سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دوستی جاهلان، دگرگون شونده و زودْ گسلنده است . [امام علی علیه السلام]
 
یکشنبه 91 مهر 16 , ساعت 4:12 عصر

بررسی طرح استیضاح وزیر ورزش و جوانان در دستور کار این جلسه قرار داشت اما نحوه رسیدگی به این استیضاح اگر در تاریخ مجلس ایران بی‌سابقه نبوده باشد اما دست کم، کم سابقه بود.

به گزارش همراهان نیوز به نقل از فارس : بررسی طرح استیضاح وزیر ورزش و جوانان در دستور کار این جلسه قرار داشت اما نحوه رسیدگی به این استیضاح اگر در تاریخ مجلس ایران بی‌سابقه نبوده باشد اما دست کم، کم سابقه بود.

جلسه علنی صبح امروز (یکشنبه) نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ساعت 8:15 دقیقه و با حضور 197نفر از وکلای ملت و 91کرسی خالی، به ریاست علی لاریجانی رئیس مجلس و با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید آغاز شد که با حاشیه‌هایی همراه بود:
 
*بررسی طرح استیضاح محمد عباسی وزیر ورزش و جوانان در دستور کار این جلسه قرار داشت اما نحوه رسیدگی به این استیضاح اگر در تاریخ مجلس ایران بی‌سابقه نبوده باشد اما دست کم، کم سابقه بود.
 
پس از مطرح شدن بررسی استیضاح عباسی و حضور حسن کامران نماینده اصفهان به عنوان یکی از استیضاح کنندگان پشت تریبون، برخی از نمایندگان اعلام کردند که امضای خود را پس گرفتند و به همین دلیل لاریجانی از کامران خواست که سخنرانی‌اش را ادامه ندهد، چون تعداد امضاهای استیضاح از حد نصاب افتاده بود اما باز هم یکی از نمایندگان مجدداً طرح استیضاح را امضاء کرد و تعداد امضاها به عدد 10 رسید.
 
کامران دوباره سخنرانی‌اش را ادامه داد که باز هم رئیس مجلس اعلام کرد، استیضاح منتفی شده و تعداد امضاها به کمتر از عدد 10 رسیده است.
 
در این هنگام کامران این موضوع را بدعتی جدید دانست و گفت که متأسفم که مجلس وارد بررسی استیضاح شده اما چند دقیقه بعد اعلام می‌کنند استیضاح منتفی شده است، که لاریجانی به او پاسخ داد: استنباط من این است که تعداد امضاها به کمتر از 10رسیده، مجلس را معطل نکنید.
 
*در جلسه امروز مجلس برخی از چهره‌های ورزشی از جمله بهرام افشارزاده دبیرکل کمیته ملی المپیک، اسبقیان رئیس فدراسیون قایقرانی، پورکاظمی رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی، علی‌نژاد رئیس فدراسیون ووشو، حیدری رئیس فدراسیون سوارکاری، ساوه شمشکی رئیس فدراسیون اسکی، رسولی‌نژاد معاون حقوقی امور استان‌ها و کامبوزیا رئیس فدراسیون شطرنج حضور داشتند.
 
*در حین بررسی استیضاح وزیر ورزش تعدادی از نمایندگان نسبت به مطرح شدن این طرح با توجه به شرایط کشور معترض بودند که لاریجانی به آنان گفت: «شرایط اقتصادی مهم‌تر است و باید در اولویت قرار گیرد، من درک می‌کنم و شما تمام رایزنی‌هایتان را انجام دادید اما استیضاح‌کنندگان قبول نکردند!»
 
*بالاخره بعد از دو بار امضاهای مثبت و منفی به استیضاح عباسی، طرح استیضاح وی منتفی شد در حالیکه 80دقیقه وقت مجلس به بررسی این طرح سپری شد.
 
محمد عباسی وزیر ورزش و جوانان دقایق کوتاهی پس از آغاز سخنرانی کامران به تنهایی وارد صحن علنی مجلس شد تا از عملکردش در مجموعه وزارت ورزش دفاع کرده و به پرسش‌ها و نیز ابهامات مطروحه پاسخ دهد.
 
* بهارستان نشینان در این جلسه فوریت 4طرح را مورد بحث و بررسی قرار دادند و به تصویب رساندند. طرح توقف اجرای فاز دوم قانون هدفمندسازی یارانه‌ها، طرح تمدید مهلت اجرای آزمایشی قانون مدیریت خدمات کشوری و نیز طرح توسعه بیمه محصولات کشاورزی از جمله طرح‌هایی بود که در این جلسه فوریت آنان مورد بررسی قرار گرفت.
 
رئیس مجلس در حین رأی‌گیری برای فوریت طرح توقف اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها به مدت بیشتر از روال معمول صبر کرد تا همه نمایندگان آرا خود را بدهند و وکلای ملت نیز یک فوریت طرح مذکور را به تصویب رساندند.
 
*عوض حیدرپور نماینده شهررضا در این جلسه در نطق میان دستور خود گفت: «آقای احمدی‌‌نژاد ما تسویه‌حساب سیاسی می‌کنیم یا جنابعالی؟ به فلاکت اقتصادی افتاده‌ایم!!»
 
محمدقسیم عثمانی نماینده بوکان نیز در نطق خود خطاب به رئیس‌جمهور گفت:«آقای رئیس‌جمهور باور کنید اجناس مغازه سرکوچه خودتان هم گران شده است!!»
 
*علی لاریجانی پیش از آغاز نطق‌های میان‌دستور در پاسخ به تذکر بهروز نعمتی نماینده اسدآباد که نسبت به مصاحبه اخیر احمدی‌نژاد انتقاد کرد، گفت:« اگر با فحش دادن به رئیس مجلس، مشکلات اقتصادی حل می‌شود، ما آمادگی داریم صبح و ظهر و شب، دو جین فحش بخوریم... ما به این مسائل عادت کرده‌ایم!!»
 
*جمعی از دانشجویان ناجا نیز به مناسب هفته نیروی انتظامی امروز میهمان صحن علنی مجموعه بهارستان بودند.
 
*جلسه علنی امروز نمایندگان ساعت 12:00 با اعلام جحت‌الاسلام ابوترابی‌فرد که در غیاب لاریجانی ریاست صحن را بر عهده داشت، پایان یافت


یکشنبه 91 مهر 16 , ساعت 4:10 عصر

 

ژست گلزار با یک ماشین میلیاردی + عکس

محمد رضا گلزار بازیگر سینما پشت یک ماشین میلیاردی با ژستی خاص...

