دل هنگام پری شکم، حکمت را بیرون می اندازد . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
 
چهارشنبه 89 آذر 10 , ساعت 12:34 صبح
یک عروسی پر از چهره های سیاسی
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
    در این مراسم که شب عید غدیر و در تالار سیاره واقع در میدان بهارستان برگزار شد، چهره هایی چون موسوی خوئینی ها، مهدی کروبی، علی یونسی، علی اکبر ناطق نوری، سید حسن و سید علی خمینی، مجید انصاری،عبدالله نوری، غلامحسین کرباسچی، سراج الدین موسوی، محمد علی ابطحی، سید علی و سید مصطفی محقق داماد ،موسوی بجنوردی و برخی از نمایندگان مجلس حضور داشتند.
   
   
 
 
     

محمد خاتمی از حضور در مراسم عروسی فرزند قدرت الله علیخانی نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی به دلیل حضور مهدی کروبی امتناع ورزید.

 

در این مراسم که شب عید غدیر و در تالار سیاره واقع در میدان بهارستان برگزار شد، چهره هایی چون موسوی خوئینی ها، مهدی کروبی، علی یونسی، علی اکبر ناطق نوری، سید حسن و سید علی خمینی، مجید انصاری،عبدالله نوری، غلامحسین کرباسچی، سراج الدین موسوی، محمد علی ابطحی، سید علی و سید مصطفی محقق داماد ،موسوی بجنوردی و برخی از نمایندگان مجلس حضور داشتند.

 

از سوی دیگر خاتمی با احتمال حضور کروبی در مراسم، ابتدا یکی از همراهان خود را به مراسم می فرستد تا از حضور یا عدم حضور کروبی و موسوی مطمئن شود که با مطلع شدن از شرکت کروبی در این مراسم ، خاتمی که در نزدیکی میدان بهارستان بود از حضور در مراسم منصرف و به منزل باز می گردد.

 

به گفته یکی از میزبانان این مراسم خاتمی ضمن عذرخواهی برای عدم شرکت در این مراسم گفته بود؛ چون به من گفته بودند که موسوی و کروبی حضور ندارند به این مراسم آمدم اما فعلا بنا ندارم در مراسمی که کروبی و موسوی حضور داشته باشند شرکت کنم و این به صلاح همه است!

 

از حاشیه های این مراسم می توان به بی اعتنایی و بایکوت ابطحی توسط طیف مجمع روحانیون اشاره کرد که وی مجبور می شود در میان مهمانان عادی بنشیند.

 

از دیگر حاشیه های این مراسم صحبت نکردن ناطق نوری و خوئینی ها با کروبی علی رغم اینکه توسط میزبان سر یک میز نشسته بودند اشاره کرد به نحوی که بعد از دقایقی موسوی خوئینی ها جای خود را عوض کرد!

 

همچنین صاحبان مجلس با کنترل شدید حاضران مانع از گرفتن هرگونه عکس و فیلم توسط میهمانان می شدند.

 

از نکات قابل توجه این مراسم عدم دعوت خانواده عروس(موسوی بجنوردی) و داماد(علیخانی) از میرحسین موسوی برای شرکت در مراسم بود که بارها از سوی برخی مهمانان مورد سئوال قرار گرفت که میزبانان اعلام کردند موسوی دعوت نشده است.

 
 
   
   
 
 
      سایت خبری تحلیلی مشرق (www.mashreghnews.ir)

پنج شنبه 89 آذر 4 , ساعت 11:12 عصر
بلیغ خواننده زن لبنانی در تلویزیون ایران
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
    اتومبیلی می ایستد، فلاش دور بین ها فضا را روشن می کنند ، فرش قرمز مسیر شخص سرشناسی را نشان می دهد و خبرنگاران درپشت محدوده VIPبرای گرفتن عکس صحنه از سر و کول هم بالا می روند...
   
   
 
 
     

در صحنه بعد با کنار رفتن پرده «نانسی» بر روی صحنه ظاهر می شود و همه این تصاویر از تلویزیون ایران پخش شده است، شما هم در وهله اول حتما این تصاویر را می توانید با استقبال از یک خواننده زن لبنانی تطبیق دهید و تعجب کنید چطور ممکن است چنین صحنه هایی از تلویزیون رسمی کشورمان پخش شده باشد.

اما عجله نکنید شاید اگر آخرین بخش صحنه را کمی بیشتر تشریح کنم این شائبه از ذهن شما پاک شود، بعد از کنار رفتن پرده قرمز این «نانسی عجرم» نبود که بر روی صحنه ظاهر شد، بلکه یک بسته دستمال کاغذی «نانسی» به روی صحنه می آید.

استفاده از تداعی معانی و اسامی در میان اهل فن صنعت تبلیغات بسیار رایج و روشی شناخته شده است ولی در رابطه با این تبلیغ بیان چند نکته ضروری به نظر می رسد:

• اول آنکه تداعی معانی و ایجاد تشبیه بین یک دستمال کاغذی و خواننده ای که بعد از حمله اسرائیل به لبنان، کشورمان ایران را باعث این حمله دانست و... البته شاید تشبیه این خواننده به دستمال کاغذی خود نوعی پاسخ به توهین های وی تلقی شود ولی به هر شکل انعکاس این نوع تعابیر به دور از شان تلویزیون رسمی کشور است.

• دوم آنکه باید یادآور شوم برند دستمال کاغذی «نانسی» در شهریور سال ?? از سوی اداره کل نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به عنوان کالایی غیر استاندارد فاقد مجوزهای بهداشتی، استفاده از ? پروانه ساخت جعلی اعلام شده است ، البته احتمال دارد برند معرفی شده در تبلیغات اخیر تنها تشابه اسمی با برند غیر استاندارد فوق داشته باشد ولی به هرشکل جا داشت در تبلیغ اخیر تنها به جای تاکید بر تشابهات اسمی بهتر بود به مهر استاندارد ومجوزهای بهداشتی این برند هم اشاره می شد.

