پاداش بزرگ، همراه بلای بزرگ استو خداوند، مردمی را دوست نمی دارد، مگر آن که مبتلایشان می کند . [.امام صادق علیه السلام]
 
شنبه 90 شهریور 19 , ساعت 2:46 عصر
 

تهدید بسیج دانشجویی به تخریب مکان مقدس یهودیان در ایران + عکس

  دیدنی های امروز
ارسال برای دوستان
گروهی از بسیج دانشجویی روز یکشنبه در مقبره استر که یکی از اماکن مذهبی یهودیان ایران است تجمع کردند.

به گزارش عصر ایران، خبرگزاری مهر خبر داده است که  شماری از دانشجویان بسیجی همدان در اعتراض به تهدید‌های اخیر رژیم صهیونیستی مبنی بر تخریب مسجدالاقصی در مقابل مقبره استر و مردخای تجمعی اعتراض‌آمیز برپا کردند.

در این اعتراض بسیج دانشجویی دانشگاه بوعلی سینا با صدور بیانیه‌ای در محکومیت تهدید رژیم صهیونیستی به تخریب مسجدالاقصی اعلام کرد: " اما ای ملت مسلمان آگاه باشید که اینان تخریب مسجدالاقصی دومین نماد اتحاد مسلمانان جهان را آغاز کرده‌اند، در حالیکه دومین مکان مقدس اینان در جمهوری اسلامی و در شهر همدان به نام زیارتگاه استر و مرد‌خای (کسانی که با استناد به کتاب عهد عتیق از کتب مهم یهودیان ،77 هزار ایرانی را در یک روز به قتل رسانده‌اند) در آرامش کامل قرار دارد و از هیچ ایرانی مسلمانی صدایی در نمی‌آید."

بسیج دانشجویی دانشگاه بوعلی سینا در بیانیه خود  تاکید کرده است: "ما دانشجویان بسیجی و فرزندان ملت ایران به سران رژیم صهیونیستی هشدار می‌دهیم اگر به هر نحوی به مسجدالاقصی تعدی کنند، مقبره این قاتلان پست را ویران می‌کنیم."

بنابه روایات تاریخی، استر یک زن جوان یهودی بود که پنج قرن پیش از میلاد مسیح به همسری خشایار پادشاه هخامنشی درآمد و او را قانع کرد به یهودیان اجازه دهد آزادانه در داخل مرزهای امپراتوری ایران سکنی گزینند.

یهودیان در ایران

 هم اکنون شمار یهودیان در ایران که به "کلیمیان" یا "جهود" معروفند به کمتر از 25 هزار نفر می رسد.

بیش از نیمی از یهودیان در ایران در تهران ساکن اند و مابقی در شهرهایی چون شیراز و اصفهان و شمار اندکی در یزد و همدان و دیگر مناطق پراکنده‌اند.

پس از پیروزی انقلاب در ایران، یهودیان در مجلس خبرگان قانون اساسی نیز نماینده داشتند و هم اکنون طبق قانون اساسی دارای یک نماینده در مجلس شورای اسلامی هستند.

 آرامگاه استر و مردخای کجاست؟

براساس متن منتشر شده در سایت ویکی پدیا، آرامگاه یا بُقعه اِستِر و مردخای جزء مهم‌ترین زیارتگاه های یهودیان ایران  و جهان است. این مقبره جزء آثار میراث فرهنگی ایران ثبت شده‌است. وجود این زیارتگاه، عامل مهمی در شکل گیری و تداوم حضور جامعه یهودی در همدان بوده‌است.

مقبره استر و مردخای در مرکز شهر همدان، ابتدای خیابان دکتر شریعتی قرار دارد.

مصالح ساختمانی بنای این مقبره از سنگ و آجر است و به سبک بناهای اسلامی ساخته شده‌است. از شکل ظاهری و سبک معماری این اثر، چنین بر می‌آید، که ساختمان فعلی آن در قرن هفتم هجری بر روی ساختمان قدیمی تری که متعلق به قرن سوم هجری بوده‌است، بنا شده‌است.

قسمتهای مختلف بنا شامل: مدخل ورودی، دهلیز، مقبره، ایوان و شاه نشین است. یک جلد کتاب آسمانی " تورات" که قدمت بالایی دارد و بر پوست آهو نوشته شده‌است، در حفاظ استوانه‌ای شکلی، در سازمان میراث فرهنگی استان نگهداری می‌شود.

در وسط فضای مربع شکل مقبره‌ها، دو صندوق منب کاری شده زیبا بر روی این قبور قرار دارد. در بالای قبر جنوبی، که آن را به استر نسبت می‌دهند، صندوق منب کاری عتیقه و نفیسی قرار دارد، که قدیمی تر است و صندوق دوم که بر روی قبر مردخای قرار دارد، بسیار شبیه صندوق اولی است و حدودا در سال 1300 توسط استاد عنایت الله ابن حضرت قلی تویسرکانی، که یکی از منبت کاران برجسته زمان خود بوده، ساخته شده‌است.

ترجمه خطوط عبری روی صندوق متعلق به استر، که بانی صندوف را معرفی می‌کند، چنین است: " امر کرد به ساختن این صندوق، بانوی عفیفه صادقه، جمال الدوله یوحرقیا و جمال الدوله یشوعا و یشعل، که هر سه نفر برادر خانم جمال ستام هستند."

