مردم چیزى را نگفتند : خوش باد ، جز آنکه روزگار براى آن روز بدى را ذخیرت نهاد . [نهج البلاغه]
 
سه شنبه 89 مرداد 26 , ساعت 2:40 عصر

محبوس شدن شاهرخ استخری!
نویسنده فیلمنامه «فاصله ها» در مراسم پایان پخش این سریال که با حضور مردم برگزار شد، گفت: داستان این سریال متشکل از سوژه های ملتهب جامعه و نظیر راه رفتن روی یک نخ باریک بود.

محمدرضا شفیعی، تهیه کننده مجموعه تلویزیونی «فاصله ها» همزمان با پخش آخرین قسمت این سریال، جشنی با حضور عوامل و بازیگران «فاصله ها» برگزار و از آنها قدردانی کرد. یکی از لوکیشن های سریال «فاصله ها» در محدوده شهرزیبا محل برگزاری این جشن بود که مردم بسیاری در جلوی آن تجمع کرده بودند و خواستار دیدار و صحبت با بازیگران سریال بودند. اجرای این مراسم غیررسمی را که با خوشحالی عوامل برای جذب مخاطب همراه بود، «رضا توکلی» بر عهده داشت. او در سخنانی گفت: ساخت چنین سریال هایی به راحتی صورت نمی گیرد و حتما یک مغز متفکر پشت آن به نام حسین سهیلی زاده وجود داشته است که منجر به موفقیت سریال شده است. این سریال حتی در بین ایرانیان خارج از کشور نیز طرفداران بسیاری جذب کرده و بسیار موفق بوده است.

به گزارش فارس، در ادامه نیز بهبهانی نیا، نویسنده فیلمنامه «فاصله ها» در سخنانی گفت: حدود ?? الی ?? ماه پیش بود که پیشنهاد اولیه طرح این سریال داده شد و پس از آن کار نگارش آن انجام گرفت. داستان این سریال متشکل از سوژه های ملتهب جامعه و نظیر راه رفتن روی یک نخ باریک بود و اگر دو دستیار من در این مسیر مرا همراهی نمی کردند، فیلمنامه به این خوبی نوشته نمی شد. وی ادامه داد: سریال «فاصله ها» از ?? شخصیت اصلی و ?? داستان اصلی بهره می برد و رسیدن به این همه قسمت و نگهداری این پیچش ها با این شتابی که ما در تولید داشتیم، کاری بسیار مشکل بود. سهیلی زاده، کارگردان اثر نیز در سخنانی گفت: از همه بچه هایی که در سرما کار سریال را با ما آغاز و در گرما به پایان رساندند، تشکر می کنم. این گرما به خانه مردم رفت و مردم از سریال «فاصله ها» استقبال کردند. محمدرضا شفیعی، تهیه کننده کار نیز در سخنان خود گفت: یکی از نقاط قوت این اثر آرامش مثال زدنی گروه پشت صحنه بود که کاملا به بینندگان منتقل شد و در نهایت و بعد از همه کارهایی که انجام می شود، آنچه باقی می ماند رفاقت میان عوامل است. در انتها نیز «آرمان موسی پور»، سازنده موسیقی متن سریال، در سخنانی کوتاه گفت: تک تک کاراکترهای اثر برای من تم دارند و برای همیشه در ذهنم می مانند. در ادامه، هدایایی از سوی تهیه کننده سریال و مدیر شبکه سه به عوامل سازنده سریال «فاصله ها» داده شد.

در حاشیه:

از جمله بازیگرانی که در میان تجمع کنندگان از محبوبیت بیشتری برخوردار بود، «شاهرخ استخری» بود. در لوکیشن نیز تقریبا همه بازیگران سریال جز دانیال حکیمی و فاطمه گودرزی حضور داشتند.

قرار بود مراسم قدردانی از گروه سازنده این سریال با حضور «علی اصغر پورمحمدی»، مدیر شبکه سه سیما برگزار شود که وی به دلایلی نیامد و تنها هدایای او برای سازندگان این سریال ارسال شد.