انتهای خبر/ قدس آنلاین / کد خبر: 75


یکشنبه 91 مهر 16 , ساعت 4:8 عصر

نخستین تصاویر از داخل مرقد و مدفن مطهر رسول خدا حضرت محمد مصطفی (ص) + گالری

داخل مرقد و مدفن مطهر رسول خدا حضرت محمد  مصطفی (ص) داخل مرقد و مدفن مطهر رسول خدا حضرت محمد مصطفی (ص) عکاس نامشخص - انتشار توسط شفقنا

شفقنا (پایگاه بین المللی همکاری های خبری شیعه ) تصاویر استثنایی از داخل مرقد مطهر رسول خدا حضرت محمد مصطفی(ص) که تصویر محراب خانه حضرت فاطمه (س) نیز در جوار آن دیده می شود

همزمان با دیدن این تصاویر استثنایی، شما عزیزان را به صلوات بر محمد و آل محمد (ص) و دعا برای هدایت عموم انسان و عزت اسلام و مسلمین به ویژه شیعیان محمد (ص) و آل محمد (ص) دعوت می کنیم

إن الله وملائکته یصلون على النبی یا أیها الذین آمنو صلوا علیه وسلموا تسلیماً

 

منبع اینترنت، عکاس: نامعلوم - انتشار: شفقنا

www.shafaqna.com

گالری تصویر


پنج شنبه 91 مهر 13 , ساعت 9:17 عصر
حرکت غیر اخلاقی مردان ایتالیایی با همسران خود!
در یک عمل غیر انسانی و باورنکردنی، ایتالیایی ها, همسران شان را برای تفریح, به هم دیگر قرض می دهند حتی برلوسکنی نیز از این...
پنج شنبه 13 مهر 1391    8:57 ق.ظ           تعداد نمایش: 5618
در یک عمل غیر انسانی و باورنکردنی، ایتالیایی ها, همسران شان را برای تفریح, به هم دیگر قرض می دهند حتی برلوسکنی نیز از این امر مستثنی نیست.
 فردانیوز نوشت: در یک عمل غیر انسانی و باورنکردنی، ایتالیایی ها, همسران شان را برای تفریح, به هم دیگر قرض می دهند حتی برلوسکنی نیز از این امر مستثنی نیست.
ایندیپندنت در گزارش خود به نقل از روزنامه پرتیراژ "لاستامبا” چاپ ایتالیا نوشت: «بسیاری از زنان و مردان ایتالیایی که برای گذراندن تعطیلات تابستانی در منطقه زیبای "توسکانا” در مرکز شهر رم پایتخت ایتالیا دعوت نامه دریافت می‌کنند.
ممکن است پیش از پذیرفتن و قبول این دعوت خوب به آن فکر کنند علت این مسأله آن است که شاید این زن و شوهرها مجبور شوند در مقابل پذیرفتن این دعوت، همسر خود را با همسر دیگری عوض کنند.»
در گزارش "لاستامبا” آمده است: «در هر دوره تعطیلات تابستانی حدود پانصد هزار زن و شوهر در دویست کلوپ شبانه که در سراسر ایتالیا وجود دارد همسران خود را با یکدیگر عوض می‌کنند!!
هزار تعویض همسر نیز در اماکنی غیر از کلوپ‌ها مانند گاراژهای خودرو، سواحل دریایی ویژه و حتی برخی از قبرستان‌ها صورت می‌گیرد.»
در ادامه گزارش این روزنامه ایتالیایی آمده است: «این آمار و ارقام توسط مؤسسه "فیدر” بدست آمده و آمار اعلام شده حدود پانصد هزار است در حالی که حقیقت بیشتر از این عدد است و گمان می‌شود حدود دو میلیون باشد.»
این مؤسسه می‌افزاید: آمارها نشان می‌دهد معدل سن بیشتر مردانی که تبادل همسر می‌کنند حدود 43 سال و زنان 35 سال است.
نکته تعجب برانگیز این است که این روزنامه ایتالیایی در گزارش خود اعلام کرده "سیلویو برلوسکونی” نخست وزیر ایتالیا نیز چندی پیش خواستار تعویض همسر خود "فرونیکا” با همتای دانمارکی خود "آندریاس فوج راسموسن” شده بود!!
گفتنی است نگاه جامعه امروز غرب به زن برگرفته از الگوی روم و یونان باستان است که زن به عنوان موجودی برای کامیابی و لذت جوئی مردان قلمداد می شد.
این نگاه تمام مسائل و حقوق زنان را در غرب تحت الشعاع خود قرار داده و لذا تعویض همسر نیز که در بخش های مختلف اروپا و آمریکا به ویژه در جشن ها نمود بیشتری می یابد کاملا مغایر با شعار برابری زن و مرد بوده و آن را به چالش می کشد.

دوشنبه 91 شهریور 27 , ساعت 8:27 عصر
مشروح سی‌وپنجمین نشست سخنگوی قوه قضاییه
روایت اژه‌ای از بازار سکه، فساد اقتصادی، مرتضوی و مهدی هاشمی

خبرگزاری فارس: دادستان کل کشور در سی‌وپنجمین نشست خبری خود درباره رسیدگی به پرونده التهاب در بازار سکه و ارز، فساد 3 هزار میلیارد تومانی، پرونده کیفری سعید مرتضوی و محاکمه مهدی هاشمی در صورت بازگشت به ایران توضیحاتی ارائه کرد.

خبرگزاری فارس: روایت اژه‌ای از بازار سکه، فساد اقتصادی، مرتضوی و مهدی هاشمی

 

به گزارش خبرنگار قضایی فارس، سی‌و پنجمیسن نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه امروز در ساعت 14:30 و به مدت 75 دقیقه برگزار شد.

در این نشست 26 خبرنگار و نماینده رسانه‌های داخلی هر کدام یک سوال خود را از محسنی‌ اژه‌ای پرسیدند.

مشروح این نشست در زیر می‌آید.

جریمه نقدی 5 هزار میلیارد تومانی برای 8 نفر از متهمان فساد مالی

وی اظهار داشت: داد‌نامه این پرونده با شاکیان، متهمان و وکلای آنها ابلاغ شد و با توجه به تاریخ آخرین حکمی که ابلاغ شد 20 روز فرصت اعتراض به آراء صادره تا 10 مهر به پایان می‌رسد.

محسنی‌‌اژه‌ای با بیان اینکه اگر متهمان به احکام اعتراض نکنند احکام قطعی می‌شود و در صورت اعتراض به دیوان عالی کشور ارجاع می‌شود، گفت: در بررسی مجدد داد‌نامه صادره این پرونده متوجه شدم برای 8 نفر از متهمان علاوه بر حبس و رد مال حدود 5 هزار میلیارد تومان جریمه نقدی در نظر گرفته شده است.

سخنگوی قوه قضائیه ادامه داد: تلاش‌هایی هم برای استیفای حق کسانی که در این زمینه ذی‌حق بوده و مدعی طلب بودند صورت گرفت و بعد از قطعیت احکام و حتی در صورت امتناع محکومان از پرداخت مطالبات واحد اجرای احکام مستقیما وارد عمل می‌شود و از اموال شناسایی شده متهمان طلب‌ها را پرداخت می‌کند.

کشورهای اسلامی توهین‌کنندگان به پیامبر را تحت تعقیب قضایی قرار دهند

وی با اشاره به انتشار فیلم موهن به ساحت پیامبر اکرم(ص) اظهار داشت: خدا را سپاسگزاریم که دشمنان اسلام را احمق آفرید.

محسنی اژه‌ای ادامه داد: کاری که در جریان این فیلم آمریکایی صهیونیستی در راستای توهین به پیامبر رحمت صورت گرفت احمقانه بود و احمقانه‌تر از آن این بود که عده‌ای به نام آزادی بیان بخواهند از انجام وظیفه خود شانه خالی کنند.