 
 
   
   
 
 
      امی بی ای نیوز (www.mbanews.ir)

پنج شنبه 89 آذر 4 , ساعت 11:10 عصر
جواد لاریجانی:
ندا آقاسلطان را مأمور MI? انگلیس به قتل رساند
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
    ما دریافته ایم که آمریکا در این امر تنها نبوده بلکه دولت انگلیس، فرانسه و آلمان نیز در آن سهیم بوده اند به عنوان مثال دولت انگلیس نه تنها از طریق رسانه ها علیه ایران تبلیغ می کرد بلکه به صورت عملی نیز در اعتراضات و اغتشاشات وارد شده بود. یک نکته غم انگیز اینکه یک مامور ام ای ? انگلیس که من می توانم اسم او را افشا کنم، روز دوشنبه به ایران می آید و در همان روز در یک خیابان خلوت ندا آقاسلطان را می کشد و همان روز به انگلیس بازمی گردد و موجی از فتنه و ابهام را در کشور ما می پراکند.
   
   
 
 
     

دبیر ستاد حقوق بشر ایران نشست رای گیری کمیته سوم مجمع سازمان ملل برای پیش نویس یک قطعنامه ضد ایرانی را به جلسه محاکمه کشورهای غربی در مسئله حقوق بشر تبدیل کرد.

 

به گزارش «تابناک»، دکتر محمد جواد لاریجانی که عصر پنجشنبه در مخالفت با به رای گذاشتن پیش نویس یک قطعنامه ضد ایرانی در کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل صحبت می کرد، اظهارداشت: اصلی ترین نقض کنندگان حقوق بشر به شکل گسترده در سراسر جهان کشورهای غربی و علی الخصوص آمریکا و اسرائیل هستند اما همه اعمال ظالمانه و ضد بشری آنها نادیده گرفته می شود.

 

دبیرستاد حقوق بشر ایران با بیان اینکه پیشنها دهنده این قطعنامه یعنی کانادا، زشت ترین سوابق در نقض حقوق بشر، از جمله جنایت در حق بومیان کشورخود را داراست، به قرار گرفتن نام رژیم دهشت افکن اسرائیل در کنار نام دیگر بانیان غربی پیش نویس این قطعنامه اشاره کرد و گفت : اسرائیل که خود کارنامه سیاهی در جنایت و تروریسم و نقض حقوق بیشر دارد از بانیان این پیش نویس شده است.

 

لاریجانی در حالی که با اظهارات مستدل و افشاگرانه خود سکوتی معنی دار را بر جلسه حکمفرما کرده بود این سوال جدی را مطرح کردکه به راستی ایران چه جنایتی مرتکب شده که اینگونه موستوجب دشمنی و کینه توزی کشورهای غربی و از جمله آمریکاست؟ جرم ما این است که کپی دموکراسی امریکا نیستیم. ما نمی خواهیم مانند دموکراسی کشورهای غربی بشویم .

 

وی در بخش دیگری از این سخنرانی که در پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر منتشر شده، به بخش های از مفاد قطعنامه ضد ایرانی تحت عنوان وضعیت حقوق بشر در ایران اشاره کرد و گفت این پیش نویس بشدت غیر حرفه ای و پر از مسائل بی اساس و اتهامات غیر قابل اثبات و اظهارات شیطنت آمیز است.

 

مشاور امور بین الملل رییس قوه قضاییه خاطر نشان کرد کانادا خود را از بانیان این قطعنامه می داند اما اجازه بدهید که بگویم آمریکا اصلی ترین تهیه کننده این پیش نویس قطعنامه است .

 

وی افزود: این متن هیچ ارتباطی با حقوق بشر و ارتقاء آن ندارد، بلکه صرفا در خدمت همان سیاست های خصمانه و سلطه طلبانه امریکا علیه ایران است.

 

لاریجانی اظهارداشت: نماینده کانادا مدعی است که کشورش نگران نقض حقوق بشر در ایران است ولی این اعضای محترم اگاه هستند که زمانی که قطعنامه ای برای محکومیت اسرائیل در کشتار مردم بیگناه غزه در جریان بود همین کانادایی که نگران بشریت است به آن رای منفی داد . کدام نگرانی درباره حقوق بشر؟ چشم بستن روی کشته شدن صدها مرد و زن بیگناه فلسطینی در غزه؟

 

دبیر ستاد حقوق بشر ایران گفت: از ابتدا استاندارد دو گانه موجود در این پیش نویس نمایان بود. نماینده کانادا گفت که ایران حقوق اقلیت ها را رعایت نمی کند اما همه کسانی که در اینجا جمع شده اند می دانند که کانادا چه جنایت هایی درخصوص بومیان و اقلیت های کشور خود روا داشته است. چه کسی می تواند موضوع بومیان کانادا را فراموش می کند؟

 

وی افزود: یکی از نشانه های غیرحرفه ای، شیطنت آمیز و بی اساس بودن این پیش نویس قطعنامه این است که اتهامات غیر قابل اثباتی در آن مطرح شده که ثابت کردن هریک از آنها سال ها وقت لازم دارد.

 

لاریجانی در ادامه گفت: اجازه بدهید که مثالی برای شما بزنم لطفا توجه کنید. در پاراگراف دوم این پیش نویس آمده که ایران برای جرم محاربه که هیچ تعریف دقیقی ندارد و به معنی جنگ با خداست، حکم اعدام صادر می کند. آقایان و خانم ها همین ادعای بی اساس نشان می دهد که همه این ها یک فریب است.

 

وی افزود: این درحالی است که مفهوم محاربه هسته اصلی و قانونی مبارزه با تروریسم است که همه کشورها خود را موظف به انجام آن می دانند و این جای تعجب دارد که چگونه برخی از کشورها خودشان را محق می دانند که با نام جنگ با تروریسم به جنگ سراسری با سایر کشورها بروند اما جمهوری اسلامی ایران را که در خط مقدم مبارزه با تروریسم است زیر سوال ببرند.

 

دبیر ستاد حقوق بشر ایران گفت: ناراحت کننده ترین قسمت ان، این حقیقت است که امریکا و اعضای نام آور اتحادیه اروپا اصلی ترین حامیان گروهک های تروریستی مخوف و خطرناک مانند منافقین( مجاهدین خلق), پژاک و دارودسته ریگی هستند که همه نوع کمکی از امریکا فرانسه و المان دریافت می کنند.

