اخبار - اخبار سیاسی |
به گزارش فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی "العراق نیوز "، طی کنفرانسی که در سال ???? کمیته بین المللی مبارزه با انزوا با همکاری دانشگاه آزاد بروکسل در پایتخت بلژیک برگزار نمود، پرده از آمار و ارقام وحشتناکی برداشته شد که بیانگر اوضاع بسیار اسفبار انسانی زندانیان عراقی، بویژه زندانیانی زندانهای آمریکایی بود.
* گزارش سازمان "هیومن رایتس واچ " از تعداد زندانیان عراقی در بازداشتگاههای آمریکایی
همچنین سازمان "هیومن رایتس ووچ " در گزارش سالیانه خود در سال ???? تاکید کرد که اشغالگران آمریکایی ?? هزار عراقی را بدون تفیهم اتهام یا حکم قضایی یا معرفی به دادگاه در زندانها و بازداشتگاههای خود نگهداری میکنند.
* تایید گزارش فوق توسط هیئت اعزامی سازمان ملل متحد به عراق
دوازدهمین گزارش هیئت اعزامی سازمان ملل متحد به عراق درباره شرایط و اوضاع حقوق بشر در این کشور نیز با تفاوتهای اندک به این نکته اشاره میکند که تعداد زندانیان عراقی به ?? هزار نفر میرسد که حدود ?? هزار نفر آنها در بازداشتگاههای نیروهای اشغالگر آمریکایی زندانی شدهاند.
* گزارش صلیب سرخ جهانی: ?? هزار زندانی در عراق
درحالی که بر اساس گزارش هیئت صلیب سرخ جهانی در عراق که در اکتبر سال ???? به آن اجازه داده شد، از زندانهای عراق دیدن کند، بیش از ?? هزار زندانی چه در زندانهای عراق و چه در بازداشتگاهها و زندانهای نیروهای آمریکایی در عراق وجود دارد که در شرایطی بسیار سخت و بد نگهداری میشوند.
* تقسیم بندی زندانیان عراقی توسط اسغالگران آمریکایی
اما نیروهای آمریکایی زندانیان خود را در عراق به چهار دسته تقسیم میکردند:
یک: گروهی که توسط ارتش آمریکا و طی عملیات نظامی ?? مارس تا ? آوریل ???? بازداشت یا به اسارت گرفته شدند.
دو: گروهی که پس از اشغال بغداد و براساس لیست منتشره توسط ارتش آمریکا بازداشت یا به اسارت گرفته شدند و به "لیست سیاه " معروف بوده و ?? نفر را دربرمیگیرد و در راس آنها صدام حسین، دیکتاتور عراق قرار داشت.
سه: گروهی که پس از این تاریخ به اتهام مقاومت یا همکاری با مبارزان عراقی بازداشت شدند.
چهار: گروهی که به دلایل مانند سرقت بازداشت شده و جرایم آنها سیاسی نبوده است.
* اعمال انواع شکنجههای ضد انسانی علیه زندانیان عراقی
الیاسری تاکید میکند: به اعتراف منابع رسمی آمریکایی و عراقی و گزارشهای سازمانهای داخلی و بین المللی مدافع حقوق بشر زندانیان عراقی در معرض انواع و اقسام شکنجههای منع شده در قوانین حقوق بین الملل قرار میگرفتند و اکثر آنها در زندانهایی نگهداری میشدند که ظرفیت پذیرش آنها را نداشت.
