سیدضیاء هاشمی در ادامه گلایه خود، از پرداخت هزینه هنگفتی برای ساخت یک محصول هنری سخن گفت.
جهانگیر الماسی دیگر هنرمند سینمای کشورمان نیز در این مراسم، بعد از پرداختن به اهمیت سینما در دنیای امروز و جایگاه آن در سینمای ایران، مهم ترین موضوعی را که مطرح کرد واریز نشدن بودجه سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد بعد از گذشت پنج ماه از سال است و این را بسیار عجیب دانست و با اطمینان اعلام کرد که جشنواره فجر امسال خالی از آثار فاخر است.
طی چند روز اخیر مکرر مشاهده شد پلیس تهران با عملیات موسوم به "راپل" و ورود به بامهای مردم نسبت به جمع آوری بشقابها و تجهیزات دریافت از ماهواره اقدام نموده است.
به گزارش خبرنگار آفتاب، رادان که در یک برنامه تلویزیونی در حال صحبت بود، با تأکید بر اینکه نیروی انتظامی نمیتواند وقوع جرم به صورت مشهود را نادیده بگیرد تأکید کرد: "ممکن است برای جمع آوری دیش ماهواره به خانهای مراجعه شود ولی صاحب آن خانه در منزل نباشد، یا به مسافرت رفته باشد. اینجا، مأموران ما با توجه به اینکه صاحب خانه حضور ندارد وارد منزل نخواهند شد ولی از طریق عملیات هوایی و راپل به پشتبام منزل مذکور رفته و به جمع آوری دیش یا دیشهای دریافت امواج ماهواره اقدام خواهند نمود ، رادان تأکید کرد که نیروی انتظامی در انجام چنین عملیاتهایی بسیار توانمند است."
اینگونه اعمال پلیس در حالی صورت می گیرد که پلیس به موجب قانون قانون ممنوعیت بکارگیری تجهیزات دریافت از ماهواره مصوب 1373 می توانسته با اخذ مجوز قضایی و ورود به فضای تحت مالکیت افراد نسبت به جمع آوری تجهیزات دریافت ماهواره عمل نماید . اما پلیس بدون رعایت این تشریفات قانونی ، خصوصا قانون مدنی نمی تواند از طریق "راپل" ویا حتی غیر آن فضای تحت مالکیت خصوصی افراد را (بدون مجوز قضایی) مخدوش نماید.
شاید پلیس ورود به خانه مردم از راه در ورودی را "تعریف حریم خصوصی " بپندارد ، در حالیکه توجه به تعاریف قانونی زیر روشنگر این بدپنداریست :
یکم: در باب اول کتاب قانون مدنی - که قانون مادر محسوب می شود- تعریف مالکیت اشخاص به تفصیل بیان شده است بطوریکه مطابق تعریف در ماده 29قانون مدنی ممکن است اشخاص نسبت به اموال علاقههای ذیل را دارا باشند:
1- مالکیت (اعم از عین یا منفعت)2- حق انتفاع 3- حق ارتفاق به ملک غیر
همچنین است که در ادامه وبموجب مواد 38 و 39 قانون مدنی می گوید: مالکیت زمین مستلزم مالکیت فضای محاذی آن است تاهرکجا بالارودوهمچنین است نسبت به زیرزمین بالجمله مالک حق همه گونه تصرف در هوا و فرازگرفتن دارد. هر بنا و درخت که در روی زمین است و همچنین هر بنا و حفری که در زیر زمین است ملک مالک آن زمین محسوب میشود مگر این که خلاف آن ثابت شود.
در مواد قانون مدنی فوق الاشاره مشخص شد که مالکیت شخصی افراد صرفا بر فضای داخلی زمین و عرصه سکونتشان نیست ، بنابراین اگر هر کس بدون اذن و اجازه از مالک بر بام او رود یا از طریق حفر تونل به فضای زیرین زمین او وارد شود ، به حریم شخصی وی تجاوز نموده است.
دوم : توجه بدین نکته ضروریست که مطابق ماده 30 و31 همین قانون "هر مالکی نسبت به مایملک خود حق همهگونه تصرف و انتفاع دارد و هیچ مالی را از تصرف صاحب آن نمیتوان بیرون کرد مگر به حکم قانون."
پس وقتی که پلیس می تواند بموجب قانون و پس از اخذ مجوز قضایی و با لباس رسمی نسبت به ورود به انجام ماموریت خود اقدام ورزد چرا بدون رعایت تشریفات قانونی از طریق ورود به بام مردم و یا آویزان شدن به طناب و ورود غیر قانونی بر بامهای مردم اقدام نموده است.