بر بالای دیوار مقبره نیز، کتیبه‌ای به زبان عبری و به صورت برجسته گچ بری شده‌است. خطوط عبری روی صندوق استر، و گچ بری‌های برجسته، متعلق به قرون هشتم و نهم هجری می‌باشند. در مورد هویت مدفونین این بقعه، تا کنون نظرات متفاوتی داده شده‌است، اما روایت مشهورتر، که با روایت مورخین یونانی و روایت تورات در مورد سرگذشت استر و مردخای تطبیق دارد، به شرح زیر است.

اردشیر پسر خشایار، " اردوان" را به تخت سلطنت نشانید. وی چهل و یک سال سلطنت کرد و اختلاف با مصر را که 15 سال به طول انجامید، به نفع ایرانیان خاتمه داد. اردشیر با دختری از یهود به نام استر، که خواهر زاده یکی از درباریان یعنی مردخای بود، ازدواج کرد. به این ترتیب به یهودیان در دربار اردشیر نفوذ زیادی پیدا کردند. در این بین، شخصی به نام‌هامان که او نیز از درباریان با نفوذ و پرقدرت بود، نسبت به نفوذ روز افزون یهودیان حسادت نمود و از این رو فرمان قتل یهودیان را از اردشیر گرفت.

اما مردخای به وسیله استر همسر اردشیر، این فرمان را از شاه پس گرفت و آنان را نجات داد. از آن پس، یهودیان در اواخر اسفند و اوایل فروردین هر سال ( مصادف با 13 – 15 آدار، در گاهشمار کلیمیان) در سالروز نجات کلیمیان از قتل عام، با دعا و گرفتن روزه و خواندن طومار مگیلا، یا آن را گرامی می‌دارند و به عنوان " جشن پوریم" برگزار می‌گنند. این اثر تاریخی از یک طرف، برای قوم یهود زیارتی و قابل احترام است، و از طرف دیگر، به عنوان یک اثر تاریخی، واجد ارزش است.

در خصوص نام استر باید گفت که نام اصلی او " هدسه" بوده، اما چون به طرز شگفت آوری زیبا و خوش سیما بوده‌است، نام استر یعنی ستاره را بر وی نهاده‌اند. وی دختر فردی به نام " ابی حایل" بوده‌است، که در حدود 500 سال قبل از میلاد مسیح در سرزمین پارس به دنیا آمده و بعد از فوت پدر و مادرش، داییش (مرخای) سرپرستی او را بر عهده گرفته‌است.

مردخای، از خانواده شاول و از رجال دربار اخشویرش (خشایارشا) و مربی هدسه، دختر عموی خود بوده، که به منصب وزارت نیز رسیده‌است. وی پسر پائیز، از نواده‌های یعقوب پیامبر و از نژاد بنیامین بوده‌است.

شنبه 90 شهریور 19 , ساعت 2:25 عصر

ژیلا صادقی و دلقک بازی مجریان !

  دیدنی های امروز
ارسال برای دوستان

اگر فکر می‌کنید چهره‌ای زیبا، صدایی گرم و تیپ مناسبی دارید و خودتان را برای مجری شدن گزینه‌ای مناسب می‌دانید، دست نگه دارید؛پیشنهاد می‌کنیم ابتدا صحبت‌های این مجری مشهور تلویزیون را بخوانید. شاید متقاعد شدید و سراغ کار دیگری رفتید!

«به این راحتی‌ها هم نیست؛» اینکه می‌نشینیم جلوی تلویزیون و پاهای‌مان را روی یکدیگر می‌اندازیم و فکر می‌کنیم آن کسی که آن طرف تلویزیون و پشت دوربین برای‌مان حرف می‌زند، داستان تعریف می‌کند، لطیفه می‌گوید، خبر می‌خواند یا یک برنامه خانوادگی را اجرا می‌کند، کارش اینقدر راحت است که هر کسی از جمله خود ما هم می‌تواند آن را انجام دهد! شاید تا قبل از تکمیل این گزارش، خودمان هم نمی‌دانستیم مجریان مشهور و پرکار رسانه ملی ایران با چه سختی‌هایی روبه‌رو هستند.


اجرا احساس مسئولیت است

صادقانه باید بگویم با پیش‌زمینه و علاقه زیاد به‌ بازیگری وارد رسانه شدم، در واقع ابتدا تصمیمم بازیگر‌شدن بود اما وقتی متوجه شدم قوانین و قواعد خاصی در فضای سینما حاکم نیست و برای آن‌که به قرارداد اخلاقی که از قبل با پدر و مادرم بسته بودم پایبند بمانم، ترجیح دادم با توجه به راهنمایی‌های آقایان مظفری و دهقان‌نسب به سمت اجرا بیایم و پیش خودم فکر کردم می‌توانم گوشه‌ای از استعدادم را در این عرصه نشان دهم تا بتوانم تا حدودی به نیازهای قلبی و عاطفی‌ام نسبت به این کار پاسخ بدهم.  بعد از مدتی متوجه شدم در این زمینه‌ استعدادهایی دارم که با پرورش‌شان می‌توانم به جایگاه مناسبی در این حرفه برسم و کم‌کم به این کار علاقه‌مند شدم، به همین دلیل از سال 78 تا امروز عرصه اجرا را با هیچ‌ عرصه‌ دیگری عوض نکرده‌ام، حتی با عرصه‌هایی که بوی پول می‌دهند، مانند تهیه‌کنندگی!