* نمونههایی از شکنجههای اعمال شده
نماینده سندیکای اسرا و زندانیان سیاسی عراق در ادامه میافزاید: از جمله شکنجههای اعمال شده بر روی زندانیان عراقی جداسازی آنها از دیگران و سلول انفرادی، ضرب و شتم شدید، گرسنگی دادن، توهین و ناسزا، برهنه کردن، تجاوز جنسی و تعدی و ادرار بر روی زندانیان و وارد آوردن ضرباتی توسط سیمهای لخت برق بر قسمتهای حساس بدن، قرار دادن زندانیان در گرما و سرمای شدید و به مدتهای طولانی، آویزان شدن از سقف، تکه تکه کردن اعضای بدن توسط ارههای برقی، ریختن اسید بر بدن زندانیان از جمله صورت، سورخ کردن بدن زندانیان توسط دریل، کشیدن ناخنها، درآرودن چشمها از حدقه و شکنجههای بسیار دیگر که در وصف نمیگنجد، اشاره کرد.
* "بوکا "، "کروبر " و "سوسه " مهمترین زندانهای آمریکا در عراق
الیاسری میافزاید: آمریکاییها سه زندان بزرگ به نامهای "بوکا " در شهر ام القصر در استان بصره در جنوب عراق و زندان "کروبر " در نزدیکی فرودگاه بین المللی بغداد و زندان "سوسه " در استان سلیمانیه در شمال غربی عراق را اداره میکردند و زندان بوکا بزرگترین زندان آمریکایی در عراق بشمار میآمد که به گفته یکی از افسران بلند پایه آمریکایی تعداد زندانیان آن به ?? هزار نفر میرسید، درحالی که برخی منابع تعداد زندانیان آن را فراتر از ?? هزار نفر میدانستند و "وجدان میخائیل " وزیر وقت حقوق بشر عراق پس از بازدید از این زندان تعداد زندانیان آن را حدود ?? هزار نفر تخمین زد.
* کمپها نوع دیگری از زندانهای اشغالگران آمریکایی در عراق
غیر از آن در عراق بازداشتگاههای آمریکایی وجود داشت که اردوگاهها یا کمپها نامیده میشدند که به گفته یک افسر آمریکایی بر اساس طایفهای و عرقی تقسیم بندی شده بودند و تعداد آنها به ?? کمپ میرسید که هریک از آنها ??? تا هزار زندانی را در خود جای میداد.
* ممانعت بازدید از زندانهای به بهانههای امنیتی
به گفته الیاسری نکته مهم اینجاست که نیروهای آمریکایی به بهانهها و دستاویزهای امنیتی مانع از دیدار سازمانهای مدافع حقوق بشر محلی و بین المللی از بازداشتگاهها و زندانهای خود میشدند و این موضوع درباره دیدار و ملاقات خانوادههای زندانیان با زندانی خود نیز صدق میکرد.
اخبار - اخبار فرهنگی مذهبی |
به گزارش مشرق به نقل از فارس، در دیدار لاریجانی با نخست وزیر آذربایجان، جناب نخستوزیر ابراز خوشحالی کرد که رئیس مجلس برای اولین بار به این کشورش سفر کرده است؛ موضوعی که لاریجانی را به واکنش واداشت و رئیس مجلس هم در پاسخ به وی گفت که این سفر، اولین سفر من نیست، قبلاً هم به آذربایجان سفر کردهام. جناب نخست وزیر از اینکه اشتباه کرده بود، کمی ناراحت شد اما با لبخند سعی کرد که ناراحتیاش را پنهان کند.
علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی و هیات عالیرتبه پارلمانی کشورمان از روز پنجشنبه گذشته عازم جمهوری آذربایجان شدند و پس از انجام سفری سه روز عصر روز گذشته وارد تهران شدند که این سفر با حاشیههایی نیز همراه بود که عبارت است از:
این سفر با سفر آیتالله صادق لاریجانی رئیس قوهقضائیه به مشهد همزمان شده بود؛ مسئلهای که براساس آن به خبرنگاران اعلام میشد که مراقب باشید اشتباهی سوار هواپیمای رئیسقوه قضائیه نشوید.
لاریجانی و هیئت همراه در اولین گام از سفر، در بدو ورود به باکو، عازم حسینه اهلبیت(ع) باکو شدند تا شب مبعث رسول خوبیها را با آذریها و ایرانیان مقیم جشن بگیرند.
