خوی ها، بخشش های خداوند ـ عزّوجلّ ـ است . لذا هرگاه خداوند بنده ای را دوست بدارد، به او خویی خوش می بخشد . [رسول خدا صلی الله علیه و آله]
 
یکشنبه 90 مهر 3 , ساعت 7:39 عصر
حجت‌الاسلام ابراهیمی در گفت‌وگو با فارس:
اختلافات منطقه‌ای محصول فتنه‌انگیزی‌های انگلیس است/تقدیر از وزارت اطلاعات

خبرگزاری فارس: نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ضمن تقدیر از وزارت اطلاعات در دستگیری عوامل مرتبط با بیبیسی، اختلافات منطقه‌ای را مرهون فتنه‌انگیزیهای انگلیس دانست.

خبرگزاری فارس: اختلافات منطقه‌ای محصول فتنه‌انگیزی‌های انگلیس است/تقدیر از وزارت اطلاعات

حجت‌الاسلام حسین ابراهیمی نماینده مردم بیرجند و نایب رئیس دوم کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس با اشاره اقدام وزارت اطلاعات در دستگیری عوامل مرتبط با بی‌بی‌سی در ایران، این اقدام وزارت اطلاعات را بسیار شایسته و خوب دانست و اظهار داشت: هر چه از این فتنه دستگیر کنند، ما خوشحال می‌شویم.

وی معتقد است: انگلیس خبیث‌ترین کشور دنیاست که علیه ایران فعالیت می‌کند و در تمام جهان فتنه‌انگیزی می‌کند.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بر همین اساس ریشه فتنه‌های دنیا را در انگلیس دانست و گفت: اختلافات مرزی و قومی و منطقه‌ای، مرهون تلاش‌های وفتنه‌انگیزی‌های انگلیس است.

به گفته وی، هر کجا جاسوسان انگلیس را دستگیر کنند ما حمایت می‌کنیم و به نظر ما این جاسوسان باید به اشد مجازات برسند.

حجت‌الاسلام ابراهیمی در ادامه یادآور شد: در حال حاضر در دنیا هیچ کشوری خبیث‌تر و فتنه‌انگیزتر از انگلیس نیست و حتی این کشور، آمریکایی‌ها را نیز فریب می‌دهد و کلاه سرشان می‌گذارد.

وی همچنین گفت: جاسوسان انگلیس بسیار پیچیده و دغل‌باز به معنای واقعی کلمه هستند لذا وزارت اطلاعات اقدام بسیار شایسته‌ای در دستگیری عوامل مرتبط با بی‌بی‌سی در ایران انجام داده و امیدواریم وزارت اطلاعات این موضوع را ریشه‌یابی کند.

این نماینده مجلس در بخش پایانی این گفت‌وگو متذکر شد: در ایران جاسوسان انگلیس بسیار زیاد هستند و تمام اختلافاتی که بین جریانات مختلف در ایران رخ می‌دهد، عمده این اختلافات مرهون تلاش‌های انگلیسی‌هاست و هم‌اکنون در غرب، 1+5، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، سازمان ملل و شورای امنیت بیشترین فتنه‌انگیز‌ی‌ها علیه ایران را جاسوسان بی‌بی‌سی و انگلیس انجام می‌دهند.

وی در خاتمه تصریح کرد: انگلیس بین همه جریانات جاسوس دارد، لذا مهم این است که وزارت اطلاعات با سرنخی که پیدا کرده، این افراد را دستگیر و کشور را از شر جاسوسان انگلیسی مصون کند


یکشنبه 90 مهر 3 , ساعت 7:34 عصر
این در حالی است که احتمالا احمدی‌نژاد، زمانی که تابلوی مزین به این بیت معروف سعدی را که: «بنی آدم اعضای یک پیکرند که در آفرینش ز یک گوهرند» به بان کی مون هدیه می‌داد، هیچگاه انتظار انتقادات بان کی مون از خودش را نداشته است. بان کی مون، در حالی در دیدار با رییس‌جمهور کشورمان به انتقاد از وی پرداخته که با مروری بر سخنان آقای احمدی نژاد؛ موضوعاتی که بر پایه آن بان کی مون به انتقاد از وی پرداخته، به چشم نمی‌خورد
سرویس سیاست خارجی ـ «بان کی مون»، دبیر کل سازمان ملل متحد در دیدار با رئیس‌جمهور کشورمان از اظهارات وی در نطق خود در سازمان ملل ـ که پنجشنبه 22 سپتامبر ایراد شد ـ انتقاد کرد. این در حالی است که احتمالا احمدی‌‌نژاد، زمانی که تابلوی مزین به این بیت معروف سعدی را که: «بنی آدم اعضای یک پیکرند که در آفرینش ز یک گوهرند»، به بان کی مون هدیه می‌داد، هیچ گاه انتظار انتقادات بان کی مون از خودش را نداشته است!



به گزارش «تابناک»، «بان کی مون» در این دیدار به آقای احمدی‌نژاد گفت: «مناقشات مربوط به برنامه هسته ای ایران باید با گفت‌وگو حل شود، به گونه‌ای که جامعه جهانی نسبت به صلح آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران اطمینان یابد و در این مسیر، همکاری و پیروی کامل ایران از قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل، نقش کلیدی دارد».