 

مشاور امور بین الملل رییس قوه قضاییه اظهارداشت: رهبران این گروهک های تروریستی که مسوول کشتار صدها زن و مرد وکودک ایرانی هستند پیوسته با اعضای مجالس آمریکا، المان و فرانسه در ارتباط هستند و مهمتر از همه اینکه دولت های این کشورهای اروپایی چگونه بشردوستانی هستند که به آنها پناه می دهند و از آنها حمایت و پذیرایی می کنند.

 

لاریجانی گفت :یکی از دستاوردهای بزرگ جمهوری اسلامی در ?? سال گذشته این بوده است که یک دموکراسی مبتنی بر عقلانیت اسلامی در این کشور پدید آورده است که اسباب پیشرفت جامعه ما را در همه ابعاد پدید آورده است.

 

وی افزود: این دستاوردها در کمتر از سه دهه ما را به یکی از بزرگترین دموکراسی های منطقه تبدیل کرده است. کشور ما هم اینک مانند خود کانادا توانایی غنی سازی سوخت برای رآکتور را پیدا کرده، ما یکی از کشورهایی شده ایم که توانایی راهیابی به فضا و قرار دادن ماهواره در مدار را به دست آورده است. این انقلاب ایران را به کشور شماره یک در بحث سلول های بنیادی و شبیه سازی تبدیل کرده است.

 

دبیر ستاد حقوق بشر ایران در ادامه تشریح دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران گفت : این انقلاب برای زنان ما تحصیلات عالیه به همراه آورده است به گونه ای که هم اینک بیش از ?? درصد از دانشجویان و دانشگاهیان ما را زنان تشکیل می دهند. همین دموکراسی بود که سبب شد بی سوادی از کشورمان ریشه کن شود. حال سوال این است که ما چه جنایتی مرتکب شده ایم؟ جرم ما این است که کپی دموکراسی امریکا نیستیم. ما نمی خواهیم مانند دموکراسی کشورهای غربی بشویم .

 

وی سپس به بخشی از جملات شیطنت آمیز این پیش نویس قطعنامه اشاره و اظهارداشت: چگونه است که اعتراضات در کشور ما از نظر شما دموکراسی را نابود می کند اما در کشورهای این طور نیست؟ اگر وجود اعتراض نشانه نبود دموکراسی است، پس این اعتراضات گسترده ای که ما هر روز در امریکا و انگلیس شاهد آن هستیم چیست؟ این اعتراضات گسترده ای که گاه و بیگاه در فرانسه روی میدهد و در تنها یکی از آنها هزاران نفر دستگیر شدند و حتی عده ای کشته شدند چیست؟ هدف شما از همه غوغا و آشوب چیست؟

 

وی خاطرنشان کرد: در همین اعتراضات بعد از انتخابات ریاست جمهوری با تحقیقات گسترده ای که توسط دولت جمهوری اسلامی بعمل آمد بسیاری از حقایق روش شد. اما غربی ها از این حقایق خرسند نشدند چرا که معلوم شد کشورهای غربی به شدت روی این اعتراضات سرمایه گذاری کرده بودند و حتی اموزش داده بودند و اردوگاه هایی را در کشورهای همسایه ما ایجاد کرده بودند تا به معترضان یاد بدهند که چگونه ساختمان ها را منفجر کنند , مکان های عمومی را آتش بزنند و چگونه مردم را تحریک کنند که علیه دولت ایران اعتراض و اشوب کنند.

 

لاریجانی گفت: ما دریافته ایم که آمریکا در این امر تنها نبوده بلکه دولت انگلیس، فرانسه و آلمان نیز در آن سهیم بوده اند. به عنوان مثال دولت انگلیس نه تنها از طریق رسانه ها علیه ایران تبلیغ می کرد بلکه به صورت عملی نیز در اعتراضات و اغتشاشات وارد شده بود. یک نکته غم انگیز اینکه یک مامور ام ای ? انگلیس که من می توانم اسم او را افشا کنم، در یک روز دوشنبه به ایران می ایدو در همان روز در یک خیابان خلوت ندا اغا سلطان این دختر مظلوم را می کشد و در همان روز به انگلیس بازمی گردد و موجی از فتنه و ابهام را در کشورما می پراکند.

 

وی افزود: فرانسه نیز در این اغتشاشات دست داشته است. آنها کسانی را به دانشگاه های ما فرستادند تا به آنان یاد دهند که چگونه علیه دولت بشورند. ما اسناد و مدارک از جمله فیلم و عکس هایی در اختیار داریم که نشان می دهد نماینده پارلمان المان نیز در دامن زدن به اغتشاشات و فروکش نکردن آنها دخالت داشته است و ما همه این مدارک را می توانیم برای دولت المان ارسال کنیم .

 

دبیر ستاد حقوق بشر ایران گفت: این ها هیچکدام نگران مسائل حقوق بشری نیستند و من می توانم برای هر پاراگراف این پیش نویس دلایلی بیاورم که این ها همه اهداف شیطنت آمیز سیاسی دارند و در جهت اهداف سلطه طلبانه امریکا تهیه شده اند.

 

وی افزود: الان کاملا معلوم است که بانیان این قطعنامه از این تحقیقات ناراحت هستند. من تنها چند نمونه مثال زدم تا این ریاکاری و نفاق این کشورهای غربی نسبت به ایران مشخص شود.

 

مشاور امور بین الملل رییس قوه قضاییه ایران گفت: غربی ها از این عصبانی هستند که ایران نه تنها نمی خواهد یک کپی از دموکراسی امریکایی داشته باشد بلکه خودش یک نمونه منحصر به فرد دموکراسی خودش را ایجاد کرده است که بسیار موفق بوده و ایران را به آن مدارجی که اشاره کردم رسانده است.