از یکی از هیئتیهای آذری در مورد شهید مطهری و مرحوم آیتالله میرزا هاشم آملی لاریجانی پرسیدم، در مورد شهید مطهری به زبان آذری گفت که «اولار مگر شهید مطهرینی تانیمیاک» یعنی، "مگر میشود که شهید مطهری را نشناسیم "؛ آنها با مرحوم ابوی علی لاریجانی نیز آشنا بوده و از وی به نیکی یاد میکردند.
از فردی هم پرسیدم که احمدینژاد را میشناسید که گفت او را خوب میشناسم. وی سپس رئیسجمهور کشورمان را «قارداش» به معنی برادر خطاب کرد.
البته نمیتوان این نکته را بیان نکرد که شیعیان واقعی آذربایجان در باکو تحت فشار زیادی هستند؛ بهنحویکه در مقابل حسینه اهلبیت باکو مراکز فروش مشروبات الکی دایر شده است.
دیدار با الهام علیاف، اکتای اسداف و راسیزاده رئیسجمهور، رئیس مجلس ملی و نخستوزیر آذربایجان مهمترین بخش مذاکرات و رایزنیهای سیاسی و پارلمانی رئیس مجلس و هیئت همراه بود.
رئیس مجلس و هیئت همراه از کاخ مجلس ملی آذربایجان و صحن مجلس آنها بازدید کردند. در سالن محل مذاکرات عکسهایی از حیدر علیاف رئیسجمهور سابق این کشور وجود داشت؛ عکسهایی از دیدارهایی که وی انجام داده بود. در مجموعه تصاویر، عکسهای دیدار حیدر علیاف با جرج بوش، محمد خاتمی و آتاترک شاید بیش از بقیه به چشم میخورد.
در دیدار لاریجانی با نخست وزیر آذربایجان، جناب نخستوزیر ابراز خوشحالی کرد که رئیس مجلس برای اولین بار به این کشورش سفر کرده است؛ موضوعی که لاریجانی را به واکنش واداشت و رئیس مجلس هم در پاسخ به وی گفت که این سفر، اولین سفر من نیست، قبلاً هم به آذربایجان سفر کردهام. جناب نخست وزیر از اینکه اشتباه کرده بود، کمی ناراحت شد اما با لبخند سعی کرد که ناراحتیاش را پنهان کند.
رئیس مجلس در این سفر با رؤسای احزاب سیاسی آذربایجان هم دیدار و گفتوگو داشت و بارگاه ملکوتی حضرت بیبی هیبت خواهر مکرمه امام رضا (ع) را هم زیارت کرد.
مهمترین خواسته و موضوعی که در اکثر دیدارها و ملاقاتهای هیئت پارلمانی ایران با مقامات آذربایجانی مطرح میشد، موضوع مناقشه قرهباغ بود، حتی خبرنگاران آذربایجانی چندین سؤال خود را به این مسئله اختصاص داده بودند؛ آذربایجانیها از مواضع ایران در دفاع از تمامیت ارضی کشورشان تقدیر میکردند و از لاریجانی اینگونه پاسخ میگرفتند که ما به وظیفه اسلامی خود عمل میکنیم.
باکو دو روز را میزبان هیئت پارلمانی کشورمان بود و هیئت ایرانی، روز سوم با سفر به شهر تاریحی - مذهبی گنجه، از نمایشگاه هشتصد و هفتادمین سالروز تولد نظامی گنجوی، مسجد شاه عباس صفوی و آرامگاه نظامی گنجوی بازدید کرد.
در مسیر عزیمت هیئت پارلمانی به مسجد شاه عباس، رئیس مجلس ضمن بازدید از نمایشگاه هشتصد و هفتادمین سالروز تولد نظامی گنجوی با ایرانیانی که توریست به نظر میرسیدند، دیدار و خوش و بش میکرد؛ نکته جالب اینکه زنان ایرانی در اوج بیحجابی و بدحجابی زنان و دختران آذربایجانی، کاملاً با حجاب و چادر گشت و گذار میکردند.