بنا بر این گزارش، تاکنون شورای امنیت سازمان ملل، چندین قطعنامه با رویکردی صرفاً سیاسی و نه فنی و حقوقی علیه جمهوری اسلامی ایران تصویب کرده که مقامات کشورمان به دلیل نامشروع دانستن این قطعنامه‌ها ـ که عمدتا به انگیزه‌‌های سیاسی و به دلیل مخالفت غرب با اصل انقلاب اسلامی صادر شده‌ ـ آنها را نپذیرفته است.

«بان کی مون» همچنین در این دیدار با انتقاد از سخنرانی دکتر احمدی نژاد در مجمع عمومی سازمان ملل به وی گفت: «ابراز تردید و زیر سؤال بردن واقعیت‌هایی تاریخی همچون 11 سپتامبر و هولوکاست پذیرفتنی نیست.»

این در حالی است که رئیس جمهور در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، اساسا این دو واقعه را انکار نکرد، بلکه تنها نسبت به دخالت داشتن مسئولان وقت آمریکا در حادثه یازده سپتامبر و همچنین انتقاد از عدم اجازه برای تحقیق درباره حادثه هولوکاست سخن گفت؛ دو مسأله‌ای که با گذشت سال‌ها، هنوز پرسش‌ها و تردیدهای بسیاری را در اذهان افکار عمومی جهان بدون پاسخ نگه داشته است.

متن دقیق سخنان رئیس جمهور در این باره به شرح زیر است:

«برخی تحمل کوچکترین انتقاد و یا سوال را ندارند و به جای پاسخگویی به تخلفات خود همیشه طلبکاری می‌کنند. با استفاده از شبکه استعماری رسانه‌ای در برابر سوال از هولوکاست، سوال‌کننده را مورد هجمه و تهدید قرار می‌دهند و در برابر سوال از ‌11 سپتامبر تهدید به تحریم و حمله نظامی می‌کنند. سال گذشته، پس از طرح ضرورت تشکیل کمیته حقیقت‌یاب برای روشن شدن زوایای پنهان ماجرای تلخ ‌11 سپتامبر که خواست دولتها و ملتهای مستقل و حتی ملت آمریکاست، به جای ارایه پاسخ روشن، اینجانب و ملتم توسط دولت آمریکا مورد تهدید و فشار قرار گرفتیم. به جای تشکیل کمیته حقیقت‌یاب ‌11 سپتامبر، متهم اصلی را که از مدت ها قبل تحت نظر آنان بود، کشتند و به دریا انداختند. آیا نمی‌بایست با محاکمه علنی متهم اصلی، عوامل تأمین‌کننده فضای امن برای هواپیماهای مهاجم به برج ها، شناسایی و معرفی می‌شدند؟ چرا نباید با محاکمه علنی متهم اصلی، عوامل راه‌اندازی گروه های تروریستی و تحمیل جنگ و کشتار به ملت های منطقه معرفی می‌شدند؟ آیا اطلاعاتی هست که باید پنهان بماند؟ آنان اندیشه صهیونیستی را مقدس و پرسش از اساس و تاریخ آن را گناهی نابخشودنی می‌شمارند، ولی توهین و تجاوز به حریم تمام مقدسات بشری و الهی را روا می‌دارند».

همان گونه که پیداست، در اظهارات رئیس جمهور ایران، نشانی از انکار هولوکاست و 11 سپتامبر به چشم نمی‌خورد، ولی گویا دبیر کل سازمان ملل هم مخالف پرسش و تحقیق درباره این دو حادثه است؛ مسأله‌ای که برای دبیر کلی که از سوی آمریکا برای این سمت، پشتیبانی و معرفی شده، البته چندان هم غیر طبیعی به نظر نمی‌رسد.

یکشنبه 90 مهر 3 , ساعت 7:33 عصر

آغاز جنگ تا ماجرای نامه به امام و... نقل مکان به مجمع تشخیص

علت آغاز جنگ.../ ناگفته‌های بسیاری از دوران دفاع مقدس وجود دارد که.../ یکی از آن نامه‌هایی که برخی گمان می‌کنند من به امام نوشته‌ام، نامه مهمی است که من به جناب آقای هاشمی نوشته‌ام و برخی آن را با عنوان نامه رضایی به امام برای پذیرش قطعنامه طرح می‌کنند/ دلایل ادامه جنگ پس از فتح خرمشهر/ دلایل ناکامی‌‌های سال سوم جنگ / نقل مکان به مجمع و نامه 18/6/76 رهبر انقلاب...
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دوران دفاع مقدس، ظهر امروز مهمان برنامه زنده «نیمروز» از شبکه سوم سیما بود.

به گزارش «تابناک»، محسن رضایی که به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس در این برنامه حضور یافته بود، پیرامون مباحثی چون، علت آغاز و پایان جنگ، اختلافات سیاسی، مدیریتی و تخصصی دوران دفاع مقدس، دلایل تداوم جنگ پس از فتح خرمشهر، نامه‌نگاری‌های وی به حضرت امام(ره) و... به اظهار نظر پرداخت که خلاصه‌ای از آن به شرح زیر است:


 علت آغاز جنگ

علت مهم وقوع جنگ تحمیلی علیه ایران را باید در اصل وقوع انقلاب و آرمان های آن جستجو کرد، در واقع استکبار شرق و غرب با عاملیت صدام، جنگ را آغاز کرد تا انقلاب اسلامی و اهداف آن را ناکام بگذارد.

 ناگفته‌ها...

ناگفته‌های بسیاری از دوران دفاع مقدس وجود دارد که بخش‌هایی از آن تنها برای نسل‌های بعدی ناگفته مانده، ولی بخش‌هایی هم هست که حتی همان نسل حاضر در آن دوران هم آنها را نشنیده‌اند.

