بردبارى همچون قبیله است و نزدیکان که فراهم کند مردم را براى یارى انسان . [نهج البلاغه]
 
جمعه 91 فروردین 4 , ساعت 1:46 عصر
اکثر مردم به من می گویند کمی استراحت کن و به خودت برس! 11 روز خانه نشینی هم از آن حرف هاست! احمدی نژاد و خانه نشینی؟ این حرف و وصله ها به من و دولتم نمیچسبد. زندگی ام نشان می دهد که با عمل درست و ادبیات صحیح از ولایت دفاع می کنم و نشان می دهم که نظام ولایی، نظام تلاش و عمل است.
 28 فروردین 1390، خبر استعفای حیدر مصلحی (وزیر اطلاعات کشورمان) از سمت خود همراه با متن موافقت محمود احمدی نژاد با این استعفا و نیز حکم انتصاب او به عنوان مشاور امور اطلاعاتی بر روی تلکس خبرگزاری ها قرار گرفت. این استعفا و موافقت رئیس جمهور با آن، مورد مخالفت رسمی رهبرمعظم انقلاب قرار گرفت. پس از مخالفت رهبری با این استعفا و ابقای وزیر اطلاعات در سمت خود، سوم تا چهاردهم اردیبهشت سال گذشته رییس جمهور در اقدامی بی سابقه و در اعتراض به حکم حکومتی در ابقای وزیر اطلاعات به منزل رفت و پس از یازده روز خانه نشینی به محل کار خود بازگشت.

گفته می شود با تصمیم و اقدام مصلحی برای تغییر یکی از معاونین خود در وزارت اطلاعات و آغاز دور جدیدی از فعالیت ها احمدی نژاد تصمیم به عزل وزیر اطلاعات می گیرد. این عزل مخالفت کتبی و شفاهی رهبر انقلاب جهت حفظ مصلحت کشور را در پی داشت و پس از مقاومت احمدی نژاد، با حکم رهبری وزیر اطلاعات ابقاء شد. از علت های خانه نشینی یازده روزه رییس جمهور روایت های مختلفی نقل می شود. یکی از این نقل قولها مربوط به محمد کوثری ( عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی) است. وی در خصوص قهر رییس جمهور با بیان اینکه اختلاف سلیقه ای میان احمدی نژاد و مصلحی وجود داشته، می گوید: " آقای رئیس جمهور می‌گوید در جلسه‌ای در وزارت اطلاعات بر علیه دفتر رئیس جمهور و دولت صحبت‌هایی شده است، اما آقای مصلحی این موضوع را قبول ندارد. از طرف دیگر، احمدی نژاد معتقد است وزارتخانه، اطلاعات و اخباری که درباره کل منطقه و داخل کشور نیاز است را با «تاخیر» ارائه می‌کند."


اما پس از این خانه نشینی اخبار ملاقات اشخاص مختلف با احمدی نژاد و سخنان وی در این ملاقاتها حساسیت های بیشتری را برانگیخت تا اینکه ناراحتی عمومی از عدم تمکین وی از حکم حکومتی سبب شد، احمدی نژاد پس از یازده روز در هیات دولت حاضر و اظهارات شفاهی را در حمایت از ولایت فقیه و ضرورت تبیین آن برای جلوگیری از سوء استفاده دیگران ابراز دارد.

در حالی که عده ای صحبت از قهر احمدی نژاد و مقاومت وی در مقابل حکم حکومتی می کنند اما گروهی دیگر که از نزدیکان رییس جمهور محسوب می شوند روایت های دیگری از این خانه نشینی دارند. به عنوان مثال جوانفکر( مشاور رسانه ای احمدی نژاد) می گوید: "در موردآن 11 روز  اینطور نبوده که رئیس جمهور کار را رها و قهر کنند. ایشان داشتند فضای کشور را رصد می کردند. احمدی نژاد در آن شرایط به این نتیجه رسیده بود که توطئه ای شکل گرفته و هدف این است که دولت و رییس جمهور را تخریب کنند و به کشور آسیب بزنند. ایشان مدتی از منزلشان که چسبیده به ریاست جمهوری و بخشی از ریاست جمهوری است، خارج نشدند. اینطور نیست که بگوییم محیطی جدای از محیط کارشان است، بسیاری از برنامه هایشان را در روزهای عادی هم در منزلشان انجام می دهند. یک اختلاف نظر درباره وضعیت وزارت اطلاعات در آن برهه پیش آمد و این تغییرات صورت گرفت. ایشان از نظر مقام معظم رهبری که بعدا کتبا اعلام شد، تبعیت کردند و الان آقای مصلحی در کابینه حضور دارند."

اما حجت الاسلام آقا تهرانی (نماینده مجلس و معلم اخلاق دولت) نیز روایت دیگری از این خانه نشینی دارد. آقا تهرانی نقل می کند در دیداری که با احمدی نژاد در این یازده روز داشته رییس جمهور در حالی که بیمار بوده به وی گفته است: " بنده نمی دانم شایعاتی که درباره من و شرط وشروطی که با رهبری گذاشتم از کجا سرچشمه می گیرد. بنده در دیدار با رهبری در اتاق تنها بودیم وچگونگی پخش این شایعات برایم عجیب است ونمیدانم این حرفها را ازکجامی گویند. بنده خدمت رهبرانقلاب رسیدم وبه ایشان گفتم من بافشارهایی که بردولت است به این نتیجه رسیدم که رسیدن به آرمانهایی که در این دولت تصمیم به اجرای آن را داشتیم غیرممکن است." درادامه آقاتهرانی می گوید: "احمدی نژاد در حالی که گریه می کرد گفت بنده نمی بخشم افراد حزب اللهی ای را که به من تهمت زاویه داشتن با رهبری عزیز انقلاب را می زنند."

مقاومت احمدی نژاد در مقابل حکم حکومتی و در پی آن قهر یازده روزه اش سبب شد طراحان سوال از رییس جمهور در مجلس شورای اسلامی این اتفاق را به عنوان یک سوال مهم در طرح خود بیافزایند. اما پس از کش و قوس های فراوانی که در رابطه با مطرح کردن سوال از رییس جمهور در صحن علنی مجلس پیش آمد و این طرح پس از ماهها تاخیر و در روز پایانی کار مجلس در سال نود به صحن علنی آمد، احمدی نژاد با حضور در مجلس و در پاسخ به یازده روز خانه نشینی اش تنها به گفتن اینکه " اکثر مردم به من می گویند کمی استراحت کن و به خودت برس!  11 روز خانه نشینی هم از آن حرف هاست! احمدی نژاد و خانه نشینی؟ این حرف و وصله ها به من و دولتم نمیچسبد. زندگی ام نشان می دهد که با عمل درست و ادبیات صحیح از ولایت دفاع می کنم و نشان می دهم که نظام ولایی، نظام تلاش و عمل است. همه همکاران من آنقدر کار کرده اند که فنری شده اند!" اکتفا کرد تا همچنان علامت سوالها در خصوص علت این یازده روز خانه نشینی در ذهن عموم مردم باقی بماند.
 

جمعه 91 فروردین 4 , ساعت 1:43 عصر

< type="text/java">
 

چرا نباید شلوار تنگ پوشید؟
پنجشنبه 3 فروردین 1391 ساعت 04:07
بررسی‌های اخیر نشان می‌دهند تعداد، شکل و حرکت اسپرم مردان نسبت به سی سال گذشته تا حد زیادی آسیب‌ دیده است. زندگی مدرن امروزی، آثار زیانبار زیادی روی دستگاه تناسلی مردان و زنان داشته است.
به گزارش افکارنیوز،حیات هر عضوی در بدن، به گردش خون و اکسیژن‌رسانی مناسب به آن بستگی دارد. به همین دلیل وقتی جریان خون به قلب مختل می‌شود، دچار سکته قلبی می‌شویم.