 

لاریجانی در پایان با اشاره به اینکه این پیش نویس قطعنامه بسیار خطرناک، غیرسالم و دارای استاندارد دوگانه است تاکید کرد : درحالیکه موارد عدیده نقض حقوق بشر در گوشه و کنار جهان توسط کشورهای غربی نادیده گرفته می شود ایران با وجود پیشرفت های اساسی در بخش های مختلفی از جمله درمسئله زنان، کودکان، بهداشت و درمان، آموزش، مهاجران و تعامل سازنده با نهادهای بین المللی بازهم هدف دشمنی و کینه توزی کشورهای غربی به رهبری آمریکا می شود.

 

کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل، عصر پنجشنبه و با تاثیر از فشار و لابی سنگین کشورهای غربی، قطعنامه ای را علیه جمهوری اسلامی ایران با ?? رای از میان ??? عضو سازمان ملل به تصویب رساند. از میان ??? کشور عضو مجمع عمومی سازمان ملل ??? کشور به این قطعنامه رای منفی یا ممتنع دادند.

 
 
   
   
 
 
      گزارش : سایت خبری تحلیلی تابناک (www.tabnak.ir)

پنج شنبه 89 آذر 4 , ساعت 10:52 عصر

حتما بخون - خیلی جالبه

 

یک روز کارمند پستی که به نامه هایی که آدرس نامعلوم دارند رسیدگی می کرد

متوجه نامه‌ای شد که روی پاکت آن با خطی لرزان نوشته شده بود نامه ای

 به خدا ! با خودش فکر کرد بهتر است نامه را باز کرده و بخواند...در نامه این طور

نوشته شده بود :

خدای عزیزم بیوه زنی 83 ساله هستم که زندگی‌ام با حقوق نا چیز باز نشستگی

می گذرد. دیروز یک نفر کیف مرا که 100دلار در آن بود دزدید. این تمام پولی بود که

تا پایان ماه باید خرج می کردم. یکشنبه هفته دیگر عید است و من دو نفر از

دوستانم را برای شام دعوت کرده ام. اما بدون آن پول چیزی نمی توانم بخرم.

 هیچ کس را هم ندارم تا از او پول قرض بگیرم. تو ای خدای مهربان تنها امید من

هستی به من کمک کن ...

کارمند اداره پست خیلی تحت تاثیر قرار گرفت و نامه را به سایر همکارانش نشان

داد. نتیجه این شد که همه آنها جیب خود را جستجو کردند و هر کدام چند دلاری

روی میز گذاشتند. در پایان 96 دلار جمع شد و برای پیرزن فرستادند ...

همه کارمندان اداره پست از اینکه توانسته بودند کار خوبی انجام دهند خوشحال

بودند. عید به پایان رسید و چند روزی از این ماجرا گذشت. تا این که نامه دیگری

از آن پیرزن به اداره پست رسیدکه روی آن نوشته شده بود: نامه ای به خدا !

همه کارمندان جمع شدند تا نامه را باز کرده و بخوانند. مضمون نامه چنین بود:

خدای عزیزم. چگونه می توانم از کاری که برایم انجام دادی تشکر کنم . با لطف

تو توانستم شامی عالی برای دوستانم مهیا کرده و روز خوبی را با هم بگذرانیم.

من به آنها گفتم که چه هدیه خوبی برایم فرستادی ...

البته چهار دلار آن کم بود که مطمئنم کارمندان بی شرف اداره پست آن را

...!!!برداشته اند

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


پنج شنبه 89 آذر 4 , ساعت 10:35 عصر
نظر آیت الله العظمی سیدصادق روحانی درباره شخصیت کوروش
  
صدای شیعه: به دنبال طرح مطالب مختلف در مورد شخصیت کوروش پادشاه دوره هخامنشیان، یکی از مقلدین  آیت الله العظمی سید صادق روحانی طی سوالی نظر ایشان را در این مورد جویا شد که معظم له در پاسخی از شخصیت وی تمجید نمودند. متن پاسخ به این شرح می باشد:

باسمه جلت اسمائه
پادشاه بزرگوار، خدمت گذار و غیرظالمی بوده و برای مجتمع غیر از فراهم کردن راحتی در فکرش چیزی نبوده است. مرد متفکر دانشمندی بوده است که نوشته هایش در حقوق بشر همیشه مورد استفاده بوده است و بعضی از بزرگان مفسرین او را یکی از انبیاء می دانند ولی برای من هنوز ثابت نشده است شاید علت آن هم عدم تتبع من باشد.

http://www.sedayeshia.com/showdata.aspx?dataid=5615

Quick Reply

چهارشنبه 89 آذر 3 , ساعت 6:38 عصر
واکاوی بیانات رهبر انقلاب در دیدار با بسیجیان قم؛
مثلث بصیرت، اخلاص، عمل

بصیرت، اخلاص و عمل به موقع و به اندازه نه تنها باید شاخص تمام بسیجیان باشد بلکه باید جزو خصوصیات هر ایرانی و هر فردی که در عصر حاضر و در اتمسفر سیاسی- اجتماعی زندگی می‌کند، بشود. که عبور از گردنه‌ها و پرتگاه‌های مهلک آخرالزمان میسر نیست و نخواهد بود الا به داشتن این سه عنصر.

سرویس سیاسی بولتن- محمد پورغلامی -رهبرانقلاب در جمع بسیجیان شهر مقدس قم از سه عنصر حیاتی که لازمه‌ی اصلی نیروی بسیج، این شجره‌ی طیبه‌ی انقلاب اسلامی است نام ‌بردند که در این سیاهه نگاهی گذرا به آن خواهیم داشت:

1- بصیرت: برخی بصیرت را «عقلانیت» معنا کرده‌اند. اما فی‌الواقع بصیرت اعم از عقلانیت است. به قول منطقیون رابطه‌ی عقلانیت و بصیرت از نوع «عام و خاص مطلق» است. به این معنا که همه‌ی آن چیزی را که یک «انسان عاقل» دارد یک «انسان بصیر» هم دارد. اما بر عکس آن صادق نیست. عقلانیت تنها یکی از عناصر تشکیل‌دهنده‌ی بصیرت است نه همه‌ی آن. بصیرت در حقیقت آن قوه‌ای است که باعث «تشخیص» می‌شود. بصیرت موجب شده تا انسان «راه» را شناخته و «مسیر» را گم نکند. مخصوصا در دوران فتنه که به تعبیر رهبر انقلاب فضا غبارآلود شده و لاجرم تشخیص حق از باطل مشکل، آن عنصری که باعث می‌شود انسان از «صراط حق» منحرف نشود و به «پرتگاه انحراف» سقوط نکند بصیرت است.