وی گفت: این اقدام بیش از یک میلیارد مسلمان و قلب هر آزاده‌ای را آزرده‌خاطر کرد و از جنبه‌های مختلف قوانین بین‌المللی قابل تعقیب است.

دادستان کل کشور با بیان اینکه امیداریم همه دستگاه‌های قضایی کشورهای اسلامی نسبت به این عمل زشت که متأسفانه در حال تکرار است. تعقیب قضایی را در دستور کار قرار دهند خاطر نشان کرد: ستاد حقوق بشر قوه قضائیه هم در حال پیگیری این موضوع است.

اجرای حکم اعدام 5 قاچاقچی به دلیل نگهداری 360 کیلو شیشه

غلامحسین محسنی‌اژه‌ای با بیان اینکه قوه قضائیه نسبت به برخورد جدی با مفسدان اقتصادی، اشرار و قاچاقچیان مواد مخدر کوتاهی نخواهد کرد، گفت: در همین زمینه شاهد بودیم که طی روزهای اخیر افرادی به مجازات رسیده و حتی فردی که در تاریخ 16 تیر امسال جنایت فجیعی را در شاهرود رقم زده بود پرونده وی با فوریت مورد رسیدگی قرار گرفت و حکم این فرد در تاریخ 20 شهریور اجرا شد.

دادستان کل کشور با اشاره به اجرای حکم اعدام به فرد دیگر در تهران گفت: قاچاقچیان مواد مخدر هم که مخصوصا در زمینه ماده مخدر شیشه فعالیت می‌کنند بدانند که نباید به فضاسازی مدعیان دروغین حقوق بشر دلخوش باشند.

سخنگوی قوه قضائیه خاطر نشان کرد: در تاریخ 18 شهریور‌ حکم اعدام برخی از این قاچاقچیان در تهران اجرا شد که به خاطر قطعیت حکم می‌توانیم اسامی آنها را به همراه اتهاماتشان ذکر کنیم. ناصر جلیلی به اتهام حمل و نگهداری 150 کیلو 60 گرم شیشه، بهنام نبوی به اتهام حمل و نگهداری 152 کیلوگرم و حسین تقیان به اتهام مشارکت در نگهداری و حمل بیش از 40 کیلوگرم شیشه به اعدام محکوم شده‌اند که هر سه نفر سابقه‌دار بودند.

وی ادامه داد: کاظم اصفهانی به اتهام مشارکت با حسین تقیان و سجاد صادق‌زاده به اتهام حمل و نگهداری حدود 20 کیلوگرم شیشه به اعدام محکوم شدند. البته این میزان مواد مخدر مربوط به زمان دستگیری این افراد بوده است.

محسنی‌‌اژه‌‌ای در ادامه با اشاره به بنیاد حرفه‌آموزی زندانیان گفت: مسئولیت این بنیاد حرفه‌آموزی به زندانیان و رسیدگی به خانواده‌های نیازمند آنهاست و با توجه به تغییرات صورت گرفته در این بنیاد امیدواریم در آینده نتایج خوبی به دست بیاید.

دادستان کل کشور گفت: در یک سال گذشته حدود 700 هزار مدد‌جو در زندان‌های کشور در طرح حرفه‌آموزی شرکت کرده‌اند و در حال حاضر 40 هزار نفر از آنها در زندان‌ها شاغل هستند.

سخنگوی قوه قضائیه گفت: به مسئولان این بنیاد گفتند این میزان اشتغال کم است و باید بیشتر شود. با شوخی از آنها پرسیدند آیا آمار شما هم این گونه است که یک ساعت فعالیت در هفته را اشتغال بدانید.

پرونده‌ اخلال در بازار ارز و سکه در حال رسیدگی است

محسنی‌ اژه‌ای در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران که از وی درباره ایجاد فضای اتهام‌زنی در بین برخی از مسئولان و به خصوص اتهام‌زنی به مسئولان قوه قضائیه نظیر رئیس سازمان بازرسی کل کشور پرسید، گفت: من بارها در همین مکان و جلسه توصیه کرده‌ام که خوب است همه قانون را رعایت کنیم زیرا رعایت قانون به نفع همه است.

وی گفت: ما باید از اتهام‌زنی در هر رده و هر مسئولیتی اجتناب کنیم زیرا این فضا به نفع کشور و خودمان نخواهد بود.

محسنی‌اژه‌ای درباره شکایت و رسیدگی به چنین اتهاماتی گفت: من پیش از این نیز گفته بودم که اگر افراد نسبت به کسی شکایتی داشته باشند دستگاه قضایی ورود پیدا خواهد کرد و به شکایت مطرح شده رسیدگی خواهد کرد.

سخنگوی دستگاه قضا درباره اتهام‌زنی به شخص پورمحمدی رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: شنیده‌ام که ایشان می‌خواهند طرح شکایت کنند هر چند هنوز اطلاعی ندارم که این شکایت به دستگاه قضایی ارائه شده است یا نه؛ اگر ارائه شده باشد به طور طبیعی در مسیر رسیدگی قرار خواهد گرفت.

یکی از خبرنگاران از محسنی‌‌اژه‌ای پرسید: وزیر اطلاعات و فرمانده کل سپاه بارها درباره دست ‌داشتن گروهی در قضیه اخلال در بازار ارز و سکه تذکر داده‌اند؛ آیا در این زمینه دستگاه قضایی اقدامی انجام داده است؟ وی پاسخ داد: هر موردی را که سیستم‌های اطلاعاتی به آن برسند و به ما در دستگاه قضایی ارجاع دهند به طور قطع و یقین برخورد قاطع و سریعی در آن موضوع خواهد شد.

وی گفت: دو یا سه پرونده از مراجع اطلاعاتی و امنیتی در این زمینه به ما رسیده است که در حال حاضر روند رسیدگی به آنها انجام می‌شود.

یکی از خبرنگاران از دادستان کل کشور درباره روند رسیدگی به پرونده بیمه ایران و فساد سه هزار میلیاردی پرسید که محسنی‌اژه‌ای پاسخ داد: من پیش از این نیز گفته بودم که در پرونده اختلاس از بیمه ایران و فساد سه هزار میلیارد تومانی هنوز هستند افرادی که پرونده‌شان مفتوح است و نوبت رسیدگی به آنها نرسیده است.

وی گفت: هر مقدار از متهمان این پرونده که محاکمه شوند حتما رسانه‌ها و مردم از آن مطلع خواهند شد.

محسنی‌اژه‌ای همچنین در پاسخ به سؤالی مبنی بر خبر آزاد شدن حیدری‌فر یکی از معاونان دادستان سابق تهران گفت: من درباره جزئیات اتهامات این فرد نمی‌توانم به لحاظ قانونی اطلاع‌رسانی کنم.

وی گفت: هر پرونده‌ای فرجه رسیدگی و تحقیقات قانونی دارد که با پایان تحقیقات متهم می‌تواند براساس تشخیص قاضی از زندان آزاد شود.