بنا بود پس از صرف شام و فرارسیدن زمان پخش سریال، همه عوامل با هم به تماشای آخرین قسمت آن بنشینند که به دلیل ازدحام بیش از حد مردم در پشت در لوکیشن، عدم توانایی سازندگان سریال در کنترل آنها و ایجاد سروصدا برای همسایه ها، از این بخش صرف نظر شد و بازیگران و عوامل لوکیشن را ترک کردند. در این میان مشکل اصلی عوامل در خروج «شاهرخ استخری» از لوکیشن بود که نمی دانستند با حضور هواداران و ازدحام بیش از حد چگونه او را خارج کنند و حدود یک ساعت پس از رفتن سایرین استخری با مشکلات بسیار توانست لوکیشن را ترک کند.


سه شنبه 89 مرداد 26 , ساعت 2:36 عصر
آیت الله مکارم: رئیس جمهور مشایی را به سکوت دعوت کند
آیت الله مکارم شیرازی با بیان این که در شرایط فعلی تضعیف دولت صحیح نیست، گفت: دولت باید قوی باشد تا بتواند در مقابل تهدیدات خارجی به بهترین شکل عمل کند.

آیت الله مکارم شیرازی با بیان این که در شرایط فعلی تضعیف دولت صحیح نیست، گفت: دولت باید قوی باشد تا بتواند در مقابل تهدیدات خارجی به بهترین شکل عمل کند.

به گزارش ایسنا، این مرجع تقلید با تاکید بر این که دولت هم نباید خود را تضعیف کند، افزود: این که رئیس دفتر دولت هر روز بلند شود و یک سخن ناموزون بگوید و تنشی در میان همه ایجاد کند، به جبهه داخلی صدمه می زند و باعث کاهش محبوبیت در میان ارزشی ها می شود.

آیت الله مکارم شیرازی که در جلسه تفسیر قرآن در قم صحبت می کرد ادامه داد: پیشنهاد من به رئیس جمهور این است که لااقل اگر نمی تواند با وی خداحافظی کند، سفارش به سکوت کند تا در مقابل دشمن خارجی، جبهه واحد و قدرتمندی وجود داشته باشد.سخنان آیت الله مکارم شیرازی به اظهارات اخیر اسفندیار رحیم مشایی بر می گردد که مدعی شده بود به جای فرهنگ اسلامی باید فرهنگ ایرانی را ترویج کرد.آیت الله مکارم شیرازی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر این که نباید چشم ها را بر واقعیت ها ببندیم و باید واقعیت ها را آن گونه که هست ببینیم، گفت: بسیاری از مردم از گرانی ارزاق و سنگینی اجاره خانه ها شکایت دارند که باید به این مساله پرداخته شود و به طبقات ضعیف رسیدگی و مشکلات آنان حل شود.مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور نیز خواستار برخورد لازم با رئیس دفتر رئیس جمهور به دلیل طرح نظریه های انحرافی شد. به گزارش مهر، آیت الله مقتدایی در مورد اظهارات اخیر رئیس دفتر رئیس جمهور، مبنی بر ترویج مکتب ایرانی به جای مکتب اسلامی گفت: متاسفانه این قبیل اظهارات غیرتخصصی و انحرافی از زبان افرادی که منسوب به ریاست جمهوری هستند شنیده می شود و جای بسی تعجب است که پس از اظهارنظر بزرگان حوزه و عکس العمل اقشار مختلف، با ایشان برخوردی نمی شود.


دوشنبه 89 مرداد 18 , ساعت 7:52 عصر
فرارسیدن ایام رمضان المبارک رابه تمام مردم ایران تبریک می گوئیم
پنج شنبه 89 تیر 31 , ساعت 9:46 عصر

گزارشی از یک کلاس رقص در تهران منبع فردانیوز

(2 مطلب) (1 کاربر پاسخ داده)
  • تاریخ آغاز بحث 2 ماه قبل توسط Aryan Shining
  • آخرین پاسخ از Aryan Shining

برچسب‌ها:

  1. مطلبی برگرفته شده از فردا نیوز
    کلاس رقص خانم «آ» است، کسی که به گفته مدیر برنامه ها (شما بخوانید همان صاحب خانه) بیست سال است که رقاصی می کند و به مربیان ایروبیک سالن های تهران و هنرجوهایش درس می دهد. اول فکر می کنی اینجا از همان کلاس های خانگی است که چند ده نفری مشتاق خانگی دارد و اما وقتی با دفترچه بزرگ در حد دفترهای معاملات املاکی، مواجه می شوی که بیش از صدها نفر در کلاس های آن جا خوش کرده اند، یکه می خوری و نظرت تغییر می کند.

