ترویج فحشا زیر پوست وهابیت سعودی + تصاویر
به گزارش گروه بینالملل مشرق، کشمکشهای جریان افراطی وهابیت و لیبرالهای حاکم بر عربستان سعودی و افکار مربوط به هر یک از این جریانات که بخشی از پازل قدرت در عربستان را در اختیار دارند، باعث شده است که تناقضها و ابهامات زیادی در بسیاری از جنبههای زندگی اجتماعی و فعالیتهای اسلامی در عربستان ایجاد شود.
یکی از این موارد، مشکل حجابستیزی در عربستان سعودی است که همواره عرصه افراط و تفریطهای مخرب کارگزاران وهابیت در عربستان و جریان لیبرال در خاندان حاکم بوده است.
راز افراط و تفریط در مسأله حجاب در عربستان
هیئت امر به معروف و نهی از منکر عربستان، سازمانی متشکل از وهابیون افراطی و علمای سلفی سعودی است که از قدرت بالایی در این کشور بویژه در شهرهای مذهبی برخوردار است. این هیئت، مجری اصلی سیاستهای افراط گرایانه سعودی در زمینه حجاب زنان در عربستان است. هیئت امر به معروف و نهی از منکر که نام مقدس یکی از مبانی مهم دین اسلام را یدک می کشد، بنا به دلایل مذهبی و سیاسی، کنترل فضای فرهنگی شهرهای مدینه و مکه را بر عهده دارد و حجاب در این شهرها را بر اساس رویکردهای خاص خود تعریف میکند.
ملک "عبدالله بن عبدالعزیز" شاه سعودی، در حال حاضر ریاست جریان چپگرای لیبرال را در آل سعود در اختیار دارد. این جریان که معمولاً اهمیت چندانی به مسائل دینی نمی دهد، اعتقاد دارد که حجاب نه یک تکلیف دینی، بلکه مسؤولیتی عرفی و اجتماعی است که جامعه بر عهده مردم قرار داده است. مظاهر فسق و فجور و تجاهر به شرب خمر در میان مقامات ارشد سعودی از جمله شاه عربستان و دست دادن وی با زنان نامحرم در برخی مراسم ها، ناشی از این رویکرد است.
به رغم حاکمیت این جریان در عربستان، عبدالله آزادی عمل کافی در اجرای ایدههای خود در زمینه سیاستهای فرهنگی را ندارد و نمیتواند از زیر نفوذ هیئت امر به معروف به نهی از منکر رها شود.
تناقضها و افراط و تفریطهای موجود در زمینه حجاب گاهی در محافل افراطی وهابی نیز رسوخ میکند؛ به عنوان مثال در حالی که "عبدالرحمن البراک" یکی از مفتیان سعودی در فتوایی افراطی، بیحجابی زنان در مقابل یکدیگر و بدون حضور مردان را نیز حرام میداند.
"احمد بن قاسم الغامدی" مفتی جوان اهل سنت که سمتهای مهمی در اداره کل امر به معروف و نهی از منکر نیز دارد، بتازگی فتوای عجیبی درباره حجاب صادر کرده و مدعی شده که آیه وجوب حجاب صرفاً برای حفظ شان زنان پیامبر نازل شده و عموم مسلمانان را شامل نمیشود.
در دو شهر مدینه منوره و مکه مکرمه، نوع حجاب عمومی خانمها پوششی است که بر اساس آن، زنان حتی باید دستها و صورت خود را نیز بپوشانند و تنها چشمهای آنها برای دیدن اطراف باز خواهد بود. فضای عمومی و فرهنگی شهرهای مکه و مدینه به این صورت است و همین فضاست که برخی زائران ایرانی را به این گمان باطل میرساند که حاکمیت عربستان سعودی نسبت به رعایت اصول مربوط به حجاب موفق بوده است و این درست همان اشتباهی است که برخی درباره نمازهای جماعت در این کشور که منحصر به رعایت ظواهر است، مرتکب میشوند.
اما روی دیگر سکه حجاب در دیگر شهرهای عربستان غیر از دو شهر مذهبی این کشور نمود بیشتری به خود گرفته است. جریان افراطی دینی با وجود قدرت بلامنازع خود، توجه زیادی به حجاب در شهرهای دیگر نمیکند و این جریان لیبرال حاکم است که فضای فرهنگی این شهرها را مطابق میل خود پیش میبرد، فساد و فحشا در شهرهای مذهبی که زیر پوسته سنگین نظارت هیئت مذکور قرار گرفته بود، در دیگر شهرهای سعودی به امری علنی تبدیل شده و این روند در ابعاد مختلف زندگی در این کشور قابل رؤیت است.
اینجا عربستان است؟
بر خلاف فضای سنگین مکه و مدینه، در سایر شهرهای عربستان مقوله حجاب رنگ دیگری به خود میگیرد، در محلهای کاری و تفریحی شهرهای دیگر نظیر ریاض و سواحل تفریحی جده فضای فرهنگی به صورتی ترسیم شده که بیننده در نگاه اول از مشاهده چنین تصاویری در عربستان سعودی شوکه میشود، بویژه اگر این بیننده زائری باشد که تنها شهرهای مذهبی مانند مکه و مدینه را میبیند و اوضاع آن را به تمام شهرهای این کشور تعمیم میدهد.