اجرا، احساس مسئولیت است

 اجرا هماهنگ کردن آستین هزار تومانی با مقنعه رنگی نیست، اجرا کت‌وشلوار رنگی پوشیدن و شیک صحبت‌ کردن نیست، اجرا چشم‌ و ابرو و رابطه‌های آنچنانی داشتن نیست، اجرا یعنی شناسنامه شش‌دانگ و سند منگوله‌دار رسانه‌ای به بزرگی رسانه ملی که امروز با فشار دادن یک دکمه می‌توانی تمام اتفاقات دنیا را به واسطه آن ببینی، بشناسی و درباره‌شان قضاوت کنی. اجرا کودکانه یا بهتر بگویم احمقانه صحبت کردن نیست، اجرا احساس مسئولیت است نسبت به تک‌تک آدم‌ها از نوزادی که تازه متولد شده تا پیرمرد و پیرزنی که همین الان دار فانی را وداع می‌‌گویند؛ چون منِ مجری جلوی دوربین می‌نشینم و نمی‌دانم چه کسی، کجا، با چه تفکری، آینده‌ای، اصلا از چه جنسی بهترین وقت زندگی‌اش را به حرف‌های من اختصاص می‌دهد تا شاید کلمه‌ای یاد بگیرد. همین احساس مسئولیت داشتن من را وادار می‌کند به بهتر بودن، به بیشتر دانستن، به ایده‌آل‌تر کار کردن. با اجرا انگار کلیدی طلایی در دستان من است که تمام درهای قلب و افکار مخاطبان برنامه‌ام با آن باز می‌شود و شاید با باز شدن این درها، روزنه‌ای رو به آینده برای این مخاطبان باز شود.


سوال عجیب من

قدم اول برای ورود به عرصه اجرا، خودشناسی است؛ دختر خانم یا آقا پسری که علاقه‌مند است توانایی‌هایش را در این عرصه بسنجد، ابتدا باید بداند چقدر علاقه‌مند و مستعد برای حضور در این حرفه است. بعضی اوقات که قرار است از تعدادی آدم برای ورود به این عرصه تست بگیرم، صادقانه به تعدادی‌شان می‌گویم «مثلا چی فکر کردی که اومدی سراغ اجرا؟!» جالب این‌جاست که بعضی‌های‌شان حتی موقع تست دادن به‌خودشان زحمت نمی‌دهند متنی را آماده کرده باشند، چراکه این روزها عامیانه اجرا کردن، دلقک‌بازی و لودگی بعضی دوستان، این شائبه را در ذهن آنها ایجاد کرده که ما هم می‌توانیم مجری شویم!


آن خانمی که...

طی 8 سال فعالیت در عرصه اجرا دیگر به مدیرانم ثابت کرده‌ام هیچ‌وقت دچار ممیزی نشده‌ام و خوشحالم مدیران سازمان کاملا به طرز تفکر مجری‌ به نام ژیلا صادقی احترام گذاشته‌و بها داده‌اند. من در برنامه‌ام مانتوی نو و آراسته پوشیده‌ام چراکه یک دختر جوان ظاهر شیک را دوست دارد. مردم ژیلا صادقی را همان‌طور که در برنامه‌اش با یک ظاهر آراسته و مقنعه‌ای که با یک پیراهن شومیز زیبای در عرف جامعه می‌بینند، بیرون هم همانگونه است، تا امروز هیچ‌کس به من نگفته خانم صادقی مانتوی قرمز نپوشید، کتانی پای‌تان نکنید، ساعت‌تان را با خط کتانی‌تان هماهنگ نکنید چون من تمام این کارها را انجام داده‌ام اما چون در کارم با تخصص کافی جلو می‌روم، کسی به این چیزها ایرادی نمی‌گیرد پشتم به کسی جز خدا گرم نیست که چنین حرف‌هایی می‌زنم.


شنبه 90 شهریور 19 , ساعت 2:21 عصر

ژیلا صادقی و دلقک بازی مجریان !

  دیدنی های امروز
ارسال برای دوستان

اگر فکر می‌کنید چهره‌ای زیبا، صدایی گرم و تیپ مناسبی دارید و خودتان را برای مجری شدن گزینه‌ای مناسب می‌دانید، دست نگه دارید؛پیشنهاد می‌کنیم ابتدا صحبت‌های این مجری مشهور تلویزیون را بخوانید. شاید متقاعد شدید و سراغ کار دیگری رفتید!

«به این راحتی‌ها هم نیست؛» اینکه می‌نشینیم جلوی تلویزیون و پاهای‌مان را روی یکدیگر می‌اندازیم و فکر می‌کنیم آن کسی که آن طرف تلویزیون و پشت دوربین برای‌مان حرف می‌زند، داستان تعریف می‌کند، لطیفه می‌گوید، خبر می‌خواند یا یک برنامه خانوادگی را اجرا می‌کند، کارش اینقدر راحت است که هر کسی از جمله خود ما هم می‌تواند آن را انجام دهد! شاید تا قبل از تکمیل این گزارش، خودمان هم نمی‌دانستیم مجریان مشهور و پرکار رسانه ملی ایران با چه سختی‌هایی روبه‌رو هستند.


