خلق، نانخور خدایند . لذا محبوب ترینِ خلق نزد خدا، کسی است که به نانخوران خدا سودی رساند وخانواده ای را شادمان کند . [.رسول خدا صلی الله علیه و آله]
 
دوشنبه 89 آبان 17 , ساعت 6:7 عصر
کدخبر: ?????
تاریخ انتشار: ?? آبان ???? - ??:??
print نسخه چاپی
send ارسال به دوستان
 

دوشنبه 89 آبان 17 , ساعت 6:6 عصر
عکس: چشم انداز رودخانه نیل از ماهواره

دوشنبه 89 آبان 17 , ساعت 6:6 عصر
کدخبر: ?????
تاریخ انتشار: ?? آبان ???? - ??:??
print نسخه چاپی
send ارسال به دوستان
عکس‌ها‌یی که پس از مرگ گرفته شده اند(??+)
پس به غیر از اینکه قبلا با اینجور عکس‌ها‌ برخورد نداشته اید به شما پیشنهاد می‌دهیم اگر تحمل دیدن عکس‌ها‌ی ناراحت کننده را ندارید به پایین صفحه نروید.
سیمرغ: عزاداری مقوله عجیبی است و فرهنگ‌ها‌ی مختلف با روش‌ها‌ی کاملا متفاوتی با این قضیه برخورد می‌کنند. از روش‌ها‌ی سوگواری عصر ویکتوریایی یادگاری از فرد درگذشته بود که البته از یادگاری عجیبی (که در عکس زیر می‌بینید) استفاده می‌کردند:
عکس پس از مرگ
درحقیقت این نوع عکاسی پس از مرگ در دوران ویکتوریایی –خصوصا در آمریکا- بیشتر از هر نوع  عکس دیگری گرفته می‌شد. برای انداختن این عکسها فوق‌العاده زحمت کشیده و صحنه پردازی می‌کردند. از کتاب استنلی برن زیبای خفته: عکاسی یادبودی در آمریکا:
این عکس‌ها‌ یک جنبه مشترک از فرهنگ آمریکایی بودند، بخشی از عزاداری و یادآوری اشخاص مرده. خانواده‌ها‌یی که زنده مانده بودند به این عکس‌ها‌ افتخار می‌کردند و آنها را در خانه‌ها‌یشان آویزان می‌کردند،‌ کپی آنها را برای دوستان و اقوام خود می‌فرستادند، آنها را به گردنشان آویزان کرده و یا در آیینه‌ها‌ی جیبی‌شان با خودشان همه جا می‌بردند. آمریکایی‌ها‌ی قرن نوزدهم می‌دانستند چگونه به این عکس‌ها‌ واکنش نشان دهند. اما امروزه از نظر فرهنگی هیچ نوع واکنش بهنجار در مورد عکس‌ها‌ی پس از مرگ وجود ندارد.
پس به غیر از اینکه قبلا با اینجور عکس‌ها‌ برخورد نداشته اید به شما پیشنهاد می‌دهیم اگر تحمل دیدن عکس‌ها‌ی ناراحت کننده را ندارید به پایین صفحه نروید.