پاسخ اینست : این رخدادها بدین جهت به وقوع می پیوندد که پلیس خود را بی نیاز از اخذ مجوز قضایی برای ورود به بامها می داند.
سوم: شاید پلیس این استدلال را داشته باشد که با مراجعه به منازل و آپارتمانهای مسکونی و با هماهنگی یکی از مالکین یا حتی مدیر ساختمان بر فراز بام رفته و این عمل را ماذون می داند. پاسخ اینست که مشاعات ساختمان نیز بخشی از مالکیت افراد محسوب می شود و ورود پلیس به این حریم و برخورد انتظامی ، صرفا نسبت به عمل مجرمانه مالکین اجازه دهنده نافذست ونسبت به سایر مالکین مشاع الزاما می باید مجوز قضایی ورود به حریم مالکیت مشاعی را بدست آورد.
چهارم: پلیس ما نماد قدرت و امنیت برای ما و فرزندانمان است و غیر از آن نیز بروز چنین صحنه هایی (به ویژه آویزان شدن از طناب "راپل") و بازتاب آن در رسانه های خارجی ، فرضیه وجود نا امنی در کشور را دامن میزند و بقول دوستی ، این عملیات برای آزادی گروگانگیران مسلح هم بندرت بکار می رود چه رسد به اینکه خدای نکرده پلیس بخواهد قدرتش را به رخ مردم و فرزندانمان (ونه تبهکاران) بکشد.
در پایان : فرهنگستان زبان فارسی فکری به حال واژه بیگانه "راپل Ropel " نماید. اینجانب توانستم آنرا "آویزان شدن از طناب" ویا " بند آویز! " معنا نمایم.



مدیر فنی پیشین پرسپولیس در خصوص اظهار نظر حسن روشن که گفته بود این پیشکسوت فوتبال ویلای 800 میلیون تومانی دارد گفت: آقای شرطه امارات درست می گوید. ایرادی ندارد ویلای 800 میلیونی من کنار ویلای 5 میلیارد تومانی آقای ضرغامی است. / هیچ وقت نگفتم فوتبال کثیف است. بلکه گفته ام کسانی هستند که این فوتبال را ناپاک می کنند و همان ها این روزها صدایشان درآمده است. / وی از اظهار نظر در مورد پرسپولیس خودداری کرد و در خصوص اینکه گفته می شود او ممنوع المصاحبه است گفت: فضا برای صحبت کردن بسیار زیاد است و هستند رسانه های خارجی که با آنها گفتگو کنم. بنده سعی می کنم دیگر به هیچ عنوان با صدا و سیمای ضرغامی صحبت نکنم!
مدیر فنی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس که عصر امروز سه شنبه در جلسه کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شرکت کرده بود، در واکنش به حرف های حسن روشن گفت: حق با آقای شرطه امارات است، ویلای 800 میلیونی من کنار ویلای 5 میلیارد تومانی آقای ضرغامی است!
محمد مایلی کهن در پایان نشست امروز سه شنبه کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در گفتگوی اختصاصی با مهر ضمن بیان این مطلب افزود: نشست امروز به دلیل اعتراض من به نحوه برگزاری جلسه نیمه تمام ماند.
وی در ادامه افزود: در جلسه امروز کمیته انضباطی قرار بود در مورد سه مبحث صحبت شود که مورد اول آن شکایت باشگاه استقلال بود. در ابتدا من میخواستم ببینم شکایت باشگاه استقلال چه زمانی تسلیم کمیته انضباطی شده چرا که از ابتدا عوامل این باشگاه تهدید می کردند می خواهند از بنده شکایت کنند.
مدیر فنی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس خاطرنشان کرد: برای من خیلی مهم بود که زمان شکایت استقلال به کمیته انضباطی را بفهمم که در جلسه امروز مشخص شد در تاریخ 23 مردادماه این باشگاه اقدام به شکایت کرده است چرا که روی نامه شکایت این تاریخ درج شده بود.
محمد مایلی کهن در ادامه افزود: من به رئیس کمیته انضباطی گفتم دلیل شکایت باشگاه استقلال چیست که ایشان گفت به دلیل اظهارات بنده در برنامه شوک است که من گفتم مگر برنامه شوک پخش شده است. وقتی این برنامه پخش نشده چطور از من شکایت کرده اند. حتی اگر برنامه شوک پخش می شد و آنها شکایت می کردند، آیا من نامی از شخص یا تیم خاصی برده ام؟
وی صحبت های خود با خبرنگار مهر را اینطور ادامه داد: زمانی که باشگاه استقلال به گفتگویی استناد کرده اند که من در آن هیچ اسمی از فرد یا تیم خاصی نبرده ام، یعنی انگشت اتهام را به سوی خود برده اند.
سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال ایران با ابراز تاسف از اینکه مسئولان باشگاه استقلال به برنامه ای استناد می کنند که هنوز پخش نشده است افزود: آقای فتح الله زاده گفته اند که من باید در ماه مبارک رمضان نه تنها از استقلالیها بلکه از شخص خاصی که مدنظرم بوده باید عذرخواهی کنم. من اسم چه کسی را آورده ام که باید عذرخواهی کنم؟
وی با اشاره به اظهار نظر مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال که گفته بود اولادی هم در فینال جام حذفی سال گذشته از دو قدمی دروازه پرسپولیس توپ را به بیرون زد آیا سرخپوشان هم او را خریده بودند گفت: متاسفانه مدیر روابط عمومی استقلال نه تنها از تیم پرسپولیس نام برده بلکه به مهرداد اولادی هم اشاره کرده. آیا این کار درست است؟ من در مصاحبه ای که با برنامه شوک داشتم از هیچ فردی نام نبردم اما مدیر روابط عمومی استقلال چنین کاری کرده است.
مایلی کهن با طرح این پرسش که وقتی من از فرد و یا تیم خاصی نام نبردم چرا باید به کمیته انضباطی بروم؟ افزود: فضای امروز کمیته انضباطی را مناسب ندیدم. در ابتدای جلسه به من ابراز محبت می شد اما از آنجایی که هر کجا به شما اظهار محبت کردند باید ترسید، من هم فضای جلسه را مناسب ندیدم.
وی افزود: همانطور که گفتم محور اول جلسه شکایت استقلال بود آنهم در شرایطی که هنوز برنامه شوک پخش نشده و کمیته انضباطی به مصاحبه ای استناد می کند که هنوز پخش نشده است. من حرفی ندارم و در جلسه امروز هم تاکید کردم مسئولیت هر حرفی که در برنامه شوک زده ام را می پذیرم.
وی خاطرنشان کرد: در جلسه امروز همچنین عنوان کردند سازمان لیگ تاکید کرده به علت اظهاراتی که مایلی کهن در برنامه ورزش و مردم داشته باشد به کمیته انضباطی احضار شود و پاسخگو باشد. آقایان در رسانه ها عنوان کردند مایلی کهن به کمیته انضباطی احضار شده و در صورتیکه حضور پیدا نکند غیابا محاکمه می شود. من در حالی که 13:55 دقیقه امروز با خبر شدم باید در جلسه کمیته انضباطی حضور پیدا کنم به این کمیته احترام گذاشتم و ساعت 14:45 دقیقه به محل کمیته آمدم.
این پیشکسوت فوتبال خاطرنشان کرد: من به کمیته انضباطی احترام گذاشتم اما از آنها پرسیدم چطور شما گفتید اگر مایلی کهن حاضر نشود رای غیابی صادر می شود. چرا در مورد سرپرست باشگاه استقلال که در برنامه ورزش و مردم با من مجادله کرد به کمیته احضار نشد. متاسفانه این رفتار عادلانه نیست.
مایلی کهن خاطرنشان کرد: رئیس کمیته انضباطی گفت از آنجایی که نمی خواستیم شما با آقای فتح الله زاده روبرو شوید از احضار هر دوی شما خودداری کردیم که من در پاسخ گفتم من هم نمی خواستم روبرو شوم اما باید در رسانه ها اعلام می کردید که سرپرست استقلال هم به کمیته انضباطی احضار می شود. شاید به این خاطر که ایشان چون عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال هستند احضار نشده اند.
وی با طرح این پرسش که آیا این عدالت است گفت: وقتی عدالت رعایت نمی شود من حرفی ندارم.
به گزارش خبرنگار مهر، سومین بحثی که در نشست امروز کمیته انضباطی مطرح شده است گفتگوی مایلی کهن با یکی از رسانه ها بوده که وی در خصوص آن گفت: من در این جلسه تاکید کردم هر چیزی که آن خبرگزاری از قول من نوشته درست است اما از مسئولان کمیته انضباطی پرسیدم من در آن مصاحبه به کدام پیشکسوت بی احترامی کردم؟ اما برخی پیشکسوتان علیه من حرف هایی زدند. چرا آنها را به کمیته انضباطی احضار نکردید.
وی با انتقاد از سیاستی که برخی رسانه ها در روزهای اخیر در پیش گرفته اند گفت: متاسفانه در برخی رسانه ها تا دلتان بخواهد به من توهین کردند.