بیحجابی و هرج و مرج جنسی
شهرها و اماکن تفریحی در عربستان مانند ریاض و جده از مناطقی هستند که میزان فساد و بیحجابی در آنها در حد بیسابقهای افزایش یافته است. برای روشن شدن ابعاد این فساد تنها به ذکر یکی از اماکن تفریحی درشهر جده میپردازیم.
منطقه "درة العرس" تفرجگاهی ساحلی است که با عبور از حجاب افراطی مد نظر مفتیان وهابی، به اوج بی بندوباری و هرج و مرج جنسی رسیده است. در این منطقه که تحت تدابیر شدید قرار دارد، از گرفتن تصاویر مربوط به تفریحات ناسالمی که در آن وجود دارد ممانعت میشود اما چندی پیش، انتشار برخی تصاویر از داخل این مجتمع تفریحی، عمق رسوایی خاندان سعودی در برداشت چندگانه از مفاهیم دینی را نشان داد. اختلاط دختر و پسر، اسکی روی آب زنان، اختلاط شهروندان سعودی با گردشگران فاسدالاخلاق بیگانه، شرب خمر و بی حجابی از جمله مظاهر ناهنجاری های اخلاقی و دین ستیزی در منطقه درة العرس است.
روتانا؛ نماد فساد و فحشاء در عربستان
آنچه می خوانید گزارشی از خبرنگار خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس در مورد کمپانی بینالمللی "روتانا" متعلق به خاندان حاکم سعودی است:
وارد یک شرکت خصوصی میشوم، خانمهایی با آرایش، کفشهای پاشنه بلند، کت و دامن و چهرههایی که سعی میکنند آن را با جذابیت بیشتر به نمایش بگذارند دوشادوش مردان در حال کار کردن هستند، اما اینجا نیویورک یا لندن نیست؛ اینجا شرکت "روتانا" در ریاض است. پایتخت عربستان سعودی یعنی همان جایی که حجاب سختگیرانهای برای زنان اعمال میشود و تنها چیزی که زنان میتوانند به نمایش بگذارند، چشمان شان است.
در کشوری که زنان حق رانندگی ندارند و نمیتوانند تنها به خرید و یا حتی بیمارستان بروند، وجود چنین شرکتی عجیب است. در برخی از این شرکتها با اینکه اجازه ولیّ زن برای کار، ضروری است اما هیچ محدودیتی در زمینه رعایت حجاب و حریم روابط زن و مرد وجود ندارد.
تنها در زمان خروج از این محیطهاست که زنان به این فکر میافتند که باید ظاهر خود را بر اساس فرهنگ عمومی عربستان متناسب کنند.
شرکت چند رسانهای "روتانا" متعلق به "ولید بن طلال بن عبدالعزیز" شاهزاده ثروتمند سعودی است که ثروتمندترین فرد در عربستان و یکی از 10 ثروتمند برتر جهان است.
او علاوه بر کمپانی روتانا -که عمده فعالیت آن در زمینه صنعت سکس، موزیک و سینماست- مالکیت شبکه "العربیه" را نیز در اختیار دارد. مقر روتانا که عمدهترین شرکت فعال عربی در زمینه ترویج فساد و فحشاست، در ریاض است اما در پایتخت کشورهای دیگر نظیر لبنان نیز دفتر دارد.
رواج همجنس گرایی در عربستان
از سوی دیگر افزایش فشارها در مورد روابط طبیعی و مشروع زنان و مردان و نیز تحریم ازدواج موقت و همچنین اختراع ازدواجهای موقت مندرآوردی توسط مفتیان این کشور در جامعه سعودی باعث شده است که انواع فسادهای غیرطبیعی در عربستان روند رو به رشدی به خود بگیرد.
همجنسگرایان سعودی
یکی از انواع این فسادها رشد گسترده همجنسبازی است، رشد این فعالیتها در عربستان به حدی است که بتازگی یک دختر سعودی با ظاهر شدن در شبکه ماهوارهای "الدانة" در عربستان، از وضعیت دانشگاههای این کشور سخن گفت و تأکید کرد که 85درصد از دانشجویان دختر در دانشگاهها به همجنسبازی روی میآورند. او براحتی از فعالیتهای همجنسبازی خود در دانشگاه نیز سخن گفت.
این اظهارات طبق معمول با واکنش تند وهابیهای سعودی همراه شد و آنها به جای اینکه به بررسی ریشهای این مشکل بپردازند، سعی کردند تا با تخریب چهره این دختر سعودی موضوع را از اساس دروغ فرض کرده و او را متهم به ترویج فرهنگ غرب در این کشور کنند.
شبکههای تلویزیونی عربستان نیز هرگز حامی حجاب و رعایت پردههای عفاف و حیا در جامعه سعودی نیستند و اکثر بازیگران سعودی و فیلمها و سریالهای تولیدی این شبکهها عاری از مفاهیم اسلامی نظیر حجاب و عفت هستند.
