اینترنتی یا اظهارات افراد معروف مثل سیاست‌مداران ارزیابی بدون سوگیری دارند. برای نمونه می‌توانید این دو سایت را ببینید:‌ factcheck.org و snopes.com. این وب‌سایت‌ها راهی عالی برای چک کردن واقعیت ای‌میل‌هایی که ادعا می‌کنند برای یک کودک فقیر پول جمع می‌کنند یا ای‌میل‌هایی است که ابزارهای عجیب و غریب به شما پیشنهاد می‌کنند. در این موارد می‌توانید از کمک آنلاین متخصصین هم بهره بگیرید. در مجموع،‌ هر چه منابع بیشتری به شما بگویند که اطلاعات خاصی درست است،‌ بیشتر می‌توانید به آن اطلاعات اعتماد کنید و البته برعکس! 53272


جمعه 90 مرداد 7 , ساعت 12:57 صبح

طوطی‌ها روی جوجه‌هایشان اسم می‌گذارند/ فیلم

دانش > طبیعت  - طوطی‌های سبز از همان ابتدای سر از تخم در آوردن جوجه‌ها، برای آن‌ها اسم می‌گذارند. جوجه‌طوطی‌ها اسم‌های مخصوص به طوطی‌ها را از والدین خود یاد می‌گیرند و در اجتماع طوطی‌ها از این نام‌ها استفاده می‌کنند.

بهنوش خرم‌روز: محققین پیش از این در بررسی‌های خود متوجه شده بودند طوطی‌هایی که در اسارت و در قفس‌ها زندگی می‌کنند، از صداهایی که به اصطلاح به آن‌ها اسامی ارتباطی گفته می‌شد،‌ برای شناسایی جفت خود یا اعضای خانواده‌شان استفاده می‌کنند. اما این پرنده در حیات وحش چه‌طور رفتار می‌کند؟ آیا این کار را از والدین خود می‌آموزند یا این که ساختار بدنی آن‌ها از آغاز تولد به نحوی است که این صداها را از خود در می‌آورند؟ یا شاید به این نحو نامگذاری کردن ویژگی خاص پرنده‌های اسیر است و در اسارت چنین توانایی پیدا کرده‌اند؟

به گزارش وایرد، کارل برگ، پرنده‌شناس دانشگاه کورنل به اتفاق گروهش برای مطالعه این مسئله از سال 1987/ 1366 روی گروهی از طوطی‌های وحشی مطالعه کرده‌اند. آن‌ها برای مطالعه خود تخم‌های درون لانه‌ها را جابه‌جا می‌کردند تا ببینند سهم ژنتیک،‌ اسارت و یادگیری در شکل‌گیری این صداها چه‌قدر است. 

نیمی از جوجه‌ها در لانه والدینی بزرگ می‌شدند که والدین بیولوژیکی خودشان نبودند. این جوجه‌ها از صداهایی برای برقراری ارتباط استفاده می‌کردند که پدرخوانده و مادرخوانده‌شان استفاده می‌کردند. اما در جایی که لازم بود از آن‌چه ساختاربدنی برای تولید صدا نامیده می‌شود، ‌استفاده کنند، ‌مانند والدین واقعی خود این کار را می‌کردند.

 

 

بنابراین به نظر می‌رسد که یک جوجه طوطی سبز، ‌قبل از این که حتی بتواند جیغ بزند یا هر سرو صدایی از خودش در بیاورد، از پدر و مادرش یک سری صداها را یاد می‌گیرد که طوطی‌ها برای شناسایی یک طوطی خاص از آن استفاده می‌کنند. در واقع می‌توان گفت طوطی‌ها از همان ابتدای تولد برای جوجه‌هایشان اسم می‌گذارند.

در بین موجودات زنده، ‌انسان و دلفین و شاید هم نهنگ‌ها برای هم اسم می‌گذارند. به نظر می‌رسد طوطی‌ها هم مانند انسان‌ها و دلفین‌ها موجوداتی بسیار اجتماعی هستند. استفاده از اسامی به پیگیری روابط و البته افراد کمک می‌کند.

به گفته برگ، یک گام مهم در رشد جوجه‌های طوطی، وقتی است که الگوهای صوتی والدین خود را با یک معنای خاص تطبیق می‌دهند. وی می‌افزاید: «در بین این صداها، اسم طوطی‌ها از اولین کلماتی است که جوجه از الگوهای صوتی والدینش می‌آموزد.»

 


جمعه 90 مرداد 7 , ساعت 12:54 صبح
سی آغاز رمضان امسال

هلال رمضان 1432 چه روزی و از کجا دیده خواهد شد؟ / نقشه

دانش > نجوم  - مقایسه مشخصات هلال ماه نو در شامگاه یک‌شنبه 9 مرداد 1390 با رکوردهای جهانی هلال نشان می‌دهد که مشاهده این هلال جز با استفاده از ابزارهای رصدی قوی در نواحی جنوب کشور امکان‌پذیر نیست.

امیر حسن‌زاده* - ذوالفقار دانشی: هر ماه قمری با حالتی به نام ماه نو شروع می‌شود. در این حالت، ماه بین خط واصل زمین و خورشید قرار دارد و سطح نورانی ماه دقیقاً در طرفی است که ما نمی‌توانیم آن را ببینیم. یک یا دو روز بعد، فاصله زاویه‌ای ماه از خورشید بیشتر شده و ماه به صورت هلال دیده می‌شود. مطابق حکم شرعی، اگر هلال ماه در شامگاه بیست‌ونهمین روز ماه قمری رویت شود، آن ماه به پایان رسیده و روز بعد، اول ماه قمری جدید خواهد بود، ولی اگر هلال ماه در شامگاه روز بیست‌ونهم رویت نشد، آن ماه قمری 30 روزه خواهد بود و ماه قمری جدید از 2 روز بعد آغاز خواهد شد.

عوامل نجومی موثر در رویت هلال ماه
در نگاه اول به نظر می‌آید که هر چه مدت زمان گذشته از مقارنه (که از آن به سن هلال ماه تعبیر می‌شود) بیشتر باشد، رویت آن آسان‌تر است. با افزایش سن هلال، ماه فرصت بیشتری دارد تا از خورشید فاصله بگیرد و جدایی زاویه‌ای آن افزایش یابد و در نتیجه، سطح درخشان آن نیز بیشتر می‌شود. اما این تمام ماجرا نیست و عوامل مختلفی در رویت هلال ماه موثرند که به چند مورد آن اشاره می‌شود:

ارتفاع هلال: یکی از اصطلاحات رایج در بحث هلال ماه، میزان ارتفاع ماه از افق است. ارتفاع، زاویه‌ی بین افق و جسم مورد نظر است. ارتفاع هلال ماه یکی از مشخصه‌های تأثیر‌گذار در رؤیت هلال ماه است. هر چه ارتفاع هلال کمتر باشد، نور رسیده از آن از لایه‌های ضخیم‌تری از جوّ عبور می‌کند و با کاهش روشنایی، رویت آن مشکل‌تر می‌شود.