               

 چنان‌چه ایشان در همین سخنرانی می‌فرمایند:

«آنچه که راه را مشخص میکند، بصیرت است. این سردار محترم و گرامى(سردار جبارى فرمانده سپاه على‌بن‌ابى‌طالب قم) خیلى درست گفتند که بسیجیان در قبال پیچیدگى اوضاع توانسته‌اند در ذهن خود و فکر خود و شخصیت خود پیچیدگى ایجاد کنند و بشناسند؛ قضایاى سال 88 این را نشان داد. ممکن بود خیلى‌ها اشتباه کنند و خیلى‌ها هم اشتباه کردند؛ اگرچه اکثر آن کسانى که اشتباه کرده بودند، به فاصله‌ى کمى اشتباه را تصحیح کردند؛ اما حرکت عظیم بسیج، این شاخص بصیرت و این پرچم بصیرت را براى خود حفظ کرد؛ اشتباه نکرد.»



2- اخلاص: عنصر بصیرت زمانی مطلوب به فایده است که با عنصر دیگری به نام «اخلاص» همراه باشد. اخلاص یعنی این‌که جهت «راه» و «حرکت» انسان تنها و تنها به یک سمت باشد: «الله». در نظام جمهوری اسلامی ایران که رکن اصلی و مبنایی آن، دین و آموزه‌های اسلامی است این موضوع از اهمیت کلیدی و صد چندانی برخوردار است. دلیل این‌که امروز بعد از گذشت سه دهه از عمر انقلاب اسلامی شاهد ریزش افرادی هستیم که روزگاری خود جزو مسئولین تراز اول نظام بودند هم دقیقا در همین نکته نهفته است. که متأسفانه بعضی از کارهای خود را منطبق با جهت خدایی و مسیر الی الله نکردند. و این یعنی عدم اخلاص. از این نکته نیز نباید غفلت کرد که دروازه‌ی ورود شیطان به قلب انسان و استیلای بر نفس او، از همین جا شروع می‌شود که انگیزه‌هایی غیر از انگیزه‌های خدایی را دخیل در امورات خود می‌کند.





3- عمل: عملی مطلوب و درست و در خور تحسین است که در وقت خود و «به موقع» انجام شود. بزرگ‌ترین و بهترین کارها اگر در آن موقعی که باید انجام بشوند، صورت نپذیرند، به یقین آن اثر و بازتابی را که باید داشته باشند نخواهند داشت. فی‌المثل همین ماجرای قیام مختار و انتقام از قتله‌ی سیدالشهداء (ع). با این‌که قیام مختار در جهت خونخواهی اهل بیت(ع) و علیه دستگاه ظلم و جور اموی بود اما چون در آن زمانی که باید این کار انجام می‌شد صورت نگرفت، آن نتیجه‌ا‌ی که باید می‌داد را نداد. نتیجه آن‌که قیام عاشورای حسین بن علی (ع) چون در وقت مناسب و به هنگام انجام شد، مبدل به مبدأ جدیدی در تاریخ جهان اسلام و سرآغاز مبارزه‌ی با جور و بی‌عدالتی و ظلم تا همیشه‌ی تاریخ می‌شود، و اما قیام مختار در حد یک قیام کوچک باقی می‌ماند.




از آن طرف حتی اگر عمل در موقع مناسب انجام شود اما «به اندازه» نباشد باز هم کارایی لازم را نخواهد داشت. کم و زیاد، شدت و حدت، و افراط و تفریط به یک اندازه در ضربه زدن به یک عمل مطلوب دخالت دار‌ند. که معصوم (ع) می‌فرماید: «لا تری الجاهل الا مفرط او مفرّط». پیامد افراط، «عمل‌زدگی» و عدم عقلانیت و به کارگیری از روش‌های صحیح و منطقی و اصولی عمل است، و پیامد تفریط هم، «انزوا» و انفعال. سمّ مهلک و کشنده‌ی هر فرد و گروه و اندیشه‌ای افراط و تفریط، یا عمل‌زدگی و انزوا است.



بصیرت، اخلاص و عمل به موقع و به اندازه نه تنها باید شاخص تمام بسیجیان باشد بلکه باید جزو خصوصیات هر ایرانی و هر فردی که در عصر حاضر و در اتمسفر سیاسی- اجتماعی زندگی می‌کند، بشود. که عبور از گردنه‌ها و پرتگاه‌های مهلک آخرالزمان میسر نیست و نخواهد بود الا به داشتن این سه عنصر.
نظرات کاربران

چهارشنبه 89 آذر 3 , ساعت 6:37 عصر
واکاوی بیانات رهبر انقلاب در دیدار با بسیجیان قم؛
مثلث بصیرت، اخلاص، عمل

بصیرت، اخلاص و عمل به موقع و به اندازه نه تنها باید شاخص تمام بسیجیان باشد بلکه باید جزو خصوصیات هر ایرانی و هر فردی که در عصر حاضر و در اتمسفر سیاسی- اجتماعی زندگی می‌کند، بشود. که عبور از گردنه‌ها و پرتگاه‌های مهلک آخرالزمان میسر نیست و نخواهد بود الا به داشتن این سه عنصر.