همچنین می توان تصاویر تعدادی از زنان مجری و هنرپیشه سعودی را رصد کرد که با اجازه و اطلاع کامل مقامات و مفتیان وهابی سعودی، آزادانه در شبکههای داخلی این کشور به تولید فیلم و مجموعه های تلویزیونی مشغول هستند و بدون حجاب در آنها نقش ایفا می کنند که به دلیل رعایت مسائل اخلاقی از انتشار این تصاویر زننده خودداری می کنیم.
سیاستهای دوگانه و غلط حاکمیت وهابی در عربستان سعودی در کنار عوامل دیگری چون افزایش سن ازدواج زنان و بیکاری مردان سعودی و رواج ماهواره در این کشور و تماشای فیلمهای مستهجن باعث افزایش رو به رشد پدیدههایی چون آزار جنسی، تجاوز، همجنس گرایی و ناتوانی جنسی در میان جوانان عربستانی شده است، به گونهای که بیشترین کاربران سایتهای اینترنتی مستهجن و بیشترین بینندگان شبکههای ترویج دهنده فیلمهای مستهجن را عربستانیها تشکیل میدهند.
عکسی از سواحل شهر وهابی نشین عربستان با حذف بخشهای زننده
عکسبرداری مخفیانه از منطقه درة العرس در بندر جده
بی حجابی علنی دختران سعودی در جده
اختلاط برهنه دختر و پسر در آب های پایتخت تابستانی عربستان
اختلاط دختران و پسران خانواده های وهابی سعودی با پرچم مزین به عبارات شهادتین
دختر یک شاهزاده سعودی در حال رانندگی در شهر ریاض
تمسخر روبنده اجباری توسط یک زن وهابی در قلب پایتخت عربستان
گردآوری : پایگاه اینترنتی تالار گفتگوی ایرانیان
وضعیت حجاب دختر و همسر احمدی نژاد / عکس
* برخی معتقدند که این نگاه احمدینژاد در بحث فرهنگی معلول ضعف ایدئولوژیک و عقیدتی ایشان است ولی برخی هم معتقدند او تفکر او ناشی از انحراف است نه ضعف. نگاه شما چیست؟
ببینید یک زمانی هست که ما افراد را از روی کارکردشان میشناسیم مانند رؤسای جمهور قبلی که ما ضعفهای آنان را دیده بودیم و میدانستیم که انحراف اعتقادی دارند. ولی آقای احمدینژاد را نهتنها بنده بلکه خیلیها نمیشناختند. اما من همسر و دختر ایشان را دیدم. حجابهایی دارند که بنده در کمتر مسوولی در جمهوری اسلامی دیدهام. اگر ایشان انحراف فکری دارد چطور به داشتن چنین همسر و دختری تن داده است؟ اینها را دیدهام و در تمام این سالها نیز ذرهای خلل در حجاب اینها ندیدم.
اما عملکرد ایشان در دولت اصلاً قابل قبول نیست. ولی درباره علت آن باید بگویم که چون سابقه مسئولیتی نداشتند و دختر و همسر ایشان نیز حجاب کاملی دارند نمیدانم چه نتیجهای بگیرم.
* این رفتار حاصل تربیت همسر آقای احمدینژاد است یا خود او؟
من این موضوع را متوجه نشدهام ولی فکر میکنم اگر آقایی راضی به این مسأله نباشد همسر و فرزند او نیز به این پایداری در حجاب نمیرسد.
* شما احساس نکردید که نگاه فرهنگی خانم احمدینژاد با او متفاوت است؟
نه، در سالهایی که ارتباط تنگاتنگ با ایشان داشتم چنین چیزی نبود. بنده نمیتوانم بگویم این ایراد ضعف اعتقادی است یا انحراف، اما میتوانم این را بگویم که رئیس جمهور حق تعیین بایدها و نبایدها را برای حریمهای دینی ندارد.
هاشمی خود را مجتهد میدانست و بحث تعدیل حجاب را در خطبههای نماز جمعه مطرح کرد. در حالی که حق این کار را نداشت. آقای خاتمی هم نمیگفت ولی تا جایی که توانست عمل کرد. رئیس جمهور حق ندارد بگوید بیحجابهای ما چهار دستهاند! احمدینژاد مجری قانون اساسی است و قانون میگوید اسلام باید حاکم باشد. مجتهدین باید حدود حجاب را مشخص کنند ولی ایشان متاسفانه وارد این مسائل میشود.
* بالاخره شما ریشهای مسأله را در کجا میبینید؟ یک ضعف میدانید یا انحراف؟
من این را ضعف میدانم. اگر حرف من را منتشر کنید میگویم که از ابتدای انقلاب فرهنگ شریعتمداری در این مملکت حکمفرما نبوده است. فرهنگ دینی تابع سیاستها است. امام فریاد می زد این کار باید بشود ولی برخی میگفتند نمیشود. فرهنگی دینی که بر مملکت ما القا شد التقاطی از دیدگاه شریعتی و شهید مطهری است که هیچکدام کاملاً دیدگاه امام نبود.