اجرا احساس مسئولیت است

صادقانه باید بگویم با پیش‌زمینه و علاقه زیاد به‌ بازیگری وارد رسانه شدم، در واقع ابتدا تصمیمم بازیگر‌شدن بود اما وقتی متوجه شدم قوانین و قواعد خاصی در فضای سینما حاکم نیست و برای آن‌که به قرارداد اخلاقی که از قبل با پدر و مادرم بسته بودم پایبند بمانم، ترجیح دادم با توجه به راهنمایی‌های آقایان مظفری و دهقان‌نسب به سمت اجرا بیایم و پیش خودم فکر کردم می‌توانم گوشه‌ای از استعدادم را در این عرصه نشان دهم تا بتوانم تا حدودی به نیازهای قلبی و عاطفی‌ام نسبت به این کار پاسخ بدهم.  بعد از مدتی متوجه شدم در این زمینه‌ استعدادهایی دارم که با پرورش‌شان می‌توانم به جایگاه مناسبی در این حرفه برسم و کم‌کم به این کار علاقه‌مند شدم، به همین دلیل از سال 78 تا امروز عرصه اجرا را با هیچ‌ عرصه‌ دیگری عوض نکرده‌ام، حتی با عرصه‌هایی که بوی پول می‌دهند، مانند تهیه‌کنندگی!


اجرا، احساس مسئولیت است

 اجرا هماهنگ کردن آستین هزار تومانی با مقنعه رنگی نیست، اجرا کت‌وشلوار رنگی پوشیدن و شیک صحبت‌ کردن نیست، اجرا چشم‌ و ابرو و رابطه‌های آنچنانی داشتن نیست، اجرا یعنی شناسنامه شش‌دانگ و سند منگوله‌دار رسانه‌ای به بزرگی رسانه ملی که امروز با فشار دادن یک دکمه می‌توانی تمام اتفاقات دنیا را به واسطه آن ببینی، بشناسی و درباره‌شان قضاوت کنی. اجرا کودکانه یا بهتر بگویم احمقانه صحبت کردن نیست، اجرا احساس مسئولیت است نسبت به تک‌تک آدم‌ها از نوزادی که تازه متولد شده تا پیرمرد و پیرزنی که همین الان دار فانی را وداع می‌‌گویند؛ چون منِ مجری جلوی دوربین می‌نشینم و نمی‌دانم چه کسی، کجا، با چه تفکری، آینده‌ای، اصلا از چه جنسی بهترین وقت زندگی‌اش را به حرف‌های من اختصاص می‌دهد تا شاید کلمه‌ای یاد بگیرد. همین احساس مسئولیت داشتن من را وادار می‌کند به بهتر بودن، به بیشتر دانستن، به ایده‌آل‌تر کار کردن. با اجرا انگار کلیدی طلایی در دستان من است که تمام درهای قلب و افکار مخاطبان برنامه‌ام با آن باز می‌شود و شاید با باز شدن این درها، روزنه‌ای رو به آینده برای این مخاطبان باز شود.


سوال عجیب من

قدم اول برای ورود به عرصه اجرا، خودشناسی است؛ دختر خانم یا آقا پسری که علاقه‌مند است توانایی‌هایش را در این عرصه بسنجد، ابتدا باید بداند چقدر علاقه‌مند و مستعد برای حضور در این حرفه است. بعضی اوقات که قرار است از تعدادی آدم برای ورود به این عرصه تست بگیرم، صادقانه به تعدادی‌شان می‌گویم «مثلا چی فکر کردی که اومدی سراغ اجرا؟!» جالب این‌جاست که بعضی‌های‌شان حتی موقع تست دادن به‌خودشان زحمت نمی‌دهند متنی را آماده کرده باشند، چراکه این روزها عامیانه اجرا کردن، دلقک‌بازی و لودگی بعضی دوستان، این شائبه را در ذهن آنها ایجاد کرده که ما هم می‌توانیم مجری شویم!


آن خانمی که...

طی 8 سال فعالیت در عرصه اجرا دیگر به مدیرانم ثابت کرده‌ام هیچ‌وقت دچار ممیزی نشده‌ام و خوشحالم مدیران سازمان کاملا به طرز تفکر مجری‌ به نام ژیلا صادقی احترام گذاشته‌و بها داده‌اند. من در برنامه‌ام مانتوی نو و آراسته پوشیده‌ام چراکه یک دختر جوان ظاهر شیک را دوست دارد. مردم ژیلا صادقی را همان‌طور که در برنامه‌اش با یک ظاهر آراسته و مقنعه‌ای که با یک پیراهن شومیز زیبای در عرف جامعه می‌بینند، بیرون هم همانگونه است، تا امروز هیچ‌کس به من نگفته خانم صادقی مانتوی قرمز نپوشید، کتانی پای‌تان نکنید، ساعت‌تان را با خط کتانی‌تان هماهنگ نکنید چون من تمام این کارها را انجام داده‌ام اما چون در کارم با تخصص کافی جلو می‌روم، کسی به این چیزها ایرادی نمی‌گیرد پشتم به کسی جز خدا گرم نیست که چنین حرف‌هایی می‌زنم.