«کودکی در تابوت در اتاق مرگ»
این عکس در اتاق پذیرایی رسمی‌ یک خانواده گرفته شده است. این اتاق نشیمن،‌ یا «اتاق مرگ» بخش مهمی ‌از آیین پس از مرگ در قرن نوزدهم بود، جایی که اعضای خانواده فرد متوفی در آنجا برای خداحافظی نهایی آماده مراسم تدفین می‌شدند.
تاریخ این عکس به سالهای بین ???? تا ???? برمی‌گردد زمانی که بیشتر مراسم مربوط به مرگ در همین اتاق انجام می‌شد.
باوجود این به زودی مرگ آغاز به ترک خانه می‌کند و تا آخر جنگ جهانی اول اغلب آمریکایی‌ها‌ برای دریافت مراقبت‌ها‌ی سلامتی به مطب پزشکان و بیمارستان‌ها‌ می‌رفتند و اغلب مراسم تدفین هم در خانه‌ها‌ی تدفین انجام می‌شد. چون واژه «اتاق نشیمن» که برای تدفین استفاده می‌شد در زبان عامه مردم متدوال شده بود برای «اتاق نشیمن» واقعی استفاده شد. و در سال ???? خانم‌ها‌ی متشخص واژه «اتاق مرگ» را مربوط به زمان قدیم می‌دانستند.
آیا شما به سایه سیاهی که در عکس بالا وجود دارد توجه کردید؟ این سایه کسی نیست جز دستیار عکاس که در تابوت را باز نگه داشته تا عکاس بتواند به راحتی عکسش را بگیرد!
چیزی که بیشتر از همه توجه مرا جلب کرد وجود فرد زنده ای است که در کنار مرده ژست گرفته است. این فرد باید ساکت و بدون هیچ احساس و تغییر در صورتش ژست می‌گرفت. که با دقت در دو عکس پایینی می‌توانیم ذره ای احساس در چهره بچه‌ها‌یی که با برادر مرده شان عکس انداخته اند ببنیم و متوجه می‌شویم که از روی اجبار و اکراه قبول کرده اند در این عکس‌ها‌ حاضر شوند.
عکس پس از مرگ
یکی دیگر از نقاط مشترک در عکس‌ها‌ی پس از مرگ عصر ویکتوریایی طراحی صحنه برای عکسبرداری بوده است که اغلب اوقات جنبه رمانتیک و غمزدگی آن را نشان می‌داد. نمونه آن را در پایین می‌بینید: «یتیمان سر قبر مادرشان»
در عکس بالایی عکاس از یکی دیگر از روش‌ها‌ی عکاسی مورد علاقه آن زمان یعنی «عکاسی از روح» استفاده کرده است. احتمالا او از روش نوردهی مضاعف استفاده کرده تا بتواند پرتره مادر بچه‌ها‌ را به شکل روح پشت سرشان ترسیم کند، ظاهرا این سبک نمایشی ترین روش برای همدردی کردن با غم و غصه یک شخص بوده است.
یکی دیگر از روش‌ها‌ی عکاسی برای این منظور این بود که فرد متوفی را طوری قرار می‌دادند که انگار زنده است. مثل عکس اولی که با چشم‌ها‌ی باز از کودک عکس انداخته اند یا این مرد که روزنامه ای در دست دارد. شاید خواسته اند بگویند که او در حین خواندن روزنامه خوابش برده است، البته ما که می‌دانیم او به خوابی ابدی فرو رفته است. از این روش در عکس‌ها‌ی زیادی استفاده می‌شد و طوری صحنه سازی می‌کردند که گویی فرد زنده است و بچه‌ها‌ را اغلب روی تخت گذاشته و گاهی اسباب بازی مورد علاقه اش را نیز کنارش می‌گذاشتند. اما بزرگ‌ترها را معمولا روی صندلی گذاشته و عکس می‌گرفتند. گل نیز جزو یکی از ملزوماتی بود که در بسیاری از عکس‌ها‌ استفاده می‌شد.
عکاسان به غیر از اینکه بعضی اوقات چشم جسد را باز نگه می‌داشتند، گاهی اوقات هم بعد از انداختن عکس با نقاشی کردن چشم‌ها‌ روی عکس آن را به حالت باز نشان می‌دادند یا برای نشان دادن حالت سرزندگی روی گونه‌ها‌ و لب مرده را روی عکس کمی‌ قرمز رنگ می‌کردند. آنها هدفشان این بود ارزش زندگی را بیشتر نشان داده و قدر بدانند.
نمونه های دیگری از عکاسی پس از مرگ را در زیر ببینید:

نظرات کاربران:

دوشنبه 89 آبان 17 , ساعت 6:5 عصر
عکس:اوباما در تخم غاز



دوشنبه 89 آبان 17 , ساعت 6:5 عصر
نتیجه 220 کیلومتر رانندگی با دنده 1 توسط یک خانم!
خانمی در ژوهانسبورگ یک دستگاه سیتروئن C4 کرایه کرد و از این شهر تا شهر بلومفونتین را که تقریبا 220 کیلومتر است را با دنده 1 حرکت کرد! ایشان فکر می کرد ماشین دنده اتوماتیک است! این است نتیجه تلاش این خانوم راننده:





نظرات کاربران:

دوشنبه 89 آبان 17 , ساعت 6:5 عصر
عکس:لطفا در را باز کنید

دوشنبه 89 آبان 17 , ساعت 6:4 عصر
عکس:خانوادگی

دوشنبه 89 آبان 17 , ساعت 6:4 عصر
کدخبر: ?????
تاریخ انتشار: ?? آبان ???? - ??:??
print نسخه چاپی
send ارسال به دوستان
یک کودک به داخل دیگ آش افتاد
وی گفت: اقدامات درمانی در بیمارستان امام رضا (ع) انجام شد و او در بخش سوختگی این بیمارستان بستری شد و بعد از معاینه‌پزشکان اعلام کردند که مسعود 70 درصد سوخته است.
به گزارش ایسنا، وقتی مسعود در حال بازی بود بر اثر کنجکاوی به داخل دیگ آش افتاد و مادرش با کمک همسایه‌ها، او را از داخل این دیگ بیرون کشیدند.

مادر مسعود در تعریف ماجرا گفت که دیگ آش نذری را با حضور زنان همسایه داخل حیاط خانه بار گذاشتم و بچه‌ها هم بازی می‌کردند اما ناگهان صدای جیغ پسرم همه را به سمت دیگ آش کشاند.

وی گفت: اقدامات درمانی در بیمارستان امام رضا (ع) انجام شد و او در بخش سوختگی این بیمارستان بستری شد و بعد از معاینه‌پزشکان اعلام کردند که مسعود 70 درصد سوخته است.

دوشنبه 89 آبان 17 , ساعت 6:3 عصر
تصویر: کشف یکی از رموز و معجزات قرآن
در قرآن مجید در سوره الرحمن آیه 37 بیان گردیده است: «فإذا انشقت السماء فکانت وردة کالدهان» که معنای آن چنین است: «هنگامی که آسمان از هم پاشیده شود و مانند رنگ سرخی رُز(گلگون) درآید»

به لحاظ علمی ثابت شده ‌است که هنگام انفجار و فروپاشی ستارگان، گازها و موج‌های حاصل، ترکیبی بسیار زیبا به مانند گل رُز ایجاد می‌کنند.
 

این مساله هرچند شاید برای آنها که با دیدگاهی مادی‌گرایانه به همه چیز می‌نگرند، اندکی عجیب باشد اما مساله‌ای است که قرنها پیش از این در کتاب آسمانی ما مسلمانان یعنی قرآن مجید به آن اشاره شده بود.

عکسی از فروپاشی ستارگان که توسط تلسکوپ هابل گرفته شده‌است



در قرآن مجید در سوره الرحمن آیه 37 بیان گردیده است: «فإذا انشقت السماء فکانت وردة کالدهان» که معنای آن چنین است: «هنگامی که آسمان از هم پاشیده شود و مانند رنگ سرخی رُز(گلگون) درآید»

اینها تنها بخشی از معجزه قرآن هستند؛ کتابی که نه فقط برنامه عملی زندگی مسلمانان است بلکه مفاهیم ارائه شده در آن حتی لائیک‌ترین دانشمندان جهان را نیز به تعظیم وامی‌دارد. برای لحظه‌ای هم که شده در این عظیم‌ترین معجزه خلقت، بیندیشیم!