الان نیز به این نتیجه رسیدم که آقای احمدینژاد یکی از روشنفکران به اصطلاح دینی (که البته بنده این واژه را اصلاً قبول ندارم چون معتقدم روشنفکر بیدین است) و تحصیل کرده مذهبی است. ولی دنبال یک اجتهاد نبوده است. البته اشکالی هم ندارد به هر حال رئیس جمهور که نباید کامل باشد.
مراکز فساد برای جوانان بی پناه ایرانی + عکس
اما به تدریج این تصویر خوش آب و رنگ، حاشیه ها و سایه های خود را پیدا کرد. شک و شبهه درباره اعتبار دانشگاه های این کشور، اخبار متعدد درباره مراکز فساد و برخی شائبه های سیاسی داستان را وارد فاز جدیدی ساخته است. این ماجرا طی یکی دو ماه اخیر ابعاد گسترده تری پیدا کرد.
اکنون مالزی به تدریج پاتوق فعالیت های سیاسی حاشیه دار با محوریت برخی فتنه گران شده است. و یا اینکه برخی شبکه های ماهواره ای ضدانقلاب برنامه های خود را در این کشور متمرکز کرده اند.
در همین حال فعالیت مسیونرهای مسیحی هم در کشور به اصطلاح اسلامی مالزی قابل توجه است. موسسات مسیونری و تبلیغی مسیحی وابسته به دولتهای استکباری در برنامه های توسعه طلبانه سرویس های اطلاعاتی به منظور نفوذ و رسوخ در جوامع اسلامی برنامه ریزی مفصلی به عنوان یک استراتژی مکمل برای سیطره برجوامع غیر مسیحی را به اجرا درآورده اند.
جذب مسلمانان در قالب تطمیع یا اجبار مدتهاست که وجه رایج این جریان هدفمند است بر همین اساس استراتژی جذب مسلمانان و بخصوص ایرانی ها به آئین مسیحیت در داخل جوامع هدف تعقیب می شود .
در همین رابطه اخبار متواتری هم از تحت فشار قرار دادن پناهندگان و مدد جویان مسلمان و بخصوص ایرانی ها در کشورهای غربی در دست است که با فضاسازی و در تنگنا قرار دادن مسلمان ها آنها را وادار به قبول آئین مسیحیت می کنند و در نهایت با آموزشهایی از این افراد علیه کشور هایشان در عرصه های مختلف بهره برداری می کنند .
گفتنی است متاسفانه سالهاست که این جریانات مرموز که تحت حمایتهای مالی و سیاسی موسسات بین المللی و سفارتخانه های خاصی می باشند ، فعالیت های تبلیغی خود را آغاز و گسترش داده اند و توانسته اند در بعضی از قشرها نیز تاثیرات محسوسی داشته باشند و مسیحیت را همچون کالایی به مخاطبین عرضه نمایند .
خطر اسلام زدایی و پشیمان سازی و غبطه به تمدنهای دروغین و زادی های ... و ی بندوباریهای دنیای مسیحیت، مدتها است که در جوامع اسلامی رسوخ پیدا کرده است ، و ین مهم را با کمی دقت در روش ومنش زندگی وطرز فکر بعضی خانواده های (داخلی ، خارجی ) بخوبی می توان دریافت .
در همین حال برای پیشبرد چنین راهبردی بهره برداری از دانشجویان و توریستهای ایرانی در مالزی در دستور کار مسیونرها قرار گرفته، که با تبلیغات گسترده، تورهای ایرانی را به روشهای مختلف به سمت خود جذب کرده و به بهانه آشنایی با ادیان یا مکان های مذهبی به تدریج و به صورت نرم، افراد هدف را مورد شناسایی قرار داده و رغبت آنها برای خروج از اسلام را ارزیابی و سپس شخص هدف را آماده پذیرش مسیحیت می کنند.
همین مبلغین مسیحیت با برخی شرکتها و دفاتر توریستی در مالزی نیز ارتباط برقرار کرده و از این طریق محمل نفوذ این مسیونرها در میان توریستهای ایرانی و مسلمان نیز فراهم شده و حتی کشور به اصطلاح اسلامی مالزی پای خود را از این نیز فراتر گذاشته و با تقدیم دهها نشریه و شبکه کابلی، امکان تبلیغ مسیحیت و مامن بسیار خطرناکی برای منحرف کردن تعداد زیادی از جوانان بی پناه ایرانی فراهم کرده است.
از سوی دیگر لانه کردن برخی از فتنه گران که ظاهرا مورد حمایت مقامات کشور مالزی قرار دارند، در این کشور هم اکنون زمینه مساعدی برای فعالیت مسیونرها فراهم آورده است تا عوامل آنها به بهانه همراهی با این گروهک ورشکسته سیاسی به تبلیغات برای رسیدن به اهداف شوم خود بپردازند.
در این میان آنچه بیش از همه برای خانواده های ایرانی قابل تامل است، اینکه دانشجویان و اتباع ایرانی برای ادامه تحصیل در یک کشور به اصطلاح اسلامی عازم مالزی می شوند، اما از یک سو با خطر فعالیت گروهک های ضدانقلاب، از یک سو با مراکز متعدد فساد و کاباره ها و از یک سو با مسیونرهای مسیحی مواجه می شوند...