وی افزود: در قانون مواردی که باید یک متهم بازداشت موقت باشد قید شده است و احتمالا در این پرونده هم تحقیقات به نقطه‌ای رسیده است که قاضی تشخیص داده که می‌توان این فرد را آزاد کرد.

محسنی‌ اژه‌ای تصریح کرد: علی‌ای حال امیدواریم رسیدگی به این پرونده طولانی نشود و هر چه زودتر پرونده با صدور کیفر خواست به دادگاه برود.

یکی از خبرنگاران گفت؛ نظر می‌رسد تمامی تدابیری که دستگاه قضایی کشور در مبارزه با فروشندگان مواد مخدر صنعتی به کار برده موفق نبوده و لزوم یکسری تدابیر برای ریشه‌یابی و سپس خشکاندن آن ریشه‌ها ضروری است؟ که اژه ای در پاسخ گفت: بله بنده هم با شما موافقم که یکسری ریشه‌ها وجود دارد که باعث می‌شود مواد مخدر به خصوص مواد روانگردان و صنعتی در کشور ما شیوع بیشتری داشته باشد.

وی گفت: ما هم می‌دانیم که برخی از سرویس‌های کشورهای بیگانه تمام تلاش خود را می‌کنند تا جوانان کشورمان را معتاد به این گونه مواد کرده و آنها را از بین ببرند.

وی افزود: هر چند این به این معنی نیست که ضرورت این ریشه یابی باعث شود تا ما از کار اصلی‌مان که مبارزه با توزیع مواد مخدر است دست بکشیم.

دادستان کل کشور خاطر نشان کرد: البته برای اطلاع شما می‌گویم که براساس آماری که پلیس  و دادگستری ارائه می‌کند با توجه به برخوردهای شدید و قاطع چند ماه گذشته کشف و مبارزه با مواد مخدر صنعتی بیشتر شده است.

وی گفت: نکته دیگری که باید بگویم این است که مواد مخدر صنعتی ضرر بیشتری نسبت به مواد مخدر سنتی دارد که این موضوع باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

انتخاب معاون اقتصادی دادستان کل ضرورت داشت

محسنی‌اژه‌ای در پاسخ به سؤال خبرنگاری که از وی درباره روند انتخاب معاون اقتصادی دادستان کل کشور پرسیده بود و ضرورت اشتغال به حرفه قضاوت یا عدم آن را جویا شده بود گفت: پست معاونت اقتصادی دادستانی کل کشور در چارت تشکیلاتی در قانون دیده شده بود. هر چند که این پست در برخی مواقع خلی مانده بود و معاون اقتصادی برای دادستانی کل کشور انتخاب نشده بود و این معاونت مستقل عمل نمی‌کرد.

سخنگوی دستگاه قضایی گفت: با توجه به مسائل پیش‌روی کل کشور و مشکلات و پرونده‌های مهم اقتصادی و همچنین شرکت در برخی جلسات که بعضاً به حکم قانون و حضور دادستان کل کشور نیاز بود. تصمیم گرفته شد تا معاونتی مستقل در این زمینه تشکیل شود.

وی گفت: فردی که برای این معاونت در نظر گرفته شده، فردی شایسته است که دارای تجربه بسیار خوبی است، چه از نظر اجرایی و چه از علمی و اجرایی و این فرد زندگی پاک و منزه‌ای داشته است.

وی درباره اینکه الزامی برای انتخاب یک قاضی برای احراز این سمت وجود داشته یا خیر گفت: به هیچ عنوان الزامی در این زمینه وجود ندارد و اگر یک قاضی باشد که از نظر علمی در زمینه‌های اقتصادی واجد شرایط باشد حتماً می‌تواند به عنوان یک گزینه انتخاب شود.

دادستان کل کشور تصریح کرد: پیمان نوری فرد انتخاب شده، فردی شایسته است و به طور قطع از این پس در مواردی که ضرورت حضور نماینده دادستان در قانون پیش‌بینی شده باشد، حضوری فعال‌تر خواهیم داشت.

توضیحات دادستان کل کشور درباره پرونده مرتضوی و یوسف ندرخوانی

محسنی‌اژه‌ای در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران که خطاب به وی گفته بود ثبت احوال اعلام کرده که تعداد ثبت ازدواج‌های دختر‌ان زیر 10 سال بالا رفته است آیا این اقدام از لحاظ قانونی و شرعی درست است یا خیر گفت: من از آمار خبری ندارم ازدواج الزاماً به معنای رخ دادن عمل زناشویی نیست.

وی گفت: ممکن است عقدی صورت گیرد تا صرفاً دو خانواده به هم محرم شوند اما در این بین عمل زناشویی رخ ندهد.

وی افزود: علی‌ایحال پاسخ سوال شما این گونه است منعی برای چنین ازدواجی وجود ندارد اما باید شرایط و برخی از مصالح نیز در نظر گرفته شود.اما این اقدام به خودی خود قانونی بوده و خلاف مقررات نیست.

یکی از خبرنگاران درباره سرنوشت یوسف ندرخوانی پرسید که محسنی‌اژه‌ای گفت: بله وی آزاد شده اما اینکه برخی رسانه‌های خارجی اعلام کردند آزادی وی به خاطر فشار رسانه‌های غربی بوده امری خلاف واقع است.

وی گفت: در خیلی از پرونده‌ها شرایطی رخ می‌دهد که تحقیقات مقدماتی انجام می‌شود و بر اساس قانون دلیلی برای ادامه بازداشت موقت افراد وجود ندارد و در این موارد قاضی با وثیقه مناسب فرد را آزاد می‌کند. حتی ممکن است این افراد در مرحله تجدید‌نظرخواهی بر اساس ضوابط آزاد شود اما بعد از مدتی محکوم شده و به زندان بازگردد.

دادستان کل کشور تصریح کرد: در این پرونده هم مشخصاً این فرد آزاد شده اما معنی این آزادی این نیست که به خاطر فشار رسانه‌های غربی این اتفاق رخ داده باشد.

یکی از خبرنگاران درباره سرنوشت سعید مرتضوی از بعد حکم صادره شده از سوی دیوان عدالت اداری و درباره پرونده مفتوح وی در دادگاه کیفری پرسید که محسنی‌اژه‌ای گفت: حکمی که دیوان عدالت اداری صادر کرده بود بر اساس گفته‌ها اجرا شده اما صورت مسئله به گونه‌ای دیگر تغییر کرد و با تغییر اساسنامه به خودی خود صورت مسئله حل شد.

وی گفت: اما در پرونده‌ای که در دادگاه کیفری مفتوح است باید بگویم که بر اساس اطلاعی که از دادستان تهران اخذ کردم لایحه دفاعیه سعید مرتضوی از او اخذ شده و به زودی به دادگاه خواهد رفت.

خبرنگار فارس از محسنی‌اژه‌ای پرسید آیا برای سعید مرتضوی کیفر خواست صادر شده که دادستان پاسخ داد: خیر هنوز کیفر خواست صادر نشده و فقط لایحه دفاعیه وی اخذ شده است.