مدت مکث : هلال‌های شامگاهی پس از غروب خورشید، غروب می‌کنند. فاصله زمانی بین غروب خورشید و غروب ماه را مدت مکث می‌گویند. هر چه مدت مکث بیشتر باشد، ماه مدت بیشتری در آسمان حاضر خواهد بود و با تاریک‌تر شدن آسمان، شرایط رویت تسهیل می‌شود.

فاصله ماه از زمین : مدار ماه به دور زمین بیضی است و مطابق قانون دوم کپلر، سرعت گردش ماه به دور زمین ثابت نیست. اگر مقارنه زمانی اتفاق بیفتد که ماه در حوالی حضیض مدارش (یعنی نزدیک‌ترین فاصله به زمین) باشد، با سرعت بیشتری از خورشید فاصله می‌گیرد و جدایی آن سریع‌تر افزایش می‌یابد. چنین هلالی در مقایسه با هلال ماه هم‌سن که در اوج است (در دورترین فاصله از زمین قرار دارد) به مراتب راحت‌تر رویت می‌شود.

ضخامت بخش میانی: یکی دیگر از واژگان مورد استفاده در زمینه‌ی هلال ماه، «ضخامت بخش میانی» هلال است. هلال ماه مانند کاسه‌ای است که در بخش میانی خود بیشترین ضخامت را دارد و هر چه به سمت لبه‌های هلال حرکت کنیم، از ضخامت آن کاسته می‌شود. منظور از ضخامت میانی هلال ماه، پهنای بخش میانی کمان هلال است که بر حسب دقیقه قوسی بیان می‌شود (هر60 دقیقه‌ی قوس برابر 1 درجه است). طبیعی است که هر چه جدایی زاویه‌ای هلال بیشتر باشد، ضخامت کمان هلال نیز بیشتر خواهد بود. 

فاز ماه: ماه در یک دوره‌ی چرخش خود به دور زمین، از دید ناظر زمینی به شکل‌های متفاوتی دیده می‌شود و میزان سطح روشن آن تغییر می‌کند. اصطلاحاً به نسبت سطح روشن ماه به کل سطح آن، فاز ماه می‌گویند. معمولاً  فاز ماه را بر حسب درصد بیان می‌کنند.

پیش‌بینی وضعیت رویت‌پذیری هلال ماه رمضان 1432ه.ق

کارشناسان برای پیش‌بینی وضعیت رویت‌پذیری، ابتدا مشخصه‌های نجومی هلال ماه را در شامگاه روز 29 ماه قمری محاسبه و استخراج کرده و سپس، با مقایسه این مقادیر با رکوردها و معیارهای نجومی، نظر خود را در مورد شروع ماه بعدی اعلام می‌کنند. منظور از رکورد، بحرانی‌ترین میزان مشخصه‌های تأثیرگذار هلال در لحظه‌ی رویت است. به همین منظور مهم‌ترین مشخصه‌های نجومی این هلال در روز یک‌شنبه نهم اَمرداد 1390 در چند شهر محاسبه شده است.

جدول1 : مشخصات نجومی* هلال ماه رمضان 1432 در شامگاه یک‌شنبه 9 اَمرداد 1390 در شهرهای مختلف ایران

نام شهر

جدایی زاویه‌ای

)درجه)

ارتفاع ماه

)درجه)

فاصله ماه

از زمین (km)

مدت مکث

(دقیقه)

ضخامت

(دقیقه قوسی)

سن هلال

(ساعت)

فاز

(درصد)

تهران

12.16

1.94

368713

13

0.36

21.01

1.17

اصفهان

12.04

2.53

368726

5/15

0.36

20.86

1.16

شیراز

11.91

3.10

368743

18

0.35

20.73

1.14

کرمان

11.78

2.87

368775

17

0.34

20.45

1.12

اهواز

12.10

2.85

368709

17

0.36

21.04

1.18

بندرعباس

11.70

3.48

368779

19.5

0.34

20.41

1.11

زاهدان

11.62

2.94

368806

17

0.33

20.17

1.09

محاسبات در زمان غروب خورشید به صورت راصد مرکزی و با در نظر گرفتن اثر شکست انجام شده است.

با نگاه به این مشخصه‌ها، مشخص است که هلال رمضان امسال دارای جدایی زاویه‌ای مناسبی است، ولی ارتفاع هلال در زمان غروب خورشید پایین و در نتیجه مدت مکث آن کم است. این عوامل باعث می‌شود که رویت این هلال با چشم غیرمسلح ممکن نباشد. بنابراین باید توجه خود را به رویت با چشم مسلح معطوف کنیم. این داده‌ها با بهترین رکوردهای مشابه که در آنها هلال ماه در ارتفاع کم رویت شده، مقایسه می‌شود (جدول2).

جدول2: برخی رکوردهای رویت هلال با چشم مسلح*

ردیف

تاریخ

محل رصد

جدایی زاویه‌ای

(راصد مرکزی)

ارتفاع ماه

(درجه)

فاصله ماه از زمینkm) )

ابزار

توضیحات

1

4  اکتبر 2005

کوه پنجه- اصفهان

12.96

4.90

392299

دوربین دوچشمی

120 × 20

شامگاهی

رمضان 1426

2

4  اکتبر 2005

اطراف شیراز

12.96

5.47

392306

دوربین تک چشمی

50 × 20

شامگاهی

رمضان 1426

3

2 دسامبر 2005

فریدن- اصفهان

12.80

3.60

371001

دوربین دوچشمی

80 × 15

شامگاهی

ذی‌القعده 1426

4

23 سپتامبر 2006

سمیرم- اصفهان

11.76

3.86

405878

دوربین دوچشمی

120 × 20

شامگاهی

رمضان 1427

5

12 سپتامبر 2007

ارتفاعات کامه- تربت حیدریه

11.83

2.80

401000

تلسکوپ شکستی 120 میلی‌متری

هلال رمضان1 : دقایقی قبل از غروب خورشید رویت شد

6

12 سپتامبر2007

فریدن-اصفهان

12.07

3.33

401060

دوربین دوچشمی

80 × 15

شامگاهی

رمضان 1428

7

12 سپتامبر2007

کوهپایه-اصفهان

11.99

3.40

401044

تلسکوپ 14 اینچ

شامگاهی

رمضان 1428

8

19 سپتامبر2009

سی سخت- دنا

11.87

0.1 -

371329

تلسکوپ 14 اینچ

هلال شوال2 : دقایقی قبل از غروب خورشید رویت شد

محاسبات با در نظر گرفتن اثر شکست در زمان غروب خورشید انجام شده است.