وی با استتناد به حرف های فرهاد مجیدی گفت: مجیدی حرف های مرا تایید کرده و زمانی که خواستند از او اظهار نظر بگیرند زیر حرفش نزد. در یکی از روزنامه ها تا چند روز از قول قدیمی های استقلال به من توهین کردند.
مایلی کهن ادامه داد: من یک مصاحبه با یک خبرگزاری کردم و اسم هم از کسی نیاوردم اما به کمیته انضباطی دعوت شدم اما کسی این پیشکسوتان را دعوت نکرد.
مایلی کهن در ادامه مدعی شد در ابتدا به هیچکس توهین نکرده است، افزود: متاسفانه در جلسه امروز رئیس این کمیته مدام بحث ها را عوض می کرد که من دیدم ادامه این جلسه بی فایده است و از جلسه خارج شدم.
مایلی کهن خاطرنشان کرد: هیچ وقت نگفتم فوتبال کثیف است. بلکه گفته ام کسانی هستند که این فوتبال را ناپاک می کنند و همان ها این روزها صدایشان درآمده است.
مدیر فنی پیشین پرسپولیس در خصوص اظهار نظر حسن روشن که گفته بود این پیشکسوت فوتبال ویلای 800 میلیون تومانی دارد گفت: آقای شرطه امارات درست می گوید. ایرادی ندارد ویلای 800 میلیونی من کنار ویلای 5 میلیارد تومانی آقای ضرغامی است.
وی از اظهار نظر در مورد پرسپولیس خودداری کرد و در خصوص اینکه گفته می شود او ممنوع المصاحبه است گفت: فضا برای صحبت کردن بسیار زیاد است و هستند رسانه های خارجی که با آنها گفتگو کنم. بنده سعی می کنم دیگر به هیچ عنوان با صدا و سیمای ضرغامی صحبت نکنم!
برنا نوشت : حجت الاسلام و المسلمین قرائتی در جلسه درسهایی از قرآن درباره "عوامل گرم شدن کانون خانواده" سخن گفت. قرائتی محبت و اظهار آن در خانواده را یکی از این عوامل میداند که درباره آن گفته است:
حدیث داریم اگر مردی به خانمش بگوید من تو را دوست دارم این کلمه همیشه در دل زن میماند. هم آدم باید محبت داشته باشد،هم اظهار کند.
یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار در گرم شدن کانون خانواده مسأله قناعت است. به داشته چشم داشته باشیم، نه به کمبودها! بالاخره خانهمان هست دیگر، زندگی میکنیم. نه اینکه من خانه خواهرم رفتم، مبلش چنین بود، فرشش چنین بود، ماشینش چنین بود. یک مهمانی میرویم برمیگردیم زندگی به هم میخورد. چون میخواهیم مثل او باشیم. بعضی کارها ارزشی است. ربطی به طلا و پول و قالی ندارد. یک معلم که علم به مغز نسل نو میرساند، فرق میکند با مدیر کل دخانیات که دود به ریهها میرساند. ممکن است اداره دخانیات حقوقش سه برابر معلم باشد، اما او چه میکند، شما چه میکنی؟ یکی علم به مغز میرساند، یکی دود به ریه میرساند. گاهی وقتها شغل ارزش ندارد. ولو درآمدش بالا باشد. تولید دارو با تولید هروئین ممکن است درآمدش فرق کند. اما دارو مردم را نجات میدهد، هروئین مردم را میکشد.
لغزشها را کتمان کنیم. نبش قبر حرام است. کشف عیب هم حرام است. حالا مرد یک غلطی کرد. یک غلطی هم زن کرد. قورتش بدهید. اسرار را فاش نکنید. به همدیگر اعتماد کنیم. انعطاف پذیر باشیم. در جلسه قبل گفتم همین که هوا داغ میشود لباس نازک میشود. همین که هوا سرد میشود، لباس ضخیم میشود. همین که مرد عصبانی است زن کوتاه بیاید. همین که زن عصبانی است مرد کوتاه بیاید.
خواستههای طبیعی باید تأمین شود. زن و شوهری که خواسته طبیعی همدیگر را تأمین نمیکنند، آنوقت اینها پا به فرار میگذارند. بیرون خانه خودشان را تأمین میکنند. آه میکشند. در نسل اثر میگذارد. اگر یک طلبه در خانه خیلی خواسته باشد، فشار بیاورد در مسائل دینی، فردا دختر طلبه که بزرگ شد، زن طلبه میگوید من دختر به آخوند نمیدهم. پیر من درآمد به خاطر اینکه زن آخوند شدم. اما اگر زندگی طبیعی باشد، داماد هم آخوند نباشد میگوید: ما الحمدلله در زندگیمان راحت بودیم. داماد طلبه هم باشد طلبه باشد. طوری زندگی کنیم که فردا دختر ما بزرگ شد مادر خاطره تلخی از زندگی نداشته باشد. خواستههای طبیعی تأمین شود. تأمین نشود مثل بچهای که اگر غذا نخورد، بیسکویت نخورد، نان سالم نخورد میرود غذای فاسد میخورد.