برای نمونه، بیشتر بخش‌های مدیریتی جنگ ناگفته مانده که من همواره از ترس سیاسی شدن و برخوردهای غیرمنصفانه با آن، به آنها راه نیافته‌ام، ولی می‌خواهم به مرور آنها را بازگو کنم.


نکته مهمی که در این باره باید بدان توجه داشت، این که به ویژه در سال‌ نخست جنگ، بیشتر اختلافات سیاسی بود‏ و بنی‌صدر و هم‌فکرانش بدون توجه به ابعاد گسترده هجوم دشمن و لزوم همدلی میان مسئولین، در دو جبهه سیاسی و جبهه‌ها همواره بر طبل تفرقه می‌کوبیدند که نتایج سال اول جنگ گویای آن است.

این در حالی است که در سال‌های بعدی بیشتر اختلافات فنی و تخصصی بود که به دلیل اختلاف فضای موجود میان برادران ارتش با بچه‌های سپاه و بسیج پدید می‌آمد، ولی از آنجا که دغدغه همه یکی بود، این اختلافات اتفاقا باعث بهتر انجام شدن کارها می‌شد.


 دلایل شکست در برخی عملیات‌ها

باید توجه داشت در هر جنگی هم شکست هست و هم پیروزی و برای همین، ما هم در این هشت سال در مقاطعی پیروز میدان بودیم و در مقاطعی با شکست مواجه می‌شدیم، چنانکه روی هم رفته، پنج،‌شش سال از طول جنگ را ما در حال تهاجم و پس گرفتن خاک کشور بودیم و عراق تنها یک سال و نیم در وضعیت تهاجم بود.

اما هم در شکست‌ها و هم در پیروزی‌ها یک سلسله عواملی دست به دست هم می‌داد. مثلا در کربلای 4 عوامل منافقین به کمک جاسوسی ماهواره‌های آمریکایی، سبب لو رفتن عملیات و شکست آن شد یا در عملیات رمضان و... ولی نکته مهم آن است که در مجموع و در پایان جنگ، این ما بودیم که سرافرازانه پیروز شدیم.


ماجرای نامه‌هایم به امام

من نزدیک چهارصد صفحه نامه به امام(ره) دارم که بیش از 95 درصد آنها هنوز منتشر نشده است و هر جا احساس نیاز کنم، به مرور آنها را منتشر خواهم کرد.

اما درباره پایان جنگ، یکی از آن نامه‌هایی که برخی گمان می‌کنند من به امام نوشته ام، نامه مهمی است که من به جناب آقای هاشمی نوشته‌ام که ظاهرا ایشان آن نامه را به امام داده‌اند.


محتوای آن نامه اساسا درباره قطعنامه نبود، چون شخصا در آن مقطع موافق قطعنامه نبودم و در آن نامه، تنها در مورد امکانات مورد نیاز برای ادامه کار صحبت کرده بودم و خطاب به آقای هاشمی به عنوان فرمانده جنگ، گفته بودم که ما برای تداوم کار، نیاز به چنین امکاناتی داریم؛ این همان نامه‌ای است که برخی آن را با عنوان نامه رضایی به امام برای پذیرش قطعنامه طرح می‌کنند.

 دلایل ادامه جنگ پس از فتح خرمشهر

نخست اینکه در آن زمان، هرچند خرمشهر به لطف خداوند آزاد شده بود، اما همچنان هزاران کیلومترمربع از زمین‌های ما دست دشمن بود... مانند موسیان، نفت‌شهر و... و اینکه برخی مدعی‌اند که جنگ در آن زمان باید پایان می‌پذیرفت، عمدا یا سهوا از این نکته عبور می‌کنند.

دوم آنکه جنگ قاعدتا تنها با پذیرفتن بین‌المللی مرزها ـ همان قرارداد معروف 1967 الجزایر ـ پایان می‌پذیرفت و بنابراین نمی‌شد بدون تعیین تکلیف مرزها دست از جنگ بکشیم؛ افزون بر اینکه مثل روز روشن بود که عراق مترصد این مسأله بود تا به بازسازی قوای خود پرداخته و دوباره حمله کند.


از سویی، هنوز هم که هنوز است، هیچ سند و مدرکی از سوی کسانی که مدعی‌اند عراق حاضر به پایان جنگ و پرداخت غرامت به ما بوده ارایه نشده و تنها مستند اینها حرفی است که یک مقام سعودی در دیدار با سفیر ما گفته بود که البته هیچ ارزشی نداشت.

دلایل ناکامی‌‌های سال سوم جنگ

در مقطعی از جنگ، ما دچار ناکامی‌هایی شدیم. دلیل عمده آن هم این بود که نیروهای عراقی با کمک گسترده مالی ـ تسلیحاتی آمریکا، کشورهای اروپایی و اعراب رشد و بازسازی شده بودند، ولی ما چنین امکانی را نداشتیم؛ بنابراین، ما تنها به فکر ابتکارات افتادیم و مثلا از رودخانه‌ها و باتلاق‌ها استفاده کردیم و محور عملیات‌ها را چنین جاهایی تعیین می‌کردیم تا آنها نتوانند از امکاناتشان بهره ببرند.


 چه اتفاقی با حضور شما در سپاه افتاد؟

پس از ابلاغ حکم حضرت امام(ره) به من، مبنی بر پذیرفتن فرماندهی کل سپاه،‏ رمز اصلی کلام امام(ره) را در تأکید ایشان بر بهره‌مندی از «انسان‌ها» یافتم؛ بنابراین، بچه‌های انقلابی را پیدا کردیم و به اینها که هر کدام سی‏، چهل نفر نیرو داشتند، گفتیم بروند تیپ و بعدا لشکر درست کنند.