فساد و انحرافات اخلاقی در کاباره های مالزی + تصاویر مستهجن
در حال حاضر، هزاران ایرانی در مالزی چند ملیتی تحصیل یا کار می کنند ( ایرانیهایی که بعضا تحت تاثیر تبلیغات دروغین اسلامی بودن مالزی به این کشور سفر کردند) و این در حالی است که مالزی فقط به اسم یک کشور اسلامی شناخته می شود اما در بطن خود نه تنها شباهتی به کشورهای اسلامی ندارد، بلکه مانند جوامع افسارگسیخته غربی، مملو از کاباره ها، دیسکوها و مراکز فساد است.
چندی پیش در این کشور به اصطلاح اسلامی، رقاصی رقاصههای هندی در ساختمان محل برگزاری مسابقات بینالمللی قرآن در مالزی موجب حرمت شکنی و اعتراضات گسترده ای شد.
جالب اینکه در این کشور که به عنوان مامن و اقامتگاه جدید فتنه گران و شبکه های ضدانقلاب مطرح شده است، برنامه های خواننده های لس آنجلسی در ایام ماه مبارک رمضان در مالزی به طور قابل توجهی افزایش یافته است و مجله های تبلیغاتی متعدد که در کوالالامپور پایتخت مالزی به چاپ می رسد به طور وسیع آگهی های مبتذل و گاه مستهجن کنسرت های این خواننده ها منتشر می شود.
خطر فساد و انحرافات اخلاقی این کشور که نام اسلامی را با خود به یدک می کشد، اکنون بیش از همه برای آن دسته از خانواده های ایرانی احساس می شود که تصور می کنند در حال فرستادن فرزندان خود به یک کشور اسلامی هستند در حالی که بسیاری از دانشجویان ایرانی که برای تحصیل عازم این کشور می شوند علاوه بر نامعتبر بودن مدارک دانشگاهی مالزی، در معرض خطر مراکز فساد فعال در این کشور هستند.
طبق گزارش یک موسسه تحقیقاتی فقط در کوآلالامپور مالزی 280 مرکز فساد با تابلوی علنی وجود دارد.
گوشه ای از تصاویر برخی از مراکز فساد و کاباره های مالزی:
فیلم گرفتن از حمام دختران + عکس
بر این اساس و بدنبال شکایت والدین دختری که روی رایانه اش پیغامهای مشکوک می آمد شروع شد و تحقیقات به تعمیرکار رایانه بنام تریور هارول ختم شد. پلیس در بازجویی های اولیه از زبان تریور شنید که وی برنامه خاص کنترل دوربین لپ تاپ به صورت از راه دور را برای مشتریان خود (که اغلب دختر و زن بودند) نصب کرده است.
به گزارش خبرانلاین اندرو گودیش سخنگوی پلیس در فولرتون می گوید این برنامه جاسوسی می تواند مدیریت وب کم بالای صفحه اسکرین لپ تاپ را در دست گرفته و به هکر اجازه دهد تا بتواند تصاویر را ببیند.
به گفته وی اغلب قربانیان دختر و زنانی بودند که لپ تاپ اپل داشته اند. این برنامه طوری عمل می کند که پیامی رو لپ تاپ ظاهر شده و به کاربر می گوید بزرودی سنسور رایانه فیکس و رفع عیب می شود و همچنین به کاربر پیشنهاد می کند که لپ تاپ خود را در جای مرطوب مانند حمام و دستشویی قرار دهد تا سنسور زودتر پاک شده و رفع عیب شود. به همین خاطر مشتریان نیز به پیام گوش داده و اغلب لپ تاپ خود را در حمام یا دستشویی قرار می دادند و بعد نمی دانستند که وب کم در حال کار بوده و هکر در حال گرفتن تصویر و گرفتن کپچر از آنها است!
برخی قربانیان نیز هوس رفتن به حمام کرده و در همین موقع متهم از آنها کپچر می کرده است. البته هکر زرنگی کرده و ابتدا تصاویر را روی سرور مستقر در دانشگاه محل تحصیلش ذخیره کرده و بعد از روی آن، به دستگاه خود منتقل می کرده است.
صدها هزار عکس و ویدئو به گفته گودریچ در رایانه متهم پیدا شده و پلیس آنرا ضبط کرده است. کارشناسان امور جنایات رایانه ای می گویند متهم 20 ساله دانشجوی سابق دانشگاه بیولا بوده که به شبکه داخلی دسترسی داشته و تصاویر را آنجا ذخیره می کرده است.
در حال حاضر کارشناسان قضایی 12 مورد دسترسی غیر مجاز به رایانه قربانیان را تایید کرده و بر همین اساس وی را رسما متهم کرده است
ما هم اختاپوس درونمان را فعال میکنیم برای در کردن سری دوم ستایش!
در سری دوم ستایش پیر شده و روی یک کاناپه لمیده! بعد ده دقیقه طول میکشه تا یک فنجان چای بخوره! نوهاش میاد پیشش و میپرسد: مامان بزرگ مگه قول ندادی یک روز داستان زندگیتو واسم بگی؟ ستایش پیر: چرا گلم، اما بعضی رازها اگه به وقتش گفته نشه خوب نیست! بعد 5 قسمت اصرار از نوه و انکار از ستایش تا این که در قسمت ششم ستایش میگه: قصه زندگی من از اون جایی شروع شد که داداشم رفت سربازی، بعدش… و این گونه تمام سری اول در سری دوم به صورت فلش بک پخش میشود اما اینبار با روایتی متفاوت از ستایش!