لباس‌های نامناسب و نشستن طولانی‌مدت به‌خصوص در وضعیت‌های خاص نیز جریان خون ناحیه دستگاه تناسلی را مختل می‌کند و گاهی آن را تا حد زیادی کاهش می‌دهد. علاوه بر این، تحت‌فشار قرارگرفتن اعصاب این ناحیه نیز مزید بر علت‌ می‌شود و آسیب‌های وارده را دو چندان می‌کند. پس بهتر است به شلواری که می پوشید بیشتر بیندیشید. اما چرا و چگونه؟



برای حفظ سلامت جسم، در طراحی لباس باید آناتومی و فیزیولوژی قسمتی از بدن که لباس برای آن طراحی می‌شود، در نظر گرفته شود. این امر معمولا در کارخانه‌هایی که لباس استاندارد تهیه می‌کنند، رعایت می‌شود، ولی خیلی از تولید‌کنندگان پوشاک، فقط به سود خود می‌اندیشند و سلامت و بهداشت اعضای بدن مصرف‌کننده برای آنها اهمیتی ندارد.



امروزه تعداد بسیار زیادی از شلوارها بسیار تنگ و از پارچه‌های سخت دوخته می‌شوند. میزان پارچه این شلوارها، تقریبا یک سوم شلوارهای معمولی و استاندارد است. از طرفی چون از جنس نامرغوب تهیه می‌شوند، زود استهلاک پیدا‌ می‌کنند و مصرف‌کننده مجبور می‌شود شلوار جدیدی تهیه ‌کند.
شلوارهای تنگ و فاق کوتاه، جریان خون دستگاه تناسلی را به‌شدت مختل می‌کنند. این وضعیت در حالت نشسته بدتر می‌شود

متاسفانه پوشیدن لباس نامناسب در ناحیه دستگاه تناسلی، باعث ایجاد علایم خاصی نمی‌شود که فرد متوجه آن شود، ولی در درازمدت آسیب‌هایی به وجود می‌آید که ممکن است غیرقابل برگشت باشند.



علت اینکه بیضه‌ها خارج از بدن قراردارند، این است که برای عملکرد طبیعی، درجه حرارت آنها باید نیم درجه سانتی‌گراد از درجه حرارت بدن کمتر باشد، بنابراین هر عاملی که باعث افزایش درجه حرارت آنها شود، باعث آسیب به فرایند تولید نطفه مردان (اسپرم) می‌شود؛ به عنوان مثال در بیماری شایع واریکوسل، وریدهای اطراف بیضه متسع می‌شوند. این اتساع وریدها باعث افزایش درجه حرارت بیضه‌ها و آسیب به تولید اسپرم و ناباروری مرد می‌شود.



لباس زیر و شلوارهای تنگ فاق کوتاه و از جنس پارچه سخت، با سه مکانیسم باعث آسیب به بیضه‌ها می‌شوند: مختل‌شدن جریان خون ناحیه تناسلی، اختلال در تهویه آن و بالارفتن درجه حرارت بیضه‌ها. نزدیک‌‌شدن و چسبیدن بیضه‌ها به بدن و یکی شدن درجه حرارت آنها با بدن‌ در درازمدت باعث واردآمدن آسیب به تولید اسپرم می‌شود. لازم به ذکر است که درجه حرارت ایده‌آل برای تولید اسپرم طبیعی، تقریبا 33 درجه سانتی‌گراد است.



در دستگاه تناسلی مردانه، قسمتی به نام «میاندوراه» یا در اصطلاح پزشکی «پِرینه» وجود دارد. میاندوراه در ناحیه بین مقعد و قاعده کیسه‌های بیضه قرار دارد و اعصاب مهم دستگاه تناسلی از این قسمت عبور می‌کنند. هر عاملی که باعث ضربه یا اختلال در این قسمت شود، اعصاب آن را تحت‌تاثیر قرار می‌دهد و این موضوع باعث اختلال در نعوظ می‌‌شود.



شلوارهای تنگ و فاق کوتاه، یک درز دوخت سفت در خط وسط دارند که ناحیه میاندوراه را به‌شدت تحت‌فشار قرارمی‌دهد.



برای داشتن یک رابطه زناشویی موفق باید جریان خون و عصب‌گیری ناحیه دستگاه تناسلی مرد طبیعی باشد، ولی بعضی بیماری‌ها مانند بیماری قند، فشارخون، چربی بالا، آسیب به نخاع به هر علتی و... از طریق مختل‌کردن جریان خون و جریان عصبی دستگاه تناسلی به ناتوانی جنسی یا اختلال در نعوظ منجر می‌شوند. به همین دلیل حدود 15 درصد افرادی که دوچرخه‌سواری حرفه‌ای انجام می‌دهند، به علت فشار مداوم به ناحیه میاندوراه که باعث اختلال در عصب‌گیری و اختلال در خون‌رسانی ناحیه دستگاه تناسلی می‌شود، دچار ناتوانی جنسی می‌شوند، یعنی همان اثری که شلوارهای تنگ و فاق کوتاه در درازمدت بر بدن دارند.
افرادی که در تمام طول روز شلوارهای تنگ می پوشند، ممکن است لکه‌های قهوه‌ای رنگی را در کشاله ران خود ببینند که همان قارچ پوستی است

عرق انسان به خودی خود بویی ندارد، ولی سطح پوست بدن ما از هزاران نوع میکروب پوشیده شده است. اگر راه مناسبی برای تبخیر عرق وجود نداشته باشد، در سطح پوست جمع می شود و توسط باکتری‌ها تجزیه می‌شود. با تجزیه عرق توسط باکتری‌ها، مواد شیمیا‌یی آزاد می شوند که بوی بدی دارند.



بوی عرق در دو قسمت از بدن خیلی آزار‌دهنده است، این دو ناحیه عبارتند از زیربغل‌ها و ناحیه دستگاه تناسلی. علت این بوی زننده، تولید پروتئین و مواد چربی به‌وسیله غدد عرق این نواحی است که باکتری‌ها از آنها تغذیه می‌کنند. از آنجا که عرق سایر نقاط بدن حاوی مقادیر زیادی نمک است، باکتری‌ها به آسانی نمی‌توانند از محتویات عرق استفاده کنند.



اگر تهویه ناحیه تناسلی به علت پوشیدن لباس‌های تنگ به‌خوبی برقرار نباشد، کم‌‌کم ناحیه تناسلی بوی خاص آزار‌دهنده‌ای می‌گیرد که حتی با شستشو نیز از بین نمی‌رود و چون این ناحیه همیشه به‌علت وجود عرق مرطوب است، احتمال بروز عفونت‌های قارچی نیز بالا می‌رود.



افرادی که در تمام طول روز با شلوارهای تنگ و فاق کوتاه کار می‌کنند، اگر به کشاله‌های ران خود با ‌دقت نگاه کنند، ممکن است لکه‌های قهوه‌ای رنگی را ببینند که همان قارچ پوستی است.



حال شما راننده‌ای را تصور کنید که در فصل تابستان با شلوار نامناسب روزی 10 ساعت مسافرکشی می‌کند. حدس بزنید که این فرد به‌علت گرمای بیش از حد ناحیه دستگاه تناسلی، مختل‌شدن جریان خون، مختل‌شدن جریان عصبی و تعریق بیش از حد که امکان تبخیر مناسب آن وجود ندارد، در دراز مدت دچار چه مشکلاتی خواهد شد.