مثلا همت را که در پاوه مستقر بود، خرازی را که در دارخوین بود، باکری را که در اهواز حضور داشت و... جمع کردیم و همین شد که به مرور تیپ‌ها و لشکرهای گوناگون توسط همین بچه‌های بی ادعا تشکیل شد و سرنوشت جنگ تغییر کرد.

البته برخی همیشه می‌پرسند که چگونه شما و این نیروهای جوان ـ عمدتا بین بیست تا سی سال ـ که قاعدتا هم بی تجربه بودند، توانستید جنگ را اداره کنید؟

در این باره باید گفت که اینها همه از مبارزین پیش از انقلاب بودند و هنر امام(ره) این بود که زمینه را برای جوانان فراهم کرد تا بتوانند بیایند، اشتباه کنند، در مدت کوتاهی اشتباه خود را جبران کنند و سرانجام خود را نشان دهند و همین شد که این جوانان با رشادت‌هایشان در تاریخ این کشور ماندگار شدند.


نقل مکان به مجمع تشخیص مصلحت نظام از سپاه و نامه 18/6/76 رهبر انقلاب

ورود من به سپاه از سر تکلیف و برای مبارزه با دشمنان بود و پس از پایان جنگ با توجه به اینکه احساس می‌کردم، اکنون کشور در موقعیتی دیگر به کمک من نیاز دارد، با تغییر رشته از مکانیک به اقتصاد، ادامه تحصیل دادم و با اینکه تصمیم خود را گرفته بودم، با توجه به شرایط پیش آمده ـ ارتحال حضرت امام(ره) ـ با ترس از اینکه رفتن من از سپاه ممکن است دستاویزی باشد برای مخالفین و دشمنان نظام، صبر کردم و سه سال بعد خدمت رهبر انقلاب رسیدم و مسأله را با ایشان در میان گذاشتم.

ایشان به من فرمودند که الآن به صلاح نیست و هر موقع وقتش شد، به شما می گویم که این مسأله تا چند سال بعد مسکوت ماند تا اینکه ایشان مرا خواستند و از دلایلم برای این کار پرسیدند و پس از شنیدن دلایل من فرمودند که قانع شدم. پس از آن روز هم تا زمانی که جایگزینی پیدا کنند، من ماندم و سپس با نظر ایشان به دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام رفتم که البته نامه محبت آمیز ایشان در تاریخ هجدهم شهریور سال 76 موید این مسأله است.

البته من به زودی همه این ماجرا را در کتاب خاطرات خود با مستندات موجود منتشر خواهم کرد.

شنبه 90 مهر 2 , ساعت 10:35 عصر

قیمت طلا در بازار جهانی در ساعت  22:33:54  به وقت تهران:

  1650.5 $


جمعه 90 مهر 1 , ساعت 11:39 عصر

قیمت طلا در بازار جهانی در ساعت  22:38:26  به وقت تهران:

  1638.33 $


جمعه 90 مهر 1 , ساعت 11:37 عصر

قیمت طلا در بازار جهانی در ساعت  22:38:26  به وقت تهران:

  1638.33 $

 


جمعه 90 مهر 1 , ساعت 11:34 عصر



  نحوه محاسبه قیمت سکه تمام بهار آزادی از قیمت اونس جهانی  


جهت محاسبه قیمت سکه تمام بهار آزادی از قیمت اونس جهانی به ترتیب زیر عمل می نمائیم:


می دانیم:


یک اونس طلا = 1 . 31  گرم


وزن هر سکه تمام بهار آزادی = 133 . 8  گرم


عیار طلا در بازار جهانی = خلوص   999 . 0  ( یا  عیار  24 )


عیار سکه بهار آزادی = خلوص   900 . 0  ( یا  عیار  22 )


اجرت ضرب هر سکه = 5 . 1  درصد  ( یا  5  الی  7  هزار تومان )


مفروضات:


قیمت روز دلار  1150  تومان


قیمت اونس جهانی  1670  دلار


مراحل محاسبه:


تبدیل قیمت هر یک اونس از دلار به تومان


1920500  =  1150  *  1670


تبدیل قیمت طلای با عیار جهانی ( 24 ) به عیار سکه ایران ( 22 )


1730180.18  =  900 . 0  *  ( 999 . 0  /  1920500 )


محاسبه قیمت هر یک گرم سکه


55632.80322  =  1. 31  /  1730180.18


محاسبه قیمت هر یک سکه تمام بهار آزادی بدون اجرت


452461.5886  = 8.133  *  55632.80322


محاسبه قیمت سکه تمام بهار آزادی با اجرت ساخت  (  1.5 درصد  )


459248.5124  = 1.015 * 452461.5886


که تقریبا معادل  460  هزار تومان می باشد.


همچنین:


وزن هر انس طلا به طور دقیق برابر با  31.103431  گرم می باشد.


خلوص 900 در هزار سکه در ایران، همان عیار  21.6  است که 22 خوانده می شود.


نسبت عیارها برای محاسبه سریع مقدار  0.916  است. ( عدد 22 را بر 24 تقسیم می کنیم )


وزن یک سکه بهار آزادی = یک سکه امامی طرح جدید = 8 گرم و 133 سوت = 8.133 گرم می باشد.