دوشنبه 89 آبان 17 , ساعت 4:19 عصر

رئیس مرکز اصناف و بازرگانان در گفت‌وگو با فارس خبر داد:

اختصاص 7 هزار میلیارد تومان تسهیلات ارزان و بلاعوض به اصناف

خبرگزاری فارس: رئیس مرکز اصناف و بازرگانان وزارت بازرگانی از اختصاص 5 هزار میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت و 2 هزار میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض برای حمایت از اصناف در طرح هدفمندکردن یارانه ها خبر داد.




به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در حالیکه یارانه نقدی طرح هدفمند کردن یارانه ها به حساب سرپرستان خانوار واریز شده است و این طرح وارد فاز اجرایی شده است دولت همچنان نگران واکنش بازار و اصناف به این طرح است. لذا در این خصوص گفتگویی با حسن رادمرد رئیس مرکز اصناف و بازرگانان وزارت بازرگانی انجام داده ایم که می خوانید.

فارس: آقای رادمرد چرا انتخاب رئیس شورای اصناف به تعویق افتاده است؟ مگر قرار نبود دو هفته پس از انتخابات شورا رئیس انتخاب شود؟
رادمرد: ابتدا باید نماینده وزیر معرفی شود و پس از آن رئیس مشخص شود.

فارس: آیا نماینده وزیر را معرفی کرده‌اید؟
رادمرد: بله ما یکی دو نفر را به آقای وزیر معرفی کرده‌ایم.

فارس: اگر می‌شود نام این افراد را اعلام کنید؟
رادمرد: نمی‌توانم اسم‌ اینها را اعلام کنم اما این را می‌گویم که از چهره‌های بی‌نام و نشان هستند.

فارس: چرا چهره‌های بی‌نام و نشان را انتخاب کرده‌اید؟
رادمرد: اینها سنگرسازان بی‌سنگر هستند و به زودی دارای نام و نشان می‌شوند.

فارس: فکر می‌کنید رئیس چه زمانی مشخص شود؟
رادمرد: انشاء‌الله طی امروز و فردا رئیس طی انتخابات داخلی مشخص می‌‌شود.

فارس: آیا اصناف در طرح هدفمند کردن یارانه‌ها دیده شده‌اند؟
رادمرد: اصناف نقش پررنگ و محوری در اجرای این طرح دارند و در واقع اصناف حامی طرح هدفمند کردن یارانه‌ها هستند چرا که کنترل بازار، قیمت‌گذاری، عدم احتکار، هماهنگی و همکاری با همه دستگاه‌ها از جمله تعزیرات و سازمان حمایت به عهده اصناف و زمان اجرای این طرح گذاشته شده است.

فارس: حدودا 6 ماه پیش بود که آقای نوده فراهانی اعلام کردند که اصناف در طرح هدفمند کردن یارانه‌ها دیده نشده‌اند، دلیل این موضوع چیست؟
رادمرد: شاید منظور آقای فراهانی بسته حمایتی از اصناف بوده است که این بسته هم اکنون تهیه شده است.

فارس: اگر ممکن است جزئیات بسته حمایتی را اعلام کنید؟
رادمرد: در این بسته 5 هزار میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت و 2 هزار میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض برای اصناف دیده شده است اما هنوز نهایی نشده و امروز تکلیف آن مشخص می‌شود.

فارس: منظور شما از حمایت از اصناف چیست؟
رادمرد: منظور ما حمایت از اصناف ضعیفی است که به واسطه طرح هدفمند کردن یارانه‌ها و به دلیل نوسان قیمت‌ها ممکن است آسیب ببیند، اصنافی که مستأجر هستند، گرفتار هستند و یا گردش مالی پایینی دارند. لذا دولت در حال تهیه این بسته حمایتی است که تأمین کالا، گردش مالی و هزینه‌های آب و برق اصناف پوشش داده شود البته این مسائل باید حتما به تصویب کارگروه تحول اقتصادی برسد ضمن اینکه ما در این طرح تنها یک میلیون و 600 هزار واحد صنفی پروانه‌دار را دیده‌ایم تا واحدهای بدون پروانه تشویق شده و پروانه کسب دریافت کنند.


<   <<   136   137   138   139   140   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