از قرار معلوم با این اوضاعی که در سریال «5 کیلومتر تا بهشت» میبینیم این ارواح بیحیا نیاز اساسی به طرح امنیت اجتماعی اخلاقی دارند وگرنه عنقریب است که با تفنگ آب پاش روی هم آب بریزند و خزبازی دربیاورند. انگار نه انگار اصلا!
جیم
مدیرعامل یک باشگاه صنعتی دیگر هم بازداشت شد
مدیرعامل یکی از باشگاه های صنعتی که در کارنامه خود، حبس به دلیل تخلفات مالی ثبت شده، دیروز بازداشت شد و براساس شنیده ها، احتمالا به صورت رسمی خبر کناره گیری اش از این سمت منتشر خواهد شد.
از زمان فعالیت وی در این باشگاه صنعتی، حرف و حدیث های متعددی در رسانه ها منتشر می شد و دیروز جدی ترین شایعه این بود که بازداشت شده و دیگر نمی تواند در این مجموعه فعالیت کند.درخصوص دلیل قطعی بازداشت دیروز وی، خبری رسمی در دسترس نیست؛ اما وی پیش از نیمه شب آزاد شد و بایستی از سمت خود استعفا کند.طبق اسناد موجود، وی در دوران مدیریتی خود به دلیل تخلفات مالی به مدت 20 روز زندانی شد و همین نیز مورد اکنون از سوی مدیران ارشد مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفته است.چندی پیش نیز اصغر دلیلی، مدیرعامل باشگاه ذوب آهن اصفهان به دلیل تخلفات مالی از سمت خود استعفا کرده و بازداشت شد تا به اتهامات وی رسیدگی شود. به نظر می رسد چنین سرنوشتی نیز در انتظار این مدیر صنعتی باشد.
مدتی است نهادهای نظارتی به بررسی عملکرد باشگاه های صنعتی مبادرت کرده اند که نتیجه آن چنین مواردی و برخوردهای احتمالی پس از آن خواهد بود. امید است چنین روندی تداوم داشته باشد.
اخبار ناخوشایند از افزایش ازدواج دختران 11ساله
باورش برایم کمی سخت بود، تماس گرفتم و با یکی از مسؤولان شهرستان موضوع را درمیان گذاشتم تا اگر به اشتباه این خبر منتشر شده از آن جلوگیری به عمل آید، اما اینگونه نبود و نه تنها خبر واقعیت داشت، بلکه موضوع از آنچه در خبر آمده بود، ناگوارتر بود، آنچه اعلام شده بود، فقط براساس آمار رسمی بود و آمار غیررسمی حتی از چندین برابر آمار رسمی حکایت داشت.
خبر این بود:
«صدور روزانه 2 تا 3 گواهی رشد برای دختران 11 تا 14 ساله در رشتخوار»
*** تأیید خبر
این خبر را یک خبرگزاری رسمی ارسال کرده بود، اما تماس خبرنگار ما با ابراهیم زاده رئیس کل دادگستری شهرستان رشتخوار به تأیید این خبر انجامید، او با بیان اینکه باید به معیشت مردم مناطق محروم توجه بیشتری شود، محرومیت مادی و فرهنگی را از جمله مهمترین دلایل بروز این پدیده عنوان کرد.
ابراهیم زاده همچنین به خبرنگار ما گفت که رواج اعتیاد در این شهرستان که در مسیر ترانزیت موادمخدر می باشد هم از جمله دلایل اصلی افزایش طلاق می باشد، این در حالی است که بافت روستایی این منطقه باعث می شود که کمتر ازدواج به طلاق بینجامد.
این مقام مسؤول با بیان اینکه وجود رسوم غلط میان مردم منطقه هم از دیگر دلایل شیوع ازدواجهای زودرس است تصریح کرد: در حالی که برخی از دختران هنوز به بلوغ نرسیده، تن به ازدواج می دهند که بسیاری از این نوع ازدواجها در سالهای بعد منجر به طلاق می شود و تبعات بعدی آن هم برای منطقه و هم کل جامعه بسیار مخرب است.
او صدور روزانه 2 تا 3 گواهی رشد را در دادگستری تأیید می کند و می گوید که بیشتر این گواهی برای روستاییان، بویژه در مناطق محرومتر صادر می شود، این در حالی است که دادگستری توان این را ندارد که بررسی کند و ببیند سرانجام این دختران چه خواهند شد و یا با چه شرایطی و به عقد چه کسانی در می آیند.
ابراهیم زاده با بیان اینکه در شرایط فعلی هم سالانه 105 حکم طلاق در دادگستری این شهرستان صادر می شود، در حالی که کسی نمی پرسد چه بر سر این خانواده های از هم پاشیده آمده است.