هیات پارلمانی کشورمان پس از پایان سفر، عصر روز شنبه فرودگاه گنجه را به مقصد تهران ترک کردند؛ لاریجانی هم در بدو ورود به تهران به خبرنگاران اینچنین گفت: جالب است که پس از 70 سال سلطه مارکسیستها، مردم آذربایجان اینقدر علائق دینی دارند.
به گزارش «تابناک»، هم اکنون در صحنه سیاسی آمریکا، باراک اوباما در وضعیت متزلزلی است و حتی امروز «جان بوهر»، رئیس جمهوریخواه مجلس سنا اعلام کرد که با طرح باراک اوباما برای افزایش مالیات ها موافقت نخواهد کرد.
با وجود این، شرایط اخیر جامعه آمریکا، باعث نشده که اوباما ناکامی هایش را نادیده بگیرد و صادقانه از شکست ها و اشتباهاتش گفته است؛ اشتباهاتی که اگر او هم بدان ها اعتراف نمی کرد، چندان پنهان هم نمی ماند؛ اما اعتراف به اشتباه هم بخشی از کارهای یک سیاستمدار است؛ موضوعی که تقریبا در کشور ما چندان خواهان و طرفداری ندارد.
بنا بر این گزارش، کمتر مسئولی را در تاریخ ایران می توانید بیابید که زمانی که در یک رقابت انتخاباتی بوده و همزمان برای اجرای برنامه هایش زیر فشارهای زیادی است، برنامه اصلی اعلام شده خود را شکست خورده معرفی و اعلام کند که در این باره، اشتباه کرده است.
به همین دلیل است که اصولا در کشور ما، هر شکستی ناشی از سنگ اندازی دیگران تلقی می شود و تاکنون کسی اعتراف نکرده که برنامه ریزی، اجرا و حتی ارزیابی اش از برنامه ای به دلیل اشتباه شخصی در برنامه ریزی، اجرا و مراحل دیگر بوده است.
همچنین حتی اگر نهادهای نظارتی در این میان تخلفاتی را پیدا کنند و نهادهای گوناگون را به خاطر وجود این تخلفات، بازخواست کنند، کار آنان سنگ اندازی و ایجاد توطئه در کشور ارزیابی خواهد شد و شگفت تر آن که نه تنها بسیاری از مسئولان حکومتی در ایران به اشتباه خود اعتراف نمی کنند و دیگران را متهم به سنگ اندازی می کنند، بلکه اطرافیان با توجیهاتی عجیب و غریب تا آخر بر سر همان موضع می ایستند!
و البته جالبتر از همه اینکه در نهادی چون مجلس که باید چشم بینای مردم باشد، با وابستگی های جناحی، نه تنها به تصحیح و هشدار درباره سیاست های نادرست نمی پردازد، بلکه خود را در کنار یک سیاست اشتباه و هم راستا با آن قرار می دهند.
برای نمونه، در اوایل دولت نهم، تصمیم دولت در تزریق نقدینگی به جامعه، بهای مسکن را نزدیک سه تا چهار برابر افزایش داد؛ صرف نظر از اینکه هشدارهای لازم در این باره پیشاپیش داده شده و البته توجهی هم نشده بود، دولت آن تصمیم را درست می دانست؛ اما پس از سونامی قیمت ها، هیچ کس نگفت که تصمیم اشتباهی گرفته شده است؛ تصمیمی که بی گمان، تعداد بی شماری را به معنای واقعی کلمه بیچاره کرد. آیا کسی شنیده است که کسی به اشتباهش اعتراف کرده باشد؟
در بحث مسکن، دولت نهم و دهم، منابع عظیمی را برای مسکن مهر گذاشته اند، اما اکنون رئیس دولت به انتقاد از فرهنگ آپارتمان نشینی پرداخته و به دنبال ویلانشین کردن مردم است؛ آن هم با هزار متر زمین برای هر ایرانی که قرار است در 180 متر آن ساختمان بنا و بقیه اش هم کدو، بادمجان و گوجه فرنگی کاشته شود؛ اما ظاهرا باز هم کسی نیست بگوید آیا تصمیم مسکن مهر و آپارتمان نشین کردن مردم اشتباه بوده که اینک رویکرد دولت عوض شده است؟!