منبع: هفته نامه سلامت - دکتر محمدرضا صفری نژاد، اورولوژیست

پنج شنبه 91 فروردین 3 , ساعت 4:32 عصر
تحلیل گران معتقدند ایران و آمریکا در روز های اخیر سیگنال هایی از خود بروز داده اند که می توان این سیگنال ها را بر نزدیکی دو کشور تعبیر و تلقی کرد. این سیگنال ها هم از سوی ایران و هم از طرف آمریکا نشان داده شده است .
کد خبر: 234197
تاریخ انتشار: 03 فروردین 1391 - 14:53
بر خلاف آنچه که برخی رسانه ها مبنی بر آغاز دور جدید مذاکرات ایران و غرب در ژنو منتشر کرده اند ، این مذاکرات ظاهرا در استانبول برگزار خواهد شد . اما سوال اصلی این است که آیا مذاکرات ایران با غرب تعیین کننده خواهد بود؟

به گزارش «تابناک» ، باراک اوباما در روز های اخیر اقداماتی را انجام داده و سخنانی را بر زبان رانده است که تحلیل گران مسائل سیاست خارجی آمریکا این مواضع را دال بر نرم شدن رویکرد آمریکا در قبال ایران ، در آستانه دور جدید مذاکرات ایران و غرب ارزیابی کرده اند .

بر اساس این گزارش ، «باراک اوباما» ابتدا در یک اقدام عملی ،  11 کشور را از اعمال تحریم نفتی علیه ایران معاف کرد و دولت وی اعلام نمود که تعداد این کشور ها ممکن است در آینده هم  افزایش یابد . به نظر می رسد که در روز های آینده کشورهای ترکیه ، هند و چین هم به این فهرست اضافه خواهند شد که در چنین شرایطی تقریبا تحریم نفتی ایران ملغی خواهد شد.

علاوه بر این باراک اوباما علی رغم تکرار اظهارات سابق خود درباره ایران در پیام نوروزی خود به این نکته اشاره کرد که هیچ دلیلی وجود ندارد که دو کشور ایران و آمریکا به هم نزدیک نشوند. کارشناسان معتقدند که این سیگنالی برای نزدیکی آمریکا و ایران در آستانه دور جدید مذاکرات باید تلقی شود.

این در حالی است که کارشناسان غربی سخنرانی رهبر معظم انقلاب اسلامی در نخستین روز سال جاری در مشهد مقدس را هم نشانه هایی از تفاوت در نگرش ایران می دانند . این کارشناسان بر آن بخش از سخنان مقام معظم رهبری تکیه کرده اند که ایران هر گونه حمله به این کشور را در همان سطح پاسخ خواهد گفت .

این کارشناسان این سخنان را این گونه تحلیل می کنند که ایران بین آمریکا و رژیم صهیونیستی تمایز قائل خواهد شد. بدین معنا که در صورت حمله رژیم صهیونیستی به تاسیسات هسته ای ایران ، این کشور صرفا به تاسیسات رژیم اسرائیل حمله خواهد کرد و آمریکا را در این مساله دخیل نخواهد کرد.

علاوه بر این همین تحلیل گران سفر اخیر محمد جواد لاریجانی دبیر کمیسیون حقوق بشر ایران به نیویورک را یکی از دلایل دیگر خود برای اذعان به نزدیکی ایران و آمریکا تلقی می کنند . لاریجانی در سفر اخیر خود به نیویورک ، صراحتا از تمایل ایران برای گفتگو با آمریکا سخن گفته و اظهار داشته بود که ایران هیچ مشکلی برای مذاکره با آمریکا نخواهد داشت .

همه این تحلیل ها در حالی است که باراک اوباما اکنون در آستانه انتخابات ریاست جمهوری در رابطه با ایران دچار معضلی پیچیده شده است . چرا که از یک سو هر گونه حمله یا تجاوز نظامی وی به ایران قیمت سوخت و انرژی را در این کشور بالا خواهد برد و احتمالا باعث عدم اقبال مردم در انتخابات به وی خواهد شد.

از سویی دیگر هم عدم حل مساله ایران هم نقطه ای منفی برای باراک اوباما است و جمهوریخواهان می توانند ادعا کنند که باراک اوباما هیچ توفیقی در این زمینه نداشته است و رای دهندگان را به سمت خویش متمایل کنند . لذا احتمالا باراک اوباما در روز های اخیر خواهد کوشید که مساله ایران را مسالمت آمیز و با گفتگو ، بدون اینکه هزینه ای متوجه دو کشور شود حل کند .

در حال حاضر مذاکرات 25 فروردین ، نقطه آغاز چنین فرایندی خواهد بود. آیا غرب می توانند همچنان که رهبر معظم انقلاب اسلامی اظهار داشتند برای حل مشکلات خود با ایران و مردم ایران محترمانه رفتار کنند ؟ یا همچون سابق با لحنی متجاوزانه سخن خواهند گفت و بر مشکلات خود همچنان خواهند افزود؟


پنج شنبه 91 فروردین 3 , ساعت 3:45 عصر
عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: انتصاب مرتضوی به عنوان رئیس سازمان تامین اجتماعی نشان دهنده، زیر سوال بردن عملکرد دولت و ایجاد نارضایتی در بین مردم و نمایندگان بی‌تاثیر از وجود حلقه انحرافی نیست.
کد خبر: 234181
تاریخ انتشار: 03 فروردین 1391 - 13:30
 زهره الهیان با بیان اینکه انتخاب مرتضوی به عنوان رئیس سازمان تامین اجتماعی مودر اعتراض بسیاری از نمایندگان قرار گرفت گفت: از زمانی که زمزمه‌های انتصاب مرتضوی به عنوان رئیس سازمان تامین اجتماعی مطرح شد نامه‌های از سوی نمایندگان مبنی بر اعتراض انتصاب مرتضوی به رئیس جمهور ارسال گردید.

به گزارش افکار نیوز وی در خصوص علت مخالف نمایندگان بر انتخاب مرتضوی به عنوان رئیس سازمان تامین اجتماعی گفت: تعلیق قضایی مرتضوی به عنوان دادستان کشور در قضایای کهریزک و فتنه88 به دلیل عملکرد نامناسب وی، ناکامی وی در مدیریت مبارزه با کالای قاچاق و ارز و نیز شکایات تمامی نمایندگان در رابطه با پرونده وی در دانشگاه آزاد از جمله دلایلی مخالفت نمایندگان به شمار می‌رود.

الهیان در ادامه تصریح کرد: سازمان تامین اجتماعی نیازمند یک فرد متخصص و با سابقه در این حوزه است و فرد پر حاشیه‌ای مانند مرتضوی مناسب ریاست در سازمان تامین اجتماعی نیست و دولت باید در این انتخاب تعامل بیشتری می‌کرد.

نماینده تهران در ادامه اظهار داشت: بعد از معارفه مرتضوی به عنوان ریاست سازمان تامین اجتماعی نمایندگان فورا طرح استیضاح وزیر کار را امضا کردند که مطمئنا بعد از تعطیلات مجلس در 15 فروردین سال 91 پیگیری خواهد شد.

،عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی باشاره به اینکه انتصابات چنین افرادی که با اعتراض مردم و نمایندگان مواجه است عملکرد دولت را زیر سوال می‌برد افزود: چنین انتصاباتی نشان دهنده این است که دستی در کار است و زیر سوال بردن عملکرد دولت و ایجاد نارضایتی در بین مردم و نمایندگان بی‌تاثیر از وجود حلقه انحرافی نیست.