* شاید آخرین باشد
این اخبار ذهنم را مشغول کرد تا تحقیق کنم که آیا این پدیده مختص شهرستان محروم رشتخوار است یا در سایر شهرستانهاو بویژه شهرستانهای محروم هم چنین پدیده ای به چشم می خورد.
نیاز به تحقیق زیادی نبود چرا که همین کنار شهر مشهد و در شهرستانهایی که خیلی هم محروم به نظر نمی آید، یعنی چناران، مشابه چنین پدیده ای را می توان مشاهده کرد.
رئیس دادگستری شهرستان چناران هم که گویا شاهد افزایش این پدیده در حوزه فعالیت خود است، ضمن هشدار به مسؤولان در این خصوص می گوید: این روزها ازدواج زودرس و زود هنگام دختران شایع شده که این امر ضایعات خاص خود را دارد.
وی خاطرنشان می کند: عموم این ازدواجها در دختران 11 تا 13 ساله اتفاق می افتد که همسر پسران بالای 20 سال می شوند و به دلیل شکل گیری زندگی با اطلاعات کم و شیوه ای غلط به طلاق می انجامد.
در عین حال تماس خبرنگار ما با مقامات رسمی دادگستری برای دریافت آمار و اطلاعات دقیق درخصوص این پدیده به نتیجه نرسید، اما یک قاضی دادگاه خانواده که نخواست نامش عنوان شود، در گفتگویی کوتاه با خبرنگار ما ضمن تأیید افزایش این قبیل ازدواجها یادآور شد که کسانی که به دادگستری مراجعه و گواهی رشد برای دخترانشان می گیرند، قسمت خوب ماجراست، قسمت نامطلوب ماجرا در جایی است که دختران کم سن و سال به عقد غیررسمی مردانی با سن بالا درمی آیند و پدر دختر در قبال این ازدواج پول دریافت می کند و به نوعی دخترش را می فروشد.
او تصریح کرد: شیوع مصرف موادمخدر و اعتیاد، بویژه در مناطق روستایی و حاشیه شهرها و افزایش پدرهایی که به دلیل اعتیاد توان تأمین هزینه های خانواده را ندارند باعث بروز چنین پدیده ای شده است.
* سالها بعد در چنین روزی
اگر چه نمی توان از این پدیده ناهنجار در جامعه، یعنی نشاندن دختران کم سن و سال سر سفره عقد چشم پوشی کرد، اما باید دانست که تبعات اصلی این ازدواجها، چند سال بعد بروز خواهد کرد. تبعاتی که شاید برای مقابله با آن باید چند برابر آنچه که امروز می توان صرف پیشگیری کرد، برای نظام هزینه در برداشته باشد.
در همین راستا یک فعال حقوق کودک نتیجه ازدواج زود هنگام دختران را افزایش خیانت، طلاق و آسیب های اجتماعی مرتبط با آنها ذکر می کند و می گوید: در حال حاضر آمارهایی وجود دارند که در کشور 900 هزار کودک ازدواج کرده وجود دارد که اگر پای صحبت تک تک آنها بنشینیم متوجه نارضایتی و مشکلات شدید در زندگی آنها خواهیم شد.
به گزارش خبرنگار ما این موارد در حالی است که طبق قانون جمهوری اسلامی ایران ازدواج با کسی که به سن قانونی نرسیده مجازات دارد و 6 ماه تا دو سال حبس برای آن در نظر گرفته شده است.
* اقدام شده است
در همین راستا و برای اینکه بدانیم بالاخره کسی برای جلوگیری از شیوع این پدیده اقدامی کرده یا نه سراغ مرتضوی معاون دادستان مشهد در امور پیشگیری از جرم رفتیم، او خبر خوش داد و گفت که این مسأله مورد توجه قرار گرفته و در همین راستا بنیاد صیانت از خانواده تشکیل شده است.
او با بیان اینکه سال 90 در همین راستا هدفگذاری شده خاطرنشان کرد: کودکان و زنان به عنوان دو قشر جامعه به شدت در معرض آسیب هستند و متأسفانه به دلیل دیده نشدن و مظلوم بودن، به راحتی مورد اذیت و آزار قرار می گیرند و مورد حمایت مادی و معنوی نیستند.
وی با بیان اینکه دفتر حمایت از حقوق زنان و کودکان در دادگستری استان در حال حاضر فعال است و به صورت تخصصی به مسایل می پردازد، تصریح کرد: در عین حال مجوز راه اندازی بنیاد صیانت در خانواده در کشور توسط قوه قضاییه صادر شده که خراسان رضوی در این امر پیشگام بوده است.
قتلگاه زنان باردار در جزیره قشم
تا چندی پیش اتاق مراقبت پس از بیهوشی در بیمارستان موجود نبود که پس از مرگ و میرهای پی درپی و متعدد و اعتراض خانواده های قشمی، این اطاق هرچند دیر راه اندازی شده است اما باز جای بسی تشکر دارد.
یازدهمین مادر قشمی در مدت 15 ماه اخیر، پس از زایمان در بیمارستان جان داد که همین امر باعث وحشت دیگر مادران باردار قشمی شده است.