شنبه 90 شهریور 19 , ساعت 2:8 عصر


تغییر ذائقه جنسی در مردان ارمغان شبکه‌های‌ماهواره‌ای

تغییر ذائقه جنسی ارمغان شبکه‌های‌ماهواره‌ای/ پوشش نامناسب عامل از هم‌پاشیدگی خانواده‌ها است

امین مجد گفت: تماشای فیلم‌های ماهواره‌ای موجب تغییر ذائقه جنسی در مردان شده و از طرفی حضور برخی زنان با پوشش نامناسب در جامعه، به این تغییر ذائقه دامن زده است.

زهرا امین مجد، عضو هیأت علمی مرکز مطالعات و تحقیقات زنان در خصوص انواع طلاق و علل رواج این مشکل در جامعه اظهار داشت: در گونه شناسی طلاق 2 عامل عمده شناسایی می شود. یک دسته از طلاق ها ناشی از علل واقعی است که ادامه زندگی را برای زوجین غیر ممکن می کند و به لحاظ شرعی هم مجوز طلاق دارند. مثل کج خلقی های یکی از زوجین، رفتارهای غیرمشروعی که از کنترل خارج باشد و قابل درمان و بازگشت نباشد.

وی افزود: اما در موارد عمده ای که در دوره پست مدرن مشاهده می کنیم، طلاق هایی هستند که ناشی از تاثیرپذیری از مدل بازنمایی شده خانواده در رسانه ها بوده و عللی که موجب نارضایتی زوجین از ادامه زندگی می شود، علل مقایسه ای نام می گیرد. این علل حاصل مقایسه وضعیت موجود خانواده زن و شوهری با خانواده های دیگر و یا خانواده هایی است که در رسانه های ماهواره ای با آن ها مواجه می شوند.

امین مجد در ادامه خاطرنشان کرد: دسته دیگر طلاق ها ناشی از علل خیالی است که متأسفانه ما شاهد فزونی طلاق در این حوزه هستیم. این طلاق ها برگرفته از مقایسه نامناسب وضعیت خانواده با وضعیت سایر خانواده هاست که خلاف عقل و شرع است.

این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه در سال های اخیر پیکان انتقادات در ناحیه طلاق به سمت زنان است، اظهار داشت: بخشی از این انتقادها وارد است، زیرا گونه عمده ای از این درخواست ها در اثر مقایسه ها و در اثر نیاموختن اخلاق زندگی مشترک یعنی اخلاق مبتنی بر صبر و گذشت است.

امین مجد همچنین تصریح کرد: بخش دیگری از طلاق ها که از طرف خانم ها اتفاق می افتد نیز ناشی از یک جریان واقعی است که تحت تاثیر مدرنیزاسیون و افزایش جرم ایجاد شده است.

وی گفت: در فضای جدید با افزایش بزه در میان آقایان و با توجه به تحت تاثیر قرار گرفتن خانواده ها در اثر مشاهده رسانه، مردان دچار تغییر ذائقه جنسی شده اند. از طرفی حضور برخی زنان با پوشش نامناسب در جامعه، به این تغییر ذائقه دامن زده و روابط خارج از خانه باعث دلسرد شدن از زندگی در مردان می شود و مردان را به جدایی از همسر متمایل می کند. این در حالیست که، عامل مهریه و پرداخت آن در صورت طلاق، مردان را به این سمت سوق می دهد که با تحت فشار قرار دادن همسر، او را به سمت طلاق کشانده تا از زیر بار پرداخت مهریه شانه خالی کنند.

امین مجد در خصوص عوامل جزیی طلاق و با اشاره به رعایت اصل همسان همسری، تصریح کرد: اصل همسان همسری یا هم کُف بودن به حدی در آموزه های دینی توصیه شده که حتی به تمایلات زیبایی شناسانه افراد هم تأکید کرده تا مبادا بعد از ازدواج به بهانه های نازل مثل عدم پسندیدن چهره همسر، خانواده باعث از هم پاشیدگی شود.

این استاد دانشگاه همچنین اظهار داشت: بخش عمده دیگری از عوامل طلاق، عواملی هستند که بعد از شروع زندگی به وجود می آیند که معمولاً بستگی به گذشته افراد داشته و خانواده ها در این زمینه کوتاهی های جدی داشته اند.

امین مجد تاکید کرد: عدم آموزش صحیح مهارت های زندگی، مثل آموزش اخلاق مدارا، صبر، سازش، قنوت و تواضع در مقابل همسر، اخلاقیات مشترکی هستند که بود و نبود آن ها بسیاری از مشکلات را حل خواهد کرد.


شنبه 90 شهریور 19 , ساعت 2:6 عصر

وی با اشاره به این‌که موکلم حاضر به جدایی نیست و فقط نمی‌خواهد مهریه همسرش را بپردازد، اضافه کرد: موکلم رئیس بیمارستانی در تهران است که اگر موضوع جلب او جدی شود، موقعیت شغلی‌اش به خطر می‌افتد.
جام جم: وکیل مردی که رئیس یکی از بیمارستان‌های تهران است، در دادگاه خانواده گفت: همسر موکلم از موقعیت شغلی شوهرش استفاده کرده و برای به دست آوردن مهریه 500 سکه‌ای خود حکم جلب او را گرفته است.