احترام متقابل، احترام به فامیل، اینها مسائلی است که زندگی را گرم میکند. گاهی وقتها آدم فکر میکند گوش به حرف دیگری بدهد ذلت است. نه!من لیسانس هستم تو هم لیسانس، من گوش به حرف تو بدهم؟ بابا کار به لیسانس نداریم. امام سجاد میگوید که خدایا توفیقم بده «وَ مُتَابَعَةِ مَنْ أَرْشَدَنِی» (صحیفه/ص92) بعضیها در ذهنشان این است که اگر من گوش به حرف بدهم، این عقب نشینی است. باید من حرف این را گوش ندهم که بگویم من یکی، تو هم یکی.
حق پذیری را عقب نشینی ندانیم. «وَ مُتَابَعَةِ مَنْ أَرْشَدَنِی» در دعای مکارم الاخلاق است. امام سجاد میگوید: خدایا هرکس من را ارشاد میکند توفیق بده به حرفش گوش بدهم، نگویم: زشت است. امام صادق فرمود: کسی عیب من را به من بگوید، بهترین دوست من است. بهترین دوست من کسی است که عیب مرا بگوید. حالا مرد میآید به خانمش میگوید: همچین، خوب تو هم همچین! فکر میکند اگر بگوید تو هم همچین، تو یکی من هم یکی. انگار بازی فوتبال است. یک به یک!
"امام موسی صدر" زنده است +عکس



به گزارش جام نیوز؛ "بی بی سی" در تاریخ 23 آگوست(1 شهریور)گزارش داد: «خانواده امام موسی صدر با صدور بیانیه ای ضمن ابراز اطمینان از زنده بودن او و دو همراهش، خواستار کمک برای آزادی آن ها شدند.»
خانواده "امام موسی صدر" (Imam Musa Sadr) ایران، رئیس مجلس لبنان و گروه های امل و حزب الله، در بیانیه هایی جداگانه خواستار پی گیری سرنوشت این روحانی ایرانی از سوی انقلابیون لیبی شده اند. موسی صدر مرجع دینی و رهبر سیاسی شیعیان لبنان در سال های 1338 تا 1357، که در لبنان و ایران به "امام موسی صدر" شهرت دارد، پنج ماه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران و در حالی که به دعوت معمر قذافی به لیبی مسافرت کرده بود ناپدید شد.
بسیاری از ناظران، دولت آقای قذافی را به ربودن موسی صدر و دو همراه لبنانیش "محمد یعقوب" و "عباس بدرالدین" متهم می کنند و بعضی از آنها معتقدند که این سه نفر ممکن است هنوز در لیبی زندانی باشند.
در بیانیه خانواده موسی صدر به مناسبت تحولات اخیر لیبی از مبارزان لیبیایی که طی 33 سال گذشته خبر سلامتی امام و دو همراهش را از زندان های لیبی رسانده اند خواسته شده تا این خانواده را در آزادسازی امام یاری کنند.
در این بیانیه ضمن ابراز اطمینان از اینکه شورای انتقالی لیبی(National Transitional Council) در خصوص آزادی امام و دو همراهش هیچ مسامحهای نخواهد کرد از سازمانها و گروههای فعال حقوق بشر دولتی و غیردولتی خواسته شده که برای حفاظت از جان امام و دو همراهش اقدامات لازم را مبذول دارند.
در همین ارتباط، در بخشی از نامه نبیه بری(Famous Barry) رئیس مجلس لبنان به مصطفی عبدالجلیل (رئیس شورای انتقالی لیبی) هم با اشاره به دستگیری گروهی از مسئولان حکومت معمر قذافی توسط مخالفان آمده است: «خواهشمندیم تلاشهای خالصانه خود و رهبران انقلاب را به کار ببندید که از طریق این افراد به محل نگهداری امام و همراهان ایشان دست یابید و به این مسأله که سی و سه سال استمرار داشته است، خاتمه دهید.»
در این بیانیه از کسانی که از محل اقامت امام موسی صدر با خبرند خواسته شده اطلاعات خود را از طریق سفارت ایران یا لبنان در اختیار خانواده او قرار دهند.