جمعه 90 مهر 1 , ساعت 11:29 عصر

قیمت طلا در بازار جهانی در ساعت  22:29:17  به وقت تهران:

  1640.63 $

 

 پیش بینی قیمت طلا،نقره و مس (تومان)-ساعت به روز رسانی:22:29:17
قیمت هر مثقال طلای 17 عیار: 219220
قیمت هر مثقال طلای 18 عیار: 233210
قیمت هر گرم طلای 18 عیار: 50610
قیمت هر گرم نقره : 1260
قیمت هرکیلو گرم مس : 9200
 قیمت طلا در بازار ایران(تومان)-ساعت به روز رسانی: 15:39 پنجشنبه 31/06/90
قیمت هر مثقال طلای 17 عیار: 234100
قیمت هر مثقال طلای 18 عیار: 249040
قیمت هر گرم طلای 18 عیار: 54040
قیمت هر مثقال طلای 19 عیار: 262330
قیمت هر  گرم طلای 19 عیار: 57030
قیمت هر مثقال طلای 20 عیار: 276600
قیمت هر  گرم طلای 20 عیار: 60130
قیمت هر مثقال طلای 21 عیار: 290550
قیمت هر  گرم طلای 21 عیار: 63160
قیمت هر مثقال طلای 22 عیار: 304160
قیمت هر  گرم طلای 22 عیار: 66120
قیمت هر مثقال طلای 24 عیار: 332060
قیمت هر  گرم طلای 24 عیار: 72190
 پیش بینی قیمت سکه  (تومان)-ساعت به روز رسانی:22:29:17
تمام سکه بهار آزادی طرح قدیم: 593300
تمام سکه بهار آزادی طرح جدید: 571300
نیم سکه بهار آزادی :   271600
ربع سکه بهار آزادی : 140300
 قیمت فروش سکه در بازار ایران(تومان)-ساعت به روز رسانی:     15:39 پنجشنبه 31/06/90
تمام سکه بهار آزادی طرح قدیم: 628000
تمام سکه بهار آزادی طرح جدید: 606000
نیم سکه بهار آزادی : 289000
ربع سکه بهار آزادی : 149000
سکه یک گرمی : 77000
 قیمت فروش سکه در بانک(تومان)-ساعت به روز رسانی:     11:37 پنجشنبه 31/06/90
تمام سکه بهار آزادی طرح جدید: 594880
نیم سکه بهار آزادی : 279240
ربع سکه بهار آزادی : 143000
سکه گرمی : 75920
 نرخ جهانی کالاهای اساسی(دلار)-ساعت به روز رسانی:22:29:17
قیمت پلاتین: 1603.99
قیمت نقره: 30.56
قیمت مس: 7196.35
قیمت پالادیوم: 631.97
قیمت گندم: 642.5
قیمت سویا: 1258.75
قیمت ذرت: 640.25
قیمت قهوه: 242.64
قیمت شکر: 24.77
قیمت الوار: 233.84
قیمت بنزین: 255.45
قیمت گاز طبیعی: 3.76
قیمت نفت خام: 79.99

 نرخ جهانی شاخص بازارها(دلار)-ساعت به روز رسانی:22:29:17
قیمت Nikkei: 8405
قیمت S&P500: 1123
قیمت NASDAQ: 2190.5
قیمت Dow Jones: 10614
قیمت DAX: 5195.5
قیمت CAC: 2799.5
 نرخ جهانی فلزات(دلار)-ساعت به روز رسانی:09:16 پنجشنبه 31/06/90
قیمت سرب: 2259.5
قیمت روی: 2041.5
قیمت آلومینیم : 2266
قیمت قلع: 22650
قیمت نیکل: 20700
قیمت فولاد: 580
 نسبت ارز ها در بازار جهانی-ساعت به روز رسانی:22:29:17
یورو به دلار: EURUSD 1.3463
پوندبه دلار: GBPUSD 1.5426
دلار استرالیابه دلار: AUDUSD 0.9737
دلار نیوزیلندبه دلار: NZDUSD 0.7732
دلار به دلار کانادا: USDCAD 1.0319
دلار به فرانک سوئیس: USDCHF 0.9066
دلار به ین ژاپن: USDJPY 76.69
دلار به یوان چین: USDRMB 6.3877
دلار به روپیه هند: USDINR 49.29
دلار به دلار سنگاپور: USDSGD 1.2976
دلار به دلار هنگ کنگ: USDHKD 7.8023
دلار به کرون نروژ: USDNOK 5.8579
دلار به کرون سوئد: USDSEK 6.9312
دلار به کرون دانمارک: USDDKK 5.526
دلار به رند آفریقای جنوبی: USDZAR 8.2935
دلار به پزوی مکزیک: USDMXN 13.6655
دلار به لیر ترکیه: USDTRY 1.8389
پوند به ین ژاپن: GBPJPY 118.32
یورو به ین ژاپن: EURJPY 103.28
دلار استرالیابه ین: AUDJPY 74.69
یورو به فرانک سوئیس: EURCHF 1.2205
دلار کانادا به ین ژاپن: CADJPY 74.32
پوند به فرانک سوئیس: GBPCHF 1.3985
فرانک سوئیس به ین ژاپن: CHFJPY 84.59
یورو به پوند: EURGBP 0.8724
دلار به رینگیت مالزی:
USDMYR 3.15802
دلار به دینار عراق:
USDIQD 1170.5
دلار به درهم امارات:
USDAED 3.67295
 قیمت ارز در بازار ایران(تومان) ساعت به روز رسانی: 15:44 پنجشنبه 31/06/90
ارز خرید فروش
دلار آمریکا 1248 1254
دلار کانادا 1280 1290
یورو 1718 1725
پوند انگلستان 1990 2000
دلار استرالیا 1290 1310
فرانک سوئیس 1420 1450
کورون سوئد 189 194
کورون نروژ 217 224
کورون دانمارک 226 233
یکصد ین ژاپن 1622 164
دلار هنگ کنگ 138 160
رینگیت مالزی 410 430
لیر ترکیه 702 714
ریال عربستان 327 338
دینار کویت 4150 4350
درهم امارات 340 344
هزاردینار عراق 990 1035
یوان چین 195 200
روپیه هند 22 28
بات تایلند 36 42
افغانی افغانستان 22 27
درام ارمنستان 2.8 3.8
لیره سوریه 21 25
روپیه پاکستان 13 16
منات آذربایجان 1500 1600
 قیمت ارز در بانک مرکزی(ریال) ساعت به روز رسانی:    09:55 پنجشنبه 31/06/90
ارز خرید فروش
دلار آمریکا 10751 10786
دلار استرالیا 10794 10833
دلار کانادا 10647 10684
یورو 14552 14602
پوند انگلیس 16650 16710
فرانک سوئیس 11942 11986
یکصد ین ژاپن 14025 14071
دینار بحرین 28567 28664
درهم امارات 2931 2941
ریال عربستان 2872 2882
دینار کویت 39003 39137
کورون سوئد 1583 1589
کورون نروژ 1872 1879
کورون دانمارک 1959 1966
دلار هنگ کنگ 1382 1387
ریال عمان 27975 28070
روبل روسیه 341 346
ریال قطر 2958 2968
هزاروون کره جنوبی 9135 9169
لیرترکیه 5906 5929