1-  اولین رویت 19 دقیقه قبل از غروب خورشید صورت گرفت و در این هنگام ارتفاع ماه و خورشید به  ترتیب 6.4 و 3.2 درجه بود.

2- اولین رویت 54 دقیقه قبل از غروب خورشید صورت گرفت و در این هنگام ارتفاع ماه و خورشید به  ترتیب 10.4 و 9.3 درجه بود.


مقایسه مشخصات هلال رمضان امسال با رکوردهای جهانی رویت هلال نشان می‌دهد که رویت هلال رمضان امسال مشکل است، ولی امکان رویت این هلال در نهم اَمرداد 1390 با استفاده از تلسکوپ‌های مجهز وجود دارد. با این شرایط رویت این هلال پس از غروب خورشید در جنوب کشور امکان‌پذیر است، ولی در نواحی مرکزی و شمال کشور به علت ارتفاع کم، رویت هلال قبل از غروب خورشید (مانند رکوردهای ردیف 5 و 8) یا در روشنایی روز با استفاده از تلسکوپ امکان‌پذیر است.

رویت‌پذیری هلال رمضان 1432 در سراسر جهان
بررسی ویژگی‌های هلال رمضان 1432 در سراسر جهان نشان می‌دهد که در شامگاه شنبه 8 مرداد مقارن با 30 جولای، هلال ماه نو در هیچ نقطه‌ای از زمین قابل مشاهده نیست.

در روز بعد یعنی شامگاه یک‌شنبه 9 مرداد 1390 مقارن با 31 جولای 2011، نقشه رویت‌پذیری هلال بر اساس معیار یالوپ نشان می‌دهد که جنوب استرالیا، نخستین جایی است که می‌توان هلال را با استفاده از تلسکوپ مشاهده کرد. پس از آن، هلال با استفاده از ابزار در آسیای جنوب شرقی و جنوب آسیا مشاهده خواهد شد. در نیمه جنوبی آفریقا و بخش وسیعی از آمریکای شمالی و تمام آمریکای جنوبی، هلال به‌راحتی با چشم غیرمسلح قابل مشاهده است، اما در آسیای شرقی، آسیای میانه، اروپا و شمال آمریکای شمالی این هلال قابل مشاهده نخواهد بود. برای مشاهده نقشه در ابعاد بزرگ، اینجا را کلیک کنید

علی‌رغم وضعیت مشخص‌شده در نقشه، آغاز ماه مبارک رمضان در کشورهای اسلامی الزاما یکسان نخواهد بود، چراکه فتاوای مختلفی درمورد اثبات آغاز ماه قمری وجود دارد. برای اطلاع از کم‌وکیف این فتاوی می‌توانید اینجا را کلیک کنید.

*کارشناس ارشد مرکز تقویم مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران

 


جمعه 90 مرداد 7 , ساعت 12:50 صبح
و سمبوسه حرام است!
نیروهای این گروه که در برخی مناطق سومالی حاکمیت دارند، در اقدامی عجیب سوار بر وانت با بلندگو حرمت استفاده از این نوع غذاها را برای مردم گرسنه سومالی جار زدند!
به گزارش سیماب به نقل از جهان به نقل از روزنامه انگلیسی دیلی‌میل، بنابراین گزارش، این گروه که از رسیدن کمک‌های سازمان ملل متحد به مردم گرسنه سومالی نیز جلوگیری می‌کند، پیش‌تر استفاده از نوعی اسنک را که در تمام قاره آفریقا مصرف می‌شود، حرام اعلام کرده بود!

نیروهای این گروه که در برخی مناطق سومالی حاکمیت دارند، در اقدامی عجیب سوار بر وانت با بلندگو حرمت استفاده از این نوع غذاها را برای مردم گرسنه سومالی جار زدند!

به نوشته دیلی‌میل، گروه مزبور روابط ویژه‌ای نیز با سازمان القاعده دارد. یک روزنامه کنیایی نیز این احکام صادر شده را به نقل از ساکنا روستای "افگویه" در فاصله 20 کیلومتری موگادیشو تایید کرد.

وهابیت از مذاهب جعلی است که خود را به اسلام منتسب می‌کند. خرافات حاکم بر این مذهب و خشک‌مغزی پیروان و رهبران آن تاکنون به غربی‌ها کمک فراوانی کرده است تا در بدنام ساختن دین مبین اسلام بکوشند.

انتهای مطلب/ب

جمعه 90 مرداد 7 , ساعت 12:49 صبح
تحلیل بالاترین از یک انتصاب
پروژه حذف هاشمی با حکم امروز کلید خورد !
بالاترین طی تحلیلی بر این حکم ادامه داد:" یقینا رهبر ایران در معادلات سیاسی خود حذف ناگهانی هاشمی را به صلاح ندانسته و در نتیجه زمینه کاهش قدرت و حذف تدریجی او را چیده است.هرچند برکناری هاشمی از ریاست خبرگان رهبری آغاز این حذف نامیده شد."

سایت "بالاترین" حکم امروز رهبر معظم انقلاب را در راستای حذف هاشمی رفسنجانی تفسیر نمود.


بالاترین در تاریخ 3/5/1390 نوشت :"بالاخره آرزوی دیرین مخالفان هاشمی به ثمر نشست. زمینه حذف تدریجی هاشمی رفسنجانی و کم شدن قدرت مجمع تشخیص مصلحت نظام با حکم تازه رهبری کلید خورد."
بالاترین طی تحلیلی بر این حکم ادامه داد:" یقینا رهبر ایران در معادلات سیاسی خود حذف ناگهانی هاشمی را به صلاح ندانسته و در نتیجه زمینه کاهش قدرت و حذف تدریجی او را چیده است.هرچند برکناری هاشمی از ریاست خبرگان رهبری آغاز این حذف نامیده شد."
بالاترین در پایان با یک پیشگویی در این موضوع افزود:"حکم امروز رهبر ایران عملا مهم ترین اهرم قدرت و کارایی رفسنجانی را از او گرفت. بدین ترتیب باید انتظار داشت بخش های زیادی از وظایف مجمع در آینده به این هیات تازه تاسیس محول شود."
متن حکم به شرح زیر است:
بسم‌الله الرحمن الرحیم
آیت‌الله جناب آقای سیدمحمود هاشمی شاهرودی دامت برکاته
در اجرای بند 7 اصل 110 قانون اساسی، هیات عالی حل اختلاف و تنظیم روابط قوای سه‌گانه به منظور بررسی و ارائه نظرات مشورتی در موارد حل اختلاف و تنظیم روابط سه قوه تشکیل می‌گردد و جنابعالی و آقایان: حجت‌الاسلام سیدمحمد حسن ابوترابی، سیدمرتضی نبوی، عباسعلی کدخدایی و سیدصمد موسوی خوشدل به عنوان اعضای آن هیات عالی برای یک دوره‌ پنج‌ساله انتخاب می‌شوید. ریاست هیات مذکور به عهده جنابعالی خواهد بود.
لازم است مسوولان عالی نظام خود در تعامل با یکدیگر، روابط قوا را به نحو مطلوب تنظیم و اختلافات احتمالی را رفع کنند و کمال همکاری را با هیات مذکور به عمل آورند.
از خداوند متعال توفیق همگان را خواستارم.
سیدعلی خامنه‌ای - 3 مرداد ماه 1390
انتهای مطلب/ب