سخنگوی دستگاه قضا در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران که از وی درباره طولانی شدن مسیر رسیدگی به پرونده دندانپزشک عراقی پرسیده بود گفت: برخی جرایم اتفاق می‌افتد اما هر چه تلاش می‌شود، مجرم شناسایی نمی‌شود. در برخی از پرونده‌ها مجرم شناسایی می‌شود اما امکان دستگیری متهم وجود ندارد. اما در گونه سوم به این شکل است که مجرم شناسایی و دستگیر هم می‌شود اما بنا به دلایل موجود و ادله حاضر امکان اثبات وقوع جرم وجود ندارد.

وی گفت: برای مثال فردی متهم می‌شود به انجام زنا اما نه می‌توان برای اثبات آن چهار شاهد معرفی کرد و نه فرد متهم شده حاضر است اقرار کند.

خبرنگار خطاب به محسنی‌اژه‌ای گفت: در این مورد به خصوص تعدادی فیلم از صحنه جرم وجود دارد که محسنی‌اژه‌ای گفت: گاهی فیلم‌ها و صداهای ضبط شده شاید بتواند مراتب ابتدایی وقوع جرم را ثابت کند اما اینکه بتواند کل واقعیت جرم را مشخص کند محقق نمی‌شود.

محسنی‌اژه‌‌ای گفت: در برخی از پرونده‌ها شاکی برای خودش حساب و کتاب می‌کند که اگر برود شکایت کند از موضوعی مخفی حداقل 15 نفر باخبر می‌شوند. ولی این باخبر شدن و انگ که از آن به بعد به او چسبانده می‌شود. به صرفه او نیست به همین دلیل از شکایت صرفنظر می‌کند.

خبرنگار خطاب به محسنی‌اژه‌ای گفت که به نظر شما صرفنظر از شکایت باعث نمی‌شود مجرمان در انجام امور مجرمانه خود اصرار بورزند و دادستان کل کشور پاسخ داد: در مواردی به خصوص که عمل مجرمانه باعث بر هم زدن نظم عمومی و وقوع یک مفسده دنباله‌دار می‌شود دادستانی به عنوان مدعی‌العموم ورود پیدا کرده و به موضوع رسیدگی می‌کند.

وی خطاب به رسانه‌ها گفت: من توصیه می‌کنم در مواردی که مطرح کردن چنین جرایمی باعث می‌شود تا عفت عمومی جامعه جریحه‌دار شود از دامن زدن به این مسائل پرهیز کنند زیرا دامن‌زدن به این مسائل در برخی موارد به نفع شاکی نیز نخواهد بود زیرا اثرات نامطلوب آن تا پایان عمر با شاکی همراه می‌ماند.

یکی از خبرنگاران خطاب به محسنی‌اژه‌ای گفت: شاهد هستیم که برخی مؤسسات مالی از نام ائمه برای سردر موسسات خود استفاده می‌کند هر چند که به تازگی دستورالعملی از سوی بانک مرکزی برای پرهیز از این کار صادر شده است آیا دستگاه قضایی در این زمینه ورود پیدا خواهد کرد که محسنی‌اژه‌ای گفت: فقی یک دستورالعملی صادر شده است که الزام قضایی را ایجاد نمی‌کند و فقط باید تلاش کرد تا همگی ما به سمتی حرکت کنیم که حرمت برخی چیزها را خودمان حفظ کنیم.

سخنگوی دستگاه قضا در پاسخ به سؤال خبرنگاران که از وی درباره ضرب و شتم روحانیون توسط اراذل و اوباش پرسیده شده بود گفت: دستگاه قضا در برخورد با این گونه مجرمان از قاطعیت و سرعت بالایی برخوردار است که نظیر آن را در یک سال گذشته نیز شاهد بوده‌ایم.

خبرنگار دوباره پرسید، چه اقدامی می‌توان برای پیشگیری چنین جرائمی داشت و محسنی‌اژه‌ای پاسخ داد: رسانه‌ها باید کمک کند تا فرهنگ‌سازی ایجاد شود تا بر اساس یک فرهنگ بالا شاهد کاهش چنین جرایمی باشیم.

یکی از خبرنگاران به دادستان کل کشور گفت، همه ساله در ایام و مناسبت‌های خاص شاهد آزادی بخشی از زندانیان سیاسی بودیم آیا در آستانه انتخابات سال 92 نیز چنین موضوعی رخ می‌دهد و محسنی‌اژه‌ای پاسخ داد: شما می‌فرمایید مناسبت‌های خاص، انتخابات جزو آن مناسبت‌ها نیست. شبیه 22 بهمن، عید و عید قربان است هر چند شاید این مناسبت‌ها با آن چیزی که شما گفتید همزمان شود اما صرف برگزاری انتخابات، زندانیان مشمول عفو نخواهند شد.

یکی از خبرنگاران به محسنی‌اژه‌ای گفت، سرنوشت پرونده کهریزک چه خواهد شد که محسنی‌اژه‌ای گفت من در صحبت‌هایم به پرونده کهریزک اشاره نکردم بلکه گفتم آقای سعید مرتضوی لایحه دفاعیاتش اخذ شده است و به زودی به دادگاه می‌رود.

یکی از خبرنگاران به محسنی‌اژه‌ای گفت، با توجه به اینکه اجرای مصوبات ارزی مجلس برای متروی تهران نسبت مستقیم با افزایش سطح رفاه شهروندان دارد آیا دستگاه قضایی نمی‌خواهد پرونده تخلفات دولت را در این زمینه به صورت ویژه پیگیری کند گفت: نه ما قصد نداریم این پرونده را به صورت ویژه رسیدگی کنیم.

در خاتمه یکی از خبرنگاران خطاب به محسنی‌اژه‌ای گفت که فرمانده سپاه عنوان کرده در برگزاری اجلاس سران جنبش عدم تعهد یک خودرو که قصد حمله به اسکورت کشور هند را داشته است دستگیر شده است گفت: من پیش از این گفته‌ام که پرونده امنیتی از زمان برگزاری اجلاس به دستگاه قضایی رسیده هر چند که از ذکر جزئیات آن بر اساس قانون منع شده‌ام.

محسنی‌اژه‌ای همچنین درباره سرنوشت سرقت مجسمه‌های شهر تهران نیز گفت: بارها دادستان تهران و بازپرس رسیدگی‌کننده به این پرونده دستورات ویژه‌ای داده‌اند اما پلیس عنوان کرده که هنوز متهمی را نتوانسته در این پرونده شناسایی و معرفی کند.

اختلاف نظر کارشناسی علت تأخیر در صدور احکام پرونده بیمه ایران/ مدیران «مثقال» هنوز محاکمه نشده‌اند

محسنی‌اژه‌ای با بیان اینکه احکام متهمان پرونده بیمه ایران هنوز صادر نشده است، اظهار داشت: بروز برخی اختلاف نظرهای کارشناسی باعث تأخیر در صدور احکام شده است.

وی درباره محاکمه مدیران سایت مثقال گفت: این افراد هنوز محاکمه نشده‌اند و پرونده آنها در حال رسیدگی است.