 

 

 


جمعه 90 مهر 1 , ساعت 11:24 عصر

قیمت طلا در بازار جهانی در ساعت  22:23:06  به وقت تهران:

  1639.73 $

 

 پیش بینی قیمت طلا،نقره و مس (تومان)-ساعت به روز رسانی:22:23:06
قیمت هر مثقال طلای 17 عیار: 219100
قیمت هر مثقال طلای 18 عیار: 233080
قیمت هر گرم طلای 18 عیار: 50580
قیمت هر گرم نقره : 1260
قیمت هرکیلو گرم مس : 9200
 قیمت طلا در بازار ایران(تومان)-ساعت به روز رسانی: 15:39 پنجشنبه 31/06/90
قیمت هر مثقال طلای 17 عیار: 234100
قیمت هر مثقال طلای 18 عیار: 249040
قیمت هر گرم طلای 18 عیار: 54040
قیمت هر مثقال طلای 19 عیار: 262330
قیمت هر  گرم طلای 19 عیار: 57030
قیمت هر مثقال طلای 20 عیار: 276600
قیمت هر  گرم طلای 20 عیار: 60130
قیمت هر مثقال طلای 21 عیار: 290550
قیمت هر  گرم طلای 21 عیار: 63160
قیمت هر مثقال طلای 22 عیار: 304160
قیمت هر  گرم طلای 22 عیار: 66120
قیمت هر مثقال طلای 24 عیار: 332060
قیمت هر  گرم طلای 24 عیار: 72190

 پیش بینی قیمت سکه  (تومان)-ساعت به روز رسانی:22:23:06
تمام سکه بهار آزادی طرح قدیم: 593000
تمام سکه بهار آزادی طرح جدید: 571000
نیم سکه بهار آزادی :   271500
ربع سکه بهار آزادی : 140200
 قیمت فروش سکه در بازار ایران(تومان)-ساعت به روز رسانی:     15:39 پنجشنبه 31/06/90
تمام سکه بهار آزادی طرح قدیم: 628000
تمام سکه بهار آزادی طرح جدید: 606000
نیم سکه بهار آزادی : 289000
ربع سکه بهار آزادی : 149000
سکه یک گرمی : 77000
 قیمت فروش سکه در بانک(تومان)-ساعت به روز رسانی:     11:37 پنجشنبه 31/06/90
تمام سکه بهار آزادی طرح جدید: 594880
نیم سکه بهار آزادی : 279240
ربع سکه بهار آزادی : 143000
سکه گرمی : 75920

 نرخ جهانی کالاهای اساسی(دلار)-ساعت به روز رسانی:22:23:06
قیمت پلاتین: 1604.24
قیمت نقره: 30.55
قیمت مس: 7192.38
قیمت پالادیوم: 631.97
قیمت گندم: 642.5
قیمت سویا: 1258.75
قیمت ذرت: 640.25
قیمت قهوه: 242.64
قیمت شکر: 24.77
قیمت الوار: 233.84
قیمت بنزین: 255.45
قیمت گاز طبیعی: 3.76
قیمت نفت خام: 79.95

 

 نرخ جهانی شاخص بازارها(دلار)-ساعت به روز رسانی:22:23:06
قیمت Nikkei: 8410
قیمت S&P500: 1123.5
قیمت NASDAQ: 2192.5
قیمت Dow Jones: 10618
قیمت DAX: 5190.5
قیمت CAC: 2800

 نرخ جهانی فلزات(دلار)-ساعت به روز رسانی:09:16 پنجشنبه 31/06/90
قیمت سرب: 2259.5
قیمت روی: 2041.5
قیمت آلومینیم : 2266
قیمت قلع: 22650
قیمت نیکل: 20700
قیمت فولاد: 580