جمعه 90 مرداد 7 , ساعت 12:48 صبح
جعفر شجونی اعلام کرد
تایید خبر دستگیری بقایی و ممنوع الخروجی اطرافیان احمدی نژاد
پس از آنکه برای اولین بار از دستگیری بقایی خبر داده شد ، یک عضو جامعه روحانیت مبارز، با تایید خبر اعلام کرد که بقایی بازداشت شده اما بنا به دلایلی فعلاً آزاد است.ولی تحقیقات قضایی از او ادامه دارد.
پس از آنکه "انتخاب" برای اولین بار از دستگیری بقایی خبر داد، یک عضو جامعه روحانیت مبارز، با تایید خبر "انتخاب" اعلام کرد که بقایی بازداشت شده اما بنا به دلایلی فعلاً آزاد است.

به گزارش سیماب به نقل از "انتخاب"؛ جعفر شجونی اعلام کرده است:  آقای بقایی هم چند وقت پیش دستگیر شد ولی بنا به دلیلی آزاد شد؛ ولی تحقیقات قضایی از او ادامه دارد.

وی اضافه کرده است: ما از این قضایا اطلاع داریم و می دانیم که اینها ممنوع الخروج هستند، ولی اگر چیزی نمی گوییم به این دلیل است که نمی خواهیم جنجال بر پا شود.

شجونی با انتقاد از عدم اطلاع رسانی قوه قضاییه در مورد بازداشت و ممنوع الخروج کردن برخی نزدیکان رییس جمهور گفت: اینها را باید دستگاه قضایی اطلاع رسانی کند که خیلی زود هم این کار را می کند و بعد معلوم می شود که مشایی چه کاره بوده و بقایی تاکنون چه می کرده است.
   
متن کامل گفت و گوی این عضو جامعه روحانیت مبارز با شرق در پی می آید:

کاخ نشین سابق که سال ها تنها گوشه نشین کسب و کار عشق و نفرت بود دوباره قدم به عرصه سیاست گذاشته است اما با ادبیاتی متفاوت و صریح اللهجه تر از قبل. مسوول اداره کاخ شمس پهلوی در دوران انقلاب، پس از پایان دوره دوم مجلس شورای اسلامی و واگذاری مسوولیت هایش در زندان اوین، دفتر ازدواج و طلاق به راه انداخت و سال ها عطای ماندن در عرصه سیاست را به لقایش بخشید. اما این باعث نشد که برای همیشه سیاست را به باد فراموشی بسپارد.

 حضور پررنگ او اما، آن زمان جلوه گری کرد که فضای سیاسی- اجتماعی کشور بعد از انتخابات سال 1388 ملتهب شد. این التهاب، احساس وظیفه برای دفاع از کاندیدای مورد حمایت اصولگرایان را در «جعفر شجونی» صدچندان کرد تا تمام قد وارد میدان شود و در تجمعی در مدرسه مروی سخن از «جویدن خرخره مخالفان» به میان آورد. اما پس از دو سال، امروز او دیگر همچون گذشته از کاندیدای مقبولش حمایت نمی کند و حتی با احتیاط او را اصولگرا می داند.

 او معتقد است که رویکرد نظام در قبال او رویکرد تعمیر و نگهداری است نه تعویض. روزگار می گذراند تا این دو سال بدون بروز حاشیه ای به پایان برسد. او برخلاف برخی اصولگرایان نه تنها معتقد به فراهم کردن زمینه بازگشت اصلاح طلبان به عرصه سیاست نیست، بلکه به شدت نیز با آن مخالف است.

 با همین رویکرد بود که زبان به نصیحت گشود: «خارج از مصاحبه می خواهم نصیحتت کنم، می گویند یک روضه خوانی بود که هنگام اوج روضه غش می کرد طرف زن ها، گفتند اگر راست می گویی، اگر غش کردنت واقعی است چرا طرف مردها غش نمی کنی. شما خبرنگارها هم عین همان روضه خوان هستید. شما هم راست نمی گویید. اگر راست می گفتید طرف اصولگراها غش می کردید نه اصلاح طلبان.»

 گفت وگو با جعفر شجونی، عضو جامعه روحانیت مبارز در همان دفتر ازدواج و طلاقش انجام شد. با یک ساعت تاخیر آمد. این زمان فرصتی شد برای آنکه از نزدیک نسبت ازدواج به طلاق را با همان جامعه آماری اندک مقایسه کنیم؛ نسبتی که بسیار نزدیک بود به آنان که معتقد به گسترش روزافزون طلاق در جامعه بودند.
    
    شما از حامیان آقای احمدی نژاد بودید اما اکنون با تغییر موضع همراه با دیگر اصولگرایان به صف منتقدان ایشان پیوسته اید، چرا شرایط به این سمت تغییر کرد؟
    ما کشته و مرده و عاشق چشم و ابروی کسی نیستیم. ما واقعا در کنار کسی که به آرمان امام، شهدا و نظام خون بار جمهوری اسلامی پایبند باشد می مانیم و با زبان، قلم، جان و مال مان از او حمایت و حراست می کنیم؛ یعنی به دنبال حق و عدالت هستیم. ما علمی به نام حمایت از عدالت، آرمان های امام خمینی و مقام معظم رهبری بر دوش گرفتیم و هر فرد دیگری این علم را به دوش بگیرد، در کنارش خواهیم بود. در انتخابات ریاست جمهوری در میان کاندیداها تشخیص دادیم که آقای احمدی نژاد واقعا به آرمان امام معتقد است، از طبقه متوسط صحبت می کند و کابینه اش را به سمت فقرا و حواشی مملکت می برد. ما دیدیم که گزینه ای بهتر از او نداریم در نتیجه از او حمایت کردیم و تاکنون نیز از او حمایت کرده ایم ولی ایشان بعضی امتیازهای منفی در کارنامه اش به جا گذاشته است.
    
    چه امتیازهای منفی؟
    همان امتیازهایی که مراجع تقلید و علما از آن سخن می گویند و آن همراهی و همکاری ایشان با مشایی است. مشایی از نظر ما شایستگی حضور در کابینه را ندارد. او به جای اینکه کار خود را انجام دهد بیشتر به حواشی می پردازد. موضوع هایی مطرح کرده که به رنجیدن علما منجر شده است. ما با مشایی دشمنی نداریم، مشایی اگر این حرف ها را نمی زد ما با او هم رفیق بودیم اما حرف های دوپهلو، حاشیه ای و جنجال برانگیزی مطرح کرد که به رنجیدن از ایشان و آقای احمدی نژاد منجر شد.
    