به گزارش «تابناک» تاکنون بنا بر برخی ملاحظات اسامی نمایندگان امضا کننده این طرح اعلام نشده و به جز نمایندگان مذکور و محمدرضا باهنر نایب رئیس مجلس که مسئولیت پیگیری آن را در هیأت رئیسه دارد کسی از هویت امضاکنندگان اطلاعی ندارد، ضمن اینکه بر اساس رهنمودهای اخیر رهبر انقلاب بهتر آن است که دولت و مجلس در تعامل بیشتر و سازنده تر با یکدیگر، بدون تسری تنش به جامعه و در کمال متانت و رعایت موازین اخلاقی که در شأن کارگزاران جمهوری اسلامی ایران است، بتوانند ابهامات موجود را برطرف کرده و جامعه را در مسیر اهداف اصلی و عالیه نظام رهنمون شوند. البته تاکنون بارها مجلس از وزرا سوالاتی مطرح کرده و دولت ، به ویژه رییس محترم جمهور ، از پاسخگویی وزرا در کمیسیونها و صحن علنی مجلس حمایت و استقبال کرده اند .
بنا بر این گزارش، متن کامل سوال از رئیس جمهور که در اختیار «تابناک» قرار گرفته به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
هیأت رئیسه محترم مجلس شورای اسلامی
با اهدای سلام، به استناد اصل هشتاد و هشتم قانون اساسی و ماده 196 و 197 آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، ضمن تقدیر از خدمات فراوان دولت در حوزه های مختلف، بدین وسیله سئوالات زیر از رئیس جمهور محترم با یکصد امضا جهت طی مراحل قانونی و روشن شدن اذهان نمایندگان محترم و رفع سوء تفاهمات و به منظور تقویت نظام جمهوری اسلامی ارایه می شود:
1 ـ چرا قانون تسهیلات ارزی برای متروی تهران و کلان شهرها و حمل و نقل عمومی سایر شهرها، علی رغم نیاز مبرم این شهرها به روان سازی ترافیک، خصوصا با آغاز هدفمند شدن یارانه حامل های انرژی، ابلاغ و اجرا نشد؟
2 ـ وزیر ورزش و جوانان پس از پنج ماه از ابلاغ قانون تشکیل وزارت ورزش و جوانان با نامه ای غیر معمول به مجلس معرفی شد، آیا این امر نوعی تلاش برای گریز از اجرای قانون نیست؟
3 ـ بنا بر آمار رسمی نرخ رشد اقتصادی کشور در سال 89 زیر 1% بوده و اگر نرخ اعلام شده از سوی صندوق بین المللی پول را بپذیریم حدود 3% بوده است، در حالی که طبق برنامه باید دست کم 8% باشد. آیا این امر حاکی از ضعف مدیریت اقتصادی کشور نیست؟ همچنین با این نرخ رشد، آیا ممکن است یک میلیون و ششصد هزار شغل در کشور ایجاد شده باشد؟
4 ـ مبلغ 1500 میلیارد تومان بودجه ارتقای شاخص های فرهنگی کشور در قانون بودجه سال 1389 چگونه هزینه شده است؟
5 ـ قانون هدفمند کردن یارانه ها پنج ساله بوده است، در حالی که میزان افزایش بهای برخی حامل های انرژی نشان می دهد که دولت مدت اجرای آن را کمتر از سه سال در نظر گرفته است. در نتیجه مردم باید فشار غیر لازمی را در پرداخت بهای مثلا گاز مصرفی تحمل نمایند. همچنین سهم بخش تولید صنعتی و کشاورزی تاکنون به درستی پرداخت نشده و باعث گران تمام شدن هزینه تولید کالا و محصول شده است. چرا دولت مقید به اجرای قانون مجلس نیست؟