سرویس سیاسی بولتن- محمد پورغلامی -رهبرانقلاب در جمع بسیجیان شهر مقدس قم از سه عنصر حیاتی که لازمه‌ی اصلی نیروی بسیج، این شجره‌ی طیبه‌ی انقلاب اسلامی است نام ‌بردند که در این سیاهه نگاهی گذرا به آن خواهیم داشت:

1- بصیرت: برخی بصیرت را «عقلانیت» معنا کرده‌اند. اما فی‌الواقع بصیرت اعم از عقلانیت است. به قول منطقیون رابطه‌ی عقلانیت و بصیرت از نوع «عام و خاص مطلق» است. به این معنا که همه‌ی آن چیزی را که یک «انسان عاقل» دارد یک «انسان بصیر» هم دارد. اما بر عکس آن صادق نیست. عقلانیت تنها یکی از عناصر تشکیل‌دهنده‌ی بصیرت است نه همه‌ی آن. بصیرت در حقیقت آن قوه‌ای است که باعث «تشخیص» می‌شود. بصیرت موجب شده تا انسان «راه» را شناخته و «مسیر» را گم نکند. مخصوصا در دوران فتنه که به تعبیر رهبر انقلاب فضا غبارآلود شده و لاجرم تشخیص حق از باطل مشکل، آن عنصری که باعث می‌شود انسان از «صراط حق» منحرف نشود و به «پرتگاه انحراف» سقوط نکند بصیرت است.



               

 چنان‌چه ایشان در همین سخنرانی می‌فرمایند:

«آنچه که راه را مشخص میکند، بصیرت است. این سردار محترم و گرامى(سردار جبارى فرمانده سپاه على‌بن‌ابى‌طالب قم) خیلى درست گفتند که بسیجیان در قبال پیچیدگى اوضاع توانسته‌اند در ذهن خود و فکر خود و شخصیت خود پیچیدگى ایجاد کنند و بشناسند؛ قضایاى سال 88 این را نشان داد. ممکن بود خیلى‌ها اشتباه کنند و خیلى‌ها هم اشتباه کردند؛ اگرچه اکثر آن کسانى که اشتباه کرده بودند، به فاصله‌ى کمى اشتباه را تصحیح کردند؛ اما حرکت عظیم بسیج، این شاخص بصیرت و این پرچم بصیرت را براى خود حفظ کرد؛ اشتباه نکرد.»



2- اخلاص: عنصر بصیرت زمانی مطلوب به فایده است که با عنصر دیگری به نام «اخلاص» همراه باشد. اخلاص یعنی این‌که جهت «راه» و «حرکت» انسان تنها و تنها به یک سمت باشد: «الله». در نظام جمهوری اسلامی ایران که رکن اصلی و مبنایی آن، دین و آموزه‌های اسلامی است این موضوع از اهمیت کلیدی و صد چندانی برخوردار است. دلیل این‌که امروز بعد از گذشت سه دهه از عمر انقلاب اسلامی شاهد ریزش افرادی هستیم که روزگاری خود جزو مسئولین تراز اول نظام بودند هم دقیقا در همین نکته نهفته است. که متأسفانه بعضی از کارهای خود را منطبق با جهت خدایی و مسیر الی الله نکردند. و این یعنی عدم اخلاص. از این نکته نیز نباید غفلت کرد که دروازه‌ی ورود شیطان به قلب انسان و استیلای بر نفس او، از همین جا شروع می‌شود که انگیزه‌هایی غیر از انگیزه‌های خدایی را دخیل در امورات خود می‌کند.





3- عمل: عملی مطلوب و درست و در خور تحسین است که در وقت خود و «به موقع» انجام شود. بزرگ‌ترین و بهترین کارها اگر در آن موقعی که باید انجام بشوند، صورت نپذیرند، به یقین آن اثر و بازتابی را که باید داشته باشند نخواهند داشت. فی‌المثل همین ماجرای قیام مختار و انتقام از قتله‌ی سیدالشهداء (ع). با این‌که قیام مختار در جهت خونخواهی اهل بیت(ع) و علیه دستگاه ظلم و جور اموی بود اما چون در آن زمانی که باید این کار انجام می‌شد صورت نگرفت، آن نتیجه‌ا‌ی که باید می‌داد را نداد. نتیجه آن‌که قیام عاشورای حسین بن علی (ع) چون در وقت مناسب و به هنگام انجام شد، مبدل به مبدأ جدیدی در تاریخ جهان اسلام و سرآغاز مبارزه‌ی با جور و بی‌عدالتی و ظلم تا همیشه‌ی تاریخ می‌شود، و اما قیام مختار در حد یک قیام کوچک باقی می‌ماند.




از آن طرف حتی اگر عمل در موقع مناسب انجام شود اما «به اندازه» نباشد باز هم کارایی لازم را نخواهد داشت. کم و زیاد، شدت و حدت، و افراط و تفریط به یک اندازه در ضربه زدن به یک عمل مطلوب دخالت دار‌ند. که معصوم (ع) می‌فرماید: «لا تری الجاهل الا مفرط او مفرّط». پیامد افراط، «عمل‌زدگی» و عدم عقلانیت و به کارگیری از روش‌های صحیح و منطقی و اصولی عمل است، و پیامد تفریط هم، «انزوا» و انفعال. سمّ مهلک و کشنده‌ی هر فرد و گروه و اندیشه‌ای افراط و تفریط، یا عمل‌زدگی و انزوا است.



بصیرت، اخلاص و عمل به موقع و به اندازه نه تنها باید شاخص تمام بسیجیان باشد بلکه باید جزو خصوصیات هر ایرانی و هر فردی که در عصر حاضر و در اتمسفر سیاسی- اجتماعی زندگی می‌کند، بشود. که عبور از گردنه‌ها و پرتگاه‌های مهلک آخرالزمان میسر نیست و نخواهد بود الا به داشتن این سه عنصر.
نظرات کاربران

چهارشنبه 89 آذر 3 , ساعت 6:35 عصر
واکاوی بیانات رهبر انقلاب در دیدار با بسیجیان قم؛
مثلث بصیرت، اخلاص، عمل

بصیرت، اخلاص و عمل به موقع و به اندازه نه تنها باید شاخص تمام بسیجیان باشد بلکه باید جزو خصوصیات هر ایرانی و هر فردی که در عصر حاضر و در اتمسفر سیاسی- اجتماعی زندگی می‌کند، بشود. که عبور از گردنه‌ها و پرتگاه‌های مهلک آخرالزمان میسر نیست و نخواهد بود الا به داشتن این سه عنصر.