در واکنشی دیگر، تشکل شیعه لبنانی "جنبش امل" از دولت لبنان خواسته است که: «فورا هیأت عالیرتبهای را به پایتخت لیبی بفرستند تا با مسئولان لیبیایی ملاقات کرده و زمینه آزادی امام صدر را فراهم آورند.»
حزب الله لبنان نیز در بیانیه ای که به مناسبت پیروزی انقلاب مردم لیبی صادر کرده خطاب به انقلابیون لیبیایی آورده است: «ما در لبنان و خصوصاً در مقاومت لبنان در انتظار تلاشهای شما برای یافتن محل زندان امام مقاومت، امام موسی صدر و دو همراهش شیخ محمد یعقوب و عباس بدرالدین هستیم.»
در ادامه این بیانیه تاکیده شده: «ما با تمام وجود امیدواریم خداوند تعالی به دست شما ایشان را آزاد کند و آنها را به سوی خانواده و عرصه جهاد بازگرداند. »
این بیانیه ها در حالی صادر شده است که کاظم جلالی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس ایران اظهار داشته است که: «امام موسی صدر زنده و نزد دولت قذافی اسیر است.»
313
اعدام متجاوزان گروهی جاده بهشت زهرا
شرق: پرونده سه مرد افغان که به صورت گروهی به زنی در برابر چشمان شوهرش تعرض کرده بودند، با تایید حکم اعدام، به واحد اجرای احکام سپرده شد. این سه افغان در تحقیقات مقدماتی علاوه بر تجاوز به شاکی، تعرض به پنج زن دیگر را نیز گردن گرفته و گفته بودند همدست دیگری نیز دارند، اما عضو چهارم این باند که به افغانستان گریخته، هنوز دستگیر نشده است. این پرونده از روز 14 بهمن سال 88 به جریان افتاد و در آن روز مردی به نام یوسف با مراجعه به کلانتری مصطفی خمینی علیه چهار مرد متجاوز شکایت کرد. او ماجرا را اینطور شرح داد: «به همراه همسرم فرنگیس برای زیارت به سمت بهشت زهرا میرفتیم که متوجه دو مرد گالن به دست شدم.
آنها کنار جاده ایستاده بودند و از خودروهای عبوری کمک میخواستند. من برای دادن بنزین به آنها توقف کردم و در همین هنگام آن دو، همراه دو نفر دیگر در حالی که ساتور و چاقو در دست داشتند به من و فرنگیس حملهور شدند و ما را به جایی خلوت و پشت درختان کشاندند.» یوسف در ادامه گفت: «مهاجمان دست و پاهای من را بستند و به همسرم تعرض کردند، بعد پول، طلا و تلفنهای همراهمان را سرقت و فرار کردند.» پس از تشکیل این پرونده، کارآگاهان پلیس آگاهی تهران موظف به تحقیق در این رابطه شدند. آنها ابتدا زن جوان را مورد بازجویی قرار دادند. او با تکرار اظهارات شوهرش، گفت: «آن چهار نفر بسیار خشن بودند و به گریه و التماسهای من توجهی نکردند و مرا مورد آزار قرار دادند. آنها حتی از این صحنهها فیلم نیز تهیه کردند. من از ظاهر و لهجهشان فهمیدم آنها افغان هستند.»
کارآگاهان که هیچ سرنخی از چهار مرد متجاوز در اختیار نداشتند به محدوده وقوع جرم رفتند تا ببینند آیا فیلمی که از تعرض به فرنگیس تهیه شده، انتشار یافته است یا خیر. آنها با پیگیری این موضوع در بین افاغنه ساکن آن محدوده فهمیدند متهمان فیلم را بلوتوث کردهاند. به این ترتیب نخستین ردپاها از مردان ناشناس به دست آمد و کارآگاهان با پیگرفتن تحقیقاتشان فهمیدند متهمان فراری قادر، عصمت، مسعود و حامد نام دارند. قادر و عصمت در همان ابتدای امر شناسایی و بازداشت شدند، اما کارآگاهان پی بردند دو متهم دیگر محل سکونتشان را ترک کرده و به مکان نامعلومی گریختهاند. ادامه یافتن تجسسها به دستگیری حامد در منطقه نعمتآباد منجر شد ولی از مسعود ردی به دست نیامد تا اینکه افسران پلیس آگاهی باخبر شدند او بعد از تعرض به فرنگیس از ترس دستگیری، ایران را ترک کرده و به افغانستان فرار کرده است.