محسنی‌اژه‌ای با بیان اینکه درباره پرونده سعید ملک‌پور (گرداننده سایت‌های مستهجن فارسی) در حال حاضر حضور ذهن ندارم، گفت: اینکه فشارهای خارجی تا این حد باشد که ما احکام را اجرا نکنیم چنین چیزی وجود ندارد و در آینده هم اینگونه نخواهد بود اما ممکن است به دلایلی مانند درخواست ماده 18 اجرای حکم پرونده به تعویق بیفتد اما قطعا فشارهای بیرونی جلوی اجرای احکام را نمی‌گیرد.

دادستان کل کشور در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا در اینگونه پرونده‌ها هم توبه متهم در صدور حکم تأثیرگذار است، گفت: در برخی موارد اگر متهم توبه کند و توبه او احراز شود اگر قبل از صدور و قطعیت حکم باشد قطعا تأثیرگذار است.

سخنگوی قوه قضائیه با اظهار بی‌اطلاعی از اعلام شکایت شهرزاد میرقلی‌خان علیه دولت آمریکا درباره اقدامات دستگاه قضایی برای برخورد با افزایش قیمت‌ها خاطر نشان کرد: عمده مسئله برخورد با گرانفروشی برعهده تعزیرات حکومتی است که زیر نظر دولت قرار دارد و اگر هم از قوه قضائیه درخواست کمک کنند ما وارد عمل می‌شویم.

وی ادامه داد: وجود گرانی‌ها و پایین آمدن قدرت خرید مردم شکی نیست و تردیدی وجود ندارد که مسئولان باید برای رفع این معضل فکری عاجل کنند. دولت در این زمینه مشغول است و جلسات مشترکی بین سه قوه برگزار می‌شود و قوه قضائیه برای کمک در رفع این مشکل اعلام آمادگی کرده است.

دادستان کل کشور گفت: به سایر مسئولان و دستگاه‌ها هم اعلام کرده‌ایم که اگر کسی واقعا در بازار اخلال ایجاد می‌کند قوه قضائیه یقینا برخورد سختی خواهد کرد.

سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا مهدی هاشمی به محض ورود به کشور دستگیر و محاکمه می‌شود، گفت: قبلا هم گفته‌ایم که اگر بیاید قطعاً به پرونده وی رسیدگی خواهیم کرد.

خبرنگاری از محسنی اژه‌ای پرسید در موضوع پیش‌فروش مسکن مهر اشکالات حقوقی مانند مشخص نبودن ملک و محل آن و همچنین امکان ضرر کردن مشتری وجود دارد، آیا قوه قضائیه نظارتی بر این موضوع خواهد داشت؟ که محسنی‌اژه‌ای در پاسخ گفت: اینکه به طور خاص روی این روند نظارت کنیم فعلاً چنین چیزی وجود ندارد اما نسبت به نظارت بر حسن اجرای قوانین سازمان بازرسی کل کشور وظایفی دارد که در صورت احراز وقوع جرم قطعاً به آن رسیدگی می‌کند.

یکی از خبرنگاران اظهارات رئیس سازمان بازرسی کل کشور مبنی بر اینکه بنا به مصالحی درباره پرونده‌های معاون اول رئیس‌جمهور صحبت نمی‌شود اشاره کرد و از اژه‌ای پرسید که آیا قرار است به این پرونده‌ها بعد از پایان دولت دهم رسیدگی شود که سخنگوی قوه قضائیه گفت: نمی‌دانم که آقای پورمحمدی چه گفته است و حتی بعید می‌دانیم که اینطور که شما گفته‌اید صحبت کرده باشد.

دادستان کل کشور در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه چرا با وجود برخوردهایی چند ساله نیروی انتظامی همچنان شاهد اقدامات اراذل و اوباش هستیم، گفت: اگر بخواهیم این اتفاقات تمام شود همه ما باید آدم شویم. امیدواریم با اقدامات فرهنگی، انتظامی و قضایی اینگونه اقدامات یا صفر شود یا به حداقل برسد.

سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به آخرین سؤال درباره فیلتر شدن سایت شفقنا اظهار بی‌اطلاعی کرد.

انتهای پیام/


دوشنبه 91 شهریور 27 , ساعت 8:22 عصر
کارمان به لا الله رسیده است!
تاریخ انتشار : دوشنبه 27 شهریور 1391 ساعت 20:06
سکانس اول:

شرکت آلمانی آل اشپرت (uhlsport) محبت کرده اند و پیراهنی اختصاصی را برای تیم پرسپولیس طراحی کرده اند. من آدم فوتبالی ای نیستم ولی در طراحی دستی دارم.. به همین جهت تصمیم گرفتم این پست را بزنم.

 
لااله الا الله بر روی پیراهن پرسپولیس

در طرح اولیه این پیراهن 6 خط بر روی دوش راست و 6 خط بر روی دوش چپ بازیکنان بود؛ که می گفتند به نشان 6 تایی ها و از این حرف ها بوده! ولی با کمال تعجب دیروز در بازی با نفت تهران دیدم که در این طرح دستکاری ای شده و 6 خط به 7 خط و طرح خط ها به کلمه لا اله الا الله تغییر یافته.. اینکه نوشتن این لفظ مقدس بر روی لباس، مستلزم رعایت نکات و احتیاط فراوان است بحثی است قابل تامل.. ولی نکته قابل توجه این است که روی دوش چپ کلمه « لا اله ا »  و روی دوش راست کلمه « لا الله »  نوشته شده است.

همه می دانند که طراحان همیشه سعی می کنند با طرح خود، با بینندگان سخن بگویند و همیشه سعی میکنند در طرح های خود از نشانه ها و نمادها استفاده کنند.

بر اساس همین اصل قطعا یک چنین طراحی ای از نگاه طراحش بدون قصد نبوده... ولی چرا در تمام پروسه تولید این لباس هیچکدام از مسئولین محترم این ریزبینی را به خرج نداده اند جای بسی تاسف است.



 
سکانس دوم:

حضرت آیت الله بهجت پس از کنفرانس برلین سخنرانی ای برای طلاب داشته اند که به همین تیتر در اینترنت قابل دانلود است.. در این صوت، حضرت آیت الله بهجت رضی الله عنه می فرمایند:

«بسم الله الرحمن الرحیم... چه باید بکنیم... چه کار کردیم که به این چیزها مبتلا می شویم؟! فکر این را باید بکنیم.. چه کار کرده ایم که مانده ایم بی سرپرست..  اشکال در این است که خودمان را اصلاح نمی کردیم و نکردیم و نخواهیم کرد!» ایشان در ادامه بدین مضمون سخن می گویند آنچه ما را به این بلاها مبتلا می کند رفتار و کردار خود ماست!

 
سکانس سوم:

کارگردان قبطی با حمایت آمریکا و اسرائیل فیلمی می سازد و به ساحت مقدس پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) اهانت می کند. همه مسلمان ها اعتراض می کنند و سفارت خانه ها محاصره می شوند و ... .

 
سکانس چهارم:

بهجت عارفان ادامه میدهد:  « حاضر نیستیم خودمان را اصلاح کنیم؛ اگر حاضر بودیم خودمان را اصلاح کنیم به این بلاها مبتلا نمی شدیم... ما می خواهیم هر چه دلمان می خواهد بکنیم ولی دیگران حق ندارند... نه... حق ندارند اساعه ای بکنند..»