یکشنبه 90 اسفند 21 , ساعت 12:11 عصر
 
 

 

 

 

+ نوشته شده در  شنبه ششم اسفند 1390ساعت 1:58  توسط عزادار |  < type="text/java"> نظر بدهید
 

 

+ نوشته شده در  شنبه ششم اسفند 1390ساعت 1:53  توسط عزادار |  < type="text/java"> نظر بدهید
 

 

 

 

+ نوشته شده در  شنبه ششم اسفند 1390ساعت 1:48  توسط عزادار |  < type="text/java"> نظر بدهید
 

 


یکشنبه 90 اسفند 21 , ساعت 12:2 عصر

داستان جالب زندگی مسلمان شدن امینه اسلمی   // وبلاگ تازه مسلمانامینه اسلمی، روزنامه نگار مسیحی متعصبی بود که در سال 1945 متولد شد و در 5 مارچ 2010 از دنیا رفت. در کنار تحصیل به تبلیغ مسیحیت اشتغال داشت و معتقد بود که اسلام دینی ساختگی و مسلمان‌ها افرادی عقب مانده هستند، اما یک اشتباه کامپیوتر دانشگاه، مسیر زندگی او را کاملا تغییر داد و به جایی رسید که رئیس جمعیت بین‌المللی زنان مسلمان بود و می‌گفت: «اسلام ضربان قلب من و خونی است که در رگ‌هایم جاری است، اسلام منبع انرژی من است و باعث شده زندگی من فوق‌العاده زیبا و با معنی شود، من بدون اسلام هیچ نیستم.»  اندکی در مورد مسلمان شدن وی:  داستان از آنجایی شروع شد که او هنگام ثبت نام و اخذ واحدهای ترم جدید توسط کامپیوتر یک واحد درسی برای او به اشتباه ثبت شد و او به دلیل مسافرت به اوکلاهاما با دو هفته تاخیر از موضوع مطلع شد و وقتی با نگرانی و ناراحتی به اداره آموزش دانشگاه مراجعه کرد فهمید که تنها راه باقی‌مانده شرکت در کلاسی است که غالب حاضران آن را مسلمانان عرب تشکیل می‌دهند. او در شرایط بسیار سختی قرار گرفته بود، از یک طرف از همراهی با عرب‌های مسلمان که آنها را به استهزاء «شتر سوار» می‌نامید به شدت نفرت داشت و از طرف دیگر در صورت انصراف از بورس تحصیلی محروم می‌شد.  دو شبانه‌روز با ناراحتی و اضطراب فکر کرد و در نهایت کلمات شمرده شوهرش توانست او را قانع کند: «شاید اراده خداوند تو را برای یک ماموریت برگزیده باشد، ‌برو و آنها را به مسیحیت دعوت کن!» و او با این انگیزه به دانشگاه برگشت.  او کار خود را از همان روزهای نخست شروع کرد و با هر بهانه‌ای به گفت‌وگو با دانشجویان مسلمان می‌پرداخت و از آنها می‌خواست که با تبعیت از مسیح خود را نجات دهند و برای آنها شرح می‌داد که چگونه مسیح خود را فدا کرده تا آنان را نجات دهد. وی می‌گوید: «آنها با احترام و ادب به حرف‌هایم گوش می‌دادند ولی به هیچ وجه در باره تغییر دین خود کوتاه نمی‌آمدند و تسلیم نمی‌شدند، برای همین راه دیگری به ذهنم رسید و تصمیم گرفتم از طریق کتاب‌های خودشان باطل بودن عقایدشان را ثابت کنم و از یکی از دوستانم خواستم تا یک نسخه قرآن و کتاب‌هایی اسلامی برایم تهیه کند، می‌خواستم به آنها نشان دهم که دینشان باطل است و پیامبرشان فرستاده خدا نیست.»    وی قرائت قرآن کریم را آغاز کرد و تمام آن را به همراه دو کتابی که دوستش داده بود، خواند و به مرور چنان در مطالعه غرق شد که در فاصله یک سال و نیم 15 کتاب اسلامی را مطالعه کرد ودوباره به قرائت کامل قرآن پرداخت و هر چیزی که به نظر می‌رسید بتواند بهانه‌ای برای ایراد و اشکال باشد، یادداشت می‌کرد اما به مرور دچار تردید و ابهام و پرسش‌های بیشتر می‌شد. بی‌آنکه بخواهد ذهنش با موضوعاتی درگیر شده بود که تصورشان را هم نمی‌کرد.    آرام آرام تغییراتی در رفتارش پیدا شد، بیشتر فکر می‌کرد و همیشه در حال مطالعه بود، به بارها نمی‌رفت و مشروبات الکلی را کنار گذاشته بود، گوشت خوک نمی‌خورد و سعی می‌کرد در مهمانی‌های مختلط شرکت نکند. این تغییرات طوری بود که شوهرش را به شک و تردید دچار کرد: «شوهرم فکر می‌کرد من با مرد دیگری رابطه دارم زیرا نمی‌توانست بپذیرد که این همه تغییر بدون آن رخ بدهد!» ولی در نهایت شوهرش امیدوار بود آشفتگی فکری همسرش بعد از مدتی پایان یابد. او درباره این مرحله می‌گوید: «خودم اصلا فکر نمی‌کردم با مطالعه اسلام اتفاق خاصی رخ بدهد و حتى سبک زندگی روزمره‌ام تغییر کند و در آن زمان حتى تصورش را هم نمی‌کردم که به زودی با بال‌هایی از آرامش قلبی و ایمان باطنی در آسمان سعادت اعتقاد اسلامی پرواز خواهم کرد.»  با وجود همه این تغییرات او همچنان کاملا مسیحی بود تا اینکه یک روز چند نفر مسلمان به سراغش آمدند: «در خانه را که باز کردم دیدم چند نفر مسلمان عرب روبه‌رویم ایستاده‌اند، گفتند: ما انتظار این را داشتیم که شما مسلمان شوید! گفتم: ولی من مسیحی هستم و هیچ تصمیمی برای تغییر دین خود ندارم! با این حال نشستیم به صحبت کردن و هر چه من سؤال کردم آنها با اطمینان و تسلط پاسخ دادند. به هیچ وجه حرف‌های عجیب من درباره قرآن را مسخره نکردند و از انتقادهای تند من به اسلام ناراحت و عصبانی نشدند. آنها می‌گفتند که معرفت، گمشده مؤمن است و سؤال یکی از راه‌های رسیدن به معرفت است. وقتی آنها رفتند احساس می‌کردم دارد در درونم چیزی رخ می‌دهد.»    بعد از آن، ارتباط او با مسلمان‌ها بیشتر شد و هر بار سؤالات جدیدی می‌پرسید و موضوعات تازه‌ای را مطرح می‌کرد تا روزی که در 21 می‌1977 در مقابل یک روحانی مسلمان این کلمات را بر زبان جاری کرد: «اشهد آن لا إله إلا‌الله و اشهد آن محمدا رسول‌الله.»  وقتی او علنا از مسلمان شدنش حرف زد و حجاب را انتخاب کرد موضوع طلاق هم به طور جدی مطرح شد. با این حال او آماده بود با وجود علاقه فراوانی که به همسرش داشت تنها زندگی کرده و خود را به حضور بچه‌هایش دلگرم کند. پسر و دخترش را بسیار دوست داشت و می‌دانست طبق قانون حق نگهداری بچه‌ها با اوست ولی وقتی در دادگاه حاضر شد قاضی برخلاف این حکم کرد و گفت به دلیل تغییر دین نمی‌تواند بچه‌ها را با خود داشته باشد و هنگامی که با اعتراض او مواجه شد به او بیست دقیقه فرصت داد تا تصمیم بگیرد و بین بچه‌هایش و دین جدید فقط یکی را انتخاب کند.   به یاد آیاتی افتاد که داستان امتحان حضرت ابراهیم(ع) را نقل می‌کند. از خود پرسید که تا چه اندازه در ایمان خود صادق بوده است و می‌دید که حالا نوبت اوست بچه‌های دلبندش را با دست خود به قربانگاه بندگی ببرد. می‌خواست فریاد بکشد، ضجه بزند و اشک بریزد اما سکوت کرده بود و در حالی که دندان‌هایش را روی هم فشار می‌داد، می‌کوشید تا هیچ نشانه‌ای از ضعف و ناتوانی بروز ندهد. این سخت‌ترین کابوسی بود که یک زن جوان می‌توانست با آن روبه‌رو شود؛ او که حتى برای یک روز نمی‌توانست از بچه‌هایش جدا شود باید آنها را برای همیشه رها می‌کرد.   میان بچه‌هایش و ایمان به خدا باید تصمیم می‌گرفت و این ایمانی بود که دو سال شبانه‌روز برایش زحمت کشیده بود و با کمال اطمینان و باور عقلی و قلبی به آن رسیده بود. قاضی از او جواب نهایی را خواست. او می‌گوید: «در آن لحظه با تمام وجود به خدای بزرگ رو کردم. در آن لحظه غیراز خدا هیچ کس را نداشتم و می‌دانستم جز او کسی نمی‌تواند از فرزندانم حمایت کند و تصمیم گرفته بودم که روزی در آینده به آنها نشان دهم که تنها راه سعادت راه خداوند است.»   او در باره این مرحله می‌گوید: «از دادگاه بیرون آمدم در حالی که می‌دانستم که زندگی بدون بچه‌هایم بی‌نهایت تلخ و دردآور است و هیچ‌کس نمی‌تواند حال مرا در آن لحظات درک کند، احساس می‌کردم از قلبم خون می‌ریزد هر چند که مطمئن بودم تصمیم درستی گرفته‌ام. هیچ چیز نمی‌توانست جز ذکر خدا آرامم کند. تنها و درمانده می‌رفتم و زیرلب آیه الکرسی را تلاوت می‌کردم و این آیه را با خود می‌خواندم که افمن اتّبع رضوان‌الله کمن باء بسخط من‌الله و ماواه جهنّم... آیا کسی که رضایت و خشنودی خداوند را برگزیند، همچون کسی است که خشم خدا را بخواهد و در جهنم جای گزیند؟»    او بعد از مسلمان شدن انسانی دیگر بود و با توجه به قابلیت‌های شخصی ویژه و تجربه‌اش در فعالیت‌های تبلیغی مسیحی توانست شعله هدایت اسلام را در جان عده زیادی در آمریکا و جهان روشن کند. حالا او به اطراف آمریکا می‌رفت و در ایالت‌های مختلف و شهرهای گوناگون به سخنرانی در باره اسلام می‌پرداخت و حرف‌هایش که از عمق جان او برمی‌خاست در مخاطبانش بسیار اثر می‌گذاشت اما در این حال او از خانواده‌اش غافل نبود.    به مناسبت‌های مختلف برایشان کارت تبریک می‌فرستاد و سعی می‌کرد طبق دستور اسلام به هر بهانه‌ای ارتباط خود را با آنها حفظ کند: «برای همه اعضای خانواده کارت تبریک می‌فرستادم و جملاتی حساب شده از آیات و احادیث را بدون آنکه منبعش را ذکر کنم برای آنها می‌نوشتم و سعی می‌کردم با زبانی لطیف جملاتی موثر انتخاب کنم.»  تلاش او بی‌نتیجه نمی‌ماند و بعد از مدتی اتفاقات باورنکردنی تازه‌ای شروع می‌شود و ابتدا مادربزرگش تمایل خود را برای مسلمان شدن اعلام می‌کند، بعد پدر و مادر و خواهرش.  ولی از همه اینها شیرین‌تر وقتی بود که چند سال بعد شوهرش به او تلفن زد و گفت که ترجیح می‌دهد دخترشان مثل مادرش باشد و اسلام را انتخاب کند و از او به خاطر همه اتفاقات گذشته پوزش خواست. امینه می‌گوید: «با همه چیزهایی که برایم روی داده بود او را بخشیدم زیرا من مزد خود را گرفته بودم و همه کسانی که مرا روزی با آن وضع طرد کرده بودند، خودشان به حقیقت رسیدند و بالاتر از همه بچه‌های عزیزم حالا در کنارم بودند.»  امینه که روزی به خاطر حجاب از کار خود اخراج شده بود حالا رئیس جمعیت بین‌المللی زنان مسلمان بود و دائم از این ایالت به آن ایالت و از این کشور به آن کشور می‌رفت و پروژه‌های جدید اجتماعی و دینی را افتتاح می‌کرد و برای مردم به سخنرانی می‌پرداخت و زنی که یک روز از همه طرد شده و جایی برای سکونت نداشت مورد توجه همه بود و از اطراف و اکناف با شوق و محبت به سویش می‌شتافتند و پای صحبت‌هایش می‌نشستند.    او در همین حال توانست با چند سال پیگیری و تلاش دولت آمریکا را متقاعد کند که تمبر رسمی تبریک عید فطر را به زبان عربی برای مسلمانان منتشر و در مراجع عمومی و رسمی استفاده کنند. زمانی که وی 2 سال پیش طی حادثه‌ای در سن 65 سالگی از دنیا رفت، راه‌اندازی چندین کار جدید از جمله مرکز مطالعات و پژوهش‌های زنان نومسلمان و فرهنگسرایی برای فرزندان آنها را شروع کرده بود.   با درود و سلام به روح پرفتوح ایشان ، امیدواریم که اسلام ما نیز اسلامی تحقیقی و یقینی باشد تا نفع دنیا و آخرت را برای ما و دیگران به دنبال داشته باشد