6 ـ مقاومت یازده روزه جناب عالی در مقابل حکم حکومتی رهبر انقلاب اسلامی مبنی بر ابقای حجت الاسلام مصلحی وزیر محترم اطلاعات چه توجیهی دارد؟
7 ـ چه ضرورتی وجود داشت که آقای منوچهر متکی، وزیر سابق امور خارجه در زمان ماموریت خود به سنگال عزل شود، به گونه ای که علاوه بر تحقیر شخصیت ایشان، نظام جمهوری اسلامی ایران در سطح جهان آسیب ببیند؟
8 ـ این سخن جناب عالی که مجلس در رأس امور نیست، چه هدفی را دنبال می کند؟
9 ـ چرا جناب عالی با علم به اینکه انتقاد از برخی مجریان «قانون عفاف و حجاب» در رسانه ملی موجب کاهش اقتدار نظام در این حوزه و بدتر شدن وضع پوشش اسلامی در جامعه خواهد شد، در برنامه زنده تلویزیونی ضمن متهم کردن برخی مجریان این قانون، بر خلاف اجماع فقها بر وظیفه دولت اسلامی در آن مرتبه از امر به معروف و نهی از منکر که نیازمند اعمال قانون است، با اعلام این مطلب که راهکار این مسأله منحصر به کار فرهنگی است، از دولت سلب مسئولیت نمودید و پس از مخالفت گسترده مراجع تقلید، ائمه جمعه، علمای بلاد و نمایندگان مجلس با سخنان شما، در مصاحبه زنده تلویزیونی بعدی اعلام کردید که سخن من همان است که گفتم. این رفتار شما چگونه توجیه می شود؟
10 ـ چرا نظریه «ترویج مکتب ایران به جای مکتب اسلام» را که توسط رئیس دفتر شما بیان شد به رغم ضدیت با مبانی انقلاب اسلامی و مخالفت قاطبه مراجع عظام تقلید و علمای بزرگ و دلسوزان نظام، تأیید و بر آن تأکید نموده، باعث تنزل جایگاه انقلاب اسلامی و زنده شدن تعصبات قومی در میان مسلمانان و سوءاستفاده مخالفان وحدت اسلامی گردیدید؟ اصولا چرا از گروه موسوم به «جریان انحرافی» به رغم هشدار و اعلام خطر علمای بزرگ اعلام برائت نمی کنید بلکه از این افراد دفاع می نمایید؟
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
چراگ?اه عفونی نگران زندگیتان ?باشید نوش جان آی ایران
کود گاوی ?ه بازار?اب جارو برق?اومد در خونمون رو زد؛ تا در رو با
یک دیدگاه بگذارید حاصل عمر گابریل گارسیا مارکز در 15 جمله clip
نکته شغلی که کسی بهم نگفت یادداشتهای سروش روحبخش دهه اول کار کر
زندگی یعنی چه
امتحان شفاهی فیزیک در دانشگاه
امتحان شفاهی فیزیک در دانشگاه
]چه میشود اگر یک مگس بیفتد توی یک فنجا ن قهوه > What happens i
>> آشتی با خود، آغاز زندگی ست >> >> >> همان
چاقترین زن دنیا + عکس سارا ماسی دارای دو فرزند با 33 سال سن با د
تصاویر/ پرواز زیبای طاووس
اقدام خلاف شرع درسطح شهربامجوزشهرداری پایتخت
فساددرشوراهای شهرباسرعت اغازشد
اعلام کاندیداتوری شورای شهر
[همه عناوین(3811)][عناوین آرشیوشده]