    برخی از انتقاداتی که امروز اصولگرایان نسبت به احمدی نژاد مطرح می کنند آن زمان برخی نیز مطرح می کردند پس چرا آن زمان توجهی به آن نشد تا تصمیم درستی در انتخاب تان داشته باشید.
    گذشت زمان انسان را بهتر معرفی می کند، مگر از اول آیت الله منتظری و بنی صدر همانی بودند که خود را معرفی کردند. دوستان، ارتباطات و نشست و برخاست ها می تواند روی نظرات افراد تاثیر بگذارد و به تغییر دیدگاه های افراد منجر شود. بنی صدر 11میلیون رای آورد، ما که از ابتدا او را خوب نمی شناختیم، ما فکر می کردیم چون خود را همراه امام معرفی می کند می توان روی او حساب کرد؛ اگر از اول می دانستیم با منافقان همراه خواهد شد که به او یا خود منافقان رای نمی دادیم؛ خود منافقان زمانی در انقلاب به نام مجاهدین معروف بودند و فعالیت می کردند. منتها تغییر ایدئولوژیک دادند و مارکسیست شدند. انسان قابل تغییر است یا مگر می دانستیم و می توانستیم پیش بینی کنیم که قطب زاده ای که حرف های امام را در نوفل لوشاتو ترجمه می کرد و کنار امام در هواپیما نشست کودتاچی می شود. ما با مال و جان مان کنار آقای احمدی نژاد دویدیم و به حق هم دویدیم. او هم تا حالابه حق خدمت کرده الان هم ما قصد کوبیدن او را نداریم.
    
    چرا از نظر شما احمدی نژاد تغییر کرد؟
    احمدی نژاد پس از دستور ابقای وزیر اطلاعات توسط مقام معظم رهبری 11 روز خانه نشین بودند که هنوز درباره دلایل آن پاسخی ارایه نکرده اند. این در حالی است که مردم همواره در این باره از ما سوال می کنند. من خیلی مسافرت می روم و مردم راجع به آن 11 روز غیبت احمدی نژاد سوال می کنند. من هم می گویم ما هم منتظریم آقای احمدی نژاد بیاید علت غیبتش را بگوید. براساس آیات قرآنی باید از ولی فقیه تبعیت کرد و در این تبعیت هم تاخیری نباید وجود داشته باشد اما احمدی نژاد تاخیر کرد. بعضی ها دیر از خواب بیدار می شوند. او باید به موقع می جنبید. آدم هایی که به موقع نجنبند ضربه می خورند، گرفتار می شوند. افکار آدم ها هم یک جور نیست. آقای هاشمی رفسنجانی هم دیر جنبید، به همان دردی که او مبتلاشد، احمدی نژاد هم به همان درد مبتلاشد. با این حال ما هنوز احمدی نژاد را جزو اصولگراها می دانیم اما با احتیاط.
    
    ولی اطرافیان آقای احمدی نژاد از جمله آقای جوانفکر اعلام کردند ایشان خود را اصولگرا نمی دانند.
    این صحبت جوانفکر را نشنیده ام؛ اما در هر حال با شرایط فعلی، تا دو سال دیگر، رویکرد نظام در قبال احمدی نژاد رویکرد تعمیر و نگهداری است نه تعویض. یک وقتی هست شما می خواهید یک تلویزیونی را تعویض کنید و تلویزیونی جدید جایگزین آن کنید، یک وقتی هم تصمیم می گیرید همان تلویزیون را تعمیر کنید و تا آخر ماه نگه دارید تا پولدار شوید و تلویزیون نو بخرید. در حال حاضر، دقیقا سیاست نظام با آقای احمدی نژاد همین طور است.
    
    اما در هرحال اصولگرایان معتقد به بروز انحرافی هستند که موجب نگرانی آنها شده است.
    مقام معظم رهبری فرمودند که من تا زنده ام جلو انحراف را می گیرم. انحرافاتی هم که پدید آمده، پاسخش را دستگاه قضایی به موقع می دهد و عده ای را هم گرفته اند و تحت بازجویی هستند. حالاآقای احمدی نژاد می گوید این دستگیری ها سیاسی است. اینکه بازداشت ها سیاسی هست یا سیاسی نیست را دستگاه قضایی تشخیص می دهد.
    
    از جمله انحرافاتی که به بروز دغدغه هایی در میان اصولگرایان منجر شد تردید نسبت به ولایت پذیری بود. آیا برای شما هم این تردید ایجاد شد؟
    نه. ولی عقیده با عقیده فرق دارد. بنده عقیده ام را با عمل سریع و به موقع نشان می دهم ولی ایشان عقیده شان را با عمل کند و دیر نشان می دهد که از همین جا هم ضربه خورد. ما الان چماق به دست نمی گیریم که احمدی نژاد را بکوبیم. ما ارادت مان کم شده ولی به کلی برطرف نشده. ما هنوز منتظریم. ما الان چشم مان به مقام معظم رهبری است. اگر ایشان بگوید این آدم به درد نمی خورد همه ما می گوییم به درد نمی خورد. ولی ایشان الان برنامه مماشات با احمدی نژاد را در دستور کار دارند؛ همان برنامه تعمیر و نگهداری.
    
    نگران نیستید که تداوم این تعمیر و نگهداری، مشکل ساز شود؟
    ما قله داریم، یعنی رهبری، مجلس و شورای نگهبان داریم و خیال مان راحت است. در مورد احمدی نژاد هم نه به او اهانت می کنیم و نه آن محبت اولیه را داریم. حالاتصمیم با خود اوست که بخواهد جبران کند. جبران هم نکرد، مهم نیست.
    
    اطرافیان احمدی نژاد و به طور مشخص آقای بقایی، قایل به وجود جریان انحرافی نیستند چرا که معتقدند اگر چنین جریانی وجود داشت تاکنون به طور جدی با آن برخورد می شد.
    بله. اینها حق دارند این حرف ها را بزنند اگر این را نگویند پس چه بگویند. خود همین آقای بقایی هم چند وقت پیش دستگیر شد ولی بنا به دلیلی آزاد شد؛ ولی تحقیقات قضایی از او ادامه دارد. ما از این قضایا اطلاع داریم و می دانیم که اینها ممنوع الخروج هستند، ولی اگر چیزی نمی گوییم به این دلیل است که نمی خواهیم جنجال بر پا شود. اینها را باید دستگاه قضایی اطلاع رسانی کند که خیلی زود هم این کار را می کند و بعد معلوم می شود که مشایی چه کاره بوده و بقایی تاکنون چه می کرده است.
   