پنج شنبه 90 بهمن 20 , ساعت 6:32 عصر

آموزش ساخت gmail


ابتدا وارد سایت گوگل به آدرس www.google.com می شویم و بر روی گزینه Gmail (بالای صفحه) کلیک می کنیم. و در صفحه جدیدی که باز می شود روی جمله Sign up for Gmail کلیک نمایید.در نتیجه صفحه ای باز می شود که شامل فیلد هایی است که باید به شرح زیر پر شود.

 

 

 

برای ورود به gmail باید دوباره به صفحه نخست یعنی www.gmail.com باز گردید و مرحله زیر را انجام دهید

 

? First Name -که در مقایل آن نام کوچک خود را می نویسید.

? Last Name -در مقابل این کلمه نام خانوادگی خود را می نویسید.

? Desired Login Name -در این قسمت آدرس ایمیلی که می خواهید درست کنید را بنویسید.(مثل اسم خودتان،شرکت یا علامت اختصاری)

تذکر-چون احتمال دارد قبل از شما شخص دیگری این آدرس را ثبت کرده باشد.لذا پس از وارد کردن آدرس در این فیلد بر روی دگمه ای که در زیر آن قرار دارد کلیک کنید تا مشخص شود.اگر قبلآ این آدرس گرفته شده باشد پیامی به رنگ قرمز به شرح زیر برای شما نشان داده می شود

****is not available but the following username are:

و در زیر آن چند آدرس به شما پیشنهاد کرده که شما یا یکی از آن ها را انتخاب می کنید و یا آدرس دیگری تایپ می کنید تا مورد قبول واقع شود. در صورت تایید شدن ، با رنگ آبی این جمله نشان داده می شود. is available *** (در این نوشته ستاره ها بجای اسم انتخابی شماست).

? Choose a password -رمز عبور خود را وارد می کنید.هر چه که دوست دارید شامل(حروف،عدد،یک نقطه و آندرلاین) کمتر از هشت کاراکتر نباشد.

? Re-enter password -رمز عبور خود را مجددآ وارد کنید.

? Security Question -یکی از سئوالات این قسمت را انتخاب کنید. مهم نیست کدام سئوال را انتخاب می کنید و چه جوابی می دهید هر چه می خواهد باشد . مثلآ یک سئوال را انتخاب کنید و سه حرف از روی صفحه کلید را در فیلد بعدی تایپ کنید. این قسمت برای زمانی که شما رمز عبور خود را فراموش کرده اید بکار می آید . البته در صورتی که حروفی را که تایپ می کنید بخاطر داشته باشید.

? Answer -جواب سئوال فوق را که انتخاب کرده اید در اینجا می نویسید که توضیح داده شد.

? Secondary email -در این قسمت یک ایمیل از دوستانتان وارد می کنید. برای زمانی که شما رمز عبور خود را فراموش کرده اید بکار می آید. در صورتی که ایمیلی ندارید یا نمی خواهید ایمیل بنویسید اشکالی ندارد و می توانید جای آن را خالی بگذارید.