سه متهم دستگیرشده در بازجوییها به جرمشان اقرار کردند و گفتند علاوه بر فرنگیس، پنج زن دیگر را نیز با همین شیوه مورد آزار قرار دادهاند. قادر-یکی از متهمان-در اعترافاتش گفت: «ما در ساعات خلوت، کنار جاده میایستادیم و وانمود میکردیم بنزین ماشینمان تمام شده است و به کمک احتیاج داریم. ما جلو خودروهایی را میگرفتیم که زنان جوان نیز سوار بر آن بودند، بعد با تهدید چاقو نقشهمان را عملی میکردیم.»
سه متهم در ادامه برای انجام تحقیقات قضایی به شعبه 77 دادگاه کیفری استان تهران معرفی شدند و هیات قضات بعد از برگزاری جلسات بازجویی و محاکمه هر سه مرد را در تجاوز به عنف گناهکار تشخیص دادند و به مرگ محکوم کردند. این حکم سپس برای بررسی تکمیلی در اختیار قضات شعبه 11 دیوانعالی کشور قرار گرفت و قضات این شعبه نیز اعدام متهمان را مطابق با قانون تشخیص دادند. به این ترتیب مراحل بعدی نیز طی شد و پرونده صبح دیروز برای بهدار آویختن سه مرد افغان در اختیار واحد اجرای احکام قرار گرفت.
|
|
به گزارش عصر ایران این هفته نامه با مطالعه پدیده رایج " اعتصاب ازدواج " در میان دختران و زنان آسیایی می نویسد که جوامع آسیایی به طور روز افزونی درگیر کاهش جمعیت به دلیل بالا رفتن تحصیلات زنان ، خواهند بود.
این گزارش با اشاره به گزارش سازمان ملل درباره کاهش نرخ رشد جمعیت در 83 کشور جهان که ایران نیز جزء آنها ست می نویسد که با ادامه روند کنونی در بی میلی دختران و زنان به ازدواج و نیز شایع شدن پدیده تعیین جنسیت در میان بسیاری از کشورهای آسیایی ( همچون چین و هند) احتمالا طی سده های آینده و حداکثر تا سال 3500 جمعیت تعداد قابل توجهی از کشورها از جمله ایران محو خواهند شد.
اکونومیست می نویسد با تداوم روند کنونی و تغییر ترکیب جمعیتی ،جمعیت کشورهایی مثل ایران و چین احتمالا تا کمی بیش از 1500 سال دیگر به کلی محو خواهد شد و در صورت عدم اصلاح الگوی باروری در 83 کشور جهان از جمله ایران در آینده تعداد کافی دختر برای جایگزینی مادران امروز وجود نخواهد داشت .
اکونومیست برای بررسی این موضوع مورد هنگ کنگ را مثال زده و با تخمین های آماری نتیجه گرفته که تا 25 نسل دیگر از جمعیت 3 میلیون و هفتصد و پنجاه هزار نفری این منطقه تنها 1 زن باقی خواهد ماند.
در این گزارش با بررسی الگوی باروری کشورهای شرقی و غربی چنین نتیجه گیری شده که جمعیت کشورهایی چون ایتالیا، روسیه ، اسپانیا ، ژاپن و... تا پایان هزاره سوم و جمعیت کشوری مثل کانادا تا سال 4500 میلادی از روی زمین محو خواهد شد.
اکونومیست می نویسد به دلیل سنت های رایج در جوامع شرقی کاهش میل به ازدواج در میان زنان این جوامع تاثیری محتوم تر بر کاهش رشد جمعیت خواهد داشت چرا که در کشورهای غربی آمار زادو ولد وابستگی کمتری به ازدواج دارد اما در بیشتر کشورهای شرقی الگوی زاد و ولد بدون ازدواج بسیار نادر است و همین مساله سبب می شود وقتی آمار ازدواج کاهش می یابد به طور مستقیم آمار زاد و ولد نیز کاهش یابد و این مساله در صورت تداوم و افزایش در نسل های متوالی به مرورزمان ، جمعیت این کشورها را از روی نقشه جغرافیا محو خواهد کرد.
اکونومیست در ادامه و برای مقایسه وضعیت الگوی باروری در بین جوامع شرقی و غربی ژاپن را با کشورهایی چون سوئد و ایسلند مقایسه کرده و می نویسد : " در سال 2007 در ژاپن تنها 2 درصد از نوزادان به دنیا آمده برای زوج هایی بوده اند که ازدواج نکرده بودند در حالی که این رقم در سال 2008 در کشوری چون سوئد 55 درصد و در ایسلند 66 درصد بوده است .