صفورا ایمانی فرزند سلیمان 27 ساله اهل و ساکن بندر تاریخی لافت که برای اولین بار لذت مادر شدن را تجربه می کرد، متاسفانه به علت عوارض حاملگی و مشکلات حین زایمان و نبود امکانات مناسب در بیمارستان فاطمه زهرا(س) شهر قشم پس از به دنیا آوردن فرزند دخترش، جان باخت.
این گزارش می افزاید، مرگ و میر بعد از زایمان باعث شده که تعداد مراجعان به بیمارستان و مراکز درمانی در این شهرستان کاهش یابد و خانواده هایی که بضاعت مالی بالایی دارند به مرکز استان مراجعه می کنند و آنهایی که به مرکز استان دسترسی ندارند به ناچار و از ترس مرگ به ماماهای محلی روی آورده اند که این امر نیز از نظر بهداشتی عواقب جبران ناپذیری را به دنبال خواهد داشت.
به نوشته کیهان , تا چندی پیش اتاق مراقبت پس از بیهوشی در بیمارستان موجود نبود که پس از مرگ و میرهای پی درپی و متعدد و اعتراض خانواده های قشمی، این اطاق هرچند دیر راه اندازی شده است اما باز جای بسی تشکر دارد.
قشم با توجه به جمعیت 130هزار نفری خود، رتبه اول مرگ و میر پس از زایمان کشور را به خود اختصاص داده است
اکنون تصاویر مربوط به این زمینلرزه، با استفاده از گوگل ارث قابل مشاهده است.
به گزارش ایتنا به نقل از The Next Web، یکی از خوانندگان وبلاگ غیررسمی گوگل ارث، بر اساس دادههایی که وب سایت ژئونت از این زلزله گردآوری کرده است، یک فایل KMZ ایجاد نموده که در آن زمینلرزه اصلی و پسلرزههای متعاقب آن، به طور بصری قابل مشاهده است.
گفتنی است KMZ به فایلهایی اطلاق میشود که در برنامه گوگل ارث کاربرد دارد.

بر اساس این گزارش در فایل مزبور، در یک دوره زمانی 50 ساعته، مجموعاً 216 زمینلرزه به نمایش در آمده که عمق و بزرگی آنها را نیز میتوان در تصویر ملاحظه کرد.
برای دانلود این فایل به ایـنـجـا مراجعه کنید.

احتمالاً طراحان برنامه گوگل ارث (Google Earth) هیچگاه تصور نمیکردند که زمانی این پلتفرم به ابزاری مهم و اصلی در جنگها و درگیریهای نظامی تبدیل شود.
این موضوع همان چیزی است که هم اکنون در لیبی جاری است.
به گزارش ایتنا به نقل از محیط، نیروهای انقلابی لیبی در شهر مصراته، برای تعیین دقیق موقعیت و محل استقرار نیروهای هوادار معمر قذافی به استفاده از گوگل ارث روی آوردهاند.
هرچند انقلابهایی که اخیراً در کشورهای عربی صورت گرفته، بیشتر از خدمات شبکههای اجتماعی همچون فیسبوک و توییتر بهره برده ولی ظاهراً باید گوگل ارث را هم به این لیست افزود.
بنا به نوشته روزنامه استرالیایی هرالد سان، اندیشه استفاده از گوگل ارث برای مقابله با طرفداران قذافی، به ذهن یک مهندس لیبیایی به نام احمد خطور کرده است.
وی در ماه مارس گذشته و همزمان با تلاش انقلابیون برای غنیمت گرفتن تجهیزات نظامی نیروهای هوادار قذافی، استفاده از این سرویس را آغاز کرد.
احمد سه هفته پس از آن که نحوه کار با گوگل ارث را به همرزمان خود آموخت، در درگیری با گردانهای نظامی معمر قذافی کشته شد.
بر اساس این گزارش انقلابیون لیبی با بهرهگیری از گوگل ارث میتوانند اهداف خود را با دقت بالا شناسایی کنند.
یادآور میشود گوگل ارث سرویسی است که کاربران با استفاده از تصاویر سهبعدی ماهوارهای آن قادرند کشورها و خیابانها را مشاهده نمایند.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
چراگ?اه عفونی نگران زندگیتان ?باشید نوش جان آی ایران
کود گاوی ?ه بازار?اب جارو برق?اومد در خونمون رو زد؛ تا در رو با
یک دیدگاه بگذارید حاصل عمر گابریل گارسیا مارکز در 15 جمله clip
نکته شغلی که کسی بهم نگفت یادداشتهای سروش روحبخش دهه اول کار کر
زندگی یعنی چه
امتحان شفاهی فیزیک در دانشگاه
امتحان شفاهی فیزیک در دانشگاه
]چه میشود اگر یک مگس بیفتد توی یک فنجا ن قهوه > What happens i
>> آشتی با خود، آغاز زندگی ست >> >> >> همان
چاقترین زن دنیا + عکس سارا ماسی دارای دو فرزند با 33 سال سن با د
تصاویر/ پرواز زیبای طاووس
اقدام خلاف شرع درسطح شهربامجوزشهرداری پایتخت
فساددرشوراهای شهرباسرعت اغازشد
اعلام کاندیداتوری شورای شهر
[همه عناوین(3811)][عناوین آرشیوشده]