 نسبت ارز ها در بازار جهانی-ساعت به روز رسانی:22:23:06
یورو به دلار: EURUSD 1.348
پوندبه دلار: GBPUSD 1.5439
دلار استرالیابه دلار: AUDUSD 0.9749
دلار نیوزیلندبه دلار: NZDUSD 0.7735
دلار به دلار کانادا: USDCAD 1.0314
دلار به فرانک سوئیس: USDCHF 0.9052
دلار به ین ژاپن: USDJPY 76.67
دلار به یوان چین: USDRMB 6.3877
دلار به روپیه هند: USDINR 49.29
دلار به دلار سنگاپور: USDSGD 1.297
دلار به دلار هنگ کنگ: USDHKD 7.8019
دلار به کرون نروژ: USDNOK 5.8579
دلار به کرون سوئد: USDSEK 6.9244
دلار به کرون دانمارک: USDDKK 5.5193
دلار به رند آفریقای جنوبی: USDZAR 8.2951
دلار به پزوی مکزیک: USDMXN 13.6618
دلار به لیر ترکیه: USDTRY 1.8389
پوند به ین ژاپن: GBPJPY 118.38
یورو به ین ژاپن: EURJPY 103.36
دلار استرالیابه ین: AUDJPY 74.75
یورو به فرانک سوئیس: EURCHF 1.2202
دلار کانادا به ین ژاپن: CADJPY 74.33
پوند به فرانک سوئیس: GBPCHF 1.3976
فرانک سوئیس به ین ژاپن: CHFJPY 84.69
یورو به پوند: EURGBP 0.8729
دلار به رینگیت مالزی:
USDMYR 3.15802
دلار به دینار عراق:
USDIQD 1170.5
دلار به درهم امارات:
USDAED 3.67295

 قیمت ارز در بازار ایران(تومان) ساعت به روز رسانی: 15:44 پنجشنبه 31/06/90
ارز خرید فروش
دلار آمریکا 1248 1254
دلار کانادا 1280 1290
یورو 1718 1725
پوند انگلستان 1990 2000
دلار استرالیا 1290 1310
فرانک سوئیس 1420 1450
کورون سوئد 189 194
کورون نروژ 217 224
کورون دانمارک 226 233
یکصد ین ژاپن 1622 164
دلار هنگ کنگ 138 160
رینگیت مالزی 410 430
لیر ترکیه 702 714
ریال عربستان 327 338
دینار کویت 4150 4350
درهم امارات 340 344
هزاردینار عراق 990 1035
یوان چین 195 200
روپیه هند 22 28
بات تایلند 36 42
افغانی افغانستان 22 27
درام ارمنستان 2.8 3.8
لیره سوریه 21 25
روپیه پاکستان 13 16
منات آذربایجان 1500 1600

 قیمت ارز در بانک مرکزی(ریال) ساعت به روز رسانی:    09:55 پنجشنبه 31/06/90
ارز خرید فروش
دلار آمریکا 10751 10786
دلار استرالیا 10794 10833
دلار کانادا 10647 10684
یورو 14552 14602
پوند انگلیس 16650 16710
فرانک سوئیس 11942 11986
یکصد ین ژاپن 14025 14071
دینار بحرین 28567 28664
درهم امارات 2931 2941
ریال عربستان 2872 2882
دینار کویت 39003 39137
کورون سوئد 1583 1589
کورون نروژ 1872 1879
کورون دانمارک 1959 1966
دلار هنگ کنگ 1382 1387
ریال عمان 27975 28070
روبل روسیه 341 346
ریال قطر 2958 2968
هزاروون کره جنوبی 9135 9169
لیرترکیه 5906 5

جمعه 90 مهر 1 , ساعت 10:56 عصر

قیمت طلا در بازار جهانی در ساعت  21:54:59  به وقت تهران:

  1644.11 $

 

 پیش بینی قیمت طلا،نقره و مس (تومان)-ساعت به روز رسانی:21:54:59
قیمت هر مثقال طلای 17 عیار: 219680
قیمت هر مثقال طلای 18 عیار: 233710
قیمت هر گرم طلای 18 عیار: 50710
قیمت هر گرم نقره : 1260
قیمت هرکیلو گرم مس : 9190
 قیمت طلا در بازار ایران(تومان)-ساعت به روز رسانی: 15:39 پنجشنبه 31/06/90
قیمت هر مثقال طلای 17 عیار: 234100
قیمت هر مثقال طلای 18 عیار: 249040
قیمت هر گرم طلای 18 عیار: 54040
قیمت هر مثقال طلای 19 عیار: 262330
قیمت هر  گرم طلای 19 عیار: 57030
قیمت هر مثقال طلای 20 عیار: 276600
قیمت هر  گرم طلای 20 عیار: 60130
قیمت هر مثقال طلای 21 عیار: 290550
قیمت هر  گرم طلای 21 عیار: 63160
قیمت هر مثقال طلای 22 عیار: 304160
قیمت هر  گرم طلای 22 عیار: 66120
قیمت هر مثقال طلای 24 عیار: 332060
قیمت هر  گرم طلای 24 عیار: 72190
 پیش بینی قیمت سکه  (تومان)-ساعت به روز رسانی:21:54:59
تمام سکه بهار آزادی طرح قدیم: 594400
تمام سکه بهار آزادی طرح جدید: 572400
نیم سکه بهار آزادی :   272200
ربع سکه بهار آزادی : 140600
 قیمت فروش سکه در بازار ایران(تومان)-ساعت به روز رسانی:     15:39 پنجشنبه 31/06/90
تمام سکه بهار آزادی طرح قدیم: 628000
تمام سکه بهار آزادی طرح جدید: 606000
نیم سکه بهار آزادی : 289000
ربع سکه بهار آزادی : 149000
سکه یک گرمی : 77000
 قیمت فروش سکه در بانک(تومان)-ساعت به روز رسانی:     11:37 پنجشنبه 31/06/90
تمام سکه بهار آزادی طرح جدید: 594880
نیم سکه بهار آزادی : 279240
ربع سکه بهار آزادی : 143000
سکه گرمی : 75920
 نرخ جهانی کالاهای اساسی(دلار)-ساعت به روز رسانی:21:54:59
قیمت پلاتین: 1608.99
قیمت نقره: 30.51
قیمت مس: 7187.53
قیمت پالادیوم: 633.99
قیمت گندم: 642.5
قیمت سویا: 1258.75
قیمت ذرت: 640.25
قیمت قهوه: 242.64
قیمت شکر: 24.77
قیمت الوار: 233.84
قیمت بنزین: 255.69
قیمت گاز طبیعی: 3.75
قیمت نفت خام: 79.71