وکیل مردی جوان با مراجعه به دادگاه خانواده 2 (ونک) برای رسیدگی به دادخواست مهریه همسر موکل خود به قاضی مردانی، رئیس شعبه 271 این مجتمع قضایی خانواده مراجعه کرد.

وکیل مرد در حضور قاضی این پرونده با بیان این‌که همسر موکلم تمکین نمی‌کند و شوهرش از این بابت بسیار ناراحت است، گفت: موکلم پزشک است و مطب دارد و نمی‌خواهد موقعیت شغلی‌اش با خطر روبه‌رو شود.

وی با اشاره به این‌که موکلم حاضر به جدایی نیست و فقط نمی‌خواهد مهریه همسرش را بپردازد، اضافه کرد: موکلم رئیس بیمارستانی در تهران است که اگر موضوع جلب او جدی شود، موقعیت شغلی‌اش به خطر می‌افتد.

وکیل مرد افزود: همسر موکلم مهریه‌اش که 500 سکه بهار آزادی است را می‌خواهد و موکلم حاضر به پرداخت این مهریه نیست بنابراین همسرش به این خاطر حکم جلبش را گرفته است.

وی افزود: موکلم در حال حاضر هر کاری می‌کند تا آبرویش نرود و از جلب او منصرف شوند؛ در واقع موکلم هر کاری به غیر از پرداخت مهریه که مقرر شده بود ماهانه یک سکه پرداخت شود، انجام می‌دهد.

وکیل مرد در برابر قاضی مردانی گفت: همسر موکلم خود تقاضای افزایش تقسیط مهریه از یک سکه به ماهانه 3 سکه بهار آزادی را داده است که موکلم حاضر به قبول این درخواست نیست.قاضی مردانی، رئیس شعبه 271 مجتمع قضایی خانواده ونک بعد از اظهارات وکیل مرد و جلسات متعددی که در خصوص این پرونده در روزهای اخیر برگزار شده بود، گفت: در صورت پرداخت مهریه به صورت ماهانه یک سکه بهار آزادی، از جلب مرد امتناع ‌می‌شود.

 

 

 


شنبه 90 شهریور 19 , ساعت 2:3 عصر

راز قذافی از استفاده از زنان در ارتش

 

   


تاکید سخنگوی رژیم لیبی درباره سلامت دیکتاتور این کشور و افشای راز استفاده از زنان از مهمترین تحولات لیبی است.

به گزارش مهر به نقل از پایگاه الیوم السابع، "موسی ابراهیم" گفت: معمر قذافی در سلامت کامل به سر می برد و در حال طراحی و برنامه ریزی برای دفاع از لیبی است.

وی افزود: ما قوی هستیم و فرزندان قذافی به نقش خود در دفاع و جانفشانی از کشورشان عمل می کنند. قذافی در لیبی به سر می برد.

خبر دیگر اینکه "عایشه عبدالسلام السید علی" یکی از افسران نظامی زن ارتش لیبی و از اعضای گارد ویژه حفاظت از قذافی گفت: قذافی به این سبب از زنان در ارتش استفاده می کرد که وانمود کند زنان لیبی از حقوقی همپای مردان برخوردارند اما وی ترجیح می داد که دختران مجرد به ارتش بپیوندند.


شنبه 90 شهریور 19 , ساعت 2:2 عصر


تصاویر : در مترو تهران چه خبر است؟

SiteRooz.com


SiteRooz.com


SiteRooz.com


SiteRooz.com


SiteRooz.com


SiteRooz.com


SiteRooz.com


SiteRooz.com


SiteRooz.com


SiteRooz.com


SiteRooz.com


SiteRooz.com


SiteRooz.com


SiteRooz.com


SiteRooz.com


شنبه 90 شهریور 19 , ساعت 2:0 عصر

متلک‌گویی‌های جنسی در خیابان

 

تاریخ انتشار: چهارشنبه 2 شهریور 1390  | تعداد مشاهده : 9785  | ارسال به دوستان


متلک‌گویی‌های جنسی در خیابان

نگاهی به غزل‌های دیروز و متلک‌های امروز؛
متلک‌گویی‌های جنسی در خیابان/ رسانه چرا رفتار صحیح را آموزش نمی‌دهد؟!

متاسفانه آزارهای خیابانی را می توان در 2 گروه کلامی و فیزیکی خلاصه نمود که بر اساس شخصیت و پایگاه اجتماعی افراد، گروه بندی آزارها تعیین می‌شود.


به گزارش برنا شاید شما این جملات را تا به حال شنیده باشید:«خانم ببخشید مستقیم از کدوم طرفه؟! خانم شماره کفشمو بدم؟!»متلک گویی یکی از آسیب های اجتماعی است که از گذشته رنجش خاطر بانوان را به دنبال داشت.

این متلک گویی خیابانی امروزه اما شکل دیگری به خود گرفته و کار تا به آنجا پیش رفته که پا از تکه پرانی‌های ساده گذشته و مطالبی خلاف عفت عمومی مطرح می‌شود.

متلک گویی‌ها محتوای جنسی به خود گرفته است
دکتر مجید ابهری متخصص علوم رفتاری، آسیب شناس اجتماعی پژوهشگر و استاد دانشگاه دراین باره به خبرنگار برنا گفت: متلک گویی از آسیب‌های خیابانی آزار دهنده برای قشر بانوان است. متاسفانه آزارهای خیابانی را می توان در دو گروه کلامی و فیزیکی خلاصه نمود که بر اساس شخصیت و پایگاه اجتماعی افراد، گروه بندی آزارها تعیین می شود.