    بحثی وجود دارد که برخی معتقدند اگر با سران جریان به اصطلاح انحرافی برخورد نمی شود به این دلیل است که آن خانه نشینی 11 روزه دوباره تکرار نشود تا نظام وارد چالش و بحران جدید شود؟
    این نظام تکیه اش به آدم ها نیست که دچار چالش شود. اگر در صدر اسلام یک نفر از اصحاب جدا می شد مردم دنبال او می رفتند؛ اما در نظام ما اگر یک نفر جدا شود مردم دنبال او نمی روند بلکه دنبال رهبری می روند. الان وضع ما از زمان امیرالمومنین هم بهتر است. مردم اساسا اشخاص را نمی شناسند، مردم آرمان را می شناسند. هر فردی در هر جایگاهی که باشد و حرف هایش غیر از حرف های انقلاب باشد مردم او را طرد می کنند و با رفتن یک نفر به نظام آسیبی وارد نمی شود. نظام استوار سر جای خود خواهند ماند و به مسیر پرافتخار گذشته خود ادامه خواهد داد. اگر بنده هم روزی بد رفتار کنم از قطار این نظام پیاده می شوم. همان طور که پیش از این، افرادی از این قطار پیاده شدند ولی آب از آب تکان نخورد؛ چون مردم به دنبال آرمان های امام و انقلاب هستند. شما خبرنگاران هم، دل تان به حال اینها نسوزد. اینها لگد به بخت خودشان زدند و خودشان را ضایع کردند.
    بحث دلسوزی نیست، بحث مماشاتی است که صورت گرفته. طی چندین ماه اخیر وجود جریان انحرافی در دولت، کل کشور و اخبار رسانه ای را تحت الشعاع قرار داده اما به طور مستقیم و جدی با این جریان برخوردی صورت نگرفته است.
    برخورد نمی شود. شما می گویید اگر مماشات می شود برخورد شود. یک عده می گویند که عملکرد نظام عین دیکتاتوری است. یک عده جن گیر، منحرف و کسانی که پول بیت المال را خرج امور شخصی می کردند را گرفتند و صدای عده ای در همین دولت بلند شد و این و آن را تهدید کردند. در هر حال ما تابع مسوولان قضایی هستیم، عجله هم نداریم، پرونده وسیع است و ابعاد مختلفی دارد. تا این پرونده با این ابعاد وسیع جمع و جور شود و در اختیار افکار عمومی قرار گیرد زمان می برد. ما منتظر می مانیم تا دستگاه قضایی، در آرامش کامل به پرونده این افراد رسیدگی کند و نتایج آن را هم در اختیار مردم قرار دهد. از این بابت هم خیال مان راحت است و هیچ نگرانی ای نداریم. بالاخره اینها تاوان عملکرد نامطلوب خود را پس خواهند داد؛ چرا که دستگاه های نظارتی و قضایی ما به خوبی با وظایف خود آشنا هستند.
    
    اما یکی از همین دستگاه های نظارتی، یعنی مجلس شورای اسلامی درخصوص سوال فراز و فرود زیادی داشته ؟
    اول اینکه سوال کردن حق مجلس و حق نمایندگان طراح سوال است؛ اما حق را نباید بدون در نظر گرفتن شرایط زمانی و مکانی مطالبه کرد. در شرایط فعلی و با تحولات منطقه ای ایجاد چنین حاشیه هایی در کشور درست نیست. در بحرین دارند می گویند یاحسین، در مصر فریاد اسلام خواهی بلند شده و به دنبال آن هستند که با ایران رابطه برقرار کنند آن وقت در چنین شرایطی ما نباید ترکیب اداره کشور را بر هم بزنیم. اساسا احمدی نژاد هم هنوز به آرمان امام(ره) خیانت نکرده که بخواهیم او را ضربه فنی کنیم. حالاقصه روشن شده احمدی نژاد می گوید جن گیری دروغ است. برخوردهایی که با اطرافیان من می شود سیاسی است یا کابینه خط قرمز است. ما می گوییم باشد. روز می گذرانیم تا این دو سال تمام شود. احمدی نژاد هم حالاافتاده دنبال افتتاح کردن و هر روز یک جا می رود یا مسکن مهر افتتاح می کند یا سد. ما هم همان سیاست تعمیر و نگهداری را ادامه می دهیم تا این دو سال به پایان برسد. با جو فعلی جامعه و منطقه مصلحت همین است که از مجلس جنجالی بلند نشود.
    
    به انتخابات مجلس نزدیک می شویم. به نظر شما ترکیب شرکت کنندگان در انتخابات آتی به چه شکل است؟ آیا جریان موسوم به انحرافی با عبور از فیلتر شورای نگهبان می تواند در انتخابات حاضر شوند؟
    من دو هفته پیش رفته بودم ایلام. یکی از دوستان گفت که برای انتخابات آتی پول های زیادی وارد ایلام کرده اند. راست یا دروغ پای او. جریان انحرافی به دنبال آن است که در شهرستان ها عده ای را به نام اصولگرایی قالب کنند باید مواظب بود؛ چرا که اینها هر روز یک نقاب می زنند. زمانی هم که به مجلس بروند هم نقاب شان را برمی دارند و برای نظام مشکل به وجود می آورند. ما باید هوشیار باشیم که کسی ضربه به کیان نظام و مجلس شورای اسلامی وارد نکند. به شهرستان ها که می رویم مردم را هوشیار می کنیم. می گوییم حواس تان جمع باشد یک عده دارند نقاب عوض می کنند. خودشان را ولایی معرفی می کنند. اینها ولایی نیستند. مشایی هستند. پس ما باید ملت را هوشیار و بیدار کنیم و بگوییم متوجه این ترفندها هم باشند.
    
    احمدی نژاد هم این حرف ها را زد.
    نه، احمدی نژاد ولایی هم هست. احمدی نژاد خودش را جا نزد. یک عده ای که از اول با او بد بودند الان این حرف ها را می زنند. احمدی نژاد وقتی که استاندار اردبیل بود یا وقتی که شهردار تهران بود یک آدم اصولی و خوب بود. ما هم او را دوست داشتیم و بعد روی حقیقت آمد رییس جمهور شد و ما هم روی حقیقت و شعارهای خوب به او رای دادیم. ما پیش خدا مسوولیم، نمی توانیم دروغ بگوییم که احمدی نژاد از اول همین طور بود، شما از اول ماشینی را می خرید، این ماشین خوب است. بعد از مدتی می بینید فرمانش مشکل دارد، می فهمید عیبی دارد. همه ما در زندگی دچار عیب و ایراد می شویم.
    