? Location -کشور خودتان را انتخاب کنید.

? Word Verification -حروفی را که در شکل می بینید در فیلد پایین آن تایپ کنید. این کار به منظور امنیت و جلوگیری از جعل می باشد. حروف بزرگ و کوچک را رعایت کنید.

? I accept. Create my account -و سر انجام پس از پر کردن فیلد ها (خانه های فوق) این دگمه را کلیک نمایید. پس از کلیک کردن این دگمه اگر اشتباهی در فرم پر کرده وجود داشته باشد فرم دوباره به شما بر می گردد که آن را تصحیح می کنید. و دو باره ارسال می کنید.

پس از پر کردن فرم فوق و زدن دگمه ذکر شده، شما به صفحه ای هدایت می شوید که در بالای آن، این جمله نوشته شده است.
I"m ready- show me my account اگر بر روی این جمله کلیک کنید به صندوق پستی که ایجاد کرده اید می روید.اگر به عللی به این صفحه هدایت نشدید. مهم نیست ایمیل شما درست شده است . این پنجره را ببندید و صفحه اول گوگل را باز کنید و به صندوق خود که در ادامه روش آن را توضیح می دهیم بروید.

وقتی وارد صندوق خود شدید در سمت چپ صفحه، کلمه (1)Inbox را مشاهده می کنید که عدد یک داخل پرانتز نشان دهنده این است که شما یک ایمیل یا در حقیقت یک نامه در صندوق خود دارید. و این ایمیل اولین ایمیل شماست که از طرف گوگل برای شما ارسال شده و توضیحاتی در باره جی میل داده شده است. همیشه تعداد نامه هایی که برای شما می رسد بین پرانتز نوشته شده است.

و اینک گزینه های مهم دیگری را که در صندوق پست الکترونیکی وجود دارد بر رسی می کنیم.

? Starred -با کلیک روی ستاره کنار ایمیل ها می توانید آن ها را در این پوشه ذخیره کنید.

? Sent Mail -نامه های ارسال شده در این پوشه قرار می گیرد.

? Draft -نامه ای می نویسید ولی در آن زمان از ارسال آن منصرف می شوید . این نامه را می توانید در Draft ذخیره کنید.

? All Mail -تمام ایمیل های شما را نشان می دهد.

? Spam -گوگل بطور خودکار نامه های تبلیغاتی و هرز نامه ها را در این پوشه ذخیره می کند.این ایمیل ها پس از سی روز پاک می شود.

? Trash -نامه هایی را که خوانده و Delete می کنید به مدت سی روز در این پوشه می ماند . که در صورت لزوم می توانید باز خوانی کنید.

? Contacts -آدرس ایمیل دوستان خود را می توانید در این پوشه ذخیره کرده و هنگام ارسال نامه، آدرس ها را فراخوانی کنید.

? Sign Out -هنگامی که با صندوق پستی خود کاری ندارید و می خواهید خارج شوید این گزینه را کلیک کنید.

? Compose Mail -با کلیک کردن این گزینه صفحه ای باز می شود که برای ارسال نامه جدید می باشد و دارای قسمت هایی به شرح زیر است.

- To آدرس کامل ایمیل شخص گیرنده در این قسمت نوشته می شود.

- Subject موضوع نامه تان را بنویسید.

- Cc مخفف Carbon Copy رونوشتی از نامه برای کسانی که آدرس آن ها در اینجا تایپ شود ارسال می شود . در این حالت اولین شخص دریافت کننده نامه متوجه می گردد که این ایمیل برای چه اشخاص دیگری نیز ارسال شده است.

- Bcc مخفف Blank Carbon Copy رونوشت برای کسانی که آدرس آن ها در اینجا تایپ می شود. ارسال می کند ولی شخص اول متوجه ارسال نامه برای اشخاص دیگر نمی شود.

- Body متن نامه را در این قسمت تایپ کنید.

- Send با کلیک این کلمه نامه ارسال می شود.پس از ارسال شدن نامه، در بالای صفحه جمله نامه شما ارسال شد ظاهر می شود.

? Forward -در صورتی که تمایل به ارسال یکی از ایمیل های دریافتی را برای شخص یا اشخاص دیگری داشته باشیم از این گزینه استفاده می کنیم. روی آن کلیک می کنیم در نتیجه صفحه ی ارسال نامه باز می شود و می بینیم که در قسمت موضوع نامه کلمه FWD قبل از موضوع قرار دارد که البته قابل ویرایش است.

? Reply -در صورت تمایل به پاسخ یک ایمیل ، یکی از آسان ترین راه ها Reply کردن ایمیل است. روش کار چنین است که پس از خواندن نامه این گزینه را کلیک می کنیم در نتیجه صفحه ی ارسال نامه باز می شود و آدرس شخص فرستنده نامه قبلی به عنوان آدرس شخص گیرنده منظور شده است. و حروف Re قبل از موضوع نامه قرار دارد . همچنین متن نامه شخص قبل در قسمت Body دیده می شود . بنابراین امکان ارسال جواب نامه همراه با متن نامه قبلی شخص فرستنده وجود دارد.

? Attach Files -برای ضمیمه کردن یک یا چند فایل مثل عکس به ایمیل به کار می رود. با کلیک کردن این گزینه فایل های داخل کامپیوتر خود را می توانید ببینید و فایل مورد نظر خود را انتخاب نموده و Open می کنید. کمی صبر کنید و بعد دگمه Send را بزنید تا نامه شما به همراه عکس ارسال شود.برای ضمیمه کردن فایل های دیگر قبل از زدن Send وقتی که فایل اول را ضمیمه کردید در همان محل کلمه Attach File اسم فایلی که ضمیمه کرده اید را نشان داده و در زیر آن نوشته Attach another file یعنی ضمیمه کردن فایل های دیگر . که برای این کار مثل روش ضمیمه قبلی عمل می کنید. پس از ارسال شدن نامه جمله ی Your message has been sent در بالای صفحه ظاهر می شود

مراجعه به صندوق پستی و چک کردن و خواندن نامه های خود.

ابتدا به سایت گوگل رفته و روی Gmail کلیک کنید. پس از آن آدرس ایمیل خود و رمز عبور خود را وارد نموده و Sign in را کلیک کنید تا به صندوق پستی خود بروید وقتی وارد صندوق می شوید موضوع و خلاصه ای از نامه نشان داده شده که روی آن کلیک می کنید و نامه را بطور کامل می بینید برای دیدن فایل های ضمیمه شده نیز باید روی View - Download کلیک کنید.(برای دیدن View و برای دانلود آن Download را کلیک کنید.)

روش ارسال نامه.

پس از مراجعه به صندوق پستی گزینه Compose Mail را کلیک نمایید. بقیه مراحل را قبلآ در قسمت Compose Mail توضیح دادیم.

روش حذف نامه ها.

در کنار هریک از ایمیل های شما یک چک باکس وجود دارد . ایمیل مورد نظر را انتخاب می کنید و تیک آن را می زنید و بر روی کلمه Delete بالای صفحه کلیک می کنید.


چهارشنبه 90 بهمن 19 , ساعت 10:32 عصر

فرارسیدن هفته وحدت برمسلمانان ایران بخصوص غیوران استان هرمزگان مبارک باد اعیاد

 

ولادت باسعادت حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی(ص)وحضرت امام صادق (ع)برمسلمانان

 

عزیزمبارک باد

محمدصادق افتتاحی کاندید مجلس نهم بندرعباس قشم حاجی اباد ابوموسی


یکشنبه 90 بهمن 16 , ساعت 9:32 صبح
نیمه شب گذشته رخ داد
فرود اضطراری پرواز کیش-تهران به علت نقص فنی 10 دقیقه پس از پرواز

خبرگزاری فارس: پرواز شماره 6262 کیش به تهران نیمه شب گذشته دقایقی پس از پرواز به علت نقص فنی مجبور به فرود اضطراری در کیش شد.