 نرخ جهانی شاخص بازارها(دلار)-ساعت به روز رسانی:21:54:59
قیمت Nikkei: 8415
قیمت S&P500: 1126.25
قیمت NASDAQ: 2194.5
قیمت Dow Jones: 10644
قیمت DAX: 5188.5
قیمت CAC: 2800
 نرخ جهانی فلزات(دلار)-ساعت به روز رسانی:09:16 پنجشنبه 31/06/90
قیمت سرب: 2259.5
قیمت روی: 2041.5
قیمت آلومینیم : 2266
قیمت قلع: 22650
قیمت نیکل: 20700
قیمت فولاد: 580
 نسبت ارز ها در بازار جهانی-ساعت به روز رسانی:21:54:59
یورو به دلار: EURUSD 1.3492
پوندبه دلار: GBPUSD 1.5443
دلار استرالیابه دلار: AUDUSD 0.9771
دلار نیوزیلندبه دلار: NZDUSD 0.775
دلار به دلار کانادا: USDCAD 1.0312
دلار به فرانک سوئیس: USDCHF 0.9042
دلار به ین ژاپن: USDJPY 76.55
دلار به یوان چین: USDRMB 6.3881
دلار به روپیه هند: USDINR 49.29
دلار به دلار سنگاپور: USDSGD 1.2959
دلار به دلار هنگ کنگ: USDHKD 7.8011
دلار به کرون نروژ: USDNOK 5.8479
دلار به کرون سوئد: USDSEK 6.915
دلار به کرون دانمارک: USDDKK 5.5141
دلار به رند آفریقای جنوبی: USDZAR 8.2404
دلار به پزوی مکزیک: USDMXN 13.7066
دلار به لیر ترکیه: USDTRY 1.8363
پوند به ین ژاپن: GBPJPY 118.21
یورو به ین ژاپن: EURJPY 103.3
دلار استرالیابه ین: AUDJPY 74.8
یورو به فرانک سوئیس: EURCHF 1.2201
دلار کانادا به ین ژاپن: CADJPY 74.22
پوند به فرانک سوئیس: GBPCHF 1.3967
فرانک سوئیس به ین ژاپن: CHFJPY 84.63
یورو به پوند: EURGBP 0.8735
دلار به رینگیت مالزی:
USDMYR 3.15802
دلار به دینار عراق:
USDIQD 1170.5
دلار به درهم امارات:
USDAED 3.67295
 قیمت ارز در بازار ایران(تومان) ساعت به روز رسانی: 15:44 پنجشنبه 31/06/90
ارز خرید فروش
دلار آمریکا 1248 1254
دلار کانادا 1280 1290
یورو 1718 1725
پوند انگلستان 1990 2000
دلار استرالیا 1290 1310
فرانک سوئیس 1420 1450
کورون سوئد 189 194
کورون نروژ 217 224
کورون دانمارک 226 233
یکصد ین ژاپن 1622 164
دلار هنگ کنگ 138 160
رینگیت مالزی 410 430
لیر ترکیه 702 714
ریال عربستان 327 338
دینار کویت 4150 4350
درهم امارات 340 344
هزاردینار عراق 990 1035
یوان چین 195 200
روپیه هند 22 28
بات تایلند 36 42
افغانی افغانستان 22 27
درام ارمنستان 2.8 3.8
لیره سوریه 21 25
روپیه پاکستان 13 16
منات آذربایجان 1500 1600
 قیمت ارز در بانک مرکزی(ریال) ساعت به روز رسانی:    09:55 پنجشنبه 31/06/90
ارز خرید فروش
دلار آمریکا 10751 10786
دلار استرالیا 10794 10833
دلار کانادا 10647 10684
یورو 14552 14602
پوند انگلیس 16650 16710
فرانک سوئیس 11942 11986
یکصد ین ژاپن 14025 14071
دینار بحرین 28567 28664
درهم امارات 2931 2941
ریال عربستان 2872 2882
دینار کویت 39003 39137
کورون سوئد 1583 1589
کورون نروژ 1872 1879
کورون دانمارک 1959 1966
دلار هنگ کنگ 1382 1387
ریال عمان 27975 28070
روبل روسیه 341 346
ریال قطر 2958 2968
هزاروون کره جنوبی 9135 9169
لیرترکیه 5906 5929


<   <<   76   77   78   79   80   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