    به بحث انتخابات بازگردیم و اینکه عده ای به دنبال آن هستند که زمینه بازگشت اصلاح طلبان به عرصه سیاسی و انتخابات را فراهم کنند. نظر شما در این باره چیست؟
    باز هم دلتان به حال اصلاح طلبان سوخت. چرا دلتان به حال اصلاح طلبان می سوزد؟
    
    بحث دلسوزی نیست، به هر حال خواه ناخواه یک بخشی از جامعه ما معتقد و همراه با تفکر اصلاح طلبی است.
    این یک بخش از جامعه خیانت کرده است.
    
    اسناد اثبات این بخش از جامعه آیا ارایه شده است و وجود دارد؟
    بله، اسناد آن موجود است. در روزنامه کیهان هست. شما نمی توانید مخالفت کنید. اصلاروزنامه های چپ چه منظوری دارند؟ کاغذ دولت را می گیرند و چیزهای بیخودی می نویسند.
    
    بیخود یا با خود، به هر حال این روزنامه ها هم مخاطبان خود را دارند که این مخاطبان تفکرات شان به اصلاح طلبان نزدیک است؟
    
    چرا باید به اصلاح طلبان نزدیک باشند.
    یعنی می فرمایید کل جامعه باید یک دست و یک فکر و یک ذهن شود.
    
    نه یک تفکر. در خوبی چرا نباید باشد اما در بدی باید باشد. چه کسی گرایش به چپ گراها دارد؟ چه کسی منتظر سلطنت طلب ها، بهایی ها و فداییان خلق است؟
    این بخش از جامعه به هیچ وجه با آنهایی که نام بردید عقد و اخوتی ندارند تا جایی که من به عنوان یک روزنامه نگار می دانم اصلاح طلبان به دنبال آن هستند که در چارچوب همین نظام و قانون اساسی فعالیت کنند.
    خدا شاهد است آنچه اینها در مجلس ششم کردند هیچ رابطه ای با نظام نداشت. هیچ جای دنیا آدم پیدا نمی کنید که برود در نظام و اپوزیسیون نظام شود. اینها رفتند در نظام و اپوزیسیون نظام شدند. کسی که به عنوان وکیل مردم می رود اسمش را در وزارت کشور می نویسد یعنی من این نظام، این قانون اساسی، این شورای نگهبان و این رهبری را قبول دارم اما بعد می رود در مجلس متحصن می شود، استعفا می دهد، فحش می دهد. آنها خراب کردند. چه کسی منتظر خانم حقیقت جو است بیاید در مملکت کاری بکند، چه کسی منتظر آقای مزروعی است؟ چه کسی منتظر اکبر گنجی است؟ مال و ناموس و مملکت مان را بدهیم دست اینها که چه غلطی کنند. دوباره دیدم عکس های هادی خامنه ای را روی صفحه اول روزنامه ها چاپ کردند. به جای اینکه دنبال برادر بزرگوارش برود، دنبال میرحسین موسوی رفت. من یک بار با او دعوا کردم. او در جواب به من گفت: من برای خودم کسی هستم. به او گفتم؛ هادی، تو برای خودت هیچ کسی نیستی بود. به هر حال دخالت کردن در این مسایل کار درستی نیست.
    
    پس شما معتقدید که در این دوره از انتخابات فقط باید اصولگرایان وارد انتخاب شوند.
    اگر تمام جامعه ما اصولگرا بودند، ما حتما یک رقیب برایشان بتراشیم که اصولگرا نباشند؟
    
    بنابراین معتقدید بخشی از جامعه در عرصه اجتماعی و سیاسی حضور پیدا نکند؟
    حضور یابند اما آنهایی که امتحانشان را پس داده اند و رفوزه شدند، بیایند چه کاری بکنند.
    
    از منظر شما همه اصلاح طلبان رفوزه شدند؟
    بله، رفوزه شدند. علم اصلاح طلبی را بالای سر بیاورند شورای نگهبان ردشان می کند چون کارنامه شان خراب است. خودشان به خودشان مهر باطل شد زده اند. چه کسی منتظر کروبی است؟ شما دلتان برای چه می سوزد. ما در اسلام شایسته سالاری داریم. معنای برگزاری انتخابات این نیست که این انتخابات حتما باید ظاهر خوبی داشته باشد و برای حفظ ظاهر، رقیب برای حاضران بتراشیم. این کار دموکراسی های باطل دنیا است. آبروی دموکراسی هم که دیگر رفته است.
    
    پس از منظر شما بخشی از جامعه که واقعیت هم هستند باید حذف شوند؟
    این بخش جامعه کیست. اینها بخش زیادی نیستند.
    
    به هر حال اصلاح طلبان یک عقبه اجتماعی دارند. ندارند؟
    طرفداران اینها را شما باید از نزدیک ببینید که چه کسانی هستند. وقتی نزدیک تر شدی، می فهمی طرفداران اینها از پادگان اشرف آمده اند. سلطنت طلب هستند.
    
    بعد از انتخابات خیلی از اصولگرایان و بزرگان نظام تاکید کردند انتخاباتی برگزار شد و عده ای نسبت به آن اعتراض دارند، صدای آنها باید شنیده شود چرا که آنها معتقد به نظام هستند. اگر نبودند که در انتخابات شرکت نمی کردند.
    دروغ می گویند، اینها به نظام اعتقاد ندارند. تعداد آنها هم آنقدر کم و قلیل بود که نیازی احساس نمی شود نظام وقتش را برای آنها تلف کند.
    
    یعنی شما قبول ندارید که مخالفان آقای احمدی نژاد حداقل 13 میلیون رای آوردند.
    بله، با فریب رای آوردند. یعنی حرف هایی که احمدی نژاد زد را میرحسین هم می زد. همین دزدیدن شعار باعث شد اصولگراها به میرحسین هم رای بدهند.
    
    حرف ها و شعارهای دو کاندیدا 180 درجه با هم تفاوت داشت.
    من بریده جریده آن روزها را دارم. میرحسین از ولایت فقیه تعریف کرده، ولی یکباره جاهایی لق زده. مثلاگفته من گشت ارشاد را قبول ندارم اگر رییس جمهور شوم آنها را برمی دارم. در حالی که در حیطه اختیار رییس جمهور نیست. گشت ارشاد در اختیار رهبری است یا مثلامی گفت، من معتقد به خودی و غیرخودی نیستم؛ همه خودی هستند. ما هم روی منبر گفتیم ایشان حمد و سوره بلد نیست چرا که در حمد و سوره نوشته خودی و غیرخودی داریم. ما روزی 10 بار حمد و سوره می خوانیم، چطور نداریم (غیر المغضوب علیهم والضالین). جوجه وقتی گربه را می بیند رم می کند، می فهمد غیرخودی است. ولی بقیه حرف هایش حرف های درستی بود. آن حرف ها را از چه کسی گرفت؟ از اصولگراها گرفت. پس این میرحسین موسوی بود که تقلب کرده و 13میلیون رای را با فریب به خود اختصاص داد.
    