    ساعت 6، قرار ما در مرکز شهر است. یک نفر واسطه ی واسطه مورد نظری است که یک جمع 6 نفره را رهبری می کند.

    قرار خیلی مهم است، لفظ تذکر "راس ساعت بیاید بچه ها!" نشان می دهد که طرف حساب، احیاناً فرد حساس و مهم و کارش در خور توجه است.

    بالاتر از سید خندان، در یکی از کوچه ها، طبق معمول کمی دیرتر از موعد می رسم. زن صاحب خانه دندان قروچه ای می کند و نگاهی از سر تا به پا می اندازد تا خط و خطوطی از آشنایی در تو ببیند.

    اسم رمز را می گویی: اسم "واسطه" و داخل پارکینگ خانه ای چند طبقه می شوی که کودکان همسایه در حیاط آن بازی می کنند.

    پارکینگی که با پرده ای پلاستیکی استتار شده و عده ای در حال گرم کردن خودشان هستند و از میان پرده پلاستیکی صدای آرام موسیقی عربی! به گوش می رسد.

    کفش ها را به فرمان صاحب خانه کندیم و وارد سالنی شدیم با نور کم و رقص نور و کف پارکت و آینه های تمام قد و عده ای با لباس های مخصوص ایستاده به تمرین "رقص عربی"اند.

    کلاس رقص خانم «آ» است، کسی که به گفته مدیر برنامه ها (شما بخوانید همان صاحب خانه) بیست سال است که رقاصی می کند و به مربیان ایروبیک سالن های تهران و هنرجوهایش درس می دهد. اول فکر می کنی اینجا از همان کلاس های خانگی است که چند ده نفری مشتاق خانگی دارد و اما وقتی با دفترچه بزرگ در حد دفترهای معاملات املاکی، مواجه می شوی که بیش از صدها نفر در کلاس های آن جا خوش کرده اند، یکه می خوری و نظرت تغییر می کند. کلاس هایی که گاهی 30 نفر هنرجو دارد! و می پرسی با این جمعیت مگر کسی چیزی یاد می گیرد ، اینجا فضایش کوچک نیست؟ زن با چهره ای مطمئن توی چشمهایت زل می زند و می گوید :"اگر "آ" جون باشه ، همه چی درست پیش می ره!"

    جلسه ای 6 هزار تومان و هر ترم حرکت موزون مورد نظر "4 جلسه"از زنان 50-60 ساله تا دخترکان 11-12 ساله و شاید کوچکتر (از کجا معلوم) در این کلاس های آموزشی ردیف شده اند.

    رقص ایرانی سنتی، رقص ایرانی مدرن، باله، رقص عربی، هیپ هاپ(معجونی از حرکات به روز که طرفداران تین ایجر و جوان برایش هلاکند) و رقص خارجی پیشرفته منوی مورد نظر است و تا دلت بخواهی از لحاظ زمان باز است!

    گروه کارمندانی که همراه من آمده اند به تماشا؛ به دقت و وسواس از شدت لاغر کنندگی رقص ها، موزونی آنها و به روز بودنشان می پرسند و خُلق خانم مدیر برنامه تنگ می شود وقتی بحث ها و تماشای رقص "آ" برای تصمیم گیری طول می کشد. گفت و گو ها در حیاط خانه ادامه پیدا می کند.

    خانم«آ» انواع رقص ها را با آهنگ های انتخابی انجام می دهد و کلی منت بار واسطه مان می شود که چون شما بودید آنقدر برای نمایش و ارزیابی رقصید!

    از کوچه که به خیابان شریعتی می آییم. همراهان کارمند من از فستیوال رقص «آ» می گویند که انگار هرچند دوره یکبار برگزار می شود و مشتاقان همیشه در انتظار تهرانی با استقبالی گرم به دیدار حرکات موزون اش می روند و من فکر می کنم که گاهی اوقات در بطن شهر، همین کنار بغل گوش مان، چه شغل ها، چه آدم ها و چه کارهایی در جریان است که ما اصلاً روحمان هم خبر ندارد.


پنج شنبه 89 تیر 31 , ساعت 8:59 عصر

جهت ارتباط با من برایم پیام بدهید


پنج شنبه 89 تیر 31 , ساعت 8:57 عصر

خبر تصویری / عصرایران

.

 

.