خبرگزاری فارس: فرود اضطراری پرواز کیش-تهران به علت نقص فنی 10 دقیقه پس از پرواز

 

 

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس، پرواز شماره 6262 شرکت هواپیمایی تابان که قرار بود ساعت 21:15 دیشب جزیره کیش را به مقصد تهران ترک کند، با بیش از سه ساعت تاخیر در ساعت 23 و 50 دقیقه اقدام به پرواز کرد که پس از 10 دقیقه از انجام این پرواز به علت نقص فنی مجبور به فرود اضطراری در جزیره کیش شد.

بنا بر این گزارش این اقدام موجب اضطراب و نگرانی مسافران این پرواز شد و آنها که با خدمات ضعیف و با تاخیر طولانی مسئولین مواجه شدند به شدت از این کم‌کاری گلایه‌ کرده و خواستار رسیدگی به مسائل پیش آمده شدند.

بنابراین گزارش تا دقایقی پیش نیز هنوز مسافران این پرواز در فرودگاه جزیره کیش بوده و منتظر جایگزینی پروازی دیگر برای انتقال آنها به تهران بودند.

مسافرین این پرواز اعلام کردند که به هیچ وجه حاضر نیستند مجددا با هواپیمای شرکت تابان به تهران برگردند.


یکشنبه 90 بهمن 16 , ساعت 9:28 صبح
بازخوانی سخنان مقام معظم رهبری درباره جایگاه نفت پس از انقلاب -2
اگر این نفت دست اروپائی‌ها بود برای فروش هر استکانش جان شما را می‌گرفتند

خبرگزاری فارس: "من یک وقت راجع به نفت گفتم اگر این نفتى که دست کشورهاى این منطقه است، در دست اروپاییها بود و بنا بود آنها به شما مردم ایران و مردم سایر کشورهایى که امروز نفت تولید مى‏کنند، بفروشند، براى هر استکانش جانِ شما را مى‏گرفتند"، این جملات بخشی از سخنان مقام معظم رهبری در دیدار اقشار مختلف مردم در 11 آبان سال 82 است.

خبرگزاری فارس: اگر این نفت دست اروپائی‌ها بود برای فروش هر استکانش جان شما را می‌گرفتند

 

 

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در سال های پس از انقلاب بارها این گفته را از حضرت امام خمینی (ره)و مقام معظم رهبری شنیده ایم که می فرمودند، منافعی که عاید کشورهای مصرف کننده نفت می شود بسیار بیشتر از کشورهای تولید کننده آن است.

قبل از آنکه به این موضوع بپردازیم نگاهی به 10 کشوری که بیشترین مصرف کننده نفت خام در جهان هستند می اندازیم براین اساس به ترتیب ایالات متحده آمریکا، چین ، ژاپن، آلمان، روسیه، هندوستان، کانادا، برزیل، کره جنوبی و فرانسه  بیشترین مصرف کننده نفت در جهان محسوب می شوند.

در میان این فهرست کشورهایی وجود دارند که در تلاشند به دلیل کمبود ذخایر نفتی در کشورشان قیمت نفت کشور های تولید کننده را کاهش دهند تا بتوانند از ذخایر این کشورها بیشترین بهره را ببرند که از جمله این کشورها ایالات متحده آمریکا است.

این کشورها تنها منافع خود را در اولویت می بینند و حتی حاضرند برای منافعشان دست به تهاجم به دیگر کشورهای دارنده نفت بزنند و یا حتی از روش های دیگر مانند چانه زنی و واریز کالاهای مصرفی در ازای واردات نفت ارزان به کشورشان به اهداف خود دست‌یابند که به عنوان نمونه می توان به  تهاجم آمریکا به عراق در اولین سال های قرن 21 اشاره کرد. 

این گزارش خاطرنشان می کند مصرف کنندگان نفت درحالی به دنبال کاهش قیمت نفت در بازارهای جهانی هستند که برخی از کشورهای تولید کننده از جمله ایران بودجه سالانه خود را براساس درآمد نفتی تنظیم و تدوین می کنند. بنابراین کاهش قیمت نفت به ضرر کشورهایی تمام می شود که تک محصولی هستند و تنها از نفت امرار معاش می کنند.

اما موضوع در اینجا ختم نمی شود و کشورهای مصرف کننده تنها به دنبال کاهش قیمت نفت در بازار جهانی نیستند بلکه از طریق روشهای دیگر مانند جذب پول نفت کشورهای تولید کننده در بانک های خود و جذاب کردن سرمایه گذاری در کشورشان علی رغم وجود شرایط رکود و از طرفی کاغذ بازی از ایجاد نوسانات موجود در بازار نفت به دنبال کسب منافع بیشتر برای خود هستند.

درکنار این موارد نباید از درآمد مالیات نفتی کشورهای مصرف کننده گذشت زیرا هم اکنون درآمد مالیات نفتی کشورهای مصرف کننده (گروه هفت) که شامل آمریکا، انگلیس، آلمان، فرانسه، ژاپن، کانادا و ایتالیا است از درآمد 12 کشور تولید کننده نفت عضو اوپک بسیار بیشتر است.

براین اساس اکنون نگاهی به فرمایشات امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری در سال های بعد از انقلاب نسبت به این موضوع می اندازیم:

*  بیانات امام خمینی(ره) در جمع کارکنان صنعت نفت

" ایـنکه دولت آمریکا در اینوقت از زمان مى گوید ما دوستانى داریم در منطقه که منافع ما را تامین می کنند، بـاید دید که او چه مى گوید، دوستان آنها چه کسانی هستند و منافع آنها در این منطقه چیست؟ آنها دوستانى دارند که منافع کشور خودشان را، سـرمایه هاى انسان هاى مظلوم را به پاى قدرتمندان مى ریزند و منافع آنها را تامین مى کنند، مراد از منافع اینطور منافع است ، منافعى که شریان حیات آنها را در صورتى که قـطع بشود، قطع مى کند. و دوستان آنها دوستانى هستند که اگر کنار بروند، حیات آنـهـا سـلب مـى شود. و ما به همه کشورهائى که همسایه ما هستند، اسلامى هستند، به دولتـمـردان آنـهـا که به خیال خودشان اسلامى هستند، تذکر مى دهیم که مقصود آمریکا از ایـنـکـه می گوید مـا دوسـتـانـى داریـم و مـنـافـعى داریم آن منافع ، همان منابع سرشار کشورهاى اسـلامـى اسـت و همان منابع زیرزمینى در کشورهاى اسلامى و مناطق مهم براى آنها هست و آن دوسـتـان شـمـاهـا هـستید که بعض شما هست که براى آنها خدمت مى کنید و در ازاء این خدمت ، ذخایر خودتان را هم تقدیم مى کنید."