 
همین...

دوشنبه 91 شهریور 27 , ساعت 8:19 عصر
حجت‌الاسلام «رئیسی» رئیس شورای نظارت بر صداوسیما شد
دوشنبه 27 شهریور 1391 ساعت 20:13
حجت‌الاسلام رئیسی نماینده قوه قضائیه در شورای نظارت بر صداوسیما به عنوان رئیس این شورا انتخاب و همچنین بیژن نوباوه دبیری این شورا را عهده‌دار شد.
به گزارش افکارنیوز به نقل از فارس، در جلسه 341 شورای نظارت بر صدا و سیمای جمهوری اسلامی که عصر امروز دوشنبه برگزار شد، حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی نماینده قوه قضائیه به ریاست این شورا انتخاب شد.

در این جلسه همچنین سید رمضان شجاعی کیا‌سری و بیژن نوباوه نمایندگان مجلس در شورا، نایب رئیسی و دبیری شورای نظارت بر صداوسیما را عهده‌دار شدند.

پیش از این حسین مظفر که از سال 83 به عنوان نماینده هر سه قوه در شورای نظارت بر رسانه ملی عضویت داشت، ریاست این شورا را بر عهده‌دار بود.

شورای نظارت بر صدا و سیما شش عضو دارد که هر دو نفر به نمایندگی از یکی از قوای سه گانه در شورا حضور دارند.



دوشنبه 91 شهریور 27 , ساعت 8:7 عصر

حمله به «ریال» به جای حمله به «ایران»

 

دو‌شنبه 27 شهریور 1391 ساعت 19:07

 

 

به گزارش پارس محمد حسین جعفریان در مشرق نوشت:

بسیاری حکومت او را خوش نداشتند چندین کشور غربی منابع و امکانات اطلاعاتی خود را هم کاسه کردند تا او را به زیر بکشند. جنگ رو در رو، ترور و کشمکش های داخلی با وجود تداوم چندین ساله موثر نبود، عاقبت آنها پاشنه اشیل موگابه را یافتند؛ اقتصاد.

مشرق - اغلب کشورهای جهان در یک بازه زمانی معین اسناد محرمانه خودرا علنی کرده و در بایگانی های محرمانه شان را به روی عموم می گشایند، در انگلستان هر 30 سال این اتفاق می افتد. وقتی این اسناد بازخوانی می شوند مردم از نوع اتفاقات و عوامل موثر در آنها حیرت می کنند. سالها قبل و پس از آنکه "رابرت موگابه" در زیمباوه به قدرت رسید، بسیاری حکومت او را خوش نداشتند چندین کشور غربی منابع و امکانات اطلاعاتی خود را هم کاسه کردند تا او را به زیر بکشند. جنگ رو در رو، ترور و کشمکش های داخلی با وجود تداوم چندین ساله موثر نبود، عاقبت آنها پاشنه اشیل موگابه را یافتند؛ اقتصاد.

طی کمتر از یک دهه دشمنان او توانستند پول کشور را به یک کاغذ پاره تبدیل کنند. تورم چنان کمرشکن شده بود که اغلب هنگام ورود مشتریان به رستورانها، تا لحظه تمام شدن غذا، قیمت آنچه سفارش داده بودند دو برابر می شد، مردم به ناچار ارزهای خارجی را جایگزین پول ملی کردند و این از هر تهاجم گسترده و هر ترور و توطئه ای تاثیر بیشتری داشت. تمام دستگاههای دولتی فلج شدند و کار بسیار بالا گرفت.

سر آن ندارم تا به بازخوانی پرونده موگابه و کشورش بپردازم. قصدم از این یادآوری وضعیتی است که دشمن برای ایران اسلامی رقم زده است. در چند ماه گذشته شبکه های مختلف تلویزیونی مخالف نظام در خارج کشور، در موج حملات خود تغییر آشکار بوجود آورده اند. آنها اقتصاد و پول ملی را نشانه رفته اند. مستقیم و غیر مستقیم به مردم فشار اقتصادی داده و از این راه سعی در مشوش کردن بازار و ایجاد حس ناامنی در میان توده های مردم دارند. انکار نمی توان کرد که تا حدی نیز موفق شده اند؛ اما تاسف بار آن است که برخی دولتمردان بی توجه به این نیرنگ آنها با بی تفاوتی کامل نسبت به بلایی که بر سر ارزش پول ملی می آید رفتارهایی می کند که دانسته و ندانسته آب به آسیاب دشمن می ریزند.

این یک جنگ تمام عیار است اما به نظر نمی رسد مردان اقتصادی دولت آن را جدی گرفته باشند. تداوم این روند بشدت مردم را سرگردان و عصبی خواهد ساخت. آنها هر صبح که از خواب بر می خیزند با شنیدن خبر افزایش قیمت طلا و انواع ارزهای خارجی پی می برند، بخشی دیگر از سرمایه خودرا به سبب سیاست های غلط دولتمردانشان از دست داده اند.

اگر مردم یقین کنند دولت طرحی برای کنترل این اوضاع ندارد، برای تبدیل هر آنچه ریال دارند به طلا و دیگر ارزها هجوم خواهند برد، آنگاه مملکت با بحرانی عظیم روبرو شده و بدون شلیک یک تیر، دشمنان این مرز و بوم به آمالشان خواهند رسید؛ مگر آنکه هر چه سریعتر چاره ای اندیشیده شود تا عامه مردم بار دیگر اعتماد خو را به نظام پولی و بانکی کشور بازیافته و دیوار این بی اعتمادی شکسته شود. کاش دولتمردان فهمیده باشند کشور در چه وضع حساسی است و به جای قولهای تکراری زودتر کاری کنند. انشاالله


دوشنبه 91 شهریور 27 , ساعت 8:6 عصر

علی کریمی در آستانه اخراج از پرسپولیس

در : 27 شهریور. 1391 | دسته خبری : ورزشی | بدون نظر

Karimi 300x186 علی کریمی در آستانه اخراج از پرسپولیس

به گزارش انعکاس به نقل از گل،علی کریمی ستاره سرشناس پرسپولیس در آستانه اخراج از این تیم قرار دارد.
به گزارش سایت گل کریمی در پایان بازی دیشب مقابل نفت که با نتیجه مساوی به پایان رسید در رختکن باعث بروز اتفاقاتی شده است که به زعم مدیدران این تیم مصداق حاشیه سازی است.
رویانیان تا در گفت و گو با سایت باشگاه مستقیما درباره کریمی صحبت خواهد کرد.
موضوع کریمی و پرسپولیس مشکلی روی مشکلهاست که با توجه به پایگاه این بازیکن روی سکوها و محبوبیت وی می تواند دردسر جدیدی برای قرمزپوشان باشد.