پنج شنبه 89 تیر 31 , ساعت 8:56 عصر
دکتر ماهی
 
 
ماهی های گارا روفا معروف به " دکتر ماهی" که در ژاپن برای معالجه بیماری های پوست بکار می روند. این ماهی ها در سرچشمه های آب گرم ترکیه زندگی می کنند.
 
 
 
روش جدیدی برای از بین بردن کک ومک - درمان خشکی پوست- شفاف کردن پوست و بردن لکه ها در مجتمع بهداشتی دکتر ماهی در مالزی مورد استفاده قرار گرفته که ظرف یک سال به موفقیت بینظیری دست یافته است که با توجه به موفقیت او مشابه این مجتمع به مجتمع های مشابه به صورت قارچی در سراسر ژاپن و کره افتتاح شدند. روش درمان این گونه است که فرد داخل استخری با آب گرم می رود که داخل آن ماهی هایی بدون دندان بین ? تا ? سانتی متر به پوست فرد حمله می کنند و شروع به مکیدن پوست او می کنند و لایه رویی پوست او را می خورند. آب استخربعد از هر استفادهای تصفیه می ود تا میکروبها به نفر بعدی انتقال پیدا نکند. این روش در اصل در ترکیه استفاده می شده است
یکی از موسسه های درمان بیماریهای پوستی در مالزی بیماران خود را با روشی کاملا طبیعی و با کمک نوعی ماهی زنده رودخانه ای درمان می کند.
استفاده از ماهی جونده موسوم به دکتر ماهی،روشی جدید برای درمان امراض پوستی است و مردم کشورهای آسیایی مانند مالزی، سنگاپور ، ژاپن،کره جنوبی و ترکیه از این روش استقبال کرده اند.
ماهی جونده یا دکتر ماهی با نام علمی "گارا روفا" با جویدن نقاطی از پوست بدن که دچار عارضه هایی مانند التهابات مزمن پوستی یا اگزما هستند به درمان بیماری کمک می کند.
ماهی جونده می تواند پوست های زبر و خشن را با دندانهای خود به پوست نرم و لطیف تبدیل کند.
زیستگاه اصلی این ماهی رودخانه ای ترکیه ، ایران ، سوریه و عراق است ، خانم لئونگ از مسئولان موسسه دکتر ماهی کوالالامپور میگوید بیمارانی که برای درمان به موسسه دکتر ماهی مراجعه می کنند ، قبل از وارد شدن به حوضچه هایی که ماهی ها در آن قرار دارند ،‌ بدن خود را ضد عفونی می کنند.
افرادی که دارای امراض پوستی هستند زیر نظر متخصصان این مرکز تحت مداوا قرار می گیرند و چگونگی و طول دوره درمان افراد متفاوت است.
در موسسه دکتر ماهی ، با توجه به نوع امراض پوستی و اینکه درکدام قسمت بدن باشد حوضچه های اب عمومی و خصوصی در نظرگرفته شده است.
بیشتر افراد نخستین بار است که به این مرکز مراجعه می کنند که مشکلات برخی از انان جدی تر است.
یکی از بیمارانی که به موسسه دکترماهی امده بود در مصاحبه گفت ابتدا خیلی برای من عجیب بود اما خیلی سریع متوجه شدم که ماهیها به طرزی عجیب شروع به جویدن پوست های زاید بدن من کردند.
هر شخص بیمار با پرداخت 38 رینگیت معادل یازده هزارتومان برای نیم ساعت از این حوضچه ها استفاده و با روشی کاملا طبیعی بیماری پوستی خود را درمان می کند.
چهارشنبه 89 تیر 2 , ساعت 5:30 عصر

 

دکتر شریعتی انسان ها را به چهار گروه زیر دسته بندی کرده است :

دسته اول
آنانی که وقتی هستند هستند، وقتی که نیستند هم نیستند
عمده آدم‌ها. حضورشان مبتنی به فیزیک است. تنها با لمس ابعاد جسمانی آن‌هاست که قابل فهم می‌شوند. بنابراین اینان تنها هویت جسمی دارند.

دسته دوم
آنانی که وقتی هستند نیستند، وقتی که نیستند هم نیستند
مردگانی متحرک در جهان. خود فروختگانی که هویت شان را به ازای چیزی فانی واگذاشته‌اند. بی‌شخصیت‌اند و بی‌اعتبار. هرگز به چشم نمی‌آیند. مرده و زنده‌شان یکی است.