سرویس سیاسی بولتن- محمد پورغلامی -رهبرانقلاب در جمع بسیجیان شهر مقدس قم از سه عنصر حیاتی که لازمه‌ی اصلی نیروی بسیج، این شجره‌ی طیبه‌ی انقلاب اسلامی است نام ‌بردند که در این سیاهه نگاهی گذرا به آن خواهیم داشت:

1- بصیرت: برخی بصیرت را «عقلانیت» معنا کرده‌اند. اما فی‌الواقع بصیرت اعم از عقلانیت است. به قول منطقیون رابطه‌ی عقلانیت و بصیرت از نوع «عام و خاص مطلق» است. به این معنا که همه‌ی آن چیزی را که یک «انسان عاقل» دارد یک «انسان بصیر» هم دارد. اما بر عکس آن صادق نیست. عقلانیت تنها یکی از عناصر تشکیل‌دهنده‌ی بصیرت است نه همه‌ی آن. بصیرت در حقیقت آن قوه‌ای است که باعث «تشخیص» می‌شود. بصیرت موجب شده تا انسان «راه» را شناخته و «مسیر» را گم نکند. مخصوصا در دوران فتنه که به تعبیر رهبر انقلاب فضا غبارآلود شده و لاجرم تشخیص حق از باطل مشکل، آن عنصری که باعث می‌شود انسان از «صراط حق» منحرف نشود و به «پرتگاه انحراف» سقوط نکند بصیرت است.



               

 چنان‌چه ایشان در همین سخنرانی می‌فرمایند:

«آنچه که راه را مشخص میکند، بصیرت است. این سردار محترم و گرامى(سردار جبارى فرمانده سپاه على‌بن‌ابى‌طالب قم) خیلى درست گفتند که بسیجیان در قبال پیچیدگى اوضاع توانسته‌اند در ذهن خود و فکر خود و شخصیت خود پیچیدگى ایجاد کنند و بشناسند؛ قضایاى سال 88 این را نشان داد. ممکن بود خیلى‌ها اشتباه کنند و خیلى‌ها هم اشتباه کردند؛ اگرچه اکثر آن کسانى که اشتباه کرده بودند، به فاصله‌ى کمى اشتباه را تصحیح کردند؛ اما حرکت عظیم بسیج، این شاخص بصیرت و این پرچم بصیرت را براى خود حفظ کرد؛ اشتباه نکرد.»



2- اخلاص: عنصر بصیرت زمانی مطلوب به فایده است که با عنصر دیگری به نام «اخلاص» همراه باشد. اخلاص یعنی این‌که جهت «راه» و «حرکت» انسان تنها و تنها به یک سمت باشد: «الله». در نظام جمهوری اسلامی ایران که رکن اصلی و مبنایی آن، دین و آموزه‌های اسلامی است این موضوع از اهمیت کلیدی و صد چندانی برخوردار است. دلیل این‌که امروز بعد از گذشت سه دهه از عمر انقلاب اسلامی شاهد ریزش افرادی هستیم که روزگاری خود جزو مسئولین تراز اول نظام بودند هم دقیقا در همین نکته نهفته است. که متأسفانه بعضی از کارهای خود را منطبق با جهت خدایی و مسیر الی الله نکردند. و این یعنی عدم اخلاص. از این نکته نیز نباید غفلت کرد که دروازه‌ی ورود شیطان به قلب انسان و استیلای بر نفس او، از همین جا شروع می‌شود که انگیزه‌هایی غیر از انگیزه‌های خدایی را دخیل در امورات خود می‌کند.





3- عمل: عملی مطلوب و درست و در خور تحسین است که در وقت خود و «به موقع» انجام شود. بزرگ‌ترین و بهترین کارها اگر در آن موقعی که باید انجام بشوند، صورت نپذیرند، به یقین آن اثر و بازتابی را که باید داشته باشند نخواهند داشت. فی‌المثل همین ماجرای قیام مختار و انتقام از قتله‌ی سیدالشهداء (ع). با این‌که قیام مختار در جهت خونخواهی اهل بیت(ع) و علیه دستگاه ظلم و جور اموی بود اما چون در آن زمانی که باید این کار انجام می‌شد صورت نگرفت، آن نتیجه‌ا‌ی که باید می‌داد را نداد. نتیجه آن‌که قیام عاشورای حسین بن علی (ع) چون در وقت مناسب و به هنگام انجام شد، مبدل به مبدأ جدیدی در تاریخ جهان اسلام و سرآغاز مبارزه‌ی با جور و بی‌عدالتی و ظلم تا همیشه‌ی تاریخ می‌شود، و اما قیام مختار در حد یک قیام کوچک باقی می‌ماند.




از آن طرف حتی اگر عمل در موقع مناسب انجام شود اما «به اندازه» نباشد باز هم کارایی لازم را نخواهد داشت. کم و زیاد، شدت و حدت، و افراط و تفریط به یک اندازه در ضربه زدن به یک عمل مطلوب دخالت دار‌ند. که معصوم (ع) می‌فرماید: «لا تری الجاهل الا مفرط او مفرّط». پیامد افراط، «عمل‌زدگی» و عدم عقلانیت و به کارگیری از روش‌های صحیح و منطقی و اصولی عمل است، و پیامد تفریط هم، «انزوا» و انفعال. سمّ مهلک و کشنده‌ی هر فرد و گروه و اندیشه‌ای افراط و تفریط، یا عمل‌زدگی و انزوا است.



بصیرت، اخلاص و عمل به موقع و به اندازه نه تنها باید شاخص تمام بسیجیان باشد بلکه باید جزو خصوصیات هر ایرانی و هر فردی که در عصر حاضر و در اتمسفر سیاسی- اجتماعی زندگی می‌کند، بشود. که عبور از گردنه‌ها و پرتگاه‌های مهلک آخرالزمان میسر نیست و نخواهد بود الا به داشتن این سه عنصر.
نظرات کاربران

شنبه 89 آبان 29 , ساعت 3:6 عصر

Subject: تقدیر

 

 

 

 

 
یک مرد پس از ? سال خدمت پی برد که ترفیع نمی گیرد، انتقال نمی یابد، حقوقش افزایش نمی یابد، تشویق نمی شود. بنابراین او تصمیم گرفت که پیش مدیر منابع انسانی برود. مدیر با لبخند او را دعوت به نشستن و شنیدن یک نصیحت کرد: «از تو به خاطر ? یا ? روز کاری که تو واقعاً انجام می دهی، تقدیر نمی شود.»