11/3/61

*  بیانات مقام معظم رهبری در جمع اقشار مردم در حرم امام رضا(ع)

"یک وقت خطاب به بعضى از سیاسیّونى که در کشورهاى دیگر تولید کننده فعّال نفت هستند، نکته و سؤالى مطرح کردم و گفتم: «ما امروز نفت داریم. کشورهاى حاشیه خلیج فارس،بعضى کشورهاى افریقایى و بعضى کشورهاى آسیایى هم، نفت تولید مى‏کنند. این نفتِ گران قیمت را به قیمتهاى ارزان و به بشکه‏اى چندین برابر کمتر از قیمت حقیقى آن، از اینها مى‏خرند. این کشورها هم چون به پولِ فروشِ نفت احتیاج دارند، بالاجبار آن را با قیمت پایین مى‏فروشند. آن‏گاه مستکبرین مى‏روند و از این نفت، حداکثر استفاده را مى‏کنند.» سؤالى که مطرح کردم این بود. گفتم: «حالا فرض کنید به جاى کشورهاى عربستان، ایران، اندونزى، امارات، کویت و غیره و غیره، نفت در اختیار امریکا و انگلیس و ایتالیا و بعضى کشورهاى دیگر اروپایى بود و ما مى‏خواستیم از آنها نفت بخریم. شما را به خدا، حاضر بودند حتى یک قطره نفت به ما بدهند؟! اگر شما مى‏خواستید یک بشکه نفت از آنها بگیرید، صد گونه شرط و شروط مى‏گذاشتند و بعد هم به هر قیمتى که دلشان مى‏خواست، آن را به شما مى‏دادند! امروز همان نفت، یعنى همان مایع ذى‏قیمت را، با استفاده از خیانت بعضى از دولتهاى تولید کننده نفت، که دستشان در دست آنهاست، به کمترین قیمت ممکن مى‏خرند و در واقع غارت مى‏کنند و مى‏برند و از آن، همه اساس مدنیّت صنعتى کنونى را بر پا مى‏دارند. روشنایى‏شان از نفت ماست؛ گرمایشان از نفت ماست؛ حرکتشان از نفت ماست؛ کارخانه و مصنوعاتشان هم از نفت ماست."

1/1/73

*  بیانات مقام معظم رهبری در جمع اقشار مردم در حرم امام رضا (ع)

ما از جهت نفت هم ضربه‌ى اقتصادى مى‌خوریم! نفت، ثروت ملت ایران و ثروت دولت است  اما درآمد دولت تولید کننده‌ى نفت، کمتر از درآمد دولتى است که کمپانیهاى نفتى آن را از ما مى‌خرند و آن دولت از آنها مالیات مى‌گیرد! شما ببینید چه ظلم بزرگى در دنیا انجام مى‌گیرد و اتفاق مى‌افتد! یعنى تجار و کارخانه‌داران فلان کشور صنعتى که نفت را از خلیج فارس مى‌خرند و به آن‌جا مى‌برند، دولت از آنها مالیات مى‌گیرد - به خاطر نفتى که آنها مى‌خرند و وارد مى‌کنند - آن مالیاتى که او به‌خاطر این نفت مى‌گیرد، بیشتر از آن قیمتى است که دولت تولید کننده و صادر کننده‌ى نفت، به خاطر فروش نفت خودش مى‌گیرد! آیا این ظلم نیست؟! این ظلمى است که کشورهاى صنعتى مى‌کنند؛ اعمال نفوذى است که مى‌کنند. این یک ضرر است

1/1/77

*  بیانات مقام معظم رهبری در خطبه های نماز جمعه

"ماده‏ى ارزشمندى که امروز دنیا جانش به آن بند است یعنى نفت به ملتهاى خاصى متعلّق است عمدتاً در همین منطقه‏ى خود ما، مقدارى هم در جاهاى دیگر اما سرنوشت این ماده، قیمت‏گذارى و مصرفش، دست دیگران است و صاحبان اصلى در آن کمترین نقش را دارند! یک روز سیاستهاى آن‏ها به نحوى اقتضا مى‏کند که قیمت را اندکى بالا ببرند، تا فلان دولت پول‏دار شود و برود جنسهاى آن‏ها را بخرد؛ لذا مقدارى قیمت را بالا مى‏برند. یک‏وقت سیاستها اقتضا مى‏کند که چند کشور را دچار تنگناى اقتصادى کنند، پس قیمت نفت باید پایین بیاید."

4/10/77

*  بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با اقشار مختلف مردم

"من یک وقت راجع به نفت گفتم اگر این نفتى که دست کشورهاى این منطقه است، در دست اروپاییها بود و بنا بود آنها به شما مردم ایران و مردم سایر کشورهایى که امروز نفت تولید مى‏کنند، بفروشند، براى هر استکانش جانِ شما را مى‏گرفتند! حالا میلیونها بشکه را به قیمت ثمن‏بَخس مى‏خرند و پولى که بابت آن مى‏دهند، مثل ندادن است."

11/8/82

*  بیانات مقام معظم رهبری در خطبه های نماز جمعه

"من یک‏وقت گفتم که اگر نفت در اختیار آن‏ها (آمریکا) بود و ما احتیاجِ به نفت داشتیم، آنها یک بطرى نفت را به قیمت پدر و مادرشان به ما مى‏فروختند. این‏طور نبود که یک بشکه‏ى نفت را مثلًا فرض کنید بیست، سى یا سى و پنج دلار- و در واقع مفت- که ما الآن داریم مى‏فروشیم، بفروشند. ولى مى‏بینید که کشورهاى داراى نفت، سرمایه‏ى تجدیدنشدنى خودشان را تبدیل مى‏کنند به یک پول ناقابل."

1/4/83

*  بیانات مقام معظم رهبری در جمع مردم در حرم امام رضا(ع)

"من چند سال پیش در یکى از سخنرانى‏هایم در مشهد گفتم اگر نفتى که امروز تولید کشور ما و منطقه‏ى خاورمیانه است، اروپایى‏ها و غربى‏ها مى‏داشتند و بنا بود ما از آن‏ها نفت بخریم، هر بشکه نفت را از قیمتى که امروز از این منطقه مى‏خرند، گران‏تر مى‏فروختند و حاضر نبودند به ما نفت بدهند.

آن‏ها از هر چیزى که ملتهاى این منطقه را مستغنى و مستقل کند و آن‏ها را روى پاى خودشان نگه دارد، نگرانند. آن‏ها مى‏خواهند این منطقه‏ى پُرجمعیت و پُرنعمت و داراى منابع زیرزمینى همیشه محتاج آن‏ها باشد؛ لذا با فناورى ما هم مخالفند، با دانشمند شدن جوانان ما هم مخالفند، با داشتن انرژى هسته‏‌ای هم مخالفند و اگر بتوانند، با داشتن نفت ما هم مخالفند؛ کمااینکه یک روز از بى‏کفایتى و خیانت زمامداران این کشورها استفاده مى‏کردند و نفت را به یغما مى‏بردند. سالهاى متمادى نفت ایران در اختیار انگلیسى‏ها بود؛ حتّى مختصرى به دولت وابسته‏ى بى‏کفایت آن روز مى‏دادند و نفت را براى خودشان مى‏بردند؛ بعد هم امریکایى‏ها و دیگران وارد شدند و اختیارها را در دست گرفتند. این‏ها این را مى‏خواهند. این‏ها از اینکه کشورى مثل ایران بتواند نیروگاه هسته‏‌اى داشته باشد و خودش هم سوخت این نیروگاه را تولید کند و دستش پیش کشورهاى اروپایى و غیره دراز نباشد، ناراحتند؛ مسئله این است."

1/1/84

*  بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با اقشار مختلف مردم

"حالا آنها نفت را ندارند، ولى اگر همین نفت - فعلاً انرژى کنونى ما نفت و گاز است - که در اختیار کشور ما و کشورهاى این منطقه‌ى خلیج فارس هست، در دست دیگران بود و بنا بود آنها به ما بدهند، من بارها گفته‌ام که نه بشکه‌اى، هر بطرى‌اش را گرانتر از قیمتى که ما امروز به آنها یک بشکه را مى‌فروشیم، به ما مى‌فروختند؛ با هزار تحمیل. آنها مى‌خواهند فردا که نفتى وجود نداشت در دنیا - نفت که تا ابد نمى‌ماند، تمام مى‌شود - اختیار انرژى در دست آنها باشد. ملتهایى که مى‌توانند خودشان تولیدِ انرژى کنند، نکنند؛ این را مى‌خواهند، دنبال اینند. ملت ما این را فهمید، ایستاد. خوشبختانه مسئولان ما آگاهانه دنبال این قضیه رفتند و تصمیمشان هم جدى است، به جاهاى بسیار خوبى رسیده‌اند؛ ان‌شاءاللَّه به جاهاى بهترى هم خواهند رسید."


<   <<   56   57   58   59   60   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