دوشنبه 91 شهریور 27 , ساعت 8:6 عصر
آقازاده‌ها در دانشگاه تهران؟!
حدود شش ماه از راه اندازی دانشگاه موسوم به "تهران 2" که هدف از تاسیس آن پاسخگویی به نیاز داوطلبان و جلوگیری از خروج دانشجویان متقاضی از کشور عنوان شد، می گذرد اما نگاهی به اسامی پذیرفته‌شدگان در اولین دوره پذیرش دانشجو در این دانشگاه بیشتر شبیه صف آقایان و آقازادگان در این دانشگاه پولی وابسته به دانشگاه تهران است.

ابوالفضل حسنی، مدیرکل گسترش آموزش عالی وزارت علوم روز 17 شهریور ماه امسال و حدود شش ماه پس از آغاز فعالیت دانشگاه موسوم به "تهران 2" اقدام به موضع گیری کرد و با تأکید براینکه مراکزی که دانشگاه تهران در شهرهای مختلف دایر می‌کند «پردیس» هستند، گفت: وزارت علوم این مراکز را به عنوان پردیس و نه به عنوان دانشگاه تهران شماره 2 می‌شناسد؛ عنوان‌هایی همچون دانشگاه تهران شماره 2 وجهه قانونی ندارد و وزارت علوم این مراکز را به اسم پردیس دانشگاهی دانشگاه تهران می‌شناسد.

حسنی هم چنین افزود: به منظور جلوگیری از حاشیه شدن دانشگاه‌های شهرهایی که دانشگاه تهران در آنها پردیس دارد، این پردیس‌ها فقط می‌توانند برای پذیرش دانشجویان خارجی و دانشجویان ایرانی که در دانشگاه‌های خارج از کشور تحصیل می‌کنند و خواستار تحصیل در دانشگاه‌های کشور هستند، اقدام کند.

با وجود این موضع صریح، مدیران دانشگاه تهران حسابی سرگرم فعالیت سابق خود و جذب دانشجوی داخلی آن هم ظاهرا با نقش آفرینی آقایان و آقازادگان مشغولند.

این در حالی است که حتی در اساسنامه دانشگاه تهران 2، بر عدم محدودیت تاسیس شعبه ها متعدد این دانشگاه در نقاط مختلف داخل کشور تاکید شده است؛ گویا مسئولان دانشگاه تهران درصدد به راه انداختن دهها دانشگاه پولی هستند.

جدول شهریه کارشناسی ارشد دانشگاه تهران 2
شهریه هر نیم سال تحصیلی بدون احتساب هزینه غذا، خوابگاه و بیمه به شرح زیر است
نام رشته شهریه ثابت شهریه متغییر به ازای هر واحد نظری شهریه متغییر به ازای هر واحد عملی شهریه پایان نامه به ازای هر واحد
گروه هنر

25/650/000

بیست و پنج میلیون و ششصدو پنجاه هزار ریال

2/200/000

دو میلیون و دویست هزار ریال

2/750/00

دو میلیون و هفتصدو پنجاه هزار ریال

4/400/000

چهار میلیون و چهارصد هزار ریال

گروه علوم انسانی و mba

21/600/000

بیست و یک میلیون و ششصد هزار ریال

2/200/000

دو میلیون و دویست هزار ریال

2/750/000

دو میلیون و هفتصد و پنجاه هزارریال

5/500/000

پنج میلیون و پانصد هزار ریال

گروه علوم پایه

27/000/000

بیست و هفت میلیون ریال

2/200/000

دو میلیون و دویست هزار ریال

2/750/000

دو میلیون و هفتصدو پنجاه هزار ریال

4/400/000

چهار میلیون و چهارصد هزارریال

گروه فنی و مهندسی

27/000/000

بیست و هفت میلیون ریال

2/200/000

دو میلیون و دویست هزار ریال

2/750/000

دو میلیون و هفتصد وپنجاه هزار ریال

4/400/000

چهار میلیون و چهار صد هزارریال



اما نگاهی به اسامی پذیرفته‌شدگان در اولین دوره پذیرش دانشجو در دانشگاه تهران شماره 2 بیشتر شبیه صف آقایان و آقازادگان در این دانشگاه پولی وابسته به دانشگاه تهران است.

احمد مسجد جامعی عضو فعلی شورای شهر تهران دانش‌آموخته دوره کارشناسی در رشته جغرافیای انسانی از دانشگاه تهران است که البته بیشتر به عنوان چهره‌ای فرهنگی شناخته می‌شود تا آنجا که در بسیاری مواقع شخصیت فرهنگی او حتی بر رفاقتش با اصلاح‌طلبان هم پیشی می‌گیرد. نام او در میان پذیرفته‌شدگان دانشگاه تهران شماره 2 قرار دارد.

اگر این احمد مسجد جامعی همان مسجد جامعی معروف باشد، می‌توان گفت وزیر فرهنگ سابق از «فرهنگ» به «شهر» هبوط کرده است. احمد مسجد جامعی بر اساس اعلام دانشگاه تهران دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته برنامه‌ریزی شهری شده است.

دانشگاه تهران شماره 2 بر اساس مصوبه هیئت امنای دانشگاه تهران به صورت یک مرکز آموزش عالی غیرانتفاعی با اساسنامه‌ای مشخص برای پذیرش دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری تأسیس شده که 51 درصد از سهام این مرکز دانشگاهی متعلق به دانشگاه تهران و 49 درصد نیز مربوط به اعضای هیات علمی و کارکنان این دانشگاه است.

علاوه بر مسجد جامعی نام‌های دیگری نیز در فهرست پذیرفته‌شدگان اولین دوره مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه موسوم به "تهران 2" به چشم می‌خورند که یا خود از مسئولانند و یا هم‌فامیلی آنها.

علیرضا تابش برادر محمدرضا تابش (نماینده مردم اردکان از مجلس ششم تا کنون) نیز در رشته مدیریت رسانه دانشگاه تهران شماره 2 پذیرفته شده است.

نام خانوادگی جمع قابل توجهی از پذیرفته‌شدگان در اولین دوره دانشگاه تهران شماره 2، هم‌فامیل چهره‌های شناخته شده کشورمان در حوزه‌های اقتصاد، سیاست و فرهنگ است که از این منظر می‌توان به حضور نام‌هایی مانند بهمنی، زنگنه، نوبخت، پوستین‌دوز، مرعشی، نوباوه وطن، پاریاب، فاتح، یادگاری و ... در جمع پذیرفته‌شدگان اشاره کرد.

این نام‌های خانوادگی در ذهن مردم ایران یادآور وزیر نفت هاشمی رفسنجانی و خاتمی، چهره اقتصادی نزدیک به رفسنجانی، رئیس کل بانک مرکزی، مدیرعامل سابق یک شرکت خودروسازی، رئیس سابق سازمان مدیریت صنعتی، نماینده مجلس نهم، عضو دستگاه اطلاع رسانی محمود احمدی‌نژاد، مدیرعامل ایسنا، رئیس جهاد دانشگاهی و ... است.

گفتنی است این گزارش مروری بر اسامی پذیرفته‌شدگان در دانشگاه تهران شماره 2 است که البته با نگاه به هم‌فامیلی‌های مسئولان فعلی یا سابق کشور نگارش شده است؛ هم‌فامیلی‌هایی که ممکن است اصلاً با آن مسئولان نسبتی هم نداشته باشند.


<   <<   16   17   18   19   20   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