دسته سوم
آنانی که وقتی هستند هستند، وقتی که نیستند هم هستند
آدم‌های معتبر و با شخصیت. کسانی که در بودنشان سرشار از حضورند و در نبودنشان هم تاثیرشان را می‌گذارند. کسانی که همواره به خاطر ما می‌مانند. دوستشان داریم و برایشان ارزش و احترام قائلیم.

دسته چهارم
آنانی که وقتی هستند نیستند، وقتی که نیستند هم هستند
شگفت‌انگیزترین آدم‌ها. در زمان بودشان چنان قدرتمند و با شکوه‌اند که ما نمی‌توانیم حضورشان را دریابیم، اما وقتی که از پیش ما می‌روند نرم نرم آهسته آهسته درک می‌کنیم. باز می‌شناسیم. می‌فهمیم که آنان چه بودند. چه می‌گفتند و چه می‌خواستند. ما همیشه عاشق این آدم‌ها هستیم. هزار حرف داریم برایشان. اما وقتی در برابرشان قرار می‌گیریم قفل بر زبانمان می‌زنند. اختیار از ما سلب می‌شود. سکوت می‌کنیم و غرقه در حضور آنان مست می‌شویم و درست در زمانی که می‌روند یادمان می‌آید که چه حرف‌ها داشتیم و نگفتیم. شاید تعداد این‌ها در زندگی هر کدام از ما به تعداد انگشتان دست هم نرسد.


چهارشنبه 89 تیر 2 , ساعت 5:28 عصر

خانم جوان 25 ساله ای در اثر ایست قلبی فوت کرد... مرگش خیلی زیاد خانواده اش رو متاثر کرد. او وقتی دچار حمله قلبی شد درخانه تنها بود و کسی نبود که با یه CPR ساده جانش را نجات بده. افسوس.

CPR  چیست؟
!!!!!!  آنچه همه باید بدانند  !!!!!!

فرض کنید ساعت 6:15 بعد از ظهر است و شما بعد از یک روز کاری سخت غیر معمول به خانه تان بر می گردید (البته به تنهایی). شما به شدت خسته و غمگین هستید. ناگهان یک درد شدید در ناحیه سینه خود احساس می کنید که به طرف بازو و نیز به آرواره  شما زبانه می کشد. فاصله خانه شما تا نزدیک ترین بیمارستان فقط 5 مایل (حدود 8 کیلومتر) است. متاسفانه، نمیدانید که آیا می توانید تا رسیدن به بیمارستان تحمل کنید یا نه.. شما آموزش کمک های اولیه (CPR) را بلدید، اما نمی دانید چگونه این کمک ها را روی خودتان انجام دهید.
 
چگونه وقتی تنها هستیم از یک حمله قلبی جان سالم به در ببریم
بسیاری از مردم، زمانی که با حمله قلبی مواجه می شوند، تنها و بدون کمک هستند. شخصی که ضربان قلب او نا منظم است و کسی که شروع به احساس ضعف می کند، تنها حدود 10 ثانیه پیش از از دست دادن هوشیاریش وقت دارد. به هر حال، این قربانیان می توانند با سرفه های مکرر و شدید به خود کمک کنند. پیش از هر سرفه باید نفس عمیق بکشید، و سرفه باید عمیق و کش دار باشد و خلط سینه را از عمق سینه ایجاد کنید. توالی یک نفس و یک سرفه  باید حدودا هر 2 ثانیه یکبار بدون توقف تکرار شود تا کمک برسد و یا ضربان قلب دوباره به حالت عادی باز گردد. نفس های عمیق اکسیژن را به داخل شش ها می کشد و حرکت های سرفه موجب فشار به قلب و تداوم جریان گردش خون توسط آن می شود. همچنین این فشار فشرده کننده روی قلب موجب بازیابی ریتم نرمال ضربان آن می شود.  بدین طریق، قربانیان حملات قلبی می توانند تا رسیدن به بیمارستان حیات خود را حفظ کنند.

این ایمیل را به بیشترین تعداد افرادی که می توانید ارسال کنید. ممکن است نجات بخ?B


چهارشنبه 89 تیر 2 , ساعت 5:20 عصر
ولادت باسعادت امام جوادع برهمگان مبارک باد
<   <<   151   152   153   154   155   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