این آسیب شناس ادامه داد: با توجه به افزایش ظواهر نامناسب بعضی زنان و کم رنگ شدن ارزش‌های اخلاقی و دینی در برخی از جوانان امروزی با نوع گستاخانه تر آزارهای کلامی مواجه شده ایم. اگر تا دیروز این گونه الفاظ جنبه سربه سر گذاشتن، شوخی یا جلب توجه زنان بود؛ امروزه آزارهای کلامی با محتوای جنسی باعث وحشت و گریز رفتاری می شود. از نگاه رفتارشناسی استفاده از این گونه عبارت ها نشانه ضعف تربیت خانوادگی و کمرنگ شدن ارزش های اخلاقی در جامعه است.

متلک گویی ریشه در عقده های دوران کودکی دارد
سمیه حداد رنجبر مدرس دانشگاه و روانشناس علوم تربیتی در گفت‌وگو با خبرنگار برنا اشاره می‌کند که ریشه‌های متلک پراکنی ها مربوط به عقده‌های درونی دوران کودکی است. عقده های درونی که در دوره حساس رشد در افراد ایجاد شده و این احساسات منفی خود را به صورت متلک گویی نشان می دهند. معمولا پشت این متلک گویی‌ها تفکر خاصی وجود ندارد. کودکانی که در خانواده‌هایی که پدر و مادر سخت گیر بزرگ شده اند، دچار این معضل شده و در بزرگسالی بیشتر به این آسیب های اجتماعی تمایل نشان می دهند.

خانم‌ها با سکوت شخصیت خود را به اثبات برسانند
به گزارش برنا بعضی از افراد در مقابله با این متلک ها واکنش متقابل از خود نشان می دهد که در نهایت منجر به مشاجره‌های لفظی در معابر عمومی می شود. مجید ابهری متخصص علوم رفتاری درباره نحوه برخورد با این نابهنجاری می گوید: بانوان باید بدون توجه به این گونه رفتارهای غیر اخلاقی به راه خود ادامه داده و به جای همکلام شدن و پاسخ گویی با سکوت شخصیت خود را به اثبات برسانند. در صورت تداوم این گونه آزارها به مأمورین نیروی انتظامی مراجعه و از مساعدت آنها استفاده کنند. این روش بسیار بهتر و معقول تر از مواجه فردی است.

رسانه ها آموزش دهند
این پژوهشگر و استاد دانشگاه به لزوم آموزش این افراد توسط رسانه ها تاکید می کند و ادامه می‌دهد: رسانه ها از جمله تلویزیون و رادیو زیان های اینگونه رفتار و آثار تخریبی را باید بیان نمایند. مردانی که با این رفتار زشت باعث آزار دیگران می شوند باید بدانند که این امکان وجود دارد در کوچه و خیابان دیگری ناموس خودشان مورد تعرض کلامی قرار بگیرد. بنابراین دفاع و حمایت عابرین از بانوان عفیف که مورد تعرض قرار می گیرند می تواند کنترل اجتماعی را در جامعه همگانی نمایند.


شنبه 90 شهریور 19 , ساعت 1:58 عصر


تبلیغات دستگاه‌های توانبخشی جنسی در مجلات خانوادگی

 به تازگی مشاهده شده که
بنا بر این گزارش این سوال به ذهن می آید که چند درصد از افراد در ایران دچار این عارضه ها هستند که این تبلیغات اینطور پر رنگ در مجلات خانوادگی و عمومی و در فضای اینترنت تبلیغ می شود و تکلیف مخاطبان نوجوان و جوان این مجلات چه می‌شود.

دکتر محمد اسلامی،رییس تنظیم خانواده وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی در مورد تبلیغات وسایلی دارای مخاطب خاص در مجلات خانوادگی به خبرنگار برنا گفت: دفتر ما کانونی برای بحث آموزش جنسی به زوج های جوان و افراد متاهل است؛به عنوان کسی که در این زمینه کار می‌کنم،هیچ اطلاعی از این ابزارها ندارم. 

وی با پاسخ به این سوال که این حجم از تبلیغات نشانگر نیاز مورد جامعه است یا خیر ادامه داد: این مساله که آیا وسایلی که وارد می شود بر اساس نیازهای آماری جامعه هست یا نه؛ من بعید می دانم همچنین نیازی در جامعه باشد.

رییس تنظیم خانواده وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد:قطعا استفاده از این ابزار و دستگاه‌ها صرفا باید با توصیه پزشک و همکاران متخصص باشد. همکارانی که در کلینیک شاهد در زمینه مشکلات جنسی فعالیت دارند؛می گویند مواردی که در آن‌ها احتیاج به این وسایل باشد؛بسیارمحدود و معدود است.

سعید رضا شاه مرادی،مدیر کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی درباره تبلیغات دستگاه‌های توابخشی جنسی در مجلات خانوادگی به خبرنگار برنا گفت:تبلیغات دستگاه‌هایی  تحت عنوان دستگاه توانبخشی جنسی در اینترنت،مجلات و یا در ماهواره از لحاظ ما ممنوع است؛ شرکت‌های مورد تایید وزارت بهداشت تنها می توانند در مجلات تخصصی  تبلیغ کنند، تبلیغ در مجلات خانوادگی کاملا غیر قانونی است و اصلا ما این مساله را تایید نمی کنیم. این کار تخلف بوده و در صورت گزارش موردی به سازمان نظام پزشکی اطلاع می دهیم تا جلوی این کار را بگیرند.