مرد از شنیدن آن جمله شگفت زده شد اما مدیر شروع به توضیح نمود.     مدیر : یک سال چند روز دارد؟ مرد: ??? روز، بعضی مواقع ???. مدیر: یک روز چند ساعت است؟ مرد: ?? ساعت مدیر: تو چند ساعت در روز کار می کنی؟ مرد: از ??صبح تا ? بعدازظهر؛ ? ساعت در روز. مدیر: بنابراین تو چه کسری از روز را کار می کنی؟ مرد: ?/? مدیر: خوبت باشه!! ?/? از ??? چند روز می شود؟ مرد: ??? روز. مدیر: آیا تو تعطیلات آخر هفته را کار می کنی؟ مرد: نه آقا. مدیر: در یک سال چند روز تعطیلات آخر هفته وجود دارد؟ مرد: ?? روز شنبه و ?? روز یکشنبه، برابر با ??? روز. مدیر: متشکرم. اگر تو ??? روز را از ??? روز کم کنی، چند روز باقی می ماند؟ مرد:?? روز. مدیر: من به تو اجازه می دهم که در تا ? هفته در سال از مرخصی استعلاجی استفاده کنی .حال اگر ?? روز از ?? روز کم کنی ، چند روز باقی می ماند؟ مرد: ? روز. مدیر: آیا تو در روز جمهوری (یکی از تعطیلات رسمی می باشد) کار می کنی؟ مرد: نه آقا. مدیر: آیا تو در روز استقلال (یکی دیگر از تعطیلات رسمی می باشد) کار می کنی؟ مرد: نه آقا. مدیر: بنابراین چند روز باقی می ماند؟ مرد: ? روز آقا. مدیر: آیا تو در روز اول سال به سر کار می روی؟ مرد: نه آقا. مدیر :بنابراین چند روز باقی می ماند؟ مرد: ?روز آقا. مدیر: آیا تو در روز کریسمس کار می کنی؟ مرد: نه آقا. مدیر: بنابراین چند روز باقی می ماند؟ مرد: هیچی آقا. مدیر: پس تو چه ادعایی داری؟ مرد: !!! نتیجه اخلاقی: هرگز از مدیریت منابع انسانی کمک نخواهید. مدیریت منابع انسانی = HR یعنی High Risk = ریسک بالا


شنبه 89 آبان 29 , ساعت 3:4 عصر


Subject: لطفاً یک بیسکویت به من بدهید

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
زمانی که من بچه بودم، مادرم علاقه داشت گهگاهی غذای ساده صبحانه را برای شب هم آماده کند. یک شب را خوب یادم مانده که مادرم پس از گذراندن یک روز سخت و طولانی در سر کار، شام ساده ای مانند صبحانه تهیه کرده بود. آن شب پس از زمان زیادی، مادرم بشقاب شام را با تخم مرغ، سوسیس و بیسکویت های بسیار سوخته، جلوی پدرم گذاشت. یادم می آید منتظر شدم ببینم آیا او هم متوجه سوختگی بیسکویتها شده است! در آن وقت، همه ی کاری که پدرم انجام داد این بود که دستش را به طرف بیسکویت دراز کرد، لبخندی به مادرم زد و از من پرسید که روزم در مدرسه چطور بود. خاطرم نیست که آن شب چه جوابی به پدرم دادم، اما کاملاً یادم هست که او را تماشا می کردم که داشت کره و ژله روی آن بیسکویتهای سوخته می مالید و لقمه لقمه آنها را می خورد. یادم هست آن شب وقتی از سر میز غذا بلند شدم، شنیدم مادرم بابت سوختگی بیسکویت ها از پدرم عذر خواهی می کرد و هرگز جواب پدرم را فراموش نخواهم کرد که گفت: اوه عزیزم، من عاشق بیسکویتهای خیلی برشته هستم. همان شب، کمی بعد که رفتم بابام را برای شب بخیر ببوسم، از او پرسیدم که آیا واقعاً دوست داشت که بیسکویتهاش سوخته باشد. او مرا در آغوش کشید و گفت :مامان تو امروز روز سختی را در سرکار گذرانده و خیلی خسته است. بعلاوه، بیسکویت کمی سوخته هرگز کسی را نمی کشد! زندگی مملو از چیزهای ناقص... و انسان هایی است که پر از کم و کاستی هستند. خود من در بعضی موارد، بهترین نیستم، مثلاً مانند خیلی از مردم، روزهای تولد و سالگردها را فراموش می کنم. اما در طول این سالها فهمیده ام که یکی از مهمترین راه حل ها برای ایجاد روابط سالم، مداوم و پایدار: درک و پذیرش عیب های همدیگر–  و شاد بودن از داشتن تفاوت با دیگران– است و امروز دعای من برای تو این است که یاد بگیری که قسمت های خوب، بد، و ناخوشایند زندگی خود را بپذیری و با انسان ها رابطه ای داشته باشی که در آن، بیسکویت سوخته موجب قهر و دلخوری نخواهد شد. این موضوع را می توان به هر رابطه ای تعمیم داد. در واقع، تفاهم، اساس هر روابطی است، هر رابطه ای با همسر یا والدین، فرزند یا برادر،خواهر یا دوستی! کلید دستیابی به شادی خود را در جیب کسی دیگر نگذارید- آن را پیش خودتان نگهدارید. بنابراین، لطفاً یک بیسکویت به من بدهید، و آره، حتی از نوع سوخته که حتماً خیلی خوب خواهد بود.!.!.!.! این داستان را می توانید برای کسانی بفرستید که برایتان ارزشمندند.


<   <<   131   132   133   134   135   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