این گزارش با اشاره به این مثال نتیجه می گیرد که در جوامع غربی با وجود کاهش میل ازدواج الگوی باروری خارج از خانواده سنتی رایج است در حالی که در جوامع شرقی چنین الگویی رایج نیست و این مساله سبب می شود کاهش آمار ازدواج در جوامع شرقی به طور مستقیمی در کاهش آمار زادو ولد و کم شدن جمعیت تاثیر گذار باشد.
اکونومیست در ادامه می نویسد که آمار موجود زنان مجرد در آسیا نگران کننده است و در حالی که در سال 1980 تنها 2 درصد از زنان آسیایی مجرد می ماندند اما این آمار در سال 2010 در برخی کشورهای آسیای شرقی به 27 درصد رسیده است.
این گزارش یکی از مهم ترین عوامل تغییر الگوی ازدواج در میان زنان در جوامع آسیایی را ارتقای سطح تحصیلات و اشتغال زنان و افزایش در آمد و استقلال مالی و اجتماعی زنان در این جوامع دانسته است.
اکونومیست درباره آمار ازدواج در میان زنان جوامع شرقی و غربی بر پایه سطح تحصیلات شان دست به مقایسه زده و نتیجه گرفته که این آمار در جوامع شرقی و غربی کاملا بر مبنای یک الگوی معکوس عمل می کند و در حالی که میل به ازدواج زنان در جوامع شرقی با بالا رفتن میزان تحصیلات شان کاهش می یابد اما در جوامع غربی با بالا رفتن سطح تحصیلات زنان میل به ازدواج آنها افزایش می یابد و زنان تحصیل کرده دانشگاهی در جوامع غربی در مقایسه با زنانی که فاقد این تحصیلات هستند ، بیشترمیل به ازدواج و تشکیل خانواده دارند .
این گزارش می افزاید که در صورت تداوم روند فعلی در الگوی باروری در کشورهای پرجمعیتی چون چین و هند ، احتمالا تا میانه های هزاره آینده جمعیت این کشورها محو خواهند شد . اکونومیست با مقایسه آمار میزان تولد نوزادان پسر و دختر در هند و چین می نویسد : در سال 2010 در چین، در مقابل هر 100 نوزاد دختر 118 نوزاد پسر به دنیا آمد و در هند نیز نسبت نوزادان پسر به دختر به رقم 109 به 100 رسید.
این گزارش می افزاید تا سال 2030 رقمی نزدیک به 8 درصد از مردان چینی بالاتر از 25 سال به دلیل نسبت ناهمگون در تعداد مردان و زنان این کشور از انجام ازدواج محروم خواهند شد و آمار مردان مجرد در چین در سال 2050 به حدود 15 درصد خواهد رسید.
اکونومیست مهم ترین دلیل ناهمگون شدن نسبت بین زن و مرد در جوامعی چون چین و هند را آمار بالای سقط جنین نوزادان دختر و نیز تعیین جنسیت نوزاد پیش از تولد از سوی والدین می داند که در این جوامع ، گرایش غالبی در داشتن فرزندان ذکور وجود دارد و این مساله سبب می شود در آینده نسبت بین زن و مرد در این جوامع به گونه ای ملموس ناهمگون شود.
این گزارش بر این پایه می افزاید در سال 2030، در دو کشور هند و چین، 660 میلیون مرد بین سن 20 و 50 سال در مقابل 597 میلیون زن وجود خواهد داشت و این آمار بدین معنا است که در این دو کشور در سال 2050 بیش از 60 میلیون مرد مجرد بدون عروس خواهد بود.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
چراگ?اه عفونی نگران زندگیتان ?باشید نوش جان آی ایران
کود گاوی ?ه بازار?اب جارو برق?اومد در خونمون رو زد؛ تا در رو با
یک دیدگاه بگذارید حاصل عمر گابریل گارسیا مارکز در 15 جمله clip
نکته شغلی که کسی بهم نگفت یادداشتهای سروش روحبخش دهه اول کار کر
زندگی یعنی چه
امتحان شفاهی فیزیک در دانشگاه
امتحان شفاهی فیزیک در دانشگاه
]چه میشود اگر یک مگس بیفتد توی یک فنجا ن قهوه > What happens i
>> آشتی با خود، آغاز زندگی ست >> >> >> همان
چاقترین زن دنیا + عکس سارا ماسی دارای دو فرزند با 33 سال سن با د
تصاویر/ پرواز زیبای طاووس
اقدام خلاف شرع درسطح شهربامجوزشهرداری پایتخت
فساددرشوراهای شهرباسرعت اغازشد
اعلام کاندیداتوری شورای شهر
[همه عناوین(3811)][عناوین آرشیوشده]