    رییس جمهوری سابق هم در دو دوره متوالی حدود 20 میلیون رای آورد، آیا آن آرا هم با فریب به صندوق اصلاح طلبان ریخته شد.
    بله، اصولگراها فریب حرف هایش را خوردند و 20میلیون رای به او دادند.
    
    شما فکر می کنید اساسا اصلاح طلبان چه مقدار در جامعه رای دارند؟
    نمی دانم، مسلما طرفدارانش هم ریزش کردند.
    من نه می گوییم 13 میلیون، نه 20 میلیون و نه بیشتر. حداقل نمی دانم پنج میلیون، دو میلیون و... که معتقد به تفکر اصلاح طلبی هستند. نیستند؟
    
    من آمارش را ندارم.
    حالاهر چقدر. آیا برای همین تعداد نباید فرصتی فراهم شود تا بتوانند دوباره آزادانه در عرصه سیاسی و اجتماعی فعالیت کنند؟
    بیایند، اما بروند شورای نگهبان و اگر صلاحیت شان تایید شد دوباره فعالیت کنند. مملکت قانون دارد، برنامه دارد. به خاطر پنج میلیون که نمی شود 50میلیون را خراب کرد. به جهنم سه میلیون ناراضی باشند، این طبیعی است. من از دست خبرنگاران عصبانی ام که اینها مرتب از اصلاح طلبان سوال می کنند. اما هیچ وقت نمی آیند بگویند چرا مردم غزه را اسراییل و آمریکا می کشند.
    
     به هر حال خود آقای لاریجانی گفتند نفی اصلاح طلبی نفی واقعیت است. نفی واقعیت نیست؟
    بله، شما اگر شمر را هم نفی کنید نفی واقعیت کردید چون شمر در کربلابوده. بعضی ها ابتدای انقلاب که می خواستند تاریخ بنویسند اسم بازرگان را نمی نوشتند. من می گفتم بازرگان با ما زندان بود، نمی شود اسمش را ننوشت. نباید نفی کرد. در این 70میلیون جمعیت 10میلیون مخالف با این نظام هستند چه کار باید کنیم. دموکراسی چه می گوید؟ دموکراسی می گوید حق با آن 70میلیون است، آمریکا هم همین را می گوید، انگلیس هم همین را می گوید. اسلام هم همین را می گوید. الان، ممکن است یک میلیون تریاکی در مملکت داشته باشیم، روزها می نشینند پای منقل. می شود ما به خاطر اینها قاچاقچی را اعدام نکنیم؟ اینها نسل جوان ما را ضایع نمی کنند؟ جوانی که یا باید به درد صلح بخورد یا به درد جنگ بخورد، غوز دربیاورد. درست است؟
    
    پس شما معتقدید اکثریت جامعه را اصولگرایان تشکیل می دهند.
    بله، انتخابات گذشته هم نشان داده که اکثریت جامعه را اصولگرایان تشکیل می دهند.
    
    اما هر بار فضای حضور عادلانه فراهم شده نتایج انتخابات نشان داده است که اصلاح طلبان هم آرای کمی ندارند.
    بله، ولی آن آرا را هم با تقلب و فریب به دست می آورند.
    
    پس اساسا شما معتقد به قهر اصلاح طلبان هستید.
    چرا قهر کردند، خودشان، خودشان را بدبخت کردند، خودشان دروغ گفتند. من تمام سی دی های انقلاب های مخملی را دیدم، کارهای اصلاح طلبان عین کارهای آنهاست. حسود پدر خودش را درمی آورد، پدر مردم را هم درمی آورد. آخوندهایی که در جماران دور امام بودند غالبا حسود و بخیل بودند. یاران امام الان رفوزه شده اند.
    همان طوری که یاران پیغمبر بعد از پیغمبر در رکاب علی شمشیر نزدند. یاران امام هم بعد از امام در مسیر حرکت آیت الله خامنه ای چوب لای چرخش گذاشتند با اینکه ما قانون ولایت فقیه داریم. ولایت فقیه مان تا ظهور امام زمان ادامه دارد. در تورات، انجیل و قرآن ولایت فقیه بود و هست و خواهد بود. ولایت فقیه را که امام جعل نکرده، ما که درست نکردیم. ما خون مان را در این راه می ریزیم، برای ولایت فقیه شهید دادیم، جنگ کردیم، شلاق خوردیم. این همه زحمت بکشیم بعد بدهیم دست اصلاح طلبان که رهبر شوند، می خواهیم نشوند. این عین خواسته مسعود رجوی است. چرا مسعود رجوی قیام مسلحانه کرد؟ چون عده ای با او همراه شده بودند، توقع داشت که اداره مملکت را در اختیار بگیرد. این اصلاح طلبان دنباله آنها هستند. آیا معقول است که امام و نظام و همه ما که زندان رفتیم مملکت را تقدیم کنیم به امثال مریم رجوی و مسعود رجوی. این خواسته ها غلط است.
انتهای مطلب/ب

جمعه 90 مرداد 7 , ساعت 12:46 صبح
صـاویری از ازدواج همجنـس بازان
اگر مسلمانان و سایر انسان های آزاده جهان، با این فرهنگ شوم غربی مبارزه نکنند بعید نیست که وقتی عذاب این وارثان قوم لوط نازل شد ما را هم به واسطه بی تفاوتی نسبت به آن دربرگیرد.
به گزارش سیماب به نقل از خبرگزاری دانشجو؛ تمدن غرب، با کنار گذاشتن معنویت و با توجه صرف به عالم ماده و اصالت دادن به لذت، به ظاهر می خواست از آزادی انسان حفاظت کند. اما از آن جا که در نظام هستی قرار نبود حرکتی بدون حضور خدا به نتیجه مطلوب برسد؛ این تمدن، آنچنان در گرداب مادیگری و فراموشی خدا غرق شد که حیوانی ترین و پست ترین رفتارها را افتخار خود دانست و به ترویج آن پرداخت.

واقعیت این است که تمدن غرب، مدتهاست که به انتها رسیده و ناچار شده برای ادامه حیات، به سوی لذات حیوانی برود.

نمونه ای از این خوی پست، ازدواج با همجنس است که در ادامه، تصاویری از مراسم باشکوه غربی ها برای  رسیدن به این لذت شوم قابل مشاهده است.

یکی از عبرت های قرآن برای انسان ها داستان قوم لوط است که به دلیل گرفتار شدن به این رفتار کثیف، دچار عذابی بزرگ شدند.

اگر مسلمانان و سایر انسان های آزاده جهان، با این فرهنگ شوم غربی مبارزه نکنند بعید نیست که وقتی عذاب این وارثان قوم لوط نازل شد ما را هم به واسطه بی تفاوتی نسبت به آن دربرگیرد.
 
 
 
 
 
 
 
انتهای مطلب/ب

<   <<   106   107   108   109   110   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