مدیر کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر این مطلب که دستگاه‌هایی که برای درمان ناتوانی جنسی است، کاربرد اختصاصی دارند و باید با تجویز پزشک متخصص استفاده شوند تصریح کرد:این محصولات باید تحت نظر پزشک از داروخانه‌های معتبر یا از شرکتی که آنها را تولید کرده، خریداری شود؛طی نامه ای به اصناف متذکر شدیم که فروش این محصولات در صنف ممنوع است و فقط باید در داروخانه‌ها و با تجویز متخصص اورولوژ فروخته شود.

وی با اشاره به این مطلب که نوجوانان و جوان هم مخاطب این مجلات هستند و تبلیغ این محصولات در آنها صحیح نیست ادامه داد:بالاخره یک سری جوانان ممکن است تحت تاثیر این تبلیغات قرار بگیرند.به این دلیل جلوی تبلیغ این محصولات را در رسانه ها و اماکن عمومی گرفته‌ایم و ابلاغ کردیم شبکه توزیع زیر نظر پزشک باشد تا جلوی این کارها گرفته شود؛ برخی شرکت‌ها به دنبال سودجویی هستند تا درمان؛و این پدیده، پدیده زشتی است.

شاه مرادی در مورد آمار افرادی که در جامعه نیاز به این دستگاه ها دارند گفت:آمار خاصی در این زمینه نداریم و این مساله را باید از متخصص اورولوژی پرسید، چون آنها مراجعه کننده و بیمار داشته و می دانند چند درصد از بیمارانشان این مشکل را دارند.

تبلیغات دستگاه‌های توانبخشی جنسی در مجلات خانوادگی

معه 11 شهریور 1390  | تعداد مشاهده : 2698  | ارسال به دوستان

شنبه 90 شهریور 19 , ساعت 1:57 عصر

خانه‌های مجردی حیاط خلوتی برای گذران ارتباط نامشروع

 

تاریخ انتشار: دوشنبه 14 شهریور 1390  | تعداد مشاهده : 8789  | ارسال به دوستان


خانه‌های مجردی حیاط خلوتی برای گذران ارتباط نامشروع

دکتر باهر در گفت‌وگو با برنا

بنیان‌گذار مکتب رفتارشناسی گفت: خانه‌های مجردی محل مناسبی برای برقراری روابط جنسی نامشروع و استعمال مواد مخدر است.

دکتر حسین باهر در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی برنا با بیان این مطلب افزود: زندگی جوانان در خانه های مجردی امروزه به صورت اپیدمیک در حال گسترش است، به طوری که جوانان به صورت دختر و پسر، تجمعی از دختران و پسران و یا ترکیبی از یکدیگر در حال زندگی هستند.

بنیانگذار رفتارشناسی و مشاوره امور رفتاری ادامه داد: مهمترین علل بروز این موضوع سخت گیری های بیش از حد جامعه و خانواده، گشاده بازی های ماهواره های خارج از کشور و همچنین تماشای ماهواره و فضای اینترنتی سبب شده تا هر انسانی که مستعد جهش است، دچار جهش ناهنجار شود و به سمت زندگی فرادی و جمعی گرایش پیدا کند.

باهر افزود: خانه های مجردی حیاط خلوتی برای گذراندن اوقات با دوستان باب و ناباب و استعمال مواد مخدر و روابط جنسی است.

بنیان‌گذار مکتب رفتارشناسی تصریح کرد: البته دختران و پسرانی که به سنین بالای 30 تا 35 رسیده اند، دیگر تحمل سخت گیری های پدر و مادر را نداشته و از طرف دیگر نیازمند آزادی های فردی هستند.

وی خاطر نشان کرد: این موضوع نیازمند یک بررسی جامع و اساسی است تا مشخص شود ریشه این موضوع در کجا نهفته است. این مشکل با پیگیری ریشه ای باید برطرف شود، همچنین برخورد نامطلوب سبب شده تا افراد از خانه های مجردی به سمت خانه های زیرزمینی کشیده شده و به فعالیت های ناپسند روی آورند.

باهر افزود: چندین و چند عامل برای مقابله با این موضوع وجود دارد تا این موضوع برطرف شود که یکی از این مسائل بالا بردن سطح فرهنگ در جامعه است، چرا که سطح فرهنگ جوانان در کشور پایین بوده و موجب شده جوانان با نسل گذشته خود فاصله زیادی پیدا کنند.

بنیانگذار رفتارشناسی و مشاوره امور رفتاری افزود: همچنین از نظر اقتصادی باید برای جوانان کار فراهم شود، چرا که تخریب ها ناشی از فقدان تولید است.

باهر در خاتمه افزود: اکثر جوانان نسل سوم دارای تحصیلات بالا هستند، اما کار مناسب در جامعه ندارند تا بتوانند تامین معاش داشته و به سمت ازدواج گرایش پیدا کنند.


<   <<   86   87   88   89   90   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